TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Arkadaş

İLKHABER-Gazetesi - Arkadaş haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Arkadaş haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Arkadaşından aldığı araç içerisinde uyuşturucu ile yakalandı Haber

Arkadaşından aldığı araç içerisinde uyuşturucu ile yakalandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde arkadaşından ödünç olarak aldığı aracı geri vermeyen ve mahalle bekçileri tarafından durdurulan araçta uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çarşı Mahalle Bekçileri Cumhuriyet Mahallesi’nde durumundan şüphelenerek durdukları bir aracın içerisindeki S.Ö, Y.Ç, S.K isimli üç şüpheli şahsı kontrol ettiği esnada şüpheli şahıslardan S.K isimli şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince araçta adli arama kararı alındı. Yapılan aramada, araç içerisine gizlenmiş 2 parça halinde 55 gram Metamfetamin isimli uyuşturucu madde ve Uyuşturucu Madde Ticaretinde Kullanılan Hassas Terazi Kutusu ve Kılıfı ele geçirildi. Şüpheli şahıslar, olayla ilgili olarak gözaltına alındı. S.Ö isimli şahsın 2 gün önce şüpheli aracı bir arkadaşından kullanmak için aldığı aracın plakalarını söktüğü, aracı sahibine iade etmediği ve aracın sahibinin S.Ö den şikayetçi olduğu bilgisine ulaşıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından üç şüpheli şahıs işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilirken, S.Ö uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer iki şüpheli şahıs Y.Ç ve S.K ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Arkadaşını kurtarmak için girdiği kuyuda kendisi öldü Haber

Arkadaşını kurtarmak için girdiği kuyuda kendisi öldü

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kuyuya düşen arkadaşını kurtarmak için kuyuya giren vatandaş hayatını kaybetti. Olay Osmaneli ilçesi Camicedit Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir evin bahçesindeki kuyuya 2 kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri kuyunun içerisinde 2 kişinin olduğunu görmeleri üzere itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri ile birlikte kurtarma çalışması başlatıldı. Kurtarma çalışmalarında kuyuya düşenlerden A.A. (67) isimli şahıs kuyudan çıkartılarak sağlık ekiplerince Bilecik Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Kuyuda kalan Nihat Kalkandelen’i (34) kuyudan kurtarma çalışmaları yapacakları sırada kuyudan yüksek dereceden metan gazı kokusu geldiğinden ekipler kuyuda hiçbir şekilde çalışma yapmadılar ve Bilecik AFAD ekiplerinden yardım istediler. Olay yerine gelen AFAD ekipleri kullandıkları gaz maskeleri ile kuyuya inip kuyuda kalan Kalkandelen’in cansız bedenine ulaşarak dışarıya çıkartılar. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Kalkandelen’in cenazesi otopsisi yapılmak üzere Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kuyunun bahçeye ne amaçla kazıldığını öğrenmek için polis ekipleri geniş çapta araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.