TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#adana valisi

İLKHABER-Gazetesi - adana valisi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, adana valisi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, karpuz hasadında işçilere katıldı Haber

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, karpuz hasadında işçilere katıldı

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Türkiye'nin ilk turfanda karpuzunun yetiştiği Karataş ilçesindeki hasada katıldı. İşçilerle birlikte hasat yaptıktan sonra bir karpuzu da bıçakla kesen Vali Köşger, kalite kontrolü yaparak karpuzun en güzel yeri olan göbeğini yiyerek tadına baktı. İşçiler Köşger'i "Şekeri olan yemesin" diye espri yaparak uyardı. Vali Köşger, karpuz tadımının ardından üreticilerle birlikte araçlara yükleme yaptı. Karpuz hasadının çiftçilere ve kente hayırlı olması temennisinde bulunan Köşger, "Tüm çiftçilerimize ve tüm Adana'ya bereketli bir hasat sezonu diliyoruz. 10 Mayıs itibarıyla genelde Adana'da karpuz sezonu açılışı yapılıyor. Türkiye'deki karpuz üretiminin yaklaşık 5'te biri Adana'da yapılıyor. Adana zaten karpuz konusunda marka olmuş bir şehir. Çok lezzetli aroması ve kendine özgü tadıyla Adana karpuzu Türkiye'de kendine haklı bir şöhret elde etmiş durumda. Bu sezon da aynı şekilde karpuzumuzun daha önceden kazandığı şöhreti devam ettirerek bereketli bir sezon geçireceğimizi tahmin ediyorum" dedi. Erken karpuz hasadı denetimi için timler oluşturuldu Adana karpuzunun kalitesinde düşüş meydana gelmemesi ve en güzel hali ile tezgahlarda yerini almasını amaçladıklarını belirten Köşger, şunları kaydetti: "Karpuzun erken hasadını ve olgunlaşmadan tezgaha çıkmasını engellemek üzerine İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerimizin oluşturdukları timler var, onlar kontrol ediyorlar. Adana karpuzumuzun hak ettiği şöhreti zedelememek için üreticilerimizin de daha itinalı davranmalarını beliyoruz. Erken kesim ve erken hasat kendileri için de markalaşmış Adana karpuzu için de zarar demek. Son derece güzel, lezzetli, aromalı ve Adana karpuzunun adına yakışır bir şekilde hasat edildiğini gördük. Tüm çiftçilerimize bereketli bir sezon diliyorum."

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı Haber

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Adana Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger '23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı' vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. “Bugün; yurdumuzun egemenliğinin yalnızca aziz milletimize ait olduğunun ilan edildiği, gurur vesilemiz olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yıl dönümünü idrak ediyor, aziz milletimiz için 1920 senesinden beri büyük bir onur kaynağı olan 23 Nisan tarihini, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutluyoruz. Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biri olan bu gün; aziz milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesine öncülük eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla anlam kazanmıştır. Meclisimizin açılmasıyla başlayan bu süreç, milletimizin azim ve kararlılığıyla zafere ulaşmış, bağımsızlık yolumuz Cumhuriyetle taçlanmıştır. Hiçbir kayıt ve şarta bağlı kalınmaksızın egemenliğin yalnızca yüce milletimize bırakıldığı bu önemli gün, yurdumuzun kurtuluş ve kuruluşunda adeta bir dönüm noktası olmuş, vatanımızın bütünlüğünün sağlanması ve bağımsızlığımızın ilan edilmesi yolunda aziz milletimize yol göstermiştir. 104 yıldır milli bağımsızlığımızın tecelligâhı, Millî Mücadele yıllarında mücadele veren kahraman ecdadımızın destekçisi, yüce milletimizin sırtını dayadığı asırlık çınar olan Gazi Meclis’imiz; geçmişte olduğu gibi günümüzde de demokrasimizin en önemli teminatıdır. Değerli Çocuklarımız, Her sene olduğu gibi bu yıl da ülkece, birlik ve beraberlik içinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Milletimizin iradesinin temsil edildiği bu önemli günde, tarihimizin büyük mücadelelerini ve kazanımlarını bir kez daha hatırlıyor, atalarımıza sonsuz minnet duyuyoruz. Küçük yavrularımız; sizler bizim geleceğimizin en kıymetli umudu ve güvencesisiniz. Cumhuriyet’imizin temelinin atıldığı, yurdumuz için çok büyük önem arz eden böylesine anlamlı bir günün Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından siz değerli çocuklarımıza armağan edilmesi sizlerin bu topraklar için ne derecede önemli olduğunuzun en güzel kanıtıdır. En büyük hedefimiz; her birinizin millî ve manevi değerlerimizin ışığında yetişmiş, iyi ahlaklı ve çağa uyum sağlamış birer birey olmanızdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kuruluşundan itibaren Meclisimizde hizmet etmiş tüm meclis üyelerini ve aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Yurdumuzun birliği ve bütünlüğünü korumak uğruna can veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Gözlerinde yurdumuzun aydınlık geleceğini gördüğümüz güzel evlatlarımız başta olmak üzere Adanalı hemşehrilerimin ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.”

