TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#bıçaklama

İLKHABER-Gazetesi - bıçaklama haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, bıçaklama haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Sakarya'dan Adana'ya gezmeye geldi, kendisinden para isteyen şahıs tarafından bıçaklandı Haber

Sakarya'dan Adana'ya gezmeye geldi, kendisinden para isteyen şahıs tarafından bıçaklandı

U.M. (30) ailesiyle birlikte Sakarya’dan Adana’ya gezmeye geldi. Şehir merkezine gezmeye çıkan U.M. ailesiyle Seyhan ilçesine bağlı İnönü Caddesi’ndeki tatlıcıya gitti. U.M., ailesiyle birlikte tatlı seçeceği sırada kimliği belirlenemeyen bir kişi yanlarına geldi. Tatlı almak için 10 TL’sinin eksik olduğunu ifade eden kimliği belirlenemeyen kişi U.M.’den para istedi. U.M., şüpheliye parayı verdi. Aralarında geçen diyalogda U.M.’ye “Nerelisin” diye soru yönelten şüpheli akabinde parayı geri verip yumruk attı. Daha sonra ikili arasında yaşanan arbedede kimliği belirlenemeyen şüpheli U.M’yi göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan U.M. tedavi edildikten sonra taburcu oldu. “Nerelisin dedi parayı verip saldırdı” Olay anını anlatan U.M., ”Sakarya’dan buraya ailem ile gezmeye geldik. Arkadaşlarımızla, dostlarımız ve çocuklarımızla alışveriş yaptık. Tatlı yemeye niyetlendik, tezgâhtan tatlıyı seçerken arkadaş yan taraftan geldi. Bana '10 liram var, 10 lira verin bende bir tatlı alayım' dedi. Bende tabi kardeşim diyerek parayı verdim. Parayı aldıktan sonra nereli olduğumu sordu Sakaryalıyım kardeşim cevabını verdim. Abi sen parayı al dedi geri verdi, sonrada vurmaya kalktı. Daha sonra aramızda bir tartışma yaşandı bıçak çekti, beni göğsümden yaraladı. Ardından ise kaçtı” dedi.

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da eşini bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı Haber

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da eşini bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kepez ilçesinde eşini bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandıYeni Emek Mahallesi'ndeki zincir markette Sümeyye Y'nin bıçakla öldürülmesinin ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlının kadının boşanma aşamasındaki eşi M.Y olduğunu belirledi.İş yeri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, kaçan şüphelinin saklandığı adresi tespit etti.Operasyon düzenleyen ekipler, M.Y'yi Kepez ilçesi Mazıdağı bölgesindeki babasının evinde gözaltına aldı.Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye çıkarıldı. Zanlı, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.Bu arada, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemleri tamamlanan Sümeyye Y'nin cenazesi ise yakınlarına teslim edildi. Sümeyye Y'nin ablaları bu sırada gözyaşı döktü.Cenaze Isparta'ya götürüldü. Sümeyye Y. için Isparta Asri Mezarlığında ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Genç kadın daha sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.Burada gazetecilere açıklama yapan Sümeyye Y'nin eniştesi Ferhat Koçer, geçen hafta Isparta'ya gelen Sümeyye ile katil zanlısı eşinin tartıştığını ve evde kavga çıktığını söyledi. Bu kavga sırasında M.Y'nin evin camını kırdığını aktaran Koçer, genç kadına daha önce de eşinden şikayetçi olmasını tavsiye ettiklerini anlattı.Koçer, "Sümeyye'ye 'tehdit ediliyorsan gerekli önlemini alalım' dedim. Bize sıkıntısı olmadığını söyledi. Bu caninin gerekli cezayı almasını istiyoruz. Tabii biz de artık bir yere kadar devreye girebildik, arkasında durabildik ve bu acı haberi aldık. Sabah Sümeyye iş yerine gitmiş eşiyle aralarında bir tartışma olmuş sanırım. Ne içip geldiyse oraya kızı bu hale getirmiş. İnşallah kanun önünde hesabını verecek, adalete güveniyoruz." ifadelerini kullandı.- Eşinden iki kez şikayetçi olmuşÖldürülen Sümeyye Y'nin 2021 ve 2022 yıllarında eşi tarafından hakarete uğradığı ve tehdit edildiği iddiasıyla iki kez şikayetçi olduğu ancak bu şikayetinden vazgeçtiği ve koruma talebinde bulunmadığı öğrenildi.Bu arada, zanlının eşini öldürdükten sonra marketten çıkıp koşarak kaçması yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.- OlayAntalya'nın Kepez ilçesinde dün, zincir markette çalışan Sümeyye Y. (26), iş yerine gelen eşi M.Y. ile tartışmıştı. Eşinin bıçakla kovalaması üzerine Sümeyye Y, kendisini marketin deposuna kilitlemişti. Kapıyı kırarak içeri giren ve eşini bıçaklayan M.Y, olay yerinden kaçmıştı.İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, kadının yaşamını yitirdiği belirlenmişti. Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Sümeyye Y'nin cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.

Antalya'da bir kişi tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü Haber

Antalya'da bir kişi tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü

ANTALYA (AA) - Yeni Emek Mahallesi'nde zincir markette çalışan Sümeyye Y. (26), iş yerine gelen eşi M.Y. ile tartıştı. Eşinin bıçakla kovalaması üzerine Sümeyye Y, kendisini marketin deposuna kilitledi. Kapıyı kırarak içeri giren ve eşini bıçaklayan M.Y, olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Sümeyye Y'nin cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen çiftin yakınları sinir krizi geçirdi. 24 saat dolmadan yakalandı Zanlının gidebileceği tüm adresleri takibe alan Cinayet Büro ekipleri, gece boyu çalışmalarını detaylı bir şekilde sürdürdü. Ekipler, zanlıyı sabah saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi'ndeki evine girmek isterken kıskıvrak yakaladı. Geceyi Mazı Dağı çevresindeki makilik alanda geçirdiği öğrenilen M.Y., sağlık kontrolünün ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Ablaları ayakta durmakta güçlük çekti Öte yandan çok sayıda bıçak darbesiyle öldürülen Sümeyye Yavlak'ın cenazesini almaya iki ablası ve yakınları geldi. Son derece üzgün olduğu gözlenen ablalar, cenazenin teslimi sırasında ayakta durmakta güçlük çekti. Sümeyye Yavlak'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Isparta Asri Mezarlığına götürüldü.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.