TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Bera Holding

İLKHABER-Gazetesi - Bera Holding haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Bera Holding haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bera Holding'den deprem bölgesine yardım Haber

Bera Holding'den deprem bölgesine yardım

İSTANBUL (AA) - Bera Holding, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen depremlere ilişkin, "Holding çalışanları ve şirketlerimiz tarafından 4 gün içerisinde 1 milyon TL'nin üzerinde nakdi yardım toplanmış olup meblağ devletimizin yönlendirmesine uygun olarak afetzedelerin hesabına aktarılacaktır." ifadesini kullandı.Bera Holding'den yapılan açıklamada, Türkiye'yi derinden sarsan deprem haberlerinin alındığı ilk günden itibaren Bera Holding ve bağlı şirketlerinin, Konya AFAD ve Koordinasyon Merkezi ile çok yakın bir koordinasyon içerisinde olduğu belirtildi.Merkezin yönlendirmesi doğrultusunda Hatay ili öncelikli olmak üzere deprem bölgesi ihtiyaçları gözetilerek ilk etapta 3 tır su ve 2 tır hazır gıda ve makarnadan oluşan yardım araçlarının depremin 24. saatinde Hatay merkeze ulaştığı, bugün ilave iki tır suyun daha deprem bölgesine sevk edileceği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Holding çalışanları ve şirketlerimiz tarafından 4 gün içerisinde 1 milyon TL'nin üzerinde nakdi yardım toplanmış olup meblağ, devletimizin yönlendirmesine uygun olarak afetzedelerin hesabına aktarılacaktır. Yine bugün, iştirakimiz olan Komyapı tarafından bir adet mobil vinç, bir adet kepçe ve bir adet konteynerden oluşan tır, Gaziantep Nurdağı ilçesine TOKİ koordinasyonu çerçevesinde sevk edilecektir. Yine Konya İl Kriz Merkezi'nin acil olarak talep etmiş olduğu 700 adet 12 kilogram mutfak tüpünden oluşan bir tır, bugün Hatay'a doğru yola çıkarılacaktır. Bera Otel Konya, 50 odasını depremzedelerin kullanımına tahsis etmiş olup İl AFAD​​​​​​​ Müdürlüğü'nün yönlendirmesiyle dün itibarıyla depremzedeler burada konaklamaya başlamıştır. Kendi üretimimiz olan 1.850 adet polar battaniye, ilk etapta acil bölgeye sevk edilmiştir. Depremzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları devletimizin koordinasyonunda, holding ve iştiraklerimizin imkanları nispetinde ivedilikle yerine getirilmeye devam edilecektir."

Bera Holding ve 3 şirketi "Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi" listesine girdi Haber

Bera Holding ve 3 şirketi "Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi" listesine girdi

İSTANBUL (AA) - Bera Holding ve grup şirketlerinden Konya Kağıt AŞ, Muratlı Karton AŞ ve Kompen PVC AŞ "Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi" listesine girmeyi başardı.Bera Holding açıklamasına göre, geçen hafta kamuoyu ile paylaşılan "Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi" araştırması, önceki yıla ilişkin verilerini gönderen Anadolu şirketlerinin net satışlarına göre sıralanmasıyla yapılıyor.Araştırmada, İstanbul, Ankara, İzmir dışında faaliyet gösteren, büyük holdinglere bağlı olmayan ve yabancı sermaye payı yüzde 50'nın altında olan şirketler, Anadolu şirketi olarak kabul ediliyor. Bu yıl 19’uncusu hazırlanan listede, Konya’dan 23 firma yer alırken, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Bera Holding 3 şirketiyle Anadolu’nun en büyük şirketleri arasında yer alma başarısı gösterdi.Bera Holding açıklamasında şu ifadelere yer verildi:"Ekonomist Dergisi'nin her yıl düzenli olarak yaptığı Anadolu 500 sıralamasına göre Bera Holding 2021 konsolide cirosu ile 37. sırada yer aldı. Anadolu 500’e giren şirketlerimizin sıralaması ise Konya Kâğıt San. ve Tic. AŞ 324, Muratlı Karton AŞ 350, Kompen PVC AŞ 490 olarak gerçekleşti. Konya’dan 23 firmanın yer aldığı listede net satışlar ile Bera Holding il bazında 3. sırada yer alırken, Konya Kağıt AŞ. 12'nci Kompen ise 22'nci sırada yer aldı. Anadolu 500’ün sektörlere göre dağılımı incelendiğinde kağıt ambalaj sektöründe Konya Kağıt AŞ, Anadolu’nun 5’nci büyük şirketi olurken, Muratlı Karton Anadolu’nun 7'nci büyük şirketi olma başarısı göstermiştir. Kompen PVC ise, kendi sektör sıralamasında Anadolu’nun 13'üncü büyük şirketi olmuştur.Holdingimizin ve bağlı şirketlerimizin bu istikrarlı başarısı bizleri gururlandırdı. Bera Holding 2023 ve önümüzdeki yıllarda da bu başarıyı devam ettirerek ülke ekonomisine, üretime ve istihdama katma değer sağlamaya devam edecektir."Verilen bilgiye göre, İSO Türkiye İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 araştırmasında da Bera Holding grup şirketlerinden Konya Kağıt San. ve Tic. AŞ sıralamada 135, Muratlı Karton AŞ 237 ve Kompen PVC AŞ’de 445'inci sırada yer almıştı.

Kompen, Avrasya Pencere 2022'de yeni ürünlerini tanıttı Haber

Kompen, Avrasya Pencere 2022'de yeni ürünlerini tanıttı

İSTANBUL (AA) - Bera Holding'e bağlı Kompen PVC, Avrasya Pencere 2022 Fuarı'nda bu yıl da yerini aldı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Avrasya bölgesinin alanındaki en büyük ve prestijli fuarı Avrasya Pencere 2022'de yerini alan Kompen PVC, özgün stant tasarımı, sergilediği yeni ürünleri ve yoğun ziyaretçi akınına uğraması ile fuarın ilgi odağı katılımcıları arasında yer aldı.Fuar, yapı sektörünün en önemli 3 kolunu aynı çatı altında toplayarak sektörde faaliyet gösteren firmalar için yeni ticari bağlantılar sağlayan en önemli ticari etkinlik olarak nitelendiriliyor. Etkinlik, ağırlıklı olarak Balkanlar, Orta Doğu, Türk Cumhuriyetler, Doğu Avrupa, Orta Asya ve Kuzey Afrika başta olmak üzere 140'a yakın ülkeden 60 bine aşkın ziyaretçiyi ağırladı.Hem fiziki hem hibrit formda gerçekleşen fuarda, TÜYAP'ın Business Connect Programı sayesinde katılımcı ve ziyaretçiler, sanal ortamda buluşma ve görüşme imkanına sahip oldu.Kompen PVC, 544 firma ile 454 markayı aynı çatı altında toplayan fuarda, yeni ürünlerini tanıttı.Piyasaya yeni sürülen contalı sızdırmaz sürme, ekonomik sürme, yeni nesil sürme serileri ile çift cama uygulanan akıllı perde sistemi ve yeni folyo renkleri ziyaretçiler tarafından beğeni topladı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, fuarda gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, sektörde yaşanan daralmayı özellikle yurt dışından gelen taleplerle aşmayı hedeflediklerini aktardı.Fuarda, sektördeki yenilikleri takip etme ve tanıtma imkanı bulduklarını bildiren Küçükşehir, Kompen olarak sektörde her geçen yıl büyümeye devam ettiklerini kaydetti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.