Adana Valisi Köşger'den ''Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü'' mesajı Haber

Adana Valisi Köşger'den ''Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü'' mesajı

Adana Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıl dönümü mesajı; ''Kuruluşundan bugüne kadar vatan toprağımızın dört bir tarafında ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini koruma, kollama, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda büyük bir özveriyle gece gündüz, devletinin emrinde, milletinin hizmetinde başarılı bir şekilde çalışan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatımız, ülkemizde güven ortamının tesisi için görevini kahramanca yürüterek tecrübe ve birikimiyle aziz milletimizin barış, huzur ve emniyet içinde yaşamasının en büyük güvencelerinden biridir. Zaman ve mekân ayırt etmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensuplarımız; insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir. Köklü bir devlet geleneği ve engin tecrübeden beslenerek vatan, millet ve bayrak sevgisiyle yeri geldiğinde huzur ve güvenliği tehdit edenlerin karşısına kudretiyle set olan polisimiz, yeri geldiğinde mağdur ve mazlumlara kol kanat gererek sığınılacak güvenli bir liman, devletimizin ilk kapısı olmuştur. Vatanımızın, bayrağımızın, devletimizin,  milli ve manevi değerlerimizin teminatı tüm polislerimize fedakârca çalışmaları için milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıl dönümünü tebrik ediyor; kuruluşundan bugüne görev yaparken şehadet şerbeti içen tüm kahraman polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Aynı şekilde onur ve şerefle görevini yaparak emekli olan tüm polislerimiz ile görev başındaki polislerimize aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.''

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'in bayram mesajı Haber

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'in bayram mesajı

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'in bayram mesajı; ''Manevi atmosferiyle gönüllerimize huzur veren, insanlığa ait bütün güzel değerlerin hatırlanmasına vesile olan bir ramazan ayını daha geride bırakarak birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’na erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bir bayrama daha ulaştıran Yüce Rabbimize hâmdediyor; bayramın ülkemize, milletimize, tüm İslam âlemine ve insanlığa hayır ve esenliklere vesile olmasını diliyorum. Değerli Hemşehrilerim; Ruh dünyamızı zenginleştirerek bizleri arındıran mübarek ramazan ayı; sabır, paylaşma ve merhametin simgesi olmasının yanı sıra birlikte yaşama kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Gelenek ve göreneklerimizin en anlamlı şekilde hayat bulduğu bu mübarek zaman diliminin ardından büyük bir coşkuyla karşıladığımız Ramazan Bayramı ise sevginin, saygının, hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin daha da güçlendiği, umutların canlandığı en müstesna günlerdir. Örf ve ananelerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan bayramlarımız; bizi biz yapan değerlerimizin en güzel şekilde yaşanması için bir vesiledir. Bu vesileyle aile büyüklerimizin, miniklerimizin, yakınlarımızın gönüllerini hoş tutalım. Birbirimize daha büyük bir coşku ile kenetlendiğimiz bayram günlerinde sevdiklerimizi hatırlamak kadar kimsesizleri hatırlamak, çocuklarımızı sevindirmek kadar Devletimizin himayesinde büyüyen evlatlarımızı sevindirmek, aile büyüklerimizi ziyaret etmek kadar tüm mazlum kardeşlerimizi de bayram mutluluğuna dâhil etmenin de bizlere düşen bir görev olduğunu unutmayalım.  Asırlarca karşılıklı hoşgörü ve sevginin en güzel örneklerinin sergilendiği bu coğrafyada, millet olarak ramazan ayında yakaladığımız manevi olgunluğu, barış ve kardeşlik iklimini bütün hayatımıza ve tüm dünyaya yansıtmak, binlerce yıldır bizleri bu topraklar üstünde güçlü kılan birliğimizi daim kılmak en büyük temennimizdir. Kadim şehrimizin kadirşinas insanlarının bu bilinçle her zamankinden daha fazla birbirine kenetlenerek, karşılıklı hoşgörü bağlarını kuvvetlendirerek şehrimizin huzur ve kardeşlik ortamını koruyacağına yürekten inanıyorum. Kıymetli Adanalılar; Bayram sevincimize gölge düşmemesi için bayram tatilinde seyahat edecek bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını özellikle istirham ediyorum. Her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan siz değerli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmesini sağlamak üzere ilimizde gerekli tedbirlerin alındığını belirtirken Ramazan Bayramı süresince görevi başında olacak güvenlik, sağlık ve itfaiye personelimiz başta olmak üzere bütün mesai arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyor, bayramlarını tebrik ediyorum. Bu güzel bayram günlerini ülkemizde barış ve huzur içerisinde güvenle yaşamamızı sağlayan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyor, dünyanın tüm coğrafyalarında mazlum milletlerin çektiği acıların, özellikle Gazze’deki vicdanları sızlatan zulmün son bulmasını Cenab-ı Hak'tan diliyorum. Bu duygularla her bir hemşehrimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; beraber nice bayramlara barış, huzur ve sağlık içinde erişmek temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı bayramlar.''

