TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Çukurova Belediyesi

İLKHABER-Gazetesi - Çukurova Belediyesi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Çukurova Belediyesi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Emrah Kozay: Çukurova’nın sağlığı bize emanet Haber

Emrah Kozay: Çukurova’nın sağlığı bize emanet

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, temizlik sorununu kalıcı olarak çözmek için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Çukurova’nın sokaklarında ter döküyor. Ekiplerle birlikte yer altı konteynerlerini kapatıp, konteyner yıkama çalışmalarını denetledikten sonra yolları süpüren Başkan Kozay, arazözle sokakları da yıkadı. Kozay, “Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağız” dedi. Temizlik ekipleriyle birlikte çalışmalara katıldı Başkan Kozay, Toros Mahallesi Muhtarı Sibel Polat, meclis üyeleri, CHP Çukurova İlçe Örgütü yöneticileri, başkan yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte Toros Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına katıldı. “Kanalizasyona bağlı olmadığı için halk sağlığı için zararlı” İlk olarak kanalizasyon sistemine bağlı olmadığı için mikrop yuvası haline gelen ve halk sağlığını tehdit eden yer altı konteynerinin kapatılma çalışmasını bizzat gerçekleştiren Kozay, 33 yer altı konteynerinden 18’inin kapatıldığını söyledi. Kozay, “19. yer altı konteynerini kapatıyoruz. Bunlar kanalizasyona bağlı olmadığı için halk sağlığı için zararlı” diyerek ifade etti. Yer altı konteynerinin altındaki hamam böceklerini gösteren Başkan Kozay, “Burada bakteriler ürüyor ve Çukurova halkının sağlığını tehdit ediyor. Buna izin vermeyeceğiz. Çünkü Çukurova’nın sağlığı bize emanet” dedi. Kapatılan yer altı konteynerinin yerine yer üstü konteynerleri yerleştirilirken, Başkan Kozay konteyner yıkama çalışmalarını da denetledi. Süpürge aracıyla sokakları süpüren Başkan Kozay, arazözle mahalledeki sokakları portakal çiçeği kokulu suyla yıkadı. Çiçek gibi bir Çukurova için çalışıyoruz Başkan Kozay, “Portakal çiçeği kokan tertemiz, çiçek gibi bir Çukurova için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri temizlik çalışmalarını memnuniyetle karşılarken, Başkan Kozay, mahalle esnafına hayırlı işler diledi.

Çukurova Belediye Başkanı Kozay, asfalt döküp parkların çimlerini biçti Haber

Çukurova Belediye Başkanı Kozay, asfalt döküp parkların çimlerini biçti

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, yerel seçimler öncesinde söz verdiği gibi Çukurova’nın yol, temizlik ve park bahçelerin bakım sorunlarını ortadan kaldırmak için Çukurova sokaklarında mesai arkadaşlarıyla birlikte ter döküyor. KEPÇEYE BİNDİ, ASFALT DÖKTÜ CHP Çukurova İlçe Başkanı Ümit Arif Özsoy, ilçe örgütü yöneticileri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol işleri ekiplerinin Beyazevler Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarına katılan Kozay, 50 dereceyi bulan sıcaklığa rağmen özveriyle görev yapan mesai arkadaşlarına soğuk içecek ikram edip, kepçeyle asfalt döktü, çalışmaları denetleyip ardından gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle halkla buluştu. ÇİMLERİ BİÇTİ Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı’nda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına katılan Başkan Kozay, burada da ekip arkadaşlarıyla birlikte parkın çimlerini biçti. Sıcak havaya rağmen parkın bakımını titizlikle gerçekleştiren mesai arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Kozay, parkta incelemelerde de bulundu. SU OYUN PARKINDAKİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU Buradan yürüyerek Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki Beyhan İmge Parkı’na geçen Başkan Kozay, parktaki çalışmaları inceledi, su oyun parkında serinleyen çocukların mutluluğuna ortak oldu. MESAİ ARKADAŞLARINA KARPUZ İKRAM ETTİ Esnaf ve kahvehane ziyaretleri de yapan Başkan Kozay, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyip birim amirlerine verdiği talimatlarla sorunların çözülmesini sağlarken, mesai arkadaşlarına da kendi elleriyle kestiği karpuzları ikram etti.

