TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#afiş

İLKHABER-Gazetesi - afiş haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, afiş haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana'da seçim öncesi aday afişleri çevre kirliliğine neden oluyor Haber

Adana'da seçim öncesi aday afişleri çevre kirliliğine neden oluyor

Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesi, siyasi partilerin ve adayların seçim çalışmaları devam ediyor. Seçim kampanyalarının en önemli unsurlarından biri olan afişler oluyor. Adaylar tanıtım ve vaatlerini afiş yardımıyla halka aktarmaya çalışıyor. Adayların afiş ve pankartları şehrin dört bir yanını kapladı. Bu nedenle şehrin birçok noktasında afiş kirliliği oluştu. Afişlerin oluşturduğu görüntü kirliliği ile ilgili olarak rahatsızlığını dile getiren Beytullah Gökoğlu, "Seçim afişleriyle etrafı kirletiyorlar. Bunun yerine sosyal medyada, televizyonda veya kendi sayfalarında propaganda yapsalar daha iyi olur. Seçim bittikten sonra da astıkları afişleri toplamıyorlar. Etrafı afişlerle doldurup çevre kirliliği yapıyorlar. İpler, tahta parçaları her tarafa dağılıyor. Seçimden sonra bunlar ortalıkta kalacak. Afişleri nasıl güzel yerlere asıyorlarsa, aynı şekilde toplayıp etrafı temiz kullansalar daha iyi olur" diye konuştu. Emre Yılmaz isimli vatandaş ise asılan afişlerin kazalara sebebiyet verebileceğini belirterek, "Her yerde bir afiş görüntü kirliliği oluşturuyor. Bu kirli görüntü, insanların ışıkları da görmesini etkiliyor. Afişler araçların üstüne düşebilir ve kazaya neden olabilir. Özellikle yaya geçidinde, afişlerin arabanın üstüne düşmesi çok tehlikeli. Allah korusun, bir yayaya çarpabilir. Bu afişler, insana her türlü kazayı yaptırabilir" dedi.

Sosyal medyada gündem yaratan afiş! Açıklama geldi: Bakanlığımız yıpratılmak istenmektedir Haber

Sosyal medyada gündem yaratan afiş! Açıklama geldi: Bakanlığımız yıpratılmak istenmektedir

(Haber Merkezi)- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan sosyal medyada gündem yaratan afiş görseliyle ilgili açıklama geldi. Bir şemsiye altında çocukların toplandığı görülen söz konusu afişte, şemsiyenin gökkuşağı renklerinde olması gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, söz konusu afişteki şemsiyenin renklerinin LGBT'yi simgelediğini iddia etti.  Afişlerin eski olduğunu belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı şu açıklamayı yaptı; "Sosyal medyada paylaşıma sokulan bir görsel üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. Bazı sosyal medya hesaplarından bilinçli ve iyi niyetli olmayan bir karalama kampanyası daha gündeme sokulmaya çalışılmaktadır. Görselde yer alan söz konusu afişler (mülga) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde hazırlanmış ve kullanımdan kaldırılmıştır. "BAKANLIĞIMIZ YIPRATILMAK İSTENMEKTEDİR" Yeni yapılmış gibi dolaşıma sokulan görsel ile aile kurumunun güçlendirilmesi için yaptığı çalışmalar kamuoyunun malumu olan Bakanlığımız yıpratılmak istenmektedir. Söz konusu görselde yer alan bazı simgeler ile Bakanlığımız ilişkilendirilmeye çalışılsa da bu konudaki tutumumuz hem bakanlık hem de hükümet olarak nettir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aile kurumumuza zarar verebilecek her türlü akıma karşı tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." İşte o afiş;

Aktif Bank, AFIS’te tek Türk bankası olarak yerini aldı Haber

Aktif Bank, AFIS’te tek Türk bankası olarak yerini aldı

İSTANBUL (AA) - Aktif Bank, Afrika kıtasının ekonomi ve sanayisine önemli katkılar sağlaması amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Africa Financial Industry Summit’te (AFIS) yerini aldı.Aktif Bank açıklamasına göre, Togo’nun başkenti Lomé’de düzenlenen AFIS'te bankalar, fintekler, sigorta şirketleri, finans ve ekonomi bakanlıkları bir araya gelerek Afrika ekonomisinin gelişimine ve kıtadaki finansal erişimin tabana yayılmasına katkı sundu. Farklı kurumların iş birliği geliştirme fırsatı yakaladığı etkinlikte, Türkiye’den tek katılımcı olarak Aktif Bank da yerini aldı. Aktif Bank Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Suat Utku etkinlik kapsamında düzenlenen "Ticaret Finansmanı ve Muhabir Bankacılık" panelinde konuştu.Açıklamada paneldeki konuşmasına yer verilen Aktif Bank Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Suat Utku, her geçen gün Afrika’daki bankacılık ağlarını genişlettiklerini belirterek, uluslararası bankacılık alanında sadece Türk ihracatçılarına değil tüm dünyaya sundukları dış ticaret hizmetleriyle sektörde önemli bir oyuncu olduklarını vurguladı.Türkiye’nin Afrika’ya dış ticaretinde ihracatçıların ana partneri olarak rol aldıklarını ifade eden Utku, şunları kaydetti: "Sahip olduğumuz bilgi, beceri ve bağlantılarımız sayesinde oluşturduğumuz finansal köprüleri Türk ihracatçısının hizmetine sunuyoruz; ihracat bedellerinin zamanında ve eksiksiz tahsil edilmesinin yanında banka risklerini de üstlenerek müşterilerimize güvenli ticaretin kapılarını açıyoruz. Afrika’daki Ruanda Temsilcilik Ofisimiz sayesinde ise iş ortaklarımıza artık daha da yakınız. Tüm bu çalışmalarımızla AFIS’te yer almaktan, burada yeni iş birliği fırsatları yakalamaktan mutluluk duyuyoruz."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.