TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Atakaş Hatayspor

İLKHABER-Gazetesi - Atakaş Hatayspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Atakaş Hatayspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Atakaş Hatayspor-Bitexen Antalyaspor maçının ardından Haber

Atakaş Hatayspor-Bitexen Antalyaspor maçının ardından

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında, Mersin'de ağırladığı Bitexen Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan Atakaş Hatayspor'un yardımcı antrenörü Gökhan Kağıtçıoğlu, 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in, Mersin Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından kırmızı kart görmesi nedeniyle basın toplantısına yardımcı antrenör Kağıtçıoğlu katıldı. Kağıtçıoğlu, son dakikaya kadar iyi oynadıklarını belirterek, dinamik oyun sergilediklerini dile getirdi. Hakem kararlarını eleştiren Kağıtçıoğlu, şöyle konuştu: "Lig başladığından beri ne biz ne de yönetim hakemler ve saha dışı olaylar hakkında çok fazla enerjimizi harcamadık çünkü zaten çok fazla göçebe hayat yaşadık. Enerjimizi takımımıza aktarmak istiyoruz ama maalesef bugün maçın başından sonuna kadar bütün takdir haklarını rakip takımdan yana kullanan hakem üçlüsü vardı." Kağıtçıoğlu, maçın son dakikasında kazandıkları köşe vuruşunun kullandırılmadığını, 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Çok üzgünüz. Kazanmayı çok fazla hak ettiğimiz bir geceydi. Bütün iç saha maçlarımız gibi çok coşkulu, iyi oynadık. Şanssız goller yedik." dedi. - Antalyaspor cephesi Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Carlos Valado Tralhao da önceden yaptıkları analizlerde müsabakanın zor geçeceğini bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını anlattı. Süper Lig'de oynadıkları her maçı final olarak gördüklerini dile getiren Tralhao, şöyle devam etti: "Takımımız bugün iyi karakter gösterdi. Takımımızın oyununu bir kelimeyle betimlemek isteseydim bunun için 'karakter' ifadesini kullanırdım. Çok organize, bireysel anlamda gerçekten çok yetenekli oyunculara sahip bir rakibe karşı oynamaları gerektiği gibi oynadılar. Bugün takımım hakkında çok fazla eleştiri yapmam mümkün değil. Bugün zor maç olacağını biliyorduk. Takımımızın maç içerisinde gösterdiği mücadeleyi herhangi bir hesap makinesine koyup hesaplamam mümkün değil. Gerçekten çok yüklü performans gösterdiler. Gelecek adına umut vermek, daha iyi planlar yapabilmek adına koca bir adım attılar." Tralhao, kaleci Helton'un maçın son bölümünde sakatlanması nedeniyle yerine Safuri'nin geçmesinin kendilerini cesaretlendirdiğini belirterek, "Son 10 dakikada kaleye, kaleci olmayan biri geçti. Kaleci mücadelesi için bile birçok oyuncu kaleye geçmek istedi. Bu gerçekten bizim adımıza ne kadar takım olduğumuzun bir göstergesi." diye konuştu. Helton'un sağlık durumuna değinen Tralhao, "Helton'un durumunu henüz bilmiyoruz. Doktorlar ve sağlık ekibimiz durumu değerlendiriyor. Umarım en kısa zamanda aramıza tekrar döner ve onu kaybetmeyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Hatayspor-Galatasaray maçının ardından Haber

Hatayspor-Galatasaray maçının ardından

Savaş, maçın ardından, bu sezon lige iyi başladıklarını ancak son 3 haftada düşüş yaşadıklarını söyledi. Türkiye'nin önemli bir takımıyla mücadele ettiklerini dile getiren Savaş, bu maça takım olarak iyi hazırlandıklarını kaydetti. - "Hatayspor'un tekrardan çıkışa geçeceği bir maç oldu" Maçı değerlendiren Savaş, şöyle devam etti: "Hem sportif anlamda hem Hatay'ın moral ve motivasyonu anlamında gerçekten bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Birinci yarı Galatasaray'ın pozisyonları var. Bizim attığımız gol var. Maç ortadaydı. Daha sonra biz pozisyonlar bulduk. Bulduğumuz bir pozisyonu değerlendirdik. Bugün şans bizim yanımızdaydı. Hatayspor'un tekrardan çıkışa geçeceği bir maç oldu. Her iki takım fair play çerçevesinde maç oynadığı için tebrik ediyorum." Savaş, iki takım taraftarlarının omuz omuza maç izlediğini, en küçük olumsuzluk olmadan maçın sona erdiğini dile getirdi. Her iki takımın adına yakışır futbol oynadığını anlatan Savaş, "En güzel olan şey, Hatay için moral oldu. Bu kardeşlik havası Türkiye'deki bütün maçlara yansır." dedi. Sporu kullanarak toplumu bütünleştirmenin önemine değinen Savaş, "Galatasaray camiası büyük camia. Bizim acılarımızı paylaştıklarını ifade ettiler. Birlikte aynı pankartla çıktılar. İşte bu görüntüler, spor kamuoyunun ihtiyacı olan görüntüler. Bu ihtiyacı bütün takımların görmesi ve kamuoyuna mesaj vermesi lazım." ifadelerini kullandı.

Atakaş Hatayspor 2-1 Galatasaray Haber

Atakaş Hatayspor 2-1 Galatasaray

ADANA (İLKHABER)- Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray Mersin Stadyumu'nda oynanan maçta Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Bu heyecan dolu mücadeleden Atakaş Hatayspor 2-1'lik skorla galip ayrıldı. 6. dakikada Ghoulam'ın sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Cengiz'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muslera'da kaldı. 14. dakikada uzun kale atışı sonrasında topu alan Lamkel Ze'nin sol taraftan pasında arka direkte Rivas düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluştu. 1-0 28. dakikada Ziyech'in sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde yükselen Erce'nin kontrol edemediği topu Zaha filelere gönderdi. 1-1 31. dakikada Torreira'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Aktürkoğlu'nun yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya çıktı. 38. dakikada Ziyech'in sağ taraftan ortasında ceza sahası içinde Kerem'in vuruşunda kaleci Erce'nin müdahalesiyle meşin yuvarlak üst direğe çarparak kornere gitti. 48. dakikada Ziyech'in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Sanchez'in kafa vuruşunda kaleci Erce'nin dokunuşunda meşin yuvarlak direkten döndü. 49. dakikada Kerem'in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Abdulkerim'in kafa vuruşunda kaleci Erce meşin yuvarlağı kornere çeldi. 55. dakikada ani gelişen Hatayspor atağında iki savunma oyuncusunu da geçerek topla birlikte ceza sahası içine giren Dele-Bashiru, pasını Lamkel Ze'ye aktardı. Bu futbolcunun yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-1 58. dakikada kaleci Erce'nin yumrukladığı topa ceza sahası dışından sert vuran Oliveira'nın vuruşunda Erce meşin yuvarlağı kurtardı. 90+3 dakikada Sacha Boey'in sağ taraftan ortasında ceza sahası içinde Icardi'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Erce'de kaldı. Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'de yakalamış olduğu 10 maçlık galibiyet serisi Hatayspor maçı sonrası sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.