Emrah Kozay: Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz Haber

Emrah Kozay: Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Hayal Park Tesisleri içinde faaliyet gösteren bölgenin ilk ve tek “Engelsiz Yüzme Havuzu”nu ziyaret etti. Başkan Kozay, “Sadece Çukurova ilçemizdeki ve Adana’daki engellilere değil, çevre il ve ilçelerden gelen yurttaşlarımıza da hizmet veriyoruz. Engelli çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de rehabilite oluyorlar. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz” dedi. Başkan Kozay’a büyük ilgi Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Hayal Park tesisleri içerisinde bulunan Engelsiz Yüzme Havuzunu ziyaret ederek, havuzda eğlenen ve eğitim gören çocuklarla ve aileleriyle sohbet etti. Havuza girişinde yetkililerden bilgi alan Başkan Kozay, engelli çocukların havuzda eğlenmesini izledi, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti ve kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’a ilgi büyüktü. Özellikle engelli çocuklar ve gençler başkanla fotoğraf çektirip sevgi gösterisinde bulundu. “Amacımız Çukurova’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutlu bir yaşam sürmesi” Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, engelli havuzunun yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek şunları söyledi: “Bu tesisimizde sadece Çukurova’ya değil Adana ile birlikte çevre il ve ilçelere de hizmet veriliyor. Başka yerlerden de engelli vatandaşlarımız ve özellikle çocuklar grup halinde hem eğlenmek hem de rehabilite olmak  için havuzumuza geliyor. Amacımız Çukurova’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutlu bir yaşam sürmesi. Herkese kapımız açık. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşmaya devam edecek ve engelsiz bir kent için en iyi hizmeti vermek için çabalayacağız” dedi. Bölge halkının yaz- kış hizmetinde Engelsiz Yüzme Havuzu'nda yaz aylarının başlamasıyla kayıtlar rekor sayıya ulaştı. Havuz yaz-kış, hafta içi her gün engellilere hizmet veriyor. Randevu sistemiyle çalışan havuza ilgi, bölgede tek olması nedeniyle giderek artıyor. Özellikle Adana dışından gelenler havuzu tedavi amaçlı kullanıyor. Tüm havuz ve eğitim hizmetlerinin ücretsiz olduğu tesisten vatandaşlar memnuniyetle ayrılıyor.

Çukurova Belediyesi'nin banka promosyonu ihalesi sonuçlandı Haber

Çukurova Belediyesi'nin banka promosyonu ihalesi sonuçlandı

Çukurova Belediyesinin 8 bankanın katılımıyla yürüttüğü banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. İhale sonucuna göre her işçi 45 bin TL promosyon ihalesi alacak. Çukurova Belediyesi işçilerinin banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalenin 8. turunda 3 yıllık dönem için işçi başına 43 bin TL ile en yüksek teklifi yapan Yapı Kredi Bankası temsilcileri, Başkan Kozay’ın talebiyle bu rakamı 45 bin TL’ye yükseltti. Atılan 3 yıllık imzaya göre her işçi 45 bin TL promosyon ödemesi alacak. "Her koşulda emekçilerin yanındayız" Promosyon ihalesini yöneten Başkan Emrah Kozay her koşulda emekçilerin yanında olduklarını belirterek, "Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. Biz her koşulda çalışma arkadaşlarımızın yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun. Sonuçlanan ihaleye göre her bir işçimiz 45 bin TL promosyon alacak. Biz her koşulda yol arkadaşlarımızın yanındayız. Sahada, hizmet binamızda ve tesislerimizde fedakarca görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine de emekten ve emekçiden yana tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Görüşmeleri meclis sonunda izleyen belediye işçileri ise büyük bir sevinç yaşadı.

