TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#DEVLET BAHÇELİ

İLKHABER-Gazetesi - DEVLET BAHÇELİ haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, DEVLET BAHÇELİ haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bahçeli, Emniyet'teki gelişmeleri ve siyasetteki tartışmaları değerlendirdi Haber

Bahçeli, Emniyet'teki gelişmeleri ve siyasetteki tartışmaları değerlendirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da yapılacak olan "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nın açılışı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Bahçeli, gündemdeki konuları değerlendirdi. "YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ" Bahçeli, Emniyet'te yaşananlarla ilgili soruya "Yakından takip ediyoruz" yanıtını verdi. Bahçeli, "Emniyet teşkilatımızda yaşanan bazı gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu konuda gerekli soruşturmalar yapılmaktadır. Devletimiz ve milletimiz için her zaman hukukun üstünlüğü esastır" dedi. Kobani davasına da değinen Bahçeli, "Kobani davasında da sonuna kadar takipçi olacağız. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak" diye konuştu. SİYASETTEKİ YUMUŞAMA TARTIŞMALARI: Siyasetteki yumuşama-normalleşme tartışmaları hakkında da konuşan Bahçeli, "Bazılarının milli birlik ve beraberlikten bahsetmesi samimi değildir. Bizim için milli birlik ve beraberlik her şeyden önemlidir" dedi. Bahçeli, basın toplantısında ayrıca MHP'nin belediye başkanlarının çalışmaları hakkında da bilgi verdi. MHP LİDERİNDEN SERT AÇIKLAMALAR: YUMUŞAMA VE NORMALLEŞMEYE KARŞI ÇIKIYOR MHP Genel Başkanı, son açıklamalarında siyasette yumuşama çağrılarını sert bir dille eleştirdi ve terörle mücadelede taviz verilmemesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, FETÖ benzeri yapıların devleti zehirlemesine müsaade etmeyeceklerini belirtti. YUMUŞAMA VE NORMALLEŞME ÇAĞRILARINA TEPKİ MHP lideri, siyasette yumuşama çağrılarının sözde kalmaması gerektiğini belirtirken, yumuşamanın sürekli ve sürdürülebilir olması gerektiğini vurguladı. Ancak, yumuşama adı altında köşelerin törpülenmesi ve iradenin kırılması gibi durumların kabul edilemeyeceğini dile getirdi. TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK Terörle mücadele konusunda da sert ifadeler kullanan MHP lideri, terörizme boyun eğmenin bir uzlaşma veya yumuşama değil, acziyet ve teslimiyet olduğunu vurguladı. Terörist Demirtaş'ın ceza almasına hukuksuz demenin terör seviciliği ve ikiyüzlülük olduğunu belirtti. FETÖ ve benzeri yapıların devleti zehirlemesine izin vermeyeceklerini söyleyen MHP lideri, bu yapılarla mücadelede Cumhurbaşkanı'nın yanında olduklarını belirtti ve kumpaşçılarla işlerinin olmayacağını vurguladı.

Bahçeli'den Eurovision eleştirisi: Yarışma ahlaki çöküş propagandasına dönüştü Haber

Bahçeli'den Eurovision eleştirisi: Yarışma ahlaki çöküş propagandasına dönüştü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında Eurovision'daki sapkınlıkları eleştirdi. Eurovision şarkı yarışmasında sanattan çok siyasi içerikli bahislerin öne çıktığını ve bu durumun ahlaki çöküş propagandasına dönüştüğünü belirtti. Bahçeli, 2024 yılı Eurovision şarkı yarışmasına atıfta bulunarak, "İsveç'in Malmö kentinde 25 ülkenin katıldığı ve 68. yapılan 2024 yılı Eurovision şarkı yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını fazla söz gerek bırakmadan belgelemiştir." ifadelerini kullandı. Ayrıca, İsrailli şarkıcıya yönelik itirazların yoğun olduğunu ancak sonuç alınamadığını belirtti. ''Utanç verici'' Bahçeli, Eurovision'da yaşananlarla ilgili olarak, "Sanattan daha çok siyasi içerikli bahse konu olan yarışmanın ahlaki çöküş propagandasına dönüşmesi, erkek ile kadın arasında kalmış üçüncü bir türün tedavüle çıkması kokuşmuşluğun boyutlarını göstermesi bakımından ibret levhası olmuştur." dedi. Ayrıca, birinci olan İsviçreli erkek sanatçının kıyafet tercihlerini de eleştirerek, "İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, bol makyajlı ve pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici bir yozlaşmanın teyidinden başka bir şey değildir." şeklinde konuştu. ''Aile yapımızı koruyacağız'' Bahçeli, çağdaşlık ve modernlik kavramlarını da eleştirerek, "Biz çağdaşlığı ve modernliği kültürel erimenin ve ruhsal bunalımın çorak sahasında değil, kendi özümüzde kendi değer yargılarımızda arayıp bulacağımızı yeni yüzyılda da bunu cümle aleme ispat edeceğimizi kararlılıkla belirtmek istiyorum. Aile yapımızı koruyacağız." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Ankara Emniyeti’ndeki üç ismin görevden alınmasını "şerefli isimleri karalama kumpası" olarak nitelendirdi Haber

Bahçeli, Ankara Emniyeti’ndeki üç ismin görevden alınmasını "şerefli isimleri karalama kumpası" olarak nitelendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde bazı emniyet görevlilerinin Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında açığa alınmasını sert bir dille eleştirdi. Bahçeli, bu durumu MHP, AKP ve Cumhur İttifakı'na yönelik bir "komplo" olarak nitelendirdi. Ülkenin emniyet ve yargı üzerinden "hesap yapanların" 15 Temmuz darbe gecesine bakması gerektiğini belirten Bahçeli, "Ayranımızı kabartmasınlar, sabrımızı taşırmasınlar" ifadelerini kullandı. Bahçeli, yaşananları Türkiye üzerinde iç işgal olarak nitelendirirken, bu girişimlerin "ağır sonuçları" olacağını ve "akıbetleri için 15 Temmuz gecesine dikkatle bakmaları" uyarısında bulundu. Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında açığa alınan emniyet görevlilerine yapılan operasyonları "şerefli isimleri karalama kumpası" olarak niteleyen Bahçeli, hukuk devletinin varlığını korumak adına gereken adımların atılması gerektiğini belirtti. Son olarak, Bahçeli, Meclis'e sunulacak olan 9. yargı paketindeki düzenlemeleri de destekleyerek, casusluk suçunu işleyenlerin bedel ödemesi gerektiğini vurguladı. Devlet Bahçeli'nin konuşmalarından kesit: "Bugünlerde emniyet ve yargı içine yuvalananlar yeniden Türkiye üzerinde hesap yapmakta. Kan içen vampirler akıllarını başına almalı. Kripto çeteler hesap yapıyor. Akıbetleri için 15 Temmuz gecesine bakmalılar. Hepsini takip ediyoruz. Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir. Kanun dışı ilişkilerin farkındayız. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır, Türkiye'dir. Maşa kullananları takipteyiz. Gizli tanık ifadeleri ile şerefli isimleri karalamayı himaye eden kim varsa haindir, haşhaşidir. Bunların tepesine binilmelidir. Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş. 9. Yargı paketinde casusluk suçu ile ilgili düzenlemeden rahatsız olanlar araştırılmalıdır. Sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır." Ne olmuştu? Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde üç emniyet müdürü görevden alındı. Ayrıca, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan'ın evlerinde polis arama yapmıştı.

MHP Lideri Bahçