TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#aile

İLKHABER-Gazetesi - aile haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, aile haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Annesini ve kız kardeşini öldürüp camide intihar etti Haber

Annesini ve kız kardeşini öldürüp camide intihar etti

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, 35 yaşındaki Uğur Falay, cezaevinden izinli olarak çıktıktan sonra annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay ile evlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Falay, üzerindeki silahı çıkarıp annesi ve kız kardeşini kafalarından vurdu. Daha sonra Beyoğlu'ndaki Nusretiye Camii'ne giden Falay, kendini de kafasından silahla vurarak intihar etti. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi ancak Uğur Falay'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri evde yatan iki kadın cesedi buldu. Yapılan incelemede cesetlerin Falay'ın annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay'a ait olduğu tespit edildi. Falay'ın babası, oğlunun neden böyle bir eylemde bulunduğunu bilmediğini ifade ederek polis merkezine götürüldü. Uğur Falay'ın geçmişine bakıldığında yankesicilik, uyuşturucu, kasten yaralama ve hırsızlık gibi suçlardan toplamda 20 adet suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. İstanbul Valiliği, olayla ilgili yazılı açıklama yaparak yaşananları doğruladı ve Uğur Falay'ın cezaevinden izinli olarak çıktığını belirtti. İncelenen boş kovanlar ve detaylı kriminal incelemeler sonucunda intihar olayıyla iki kadının öldürülmesi olayında aynı silahın kullanıldığı tespit edildiği açıklandı. Tahkikatın devam ettiği ifade edildi. Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi Cenaze namazına çok sayıda kişi katılırken üniversite son sınıfta okuyan ve özel bir okulda basketbol antrenörü olan 22 yaşındaki İrem Falay’ın öğrencileri gözyaşları içinde tabuta sarıldı. Yakınları, öğrencileri ve sevenleri gözyaşlarına hakim olamazken yakınları ağıt yakarak cenazeleri gönderdi. Falay’ın yankesicilik, uyuşturucu, kasten yaralama ve hırsızlık gibi 20 suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.  

Esra Ezmeciye gelen şok soru Haber

Esra Ezmeciye gelen şok soru

Beyaz TV'de yayınlanan "Esra Ezmeci ile Yeni Baştan" programında canlı yayında yaşadıklarını anlatan Sedef, şunları söyledi: "Nişanlım Kaan ile arkadaşlarımla gittiğim bir tatilde tanıştık. Çok ortak noktamız vardı ve yakınlaştık. Kısa bir süre sonra nişanlandık. Benim daha önce de ciddi ilişkim oldu. Babam ben bebekken öldüğü için o sevgiyi hiç tatmadım. İlişkilerimde sevgilinin yanı sıra baba figürü de aradığım için hep benden büyük kişilerle birlikte oldum. Nişanlım benden 2 yaş büyük. Ben hostes olduğum için uçuşlarımın birinde Hikmet diye bir pilotla ilişki yaşadım. Hikmet benden 20 yaş büyüktü. Hikmet beni uçuşlarına aldırdığı için birlikte çok zaman geçirdik. 2 yıl süren bir ilişki yaşadık ve çok güzeldi. Hikmet'le birlikte hem kadınlığımı hem de içimdeki baba özlemini gideriyordum. Hikmet benim ciddi olduğumu anlayınca ayrıldı." Sedef, devamında şu ifadeleri kullandı: "Ben 2 yıl sonra Kaan'la nişanlandım. Kaan'ın babasıyla ilişkisi çok kötüydü. İkimiz de baba hasreti çekiyorduk. Nişanlandıktan sonra Kaan'ın babasıyla tanıştım ve o kişi benim eski sevgilim Hikmet çıktı. Hikmet'le ilişkimizde sadece oğlunun olduğunu söyledi ve hiç fotoğrafını göstermemişti. Kaan'a söylediğimde büyük bir çıkmaza girdim çünkü tepkileri çok büyük oldu. Sarsıldım... Kaan beni babasıyla tanıştırmak için bir restorana götürdü, karşımda Hikmet'i görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yaşadığım ilişkilerden pişman değilim ama Hikmet beni kullanmıştı. Hikmet beni gördüğünde çok rahat davrandı." Bu itiraflar, Sedef'in yaşadığı duygusal karmaşayı ve nişanlısının babasıyla yaşadığı çalkantıyı izleyicilere aktardı. Sedef'in açıklamaları, programın yayınlandığı tarihten itibaren sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.