Çukurova Belediyesi çalışanlarına 45 Bin TL promosyon müjdesi Haber

Çukurova Belediyesi çalışanlarına 45 Bin TL promosyon müjdesi

Çukurova Belediyesinin açtığı banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Atılan 3 yıllık anlaşma kapsamında her işçiye 45 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine emekten ve emekçiden yana tavırları için teşekkür eden Çukurova  Belediye Başkanı Emrah Kozay, emekçilerin bu ödemeyi iyi günlerde kullanmalarını diledi. Başkan Kozay, "Emekçi kardeşlerimiz iyi günlerde güle güle harcasınlar. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Başkan Kozay istedi, teklif 43 binden 45 bine yükseldi Başkan Emrah Kozay, DİSK 2 Nolu Şube Başkanı Serdal Çapar, belediye bürokratları, Çukurova İmar AŞ yöneticileri, bankaların temsilcileri ve belediye emekçilerinin katılımıyla gerçekleştirilen banka promosyonu ihalesine 8 banka katılarak teklif verdi. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalenin 8. turunda 3 yıllık dönem için işçi başına 43 bin TL ile en yüksek teklifi yapan Yapı Kredi Bankası temsilcileri, Başkan Kozay’ın talebiyle bu rakamı 45 bin TL’ye yükseltti. “Biz her koşulda yol arkadaşlarımızın yanındayız” Başkan Kozay, “Sonuçlanan ihaleye göre her bir işçimiz 45.000 TL promosyon alacak. Biz her koşulda yol arkadaşlarımızın yanındayız. Sahada, hizmet binamızda ve tesislerimizde fedakarca görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine de emekten ve emekçiden yana tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Görüşmeleri meclis sonunda izleyen belediye işçileri büyük bir sevinç yaşarken Başkan Kozay’a tezahüratlarda bulunarak teşekkürlerini dile getirdiler.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, muhtarlarla bir araya geldi Haber

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, muhtarlarla bir araya geldi

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “yol arkadaşlarım” dediği mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kozay, “Hep birlikte halkımızın daha refah, daha mutlu, daha huzurlu ve yaşam kalitesi yüksek bir kentte yaşaması için çalışacağız” dedi. MUHTARLAR YOL ARKADAŞLARIMIZ Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, bir araya geldiği muhtarlarla birlikte Çukurova’nın sorunları ve sorunların çözüm yollarını masaya yatırdı. Muhtarların belediye başkanları gibi doğrudan halkın oylarıyla seçilen kamu görevlileri olduğunun altını çizen Başkan Kozay, “Halkımızın inanıp, güvendiği ve oylarıyla bu makamlara taşıdığı muhtarlarımızın tümü bizim yol arkadaşımızdır. Hep birlikte halkımızın daha refah, daha mutlu, daha huzurlu ve yaşam kalitesi yüksek bir kentte yaşaması için çalışacağız” diye konuştu. BİRLİKTE FARK YARATAN HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ Belediye kaynaklarını daha verimli ve doğru bir şekilde kullanıp Çukurova’da fark yaratan hizmetlere hep birlikte imza atacaklarını dile getiren Başkan Kozay, “Muhtarlarımız mahallelerinin sorunlarını sokak sokak en iyi bilen kişilerdir. Bu nedenle kıymetli muhtarlarımızdan kendi mahalleleriyle ilgili saptamaları, talepleri ve önerileri bizim için çok kıymetli. Çukurova’da öncelikli olarak temizlik, park ve bahçeler ile bozuk yol sorunlarını sizlerin desteği ve katkısıyla kısa süre içerisinde çözeceğiz” ifadelerini kullandı. Mahallelerinin eksikleri ve ihtiyaçları konusunda Başkan Kozay’a bilgiler veren muhtarlar, toplantı sonunda Başkan Kozay ve birim amirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.