TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin

İLKHABER-Gazetesi - AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

AK Parti Antalya İl Başkanı Çetin'den "yerel seçim" açıklaması: Haber

AK Parti Antalya İl Başkanı Çetin'den "yerel seçim" açıklaması:

ANTALYA (AA) - AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yerel seçimlerde büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerine talip olduklarını belirterek, vatandaşların taleplerine duyarsız kalmadan en güçlü adaylarla seçime gideceklerini bildirdi. Çetin, yönetim kurulu üyeleri Ali Bulut ve Fahrettin Kayan ile Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette yerel seçimlere ilişkin değerlendirmede bulunan Çetin, mayısta yapılan genel seçimlerin ardından gelecek yıl yapılması planlanan yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını söyledi. Her zaman seçime hazır bir parti olduklarını dile getiren Çetin, 21 yıldır vatandaşın teveccühünü alarak iktidarda kalan bir parti olduklarını belirtti. Daima hizmet üreten, vatandaşın karşısına projelerle çıkan ve bugüne kadar verdiği her sözü yerine getiren bir iktidarın mensubu olduklarını vurgulayan Çetin, vatandaşı dinleyerek seçim stratejilerini belirlediklerini kaydetti. Seçimde büyükşehir belediyesi ile 19 ilçenin tamamını alarak önemli bir zafere imza atmak istediklerini aktaran Çetin, şunları söyledi: "Tabanı dinleyerek, mahalle mahalle, ilçe ilçe ihtiyaçları değerlendirerek, partimizin misyonuna uygun vizyon sahibi adaylarla seçime gideceğiz. Şu anda sahada çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızla bir aradayız, talepleri neler, mevcut belediyelerden ihtiyaçlarına cevap alabilmişler mi, nasıl bir aday görmek istiyorlar, bunları değerlendiriyoruz. İddialıyız, büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerine talibiz, kazanmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşların taleplerine duyarsız kalmadan en güçlü adaylarla seçime gideceğiz." İlçe teşkilatlarında ciddi değişimler yaşanacağını ifade eden Çetin, aday olmak isteyenlerin görevinden ayrılacağını ve bazı teşkilatlarda bayrak değişimlerinin yaşanacağını bildirdi. - "Büyükşehirde kaybolan yılları telafi etmek istiyoruz" Ali Çetin, gerek AK Parti'de gerekse muhalefetteki mevcut belediye başkanlarının eksilerini ve artılarını da analiz ettiklerini kaydetti. İlçelerde yapılması gereken projeleri de şimdiden not ettiklerini anlatan Çetin, seçim sürecinde bunların vaat olarak vatandaşa aktarılacağını ve seçimden sonra da hayata geçirileceğini vurguladı. Büyükşehir belediyesi için de vatandaşın değişim istediğine işaret eden Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü: "4,5 yıldır yapılanlar ya da yapılmayanlar ortada. Yaptığımız hizmetlerin üstüne yenisi konulamadı. Ulaşım başta olmak üzere her alanda sorun var. Tertemiz bıraktığımız Konyaaltı Sahili'ne bile sahip çıkılamadı. Sorunlara kulak tıkayan bir büyükşehir belediyesi var. Vatandaşta da bir pişmanlık var, sahada bunu net bir şekilde gözlemliyoruz, 'Keşke oy vermeseydim' diyenleri duyuyoruz. Seçimde vatandaşın desteğini alıp, kaybolan yılları telafi etmek istiyoruz." Antalya'nın dünyaca tanınan bir kent olduğunu vurgulayan Çetin, kenti geleceğe taşıyacak mega projelere ihtiyaç olduğunu, bunu da "AK kadroların" yapabileceğini ifade etti.

AK Parti Antalya İl Başkanı Çetin'den Aksu Belediyesinde yaşanan gerginliğe ilişkin açıklama: Haber

AK Parti Antalya İl Başkanı Çetin'den Aksu Belediyesinde yaşanan gerginliğe ilişkin açıklama:

