TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Çelebi Havacılık

İLKHABER-Gazetesi - Çelebi Havacılık haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Çelebi Havacılık haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Çelebi Platinum, Rize Havalimanı’nda kişiye özel seyahat deneyimi sunuyor Haber

Çelebi Platinum, Rize Havalimanı’nda kişiye özel seyahat deneyimi sunuyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin ilk özel yer hizmeti şirketi Çelebi Havacılık, Rize Havalimanı’nda kişiye özel Çelebi Platinum hizmetini başlattı.Çelebi Havacılık açıklamasına göre, 65 yıllık tecrübesiyle günümüzde 3 kıta, 5 ülke ve 40’tan fazla istasyonda hizmetlerini sürdüren Çelebi Havacılık, müşterilerinin global servis ihtiyaçlarını daha fazla noktada karşılayabilmek üzere operasyonlarını genişletmeye devam ediyor. Şirket, 15 yıl önce başlattığı Çelebi Platinum ile bugün, Türkiye’de hizmet verdiği tüm istasyonlarda ve Budapeşte Havalimanı’nda yolculara kendilerini daha rahat ve ayrıcalıklı hissetmelerini sağlayan bir dizi premium hizmet sunuyor.Temel hizmetleri arasında karşılama ve uğurlama, apron, transit yolcu ve VIP transfer, bagaj taşıma, araç temini ve öncelikli check-in yer alan Çelebi Platinum, Rize Havalimanı’nda misafirlerinin hem havada hem yerde gereksinimlerini karşılayarak onlara sorunsuz ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşatıyor.Kişiye özel ayrıcalıklar sağlayan Çelebi Platinum hizmeti, yolcuların seyahatlerini eşsiz kılmak için özel eğitim alan personeller tarafından sunuluyor. Porter (bagaj taşıma) hizmeti, havalimanı tesislerinin her noktasında destek ve yardım sunma özelliğiyle Çelebi Havacılık’ın yer hizmetleri alanındaki uzmanlığını öne çıkarıyor. Çelebi Platinum’un, helikopter ve özel jet kiralamadan otel ve restoran rezervasyonuna, 7/24 müşteri desteğinden lounge (dinlenme salonu) hizmetlerine yolcu ihtiyaçlarını anında karşılayan çözümleri, Çelebi Havacılık’ın her alanda ayrıcalık sunma konusundaki kararlılığını yansıtıyor.- "Amacımız, üst düzey kişiselleştirilmiş hizmet sağlayarak seyahat deneyimini yeniden tanımlamak"Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz, "Rize Havalimanı’nda Çelebi Platinum hizmetini sunmaktan heyecan duyuyoruz. Amacımız, üst düzey kişiselleştirilmiş hizmet sağlayarak seyahat deneyimini yeniden tanımlamak... Her misafirimizin sorunsuz ve keyifli bir yolculuğu hak ettiğine inanıyoruz ve Çelebi Platinum hizmetimiz bunu sağlamak için tasarlandı." ifadelerini kullandı.Öte yandan açıklamada aktarılanlara göre, temmuz ayında Rize Havalimanı’nda misafirlere sunulmaya başlayan Çelebi Platinum, hizmet verdiği havalimanlarında seyahat standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Çelebi Platinum hizmetinden seyahat acenteleri ve otel müşterilerinin yanı sıra uçuş sınıfı gözetilmeksizin tüm yolcular yararlanabiliyor.Rize Havalimanı’nda Çelebi Platinum hizmetlerinden faydalanmak isteyen yolcular, 0 549 833 83 29 numaralı hattı arayabiliyor veya "rize-artvin@celebiplatinum.com" adresine e-posta gönderebiliyor.

Çelebi Havacılık Holding'te görev değişimi Haber

Çelebi Havacılık Holding'te görev değişimi

İSTANBUL (AA) - Çelebi Havacılık'ta Thomas Konietzko 5 yıldır sürdürdüğü Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılırken, bu göreve Çelebi Hindistan Yer Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapan Cem Şensöz atandı. Çelebi Havacılık Holding'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, 1 Haziran 2023 tarihi itibarıyla yönetimde değişikliğe gidiyor. Buna göre, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Thomas Konietzko, kişisel sebeplerden ötürü beş yıldır başarıyla sürdürdüğü görevinden ayrıldı. Konietzko’dan boşalan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise Çelebi Hindistan Yer Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapan Cem Şensöz atandı. Şensöz, yeni görevinin yanı sıra icra kurulu üyeliğini ve Çelebi Havacılık Holding iştirak şirketlerinin satış fonksiyonlarını yönetecek. 1 Haziran 2023 itibarıyla Türkiye'ye dönerek görevini üstlenecek olan Şensöz, icra kuruluna katılacak. Haziran 2018'de Çelebi Havacılık Grubu'na katılan Konietzko, bu tarihten itibaren Çelebi Havacılık Grubu'nun Satış ve Pazarlama faaliyetlerinin yönetimine önemli katkılarda bulundu. Profesyonel iş hayatına 1992 yılında Çelebi Havacılık’ta başlayan Şensöz de Hindistan’daki görevine kadar Türkiye'nin birçok farklı şehrinde çeşitli görevler üstlendi. Çelebi Havacılık Grup CEO’su Dave Dorner, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Thomas, Çelebi Havacılık Grubu genelinde ticari süreçlerin ve fonksiyonların iyileştirilmesiyle birlikte geliştirilmesini de sağladı. Satış ve Pazarlamanın yapılandırılarak bir fonksiyon haline getirilmesinde, şirketin süreçlerinin geliştirilmesinde ve hedeflerine ulaşmadaki başarısına büyük katkılarda bulundu.” dedi. Cem Şensöz'ün de 14 yıldır Hindistan Yer Hizmetlerinin Genel Müdürü olarak şirketin başarısına ve büyümesine önemli katkılar sağladığını kaydeden Dorner, “Mevcut yapıyı iyileştirme ve başarıya ulaştırma konusunda sağlam bir geçmişi olan Cem'in, şirketimizin yeni hedeflerine ulaşmasında da liderlik edeceğine inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.