Motosikletçi sosyal medya fenomeni Deniz Servan Narin’e veda: Annenin feryadı yürekleri dağladı
Kocaeli’nde dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren sosyal medya fenomeni Deniz Servan Narin, memleketi Antalya’da son yolculuğuna uğurlanıyor. TEM Otoyolu’nda seyir halindeyken tıra arkadan çarpan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Narin’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından uçakla Antalya’ya getirildi.
Kazanın Ardından Cenaze Antalya’ya Getirildi
TEM Otoyolu’nda tıra çarpması sonucu ağır yaralanan ve Kocaeli Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitiren genç fenomenin cenazesi, sabah saatlerinde memleketine ulaştı. Uncalı Kent Mezarlığı’nda toplanan sevenleri, ailesi ve hayranları Narin’i yalnız bırakmadı.
Annenin Feryadı Yürekleri Dağladı
Oğlunun tabutunu gören anne Sevda Narin, gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta zorlanan acılı anne, “Annem, ben geldim. Yüzü bembeyazdı, melek gibi oğlumun” diyerek feryat etti. Yakınları, annenin acısını hafifletmeye çalıştı.
“10 Numara Bir Çocuktu”
Narin’in yakınlarından Hakkı Kayımkaya, “Deniz 10 numara bir çocuktu. Çok üzgünüz, şaşkınız. Hep derler ya ‘İyiler ölür’ diye… Hiç kimseye saygısızlığı olmazdı. Çok efendi biriydi. Antalya’dan İstanbul’a taşınmıştı. Ecel onu oraya çağırmış. Yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.
Son Yolculuğuna Uğurlanıyor
Deniz Servan Narin için ikindi namazında cenaze namazı kılınacak. Ardından genç fenomen, Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.