ANTALYA (AA) - AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve İYİ Parti meclis üyeleri arasında belediye meclis toplantısında başlayan ve makam odasında devam eden gerginliğe ilişkin açıklamalarda bulundu. Çetin, AK Parti İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, parti olarak seçim çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini, kentteki 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi yönetimine talip olduklarını söyledi. Tüm bu çalışmaların yanında dün Aksu Belediyesinde çirkin bir eylemle karşı karşıya kaldıklarını belirten Çetin, "Önce belediye meclisimizde başlayan ardından makam odasında devam eden bir olay yaşadık. Mecliste belediye başkanının görevi düzeni sağlamaktır. Düzeni bozan varsa yetki gereği düzeni bozan kişiyi dışarıya çıkarır. Dün de İYİ Partili meclis üyesi vatandaşlarımızın faydasına olacak bir maddeyle ilgili ortamı germeye, vatandaşlara yerel seçime mesaj vermeye yönelik çirkin bir eylemde bulunmuştur. Belediye başkanımızın sözünü keserek, meclis ortamını bozmuş ve meclisten çıkarılmıştır." diye konuştu. Toplantının ardından gerginliğin makam odasında devam ettiğini aktaran Çetin, Şahin ile makam odasında karşı karşıya gelen İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, il başkan yardımcıları ve meclis üyelerine tepki gösterdi. - "Kimsenin yaptığını yanına kar bırakacak değiliz" Yapılan davranışın hiçbir partiye yakışmayacağını vurgulayan Çetin, "İYİ Partili İl Başkanı, yardımcıları ve meclis üyelerinden oluşan 30 kişilik bir grup, adeta baskına gelircesine, mafyavari bir üslupla, kabadayı bir görüntüyle 'biz buraya hesap sormaya geldik' söylemiyle ortamı germiş, racon kesmeye, kabadayılık yapmaya ve mafyalığa soyunduklarını görmüş bulunmaktayız. Bu çirkin davranış hiçbir partiye yakışmaz." ifadelerini kullandı. Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Antalya'yı yönetmeye böyle talip olunmaz. Antalya'da hizmet üretmek istiyorsanız önce vatandaşın gönlüne girin, kabadayılıkla kenti yönetmekten vazgeçin. Biz bu davranışları yakıştırmadığımızı ve kınadığımızı buradan belirtmek isteriz. Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızın yanında ve arkasındayız. Kimsenin yaptığını yanına kar bırakacak değiliz. Bununla ilgili yasal hak ve girişimlerimizi yapacağız." Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise ilçede hizmet yarışı içerisinde olduklarını, ancak hizmetlerin engellenmeye ve geciktirilmeye çalışıldığını öne sürdü. Şahin, oy birliği olan bir madde üzerinden meclis ortamının gerildiğini ifade ederek, "Toplantının ardından 30'a yakın adam belediyeyi basıyor. Baktığımızda, imara çıkan bir alanda iki düğün salonu, bir kültür merkezi, 13 dükkan yapacağız. Bir an önce yapmamız gereken hizmeti öteleme çabasındalar. Muhalefetin Aksu'da engelleme siyaseti her zaman birinci öncelik oldu. Bunları kale almayacağız. İşimize bakacağız. Ne yapmaya çalıştıklarını biliyoruz. Halkta biliyor." dedi. Öte yandan olaya ilişkin basına yansıyan görüntülerde, Şahin'in makam odasında partililer arasında arbede yaşandığı görüldü.

