TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#cumhurbaşkanlığı seçimi

İLKHABER-Gazetesi - cumhurbaşkanlığı seçimi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, cumhurbaşkanlığı seçimi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Vakit, ileriye bakma, kardeşçe sarılma vakti Haber

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Vakit, ileriye bakma, kardeşçe sarılma vakti

EMRE EKİCİ ADANA (İLKHABER) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 28 Mayıs’ta yapılan 2’nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kanlı, seçim ile ilgili yaptığı açıklamada, seçimin ve sonucunun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Kanlı, "Bu seçimde yalancılara, müfterilere, dağdaki, Tv’deki ve sosyal medyadaki teröristlere, felaket tellallarına, sağdan sola, soldan sağa savrulanlara, milliyetçilik maskesiyle gezenlere, umut tacirlerine inanmayan, aldanmayan, ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen sessiz çoğunluk kazanmıştır." dedi. MHP Adana İl Başkanı Kanlı, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin ifadeleriyle 85 milyon Türk vatandaşının tamamının kazandığını, siyasi düşüncelere bakılmaksızın tüm fertler yani bütün Türk Milleti ve kalbi Türkiye için atan Türk-İslam Dünyası'nın kazandığını söyledi. Başkan Yusuf Kanlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Vakit, Türk ve Türkiye Yüzyılına adım atma, bu yolda sabırla, azimle yürüme vaktidir. Vakit, ihanet ve husumete karşı durma, devletimize, milletimize, kazanımlarımıza daha çok sahip çıkma vaktidir. Vakit, seçim şartlarını geride bırakıp, hatalardan ders çıkarıp yapıcı olma, ileriye bakma, kardeşçe sarılma, omuz omuza verme vaktidir.” “Türk Milleti demokratik tercihini sandığa yansıtmış, milli irade bir kez daha tecelli etmiştir. Güvenlik ve huzur içinde yapılan seçimlere tarihi yüksek katılım oranı ise milletimizin geleceğine yön verme azim ve kararlılığının göstergesi olmuştur.” “Yine aynı zamanda, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle 85 milyon Türk vatandaşının tamamı kazanmıştır, siyasi düşüncesine bakılmaksızın tüm fertlerimiz, bütün Türk Milleti kazanmıştır. Gözü, kulağı Ankara’da olan, kalbi Türkiye için atan Türk-İslam Dünyası kazanmıştır.” “Vakit, Türk ve Türkiye Yüzyılına adım atma, bu yolda sabırla, azimle yürüme vaktidir. Vakit, ihanet ve husumete karşı durma, devletimize, milletimize, kazanımlarımıza daha çok sahip çıkma vaktidir. Vakit, seçim şartlarını geride bırakıp, hatalardan ders çıkarıp yapıcı olma, ileriye bakma, kardeşçe sarılma, omuz omuza verme vaktidir.” “Bu vesileyle, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye hemşehrilerimiz adına tebriklerimizi arz ediyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Genel Başkanımızın Türk ve Türkiye Yüzyılı yolunda ayaklarına taş değmesin niyazında bulunuyorum. Seçimin ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını dilerken, bu süreçte gece-gündüz çalışan tüm teşkilatlarımıza, Cumhur İttifakı’mızın yöneticilerine ve mensuplarına, isimsiz kahramanlarımıza ve Cumhur İttifakı’na güvenen tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi, partili-partisiz tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.”

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez: “Ülkemizin asli gündemine dönme zamanı geldi” Haber

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez: “Ülkemizin asli gündemine dönme zamanı geldi”

EMRE EKİCİ ADANA (İLKHABER) –Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, ülkemizde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sönmez, “TÜRKONFED olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda kazanarak 13. Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz. Bundan sonraki süreçte ülkenin hızla asli gündemi olan ekonomiye dönmesi gerektiğini vurgulamak istiyorum.” dedi. TÜRKONFED Başkanı Sönmez, Halkın iradesinin yüzde 85’lik bir katılımla sandığa yansıdığı bir demokrasi şöleninin daha geride bırakıldığını söyledi. Tarihte ilk kez yaşanan iki turlu Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin halkın olgunluğunu ve demokrasinin gücünü gösterdiğini ifade etti.  TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez ayrıca şunları söyledi: “Demokrasinin hayat damarı olan seçimlerde aktif ve etkin yurttaşlık hakkını kullanan vatandaşlarımıza ve Cumhurbaşkanı adaylarına teşekkür ediyoruz. Seçim sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Seçimi ikinci turda yüzde 52’lik bir oy ile kazanan 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, hukukun üstünlüğü ve demokratik değerler ışığında ülkemizin kalkınması ve refahı için milletimizden aldığı bu temsil yetkisini en iyi şekilde kullanacağına inanıyoruz. Öte yandan 14 Mayıs’ta seçilen 28. Dönem Milletvekillerimize başarılar diliyor, her birinden tüm yetkilerini ülkemizin birliği, refahı, huzuru ve barışı için kullanmalarını bekliyoruz. Vakit, hayallerimizdeki kalkınmış Türkiye’ye odaklanmanın vaktidir. Ve ülkemizin hızla asli gündemi olan ekonomiye dönmesi gerekmektedir. ‘Yarının Türkiyesi’ni ve umudu inşa etmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Biz de bu süreçte iş dünyası olarak her zaman olduğu gibi üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.