TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

# Bein Sports

İLKHABER-Gazetesi - Bein Sports haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Bein Sports haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

F1 ne zaman başlıyor 2024? Formula 1 hangi kanalda, saat kaçta? Haber

F1 ne zaman başlıyor 2024? Formula 1 hangi kanalda, saat kaçta?

2024'ün başlamasıyla birlikte, Formula 1 tutkunlarının gözü kulağı, yeni sezonun start alacağı ana çevrildi. Dünya çapında milyonları peşinden sürükleyen bu büyük motor sporları serüveni, hangi kanalda ve ne zaman izleyicilerle buluşacak? Yarış takviminin başlangıcından itibaren, her virajda, her düzlükte yaşanacak rekabet ve hızın doruklarına ulaşacak bu mücadelede, tüm detaylar ve merak edilenler için doğru adrestesiniz. Formula 1'in 2024 sezonu hakkında bilinmesi gereken her şey, yarış severler için bir arada... Formula 1 2024 nerede yayınlanacak? Motor sporlarının zirvesi olan Formula 1, 2024 sezonu için tüm hazırlıklarını tamamladı ve yarış severler için heyecan dolu bir takvim açıkladı. Geçtiğimiz yıllarda S Sport kanalında yayınlanan Formula 1 yarışlarının yeni yayıncı kuruluşu, anlaşmaların yenilenmemesi nedeniyle değişikliğe uğradı. Yeni sezonda, BEIN Sports, dünya çapında milyonlarca izleyiciye ulaşacak olan Formula 1 yarışlarının yeni adresi olacak. 2024 Formula 1 Yarış Takvimi: 2024 Formula 1 sezonu, 2 Mart'ta Bahreyn'de start alarak motor sporları tutkunlarının adrenalin seviyesini yükseltecek. Sezon, 8 Aralık'ta Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi şehrinde düzenlenecek olan yarış ile sona erecek. Toplam 24 yarıştan oluşan bu maraton, yarış severlere dünyanın dört bir yanından heyecan verici anlar yaşatacak. Başlangıç: Bahreyn Grand Prix ile 2 Mart'ta start alacak sezon, Suudi Arabistan, Avustralya, Japonya gibi ülkelerde devam edecek ve önemli pistlerde unutulmaz mücadelelere sahne olacak. Öne Çıkan Yarışlar: Monaco Grand Prix, Britanya Grand Prix ve İtalya Grand Prix gibi köklü yarışlar, geleneksel heyecanını koruyarak takvimdeki yerini alıyor. Son Durak: Sezon, 8 Aralık'ta Abu Dhabi Grand Prix ile kapanış yaparak, yıl boyunca süren rekabetin ve performansın zirvesine ulaşacak. BEIN Sports üzerinden canlı yayınlanacak olan yarışlar, Formula 1'in tutkuyla takip edildiği Türkiye'de de büyük bir ilgiyle izlenecek. Yarış takviminin açıklanmasıyla birlikte, tüm yarış severlerin gözü kulağı bu maratonun başlamasına çevrildi. Formula 1'in sunduğu hız, rekabet ve strateji, 2024 sezonunda da motor sporları dünyasında önemli anlara tanıklık etmeye devam edecek.

Bugün Hangi Maçlar Var? 11 Şubat Pazar Günü Spor Arenasında Günün Programı Haber

Bugün Hangi Maçlar Var? 11 Şubat Pazar Günü Spor Arenasında Günün Programı

Spor tutkunlarının heyecanla beklediği 11 Şubat Pazar günü, birbirinden çekişmeli karşılaşmalarla dolu olacak. Trendyol Süper Lig ve TFF 1. Lig'de kritik mücadelelerin yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinde de heyecan dorukta olacak. Günün programı şu şekilde: Trendyol Süper Lig: 13:30 - Sivasspor - Çaykur Rizespor (beIN Sports 1) Sivasspor, Rizespor'u konuk edecek. Bu kritik mücadelede hangi takım galip gelecek? 16:00 - İstanbulspor - Gaziantep FK (beIN Sports 2) İstanbulspor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Hangi ekip üç puanla sahadan ayrılacak? 16:00 - Konyaspor - MKE Ankaragücü (beIN Sports 1) Konyaspor, MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Sahadan kim galip çıkacak? 19:00 - Fenerbahçe - Alanyaspor (beIN Sports 1) Fenerbahçe, Alanyaspor'u konuk edecek. Zirve yarışında hangi takım üstünlük sağlayacak? TFF 1. Lig: 13:30 - Adanaspor - Tuzlaspor (TRT Spor) Adanaspor ile Tuzlaspor arasındaki mücadele nefesleri kesecek. Hangi takım sahadan galip ayrılacak? 13:30 - Bandırmaspor - Göztepe (TRT Spor) Bandırmaspor, Göztepe'yi ağırlayacak. Hangi ekip üç puanı hanesine yazdıracak? 16:00 - Boluspor - Kocaelispor (TRT Spor) Boluspor, Kocaelispor'u konuk edecek. Sahadan hangi takım galip ayrılacak? 19:00 - Manisa FK - Giresunspor (TRT Spor) Manisa FK ile Giresunspor arasındaki mücadele izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Hangi takım sahadan üç puanla ayrılacak? Avrupa'nın Önde Gelen Ligleri: Premier Lig (İngiltere), Ligue 1 (Fransa), La Liga (İspanya), Serie A (İtalya) ve Bundesliga (Almanya)'da da birbirinden çekişmeli müsabakalar izleyicileri bekliyor.