AK Parti İl Başkanı Çetin, seçim sonuçlarını değerlendirdi Haber

AK Parti İl Başkanı Çetin, seçim sonuçlarını değerlendirdi

ANTALYA (AA) - AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, geçen ay yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nin sonuçlarını değerlendirdi.Kaş Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan değerlendirme toplantısında konuşan Çetin, seçimlerde büyük bir zafere imza attıklarını söyledi.Cumhuriyetin yüzüncü yılında, yeni Türkiye yüzyılı sürecinde altın harflerle tarihe geçtiklerini kaydeden Başkan Ali Çetin, "21 yıldır tarih AK Parti’yi yazıyor. 21 yıldır tarih Recep Tayyip Erdoğan’ı yazıyor. 21 yıldır dünya Recep Tayyip Erdoğan’ı gıpta ile izliyor. Bu zafere ulaşmanın sevincini, heyecanını yaşıyoruz." dedi.Çetin, Cumhur İttifakı'nda yer alanların birbirine kenetlendiğini anlatarak, "Vatandaş Karabağ’ı, Orta Doğu’yu, Balkanlar’ı, Afrika’yı, dünyadaki mazlumları destekleyen liderin arkasında durdu. Cumhur İttifakı'nın arkasında durdu. Büyük bir zafer elde ettik. Beş yıl daha Cumhurbaşkanı'mız hizmetine devam edecek.” diye konuştu.Avrupa’nın birçok ülkesinde seçim öncesi ve sonrası gazete manşetlerinin değiştiğine işaret eden Çetin, Osmanlı’dan sonra "çökerttik", "bitirdik" dedikleri Türkiye Cumhuriyeti’nin şahlanış dönemine tanıklık ettiklerini dile getirdi.-“Antalya’da iddialıyız”İl Başkanı Çetin, seçimin ardından değerlendirmeler yaptıklarını aktararak, şöyle konuştu:"19 ilçe belediyesini ve büyükşehir belediyesini almaya talibiz. Antalya’da iddialıyız. Bize düşen vazife çalışmak, geçmişte ne yaptığımızı anlatmak. En kısa sürede teşkilatlarımızda kongre süreci başlayacak. Yerel yönetimlerde hem Kaş’ı tekrar almak hem de Büyükşehire ciddi katkı koymak adına çaba sarf ederek, yolumuza yenilenerek, devam etmemiz gerekiyor. Bu süreci beraberce yöneteceğiz.” - “Cumhuriyetimizin 100. yılında güzel bir başlangıç”Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da İl Başkanı Çetin’e destek vermeye devam edeceklerini söyledi.Bundan sonra da çalışmaları sürdüreceklerini belirten Başkan Ulutaş,”“Yeter ki, devletimiz var olsun. Yeter ki, Cumhurbaşkanımız liderliğinde ülkemiz yoluna devam etsin. Yeter ki, Türkiye düşmanları sevinemesin. Bundan sonraki süreçte bizim yapmamız gerekenler, vatandaşlarımızı, hemşehrilerimizi, milletimizi birleştirmek. Cumhurbaşkanımız liderliğinde Cumhuriyetimizin 100. yılında güzel bir başlangıç oldu.” ifadelerini kullandı.Toplantıya, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz ve İlçe Başkanı Okay Bilgin de katıldı.

AK Parti Antalya milletvekilleri mazbatalarını aldı Haber

AK Parti Antalya milletvekilleri mazbatalarını aldı

ANTALYA (AA) - AK Parti Antalya milletvekilleri mazbatalarını aldı. Antalya Bölge Adliye Mahkemesi'ndeki İl SeçimKurulu'nda düzenlenen törende, AK Parti'den milletvekili seçilen Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, Atay Uslu ve İbrahim Ethem Taş'a mazbataları verildi. AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen genel seçimlerinin AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın açık ara üstünlüğüyle sonuçlandığını söyledi. Cumhur İttifakı'nın en fazla milletvekilliği kazanan ittifak olduğunu ifade eden Çetin, şöyle konuştu: "Mazbatalarımızı aldık, sevinçliyiz, mutluyuz. Antalya'da birinci parti olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. En fazla milletvekiline sahip AK Parti, 6 milletvekiliyle Antalyalıları temsil etmeye hak kazandı. Dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda da Cumhur İttifakı yine açık ara farkla ipi göğüsledi ve birinci olmanın huzurunu bizlere yaşattı. Cumhur İttifakı'nı destekleyen Antalyalı hemşehrilerimize, Türkiye'deki tüm vatandaşlarımıza, yurt dışından oylarıyla bize destek veren tüm hemşehrilerimize, ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Vekillerimiz ve bakanlarımızla beraber, tüm Türkiye'ye hizmet etmek için azimle, kararlılıkla çalışmaya dün olduğu gibi bugün de devam edeceğiz." Çetin, yeniden Antalya'dan milletvekili seçilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik etmek için Ankara'ya gittiği için törene katılamadığını, mazbatasını onun yerine aldıklarını kaydetti. Milletvekili Mustafa Köse de hem milletvekilliği hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu. Antalya'ya layıkıyla hizmet edeceklerini ifade eden Köse, "Antalyalılar cumhurbaşkanlığı seçiminde bir mesaj verdi. Milletvekili seçiminde de mesajlar verdiler. Biz o mesajları aldık. Bundan sonra bize destek veren hemşehrilerimize layık olmak için elimizden gelen en fazla gayreti göstererek, gece gündüz demeden çalışacağız. İnşallah Antalya için güzel projeleri hayata geçiririz." diye konuştu. Milletvekili Kemal Çelik ise dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi ile dünyaya Türkiye'nin sandığa verdiği değerin öneminin ortaya çıkması açısından güzel bir demokrasi mesajı olduğunu vurguladı. Milletin 21 yıllık AK Parti iktidarının çok büyük bir teveccühle devam etmesi gerektiği şeklinde bir mesaj verdiğinin altını çizen Çelik, "Bizler de bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde hem Antalya'mız hem de ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin her daim emrinde ve hizmetindeyiz." dedi. - "Yeni Türkiye yüzyılını başlatıyoruz" Milletvekili Atay Uslu, milletvekilliğinin onurlu bir görev olmasının yanı sıra çok da büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizdi. Uslu, Antalya'nın yatırımlarını, eserlerini, projelerini geliştirmek için durmadan gece gündüz çalışacaklarının belirterek, "Milletimiz, Cumhurbaşkanı'mızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçti. 29 Mayıs 1453 önemli bir dönüm noktasıydı. 29 Mayıs 2023'de önemli bir dönüm noktası olacak. Yeni yüzyılı başlatıyoruz. Türkiye yüzyılını inşallah bugün başlatmış oluyoruz." diye konuştu. Milletvekili Tuba Vurul Çokal da dün Türkiye'nin büyük bir demokrasi şöleni yaşadığını belirtti. Kazananın hizmet siyaseti, demokrasi ve millet iradesi olduğun vurgulayan Çokal, "Sorumluluk gerektiren bir konumdayız. Gerekli mesajlarımızı aldık. Allah'ın izniyle hep beraber var gücümüzle Antalya'mız için, Türkiye'miz için çalışacağız. Daha güzel hizmetler sunmaya Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Milletvekili İbrahim Ethem Taş ise Antalya'nın vekili olarak, çalışarak, millete hizmet ederek, bu görevin sorumluluklarını yerine getireceklerini söyledi. Bugüne kadar Antalya için çok güzel işler yaptıklarını dile getiren Taş, "Bundan sonra da yine aynı şekilde, aynı kararlılıkla aynı duruşla milletimize hizmet etmeye hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Ben Antalya'da AK Partimizi destekleyen ve 6 vekil çıkartan, Cumhur İttifakı'yla birlikte 8 vekil çıkartarak vekil sayısını bir arttıran Antalyalı hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığına atanan Ali Çetin basın mensuplarıyla buluştu Haber

AK Parti Antalya İl Başkanlığına atanan Ali Çetin basın mensuplarıyla buluştu

ANTALYA (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Antalya İl Başkanlığına atanan Ali Çetin, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.Çetin, Mimar Sinan Kültür Merkezi'nde düzenlediği buluşmada, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatı kaybedenlere başsağlığı diledi.Depremden sonra Antalya'ya 200 binin üzerinde depremzede geldiğini belirten Çetin, bunların ilk andan itibaren misafirhanelerde, otellerde ve hayırseverlerin evlerinde konuk edildiğini söyledi. Çetin, depremzedelerin yanlarında olmaya, yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını ifade ederek Antalya'nın bu süreçte müthiş bir misafirperverlik örneği gösterdiğini belirtti.Otellerde konaklayan depremzede misafir sayısının 90 binden 20 bine kadar düştüğünü aktaran Çetin, 20-25 bin kişinin de memleketlerine dönerek çadır ve konteynır kentlerde yaşamaya başladığını ifade etti.İl başkanlığı seçimi sürecinde Ankara'ya çağrılan 5 aday arasında yer aldığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanlığı görevine atandığını dile getiren Çetin, "O gün bugündür aldığımız sorumluluk üzerine durmadan koşuyoruz. Gece gündüz demeden fedakarlık yapıyoruz. Çünkü oturduğumuz makamın hakkını vermek için bugüne kadar koştuk, bundan sonra da koşacağız. Antalya, Antalyalılar ve Türkiye için koşacağız." dedi.Çetin, göreve başlamasının birinci haftasında deprem felaketinin yaşanması nedeniyle yönetim kurulunu onaylanmasının ancak 3-4 gün önce gerçekleştiğini ifade ederek akabinde hızlı bir şekilde teşkilat çalışmalarına başladıklarını söyledi.Seçim Koordinasyon Merkezi'ni 35 kişilik bir ekiple kurduklarını, sandık yönetim kurullarını, mahalle başkanlarını ve okul sorumlularının belirlendiğini belirten Çetin, "Yarın sabah seçim olsa hazır bir şekilde bekliyoruz." dedi.- "Her zaman birinci partiydik, bugün de birinci partiyiz"Çetin, zorlu bir seçim sürecinin kendilerini beklediğini farkında olduklarını dile getirerek şöyle konuştu:"Türk halkı farkında. Maalesef ülkenin kaderini onlara teslim etmenin çok iyi olacağı kanaatinde değiliz. Bu noktada daha aşkla daha şevkle çalışıyoruz. Altılı masa, bir seneyi geçkin süredir toplanıyor. Altındaki üstündekinin kim olduğunu Türk halkı gayet net bir şekilde biliyor. Noter masası, kumar masasından kalkanlar tekrar geri dönenler, yıllarca küfrettikleri bir partinin genel başkanını Cumhurbaşkanı adayı olarak parti genel merkezinde açıklatanlar... Vatandaşlarımız o fotoğraf karesine baktığında, Türkiye'nin gelecek umudunun orada olmadığını açık net görüyor. Sahada gezdiğimizde, bugüne kadar onlara destek veren vatandaşlarımızın, o tabloyu gördükten sonra kanaatlerinin de değiştiğini net bir şekilde gözlemleyebiliyoruz. Antalya'da birinci partiyiz. Her zaman birinci partiydik, bugün de birinci partiyiz. Muhalefetin kamuoyu oluşturma çalışması olsa da biz birinci parti olduğumuzu, yaptığımız çalışmalarda, ankette ve sahada gözlemleyebiliyoruz. Bunda eminiz, netiz ve kararlıyız. Antalya'da çok büyük bir oy farkıyla gelme çalışması yürütüyoruz."- Antalya'da AK Parti'ye 81 kişi milletvekili aday adaylığı için başvurduAK Parti'deki aday adaylık sürecinin 22 Mart'a kadar süreceğini açıklayan Çetin, şu ana kadar Antalya'da 81 kişinin partilerine milletvekili adaylık başvurusu yaptığını açıkladı.Çetin, 25 Mart günü tüm Türkiye'de elektronik ortamda temayül yoklamalarının yapılacağını dile getirerek, delegelerin aday adaylarından 10 tanesini seçeceklerini kaydetti.

AK Parti Antalya İl Başkanlığına atanan Ali Çetin görevine başladı: Haber

AK Parti Antalya İl Başkanlığına atanan Ali Çetin görevine başladı:

ANTALYA (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Antalya İl Başkanlığına atanan Ali Çetin, görevine başladı.Ankara dönüşü İl Başkanlığında partililer tarafından karşılanan Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyanın dört bir yanında, sahada ve masada güçlü Türkiye idealiyle mücadele eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya'ya, AK Parti kadrolarına, sevgi, selam ve muhabbetlerini ilettiğini söyledi.AK Parti Antalya teşkilatının birlik, beraberlik ve huzur siyasetinin örneği olduğunu belirten Çetin, "Bu sebepledir ki bu bayrak ve hizmet değişim sürecinde öne çıkan yegane kavram birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk olmuştur. 2023 seçimlerinin arifesindeyiz. AK Parti'miz milli ve manevi değerlerine sarsılmaz bir bağlılıkla son 21 yılda Antalya'mıza ve ülkemize saymakla bitiremeyeceğimiz muhteşem eserler ve hizmetler üretmiştir. Ayrıca dünyanın salgın sonrası zor zamanlarında dahi bu eserleri üretmeye devam ettiği hepimizin malumudur." diye konuştu.Çetin, AK Parti kadrolarının "halka hizmet etmek Hakk'a hizmet etmek" anlayışıyla çalıştığını belirterek, şunları kaydetti:"Antalya'mızda son dört yıldır büyükşehir başta olmak üzere bir kısım belediyelerde AK Parti'li kadroların görev almadığı süreçlerde, Antalya'mıza hiçbir hizmetin yapılmadığını en iyi bilen Antalya'da yaşayan hemşerilerimizdir. Cumhuriyetimizin 100. yılında 'Türkiye Yüzyılı' ufuk ve vizyonunu ortaya koyan AK Parti'miz, Antalya'mızı ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde bir lige taşıma arzusundadır. Ama tüm bunlara rağmen karşımızda ülkemizin birlik ve beraberliğini hiçe sayarak, milli duyguları olan her ferdin gurur ve heyecanla izlediği projelere saldırmayı muhalefet yapmak zanneden bir güruh olduğu da hepimizin malumudur."AK Parti'ye gönül veren kadrolarla heyecan ve coşkuyla geceli gündüzlü çalışarak, Antalya'dan güçlü bir desteği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a göndereceklerini aktaran Çetin, siyaset ve teşkilatla en kıymetli bağlarının partiyle kurulmuş üyelik bağı olduğunu dile getirdi.AK Parti'nin şehrine ve ülkesine sevdalı, herkese kollarını ve kucağını açan bir hareket olduğunu anlatan Çetin, "Bu yeni dönemde kapsayıcı ve kuşatıcı bir hizmet anlayışıyla birbirinden değerli yol arkadaşlarımızla Antalya'mızı ve ülkemizi birlikte yönetmek düsturuyla hizmet edeceğiz." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.