TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#adanahaberler

İLKHABER-Gazetesi - adanahaberler haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, adanahaberler haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Yan bakma yüzünden kafa attığı adam öldü Haber

Yan bakma yüzünden kafa attığı adam öldü

Adana’da yan bakma yüzünden çıkan kavgada bir kişinin kafa attığı adam hastanede beyin kanamasından hayatını kaybetti, şüpheli yakalanıp tutuklandı. Olay, bir hafta önce merkez Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yalnız yaşayan Erkin Karaaslan’ın (56) sokakta hareketsiz yattığını gören yakınlarının ihbarıyla, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve yüksekten düştüğü değerlendirilen Karaaslan’ın, beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Sağlık durumu kötüleşen Karaaslan önceki akşam, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Karaaslan’ın ölümünde darp şüphesi olduğunun düşünülmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Cinayet dedektifleri, Karaaslan’ın yaşadığı sokaktaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Yapılan çalışmada Karaaslan’ın olay günü komşusu Hakan Y.’nin yeğeni Caner Z. (39) ile tartıştığını belirledi. Şüphelinin, kavga sırasında Karaaslan’a kafa atıp, yumrukladıktan sonra olay yerinden kaçtığı ortaya çıktı. Bu tespitler üzerine harekete geçen ekipler, şüpheli Caner Z.’yi bir arkadaşının evinde yakaladı. Emniyete götürülen şüpheli ifadesinde, “Kuzenimin yanına gitmiştim. Daha önceden tanımadığım Erkin, bana bakmaya başladı. Ben de neden baktığını sordum. Birden sinirlenip bana küfretti ve üzerime yürüdü. Ben de kafa atıp, yumrukladım” dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Caner Z., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da kadın kıyafetiyle kuyumcu soymaya çalışan 4 kişi tutuklandı Haber

Adana'da kadın kıyafetiyle kuyumcu soymaya çalışan 4 kişi tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde, kadın kıyafeti giyerek silahla kuyumcuyu soymaya çalışan 4 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, Şahintepe Mahallesi'nde 12 Mayıs'ta Zafer A'ya (26) ait kuyumcu dükkanını kadın kıyafeti giyerek silahla soymaya çalışanların kimliğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, bölgedeki bir ikametin güvenlik kamerası görüntüsünden yola çıkarak 4 zanlının olay yerinin yakınına kadar hafif ticari araçla gittiklerini belirledi. Daha sonra zanlılardan 3'ünün bu araçtan çıkardıkları motosiklete binerek kuyumcuya gittikleri, ardından yaya kaçtıkları saptandı. Ekipler, şüphelilerin kaçış istikametinde yaptıkları aramalarda olayda kullanılan çarşafları ve bir pompalı tüfeği araziye atılmış buldu. Aracı kullanan Ümit Ö. (28) ile kuyumcuyu soymaya çalışan Yusuf Ö. (18), Bekir E. (19) ve İbrahim Y. (21) ekiplerin çalışmasıyla yakalandı. Ekipler, soygun planına dahil olduğu öne sürülen M.C'yi (26) de gözaltına aldı. - Silah tutukluk yapınca kaçmışlar Zanlılardan İbrahim Y’nin tabancasının soyguna giriştikleri sırada tutukluk yapması üzerine kaçtıkları iddia edildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ümit Ö, Yusuf Ö, Bekir E. ve İbrahim Y. tutuklandı, M.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İkametin güvenlik kamerası görüntülerine göre, şüphelilerin içinde bulunduğu hafif ticari araç sokakta duruyor ve içinden çarşaflı 3 kişi çıkıyor. Daha sonra bu kişiler aracın bagajından çıkardıkları motosiklete binerek ilerliyor. Merkez Sarıçam ilçesinde 12 Mayıs'ta kadın kıyafeti giyinen 3 zanlının silahla kuyumcuyu soymaya çalışması güvenlik kamerasınca kaydedilmişti. Şüpheliler, kuyumcunun eline geçenleri kendilerine fırlatması üzerine amaçlarına ulaşamadan kaçmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.