Fenerbahçe Beko Maçı Ne Zaman oynanacak? Fenerbahçe Beko rakibi Kim Oldu? Haber

Fenerbahçe Beko Maçı Ne Zaman oynanacak? Fenerbahçe Beko rakibi Kim Oldu?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-24 sezonu 18. hafta maçında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşıyor. 27 Ocak Cumartesi günü (yarın) 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Bahçeşehir Koleji ev sahipliğinde oynanacak mücadele beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Mehmet Şahin, Can Mavisu, Kerem Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek.    Fenerbahçe Beko’da son durum Turkish Airlines EuroLeague’de 25 Ocak Perşembe günü Virtus Segafredo Bologna’yı konuk etti. Fenerbahçe Beko, rakibini 88-75 ile geçerek 23. maçında 14. galibiyetini elde etti. Takımda  Johnathan Motley 23, Scottie Wilbekin 15 sayı üretti.   Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde son olarak 21 Ocak Pazar günü Pınar Karşıyaka’yı konuk etti. Mücadeleden 93-63 galip ayrılarak 17. maçında 14. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko’da Sertaç Şanlı 17, Georgios Papagiannis 14, Johnathan Motley 12 sayı buldu.   Fenerbahçe Beko’da Metecan Birsen, Nigel Hayes-Davis, Dyshawn Pierre, Tarık Biberovic, Nate Sestina ve Yiğit Hamza Mestoğlu sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.   Bahçeşehir Koleji’nde son durum:   Dejan Radonjic tarafından çalıştırılan Bahçeşehir Koleji’nin kadrosunda şu isimler yer alıyor:   Guardlar: Arca Tüloğlu, Kartal Özmızrak, Muhammed Baygül, Tony Taylor, Philip Scrubb Forvetler: Axel Bouteille, Egehan Arna, Ali Yüceoral, Berkay Candan, Hadi Özdemir, Tyler Cavanaugh Pivotlar: Jerry Boutsiele, Ahmet Safa Yılmaz, Egemen Güven   Bahçeşehir Koleji, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon oynadığı 17 maçta 7 galibiyet aldı. Rakibimiz, son olarak 20 Ocak Cumartesi günü konuk olduğu Aliağa Petkimspor’a 76-61 yenildi. Bahçeşehir Koleji’nde Axel Bouteille 17, Philip Scrubb 14 sayı üretti.   Bahçeşehir, bu sezon ülkemizi Fiba Europe Cup’ta temsil ediyor. Rakip, son olarak 24 Ocak Çarşamba günü Legia Varşova takımına konuk oldu ve mücadeleyi 66-77 kazandı. Bahçeşehir’de Tyler Cavanaugh 20, Jerry Boutsiele ve Phil Scrubb 14’er sayı buldu.   Takım İstatistikleri (Bahçeşehir Koleji - Fenerbahçe Beko):   Toplam sayı: 87.47 – 89.41 2 sayı: %55.98 - %58.96 3 sayı: %39.91 - %38.97 Serbest atış: %77.64 - %79.79 Ribaund: 30.18 – 33.88 Asist: 20.12 – 22.18 Top çalma: 5.00 – 7.71 Top kaybı: 11.29 – 11.29 Blok: 1.29 – 2.82   İstatistik Liderleri (Bahçeşehir Koleji - Fenerbahçe Beko):   Sayı: Axel Bouteille 17.06 - Johnathan Motley 16.00 Ribaund: Jerry Boutsiele 9.59 - Georgios Papagiannis 6.83 Asist: Tony Taylor 5.40 - Nick Calathes 5.88 Top çalma: Egehan Arna 1.00 - Yam Madar 1.70 Blok: Jerry Boutsiele 0.65 - Georgios Papagiannis 1.83   Geçmiş karşılaşmalar:   İki takım arasında 2023-24 sezonu üçüncü haftasında oynanan müsabakayı Fenerbahçe Beko 113-98 kazanmıştı. Takımımızda Johnathan Motley 25, Tarık Biberovic 17 sayı üretti. Bahçeşehir Koleji’nde ise Philip Scrubb 26 sayı buldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.