Adana'da 750 kişi bağımlılığa karşı yürüdü Haber

Adana'da 750 kişi bağımlılığa karşı yürüdü

Adana’da uyuşturucu bağımlılığına karşı mücadele topyekun sürüyor. Merkez Yüreğir ilçesinde Adana Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yüreğir Belediyesi, Adana Müftülüğü ve birçok STK, Yüreğir’de "Bağımlılığa Karşı Birlikte Yürüyoruz" sloganıyla yürüyüş düzenledi. İlçede uyuşturucu kullanımının yoğun olduğu Süleyman Vahit Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık 750 kişi, ellerinde ‘Bağımlılığı bitirmeye kararlıyız’ dövizleriyle tarihi Taşköprü’ye kadar yürüdü. “Topyekun çalışma şart” Burada gazetecilere konuşan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Birinci gündem maddemiz Türkiye’nin kanayan yarası haline gelmiş uyuşturucu bağımlılığı. Çağımızda tek uyuşturucu değil teknoloji bağımlılığı da var. Bütün bağımlılık türleri ile mücadele etmemiz lazım. Ancak başlıca uyuşturucu için tedbir almamız lazım. Bu konuda farkındalığımızı yükseltmek için topyekun çalışmamız lazım” dedi. “Yavrularımızı elimizden almasınlar” Türkiye’nin en büyük zenginliğinin eğitimli genç nüfus olduğunu aktaran Vali Köşger, “Bu mücadele tek güvenlik güçleriyle olmaz. Bütün kurum ve kuruluşların bu mücadeleye sahip çıkması lazım. Çocuğundaki farklılığı ilk anlayacak kişi annedir. Annelerimizin önemi çok büyüktür. Bizim başka ülkelere göre üstünlüğümüz eğitimli genç nüfusumuz. Bizim başka bir zenginliğimiz yok. Petrolümüz, madenimiz yok. Sadece stratejik konumumuz ve gençlerimiz var. Gençlerimizi elimizden almaya yönelik organize bir çalışma var. Gençlerimizi uyuşturucu başta olmak üzere birçok alanda bağımlı yapmaya çalışıyorlar. Herkesten ricam ihbarlarınızı bizlere ulaştırın. Eğer çare bulunmuyorsa ihbarı bana ulaştırın ben gerekeni yapacağım. Söz veriyorum. Yavrularımızı elimizden almasınlar, kurda kuşa yem etmeyelim. Onlar başka ülkelerin, başka birimlerin askeri olmasın. Farkındalığı yükseltelim” ifadelerini kullandı.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Köşger’in başkanlığında gerçekleştirildi Haber

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Köşger’in başkanlığında gerçekleştirildi

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi. Kurumlar arası koordinasyon ve iş birliğinin öneminin vurgulanarak kamu hizmetlerinin etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesine yönelik çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Vali Köşger il idare şube başkanlarına hitaben kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kurumlar arası diyaloğun arttırılması, yapılan iş ve işlemlerin takibi, sunulan hizmetlerin etkin ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılması hususlarında kurum müdürlerine talimatlarda bulunan Köşger, “Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla bir bütün. Bizler devletimiz nezdinde vatandaşlarımıza hizmet etmekle sorumlu kişileriz. Bulunduğumuz konumların ağırlığı ve sorumluluğuyla yapılan her bir işin, yürütülen her bir projenin en iyisi olması için gayret göstermek zorundayız. Bunları yaparken de mevzuat hükümlerine, şeffaflığın sağlanmasına, halkımızın memnuniyetini ön planda tutan vatandaş odaklı hizmet anlayışına azami riayet etmekle yükümlüyüz. Herkesin üzerine düşen bu sorumlulukları layıkıyla yerine getireceğine inanıyor, tüm müdürlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi.

Vali Köşger, Karataş Tarıma Dayalı Sera ve Su Ürünleri OSB’lerinde incelemelerde bulundu Haber

Vali Köşger, Karataş Tarıma Dayalı Sera ve Su Ürünleri OSB’lerinde incelemelerde bulundu

Vali Yavuz Selim Köşger, Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi alanı ile Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) alanında incelemelerde bulundu. OSB alanlarına gerçekleştirdiği inceleme ziyaretleri sırasında ilk olarak Karataş ilçesine bağlı Bebeli Mahallesi’nde kurulmakta olan Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi’ni ardından Adalı Mahallesi’nde kurulmakta olan Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) Organize Sanayi Bölgesi’ni (TDİOSB) ziyaret eden Vali Köşger, yetkililerden OSB’lerin son durumu hakkında detaylı bilgi aldı. İncelemelerinin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger; 4 bin 100 dekar alan üzerine kurulacak ve faaliyete geçmesiyle yılda 100 bin ton sebze üretiminin gerçekleştirileceği Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye´nin en büyük sera kümelenmesi olacağını belirtti. Adana’nın yıllık bitkisel üretim hasılasının yüzde 10’unu Sera TDİOSB’nin sağlayacağını kaydeden Vali Köşger, bölgede yüksek teknolojili seraların yanı sıra; işleme, paketleme, depolama ve AR-GE tesislerinin de bulunacağını, seraların ileri teknolojide olacağını, projede az ilaç ve gübre kullanımını öngören topraksız tarımın ağırlıklı olarak yapılacağını kaydetti. Avrupa ve Türkiye’nin ilk ve tek Su Ürünleri TDİOSB’nin Adana’da kurulacağını belirten Vali Köşger, Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) OSB’de tatlı su ve deniz su ürünleri olmak üzere yılda 60 bin ton su ürünü üretileceğini kaydetti. Vali Köşger, Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) OSB’nin kuruluş protokolünün onaylandığını ve tüzel kişilik kazandığını belirtip, parselasyon planlarının hazırlanması, alt yapı yapım işi için gerekli olan projelerin (Yol, su, kanalizasyon, elektrik dağıtım şebekesi, vb.) keşif özetlerinin hazırlanması ve onaylanması amacıyla çalışmaların sürdüğünü kaydederek Adana’mızın ve ülkemizin ekonomisine önemli düzeyde katkı sunacak OSB’lerin bir an evvel faaliyete geçmesi için çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini kaydetti. Her iki projenin de tamamlandığında Adana’nın tarımsal faaliyetlerine olumlu yönde katkı sunacağını belirten Vali Köşger, OSB’ler faaliyete geçtiğinde Adana’nın yatırım, üretim, istihdam, ihracat alanlarında daha da güçlü bir il olacağını sözlerine ekledi. Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Yiğit, Kaymakam Necati Aktan, Belediye Başkanı Necip Topuz ile Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç’in de katıldığı inceleme ziyaretleri yapılan değerlendirmelerin ardından son buldu.(İHA)

Vali Köşger: Muhtarlarımız demokrasinin ilk halkasıdır Haber

Vali Köşger: Muhtarlarımız demokrasinin ilk halkasıdır

ADANA(İLKHABER)- Muhtarlar Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı. Muhtarların demokrasinin ilk halkası olduğunu belirten Vali Köşger,  “Adanalı muhtarlarımız başta olmak üzere devletimiz ile vatandaşlarımız arasında çok önemli sorumlulukları olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, yapmış oldukları başarılı çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi. Vali Köşger açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Muhtarlarımızın ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını karşılamak, karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmak ve muhtarlık müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla, her yılın 19 Ekim günü "Muhtarlar Günü" olarak belirlenmiştir. Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, seçilmiş oldukları mahallelerdeki ihtiyaç ve talepleri tespit etmek; bununla birlikte eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı gibi sorunları belirlemek, bu sorunlara dair çözüm önerilerinde bulunmak ve bunların takibini yaparak kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler.  Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en köklü örneklerinden biridir. Muhtarlarımız, mahallelerinde devletimizin tüm kurumlarının temsilcisi, kent yönetiminin sahadaki en önemli paydaşıdır. Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda müracaat edecekleri ilk kapı olan; seçilerek milletimizin teveccühüne, itimadına mazhar olan muhtarlıklarımız devlet yönetimimizde çok önemli bir yer tutmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın zaman zaman muhtarlarımızla bir araya gelmesi, Sayın Bakanlarımızın muhtarlarımızla istişarelerde bulunması devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin en güzel göstergesidir.  Bizler de vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında bizlerin de en büyük destekçisi ve çalışma arkadaşı olan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek onlarla daima diyalog halinde olmaya özen gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; Adanalı muhtarlarımız başta olmak üzere devletimiz ile vatandaşlarımız arasında çok önemli sorumlulukları olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, yapmış oldukları başarılı çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.