TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#demirspor

İLKHABER-Gazetesi - demirspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, demirspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana Demirspor Karagümrük deplasmanına gitti Haber

Adana Demirspor Karagümrük deplasmanına gitti

ALİ GÜRELİ ADANA (İLKHABER) - Ligde galibiyet serisi yakalayan Yukatel Adana Demirspor, hazırlıklarını tamamladığı Vavacars Fatih Karagümrük deplasmanına gitti. Bu sezonda da Avrupa kupalarında boy göstermek isteyen Adana Demirspor, zirve yolunda çıkışına devam etmek istiyor.  Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetimindeki Adana Demirspor, Karagümrük deplasmanında da 3 puan alarak galibiyet serisine bir yenisini daha eklemenin hesabını yapıyor. Adana Demirspor ekibi, yapılan son idmanın ardından dün Karagümrük deplasmanına gitti.  Yusuf Sarı, Emre Akbaba ve Ertaç Özbir'in de Millî maçlardan sonra yer aldığı Demirspor'da moraller yüksek. Sezona kendi evinde Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan Adana ekibi, ardından ligin 2. haftasında MKE Ankaragücü ile 1-1, sonrasında üçüncü hafta Atakaş Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı. Ligin 4. haftasında kendi evinde Pendik ekibini konuk eden mavi-lacivertliler, mücadeleyi 3-0 kazandı. Ardından Kasımpaşa deplasmanında 2-1 kaybeden Adana Demirspor, sonrasında 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş ekibini konuk ederken, 3 cezalı oyuncusunun yanı sıra o dönem transfer edilmeyen oyuncularından yoksun çıkarken, rahat oynadığı karşılaşmayı 4-2 gibi bir skorla kazandı. Beşiktaş galibiyeti moraliyle Alanya ekibini konuk eden Adana Demirspor mücadeleden 4-0 galip ayrılırken, hemen akabinde ligin 8. haftası konuk ettiği Trabzonspor’u da 1-0 mağlup etti. Bugün Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayacak olan Fatih Karagümrük – Yukatel Adana Demirspor karşılaşmasını Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcıları olarak Abdullah Bora Özkara ile Kamil Çetin görev yapacak. Dördüncü hakem ise Ayberk Demirbaş olacak.

Hatayspor taraftarlarından Murat Sancak'a övgü Haber

Hatayspor taraftarlarından Murat Sancak'a övgü

ALİ GÜRELİ ADANA (İLKHABER) - Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır yıkıma uğrayan Hatay'ın Trendyol Süper Lig'de mücadele eden takımı Hatayspor'un taraftarları, Yukatel Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ı sosyal medyada yere göre sığdıramadı. Asrın felaketinde bir futbolcusu ve sportif direktörünü kaybeden, daha sonra ligden çekilen Atakaş Hatayspor, 2023-2024 sezonunun 4. haftasında Mersin'de Yukatel Adana Demirspor ile karşılaştı. Ligdeki ilk maçında Pendikspor'u 5-1 gibi farklı skorla mağlup eden depremzede kentin takımı Hatayspor, ikinci ve üçüncü haftalarda olduğu gibi Demirspor maçında da sahadan beraberlikle ayrıldı. Demirspor ile 3-3 berabere kalan Hatayspor'un taraftarları, bu maçı izlemeye gelen Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın kendilerine karşı samimi ve içten davranışlarını ise sosyal medyanın gündemine taşıdı. Sancak'ın omzuna attığı taraftar atkılı fotoğrafına da paylaşımlarında yer veren Hatayspor taraftarları, şu ifadelere yer verdi: "Komşuluğun, insanlığın ve de sporun en güzel karesi. Spor ve futbol camiasında yıllar önce taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan Beşiktaş'ın sembol ismi bir Süleyman Seba vardı. Şimdi de Adana ve Adana Demirspor'un gururu Murat Sancak taktiri hak ediyor. Siirtli,  adamın hası. Bu güzel insana Hatayspor camiası ve taraftarları olarak teşekkürü borç biliriz. Böyle değerli insanların futbol kulüplerimizin başında olup yönetimlerde yer alması, Türk futbolunun gelişmesi, barış ve kardeşlik duygularının pekişmesi açısından çok önemli."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.