TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#ALADAĞ

İLKHABER-Gazetesi - ALADAĞ haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, ALADAĞ haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Başkan Akgedik, Aladağ için 9 projesini açıkladı Haber

Başkan Akgedik, Aladağ için 9 projesini açıkladı

Yerel Seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu kadar az süre kala belediye başkan adayları da projelerini açıklamaya başladı. Çoğu aday projelerini halkla paylaştı. Aladağ Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Akgedik de seçimlere doğru projelerinden bahsetti. Akgedik, Aladağ için şimdiye kadar 9 büyük proje açıkladı. Açıklanan projelerde Aladağ’da her kesime dokunmayı hedefleyen Akgedik’in spordan sanata da birçok konuda projesinin olması dikkat çekti. AKGEDİK'İN 9 PROJESİ Akgedik’in yeni dönemde Alaadağ için yapmayı planladığı projeler şu şekilde: 1. Proje: İlçemizdeki tüm açık halı sahaların üzerini kapatıp, müştemilatlar da ekleyip, vatandaşımızın, düğün, mevlüt, toplantı gibi etkinliklerini de yapabilecekleri sosyal mekanlar haline getireceğiz.      2. Proje:Kadınlarımız için de ayrıca FİTNES SALONU kuracağız      3. Proje: Yeni yaptığımız GENÇLİK MERKEZİ'nde öğrencilerimiz ücretsiz YKS, LGS ve KPSS eğitimleri alacak      4. Proje: Gençlik Merkezimizin zemin katında yaptığımız otopark, haftada bir gün KAPALI SEMT PAZARI olarak hizmet verecek.      5. Proje: Büyüksofulu Mahallemizde ilkini kurduğumuz KADIN ATÖLYESİ uygulamasını diğer mahallelerimize yaygınlaştıracağız      6. Proje: 2024 sonunda ALADAĞ merkez tamamen DOĞALGAZ'a kavuşacak      7. Proje: Kadınlarımızın ürettiği tüm ürünleri toplayıp MARKALAŞTIRARAK halkımızın hizmetine sunacağız      8. Proje: BAŞPINAR-ALADAĞ-MİLLET BAHÇESİ arası yürüyüş yolu hizmete girecek.      9. Proje: EĞNER - GÖKCEKÖY arası tekne turları güzel olmaz mı?

Karalar: Adana Bizim, Aladağ Bizim Haber

Karalar: Adana Bizim, Aladağ Bizim

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar Aladağ Belediye Başkan Adayı Kemal Özdemir' ile Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Zeydan Karalar Aladağ’da çok sayıda köyü ziyaret etti, muhtarlarla buluştu, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı, seçim ofisi açılışına katıldı. ÇALIŞMAYA, HİZMETE DEVAM Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu Aladağ ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi, ilçe halkıyla buluştu, Köprücük, Karahan, Kışlak, Gökçeköy, Kızıldam, Dölekli, Akören, Kökezli, Soğukoluk, Kıcak, Büyüksofulu, Gerdibi, Sivişli, Posyağbasan köylerine ziyaretler gerçekleştirdi. Aladağ’da mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, ilçenin dört bir köşesine yapılan hizmetleri anlattı. ADANMIŞLIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ Yeni dönemde yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, “Çok zor şartlarda devraldığımız belediyemizi önce ayağa kaldırdık, sonra hizmet edebilir hale getirdik, ardından devasa hizmetleri borçsuz yapabilir duruma geldik. Üstelik bunu pandemiye ve depreme rağmen gerçekleştirdik. Uyguladığımız mali disiplin ve bize has yönetim tarzımızla mali mucizeye imza attık. Hizmet ederken siyasi parti ayrımı, oy hesabı yapmadık. Adana’mız için, hemşehrilerimiz için gece gündüz, adanmışlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Aladağlı hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir'den, Aladağ'a hizmet sözü  Haber

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir'den, Aladağ'a hizmet sözü 

Cumhur ittifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Önümüzdeki 5 yıl Adana ve Aladağ’ın çok güzel hizmetlerle tanıştığı bir dönem olacak. Hükümetin de desteğiyle Adana’ya tarihi hizmetler yapacağız.” dedi. Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim kampanyası kapsamında Aladağ ilçesini ziyaret etti. Aladağ Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Aladağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, parti teşkilatları ve vatandaşlar tarafından ilçe girişinde konvoylar ve sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Kocaispir, Aladağ Belediyesi, Aladağ Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve MHP Aladağ İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Çarşı esnafını gezen Başkan Kocaispir, hayırlı işler diledi, destek istedi. Sabah erkenden geldiği ilçede gece geç saatlere kadar vatandaşlarla kucaklaşan Kocaispir, Akören, Başpınar, Kabasakal, Dölekli, Yetimli, Kökez, Soğukoluk, Kıcak, Büyüksofulu, Gerdibi, Sivişli, Bakiler ve Posyağbasan mahallelerinde geniş katılımlı toplantılar gerçekleştirdi. KOCAİSPİR: İBADET AŞKIYLA ÇALIŞACAĞIZ Bugüne kadar Yüreğir’de geleceğe ışık tutacak insan odaklı hizmetler yaptığını, büyük ölçekli kentsel dönüşümleri başlattığını anlatan Başkan Kocaispir, “Biz Yüreğir’e elimizden geldiğince, imkânlar ölçüsünde değer katmaya çalıştık. Şimdi yeni bir süreç başladı. 31 Mart’ta tarihi bir seçim olacak. Cumhur İttifakı’nın etle tırnak olmuş mensupları olarak önümüzdeki dönem artık Adana Büyükşehir ve Aladağ Belediyesinin gücünü birleştirmeye, hükümetin imkânlarını da arkamıza alıp Adana’mıza tarihi hizmetler yapmaya niyet ettik. Allah bu kutlu yolculuğumuzu mübarek eylesin. Önümüzdeki 5 yıl Adana ve Aladağ’ın çok güzel hizmetlerle tanıştığı bir dönem olacak. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren hep birlikte el ele omuz omuza, ibadet aşkıyla bu şehre hizmet edeceğiz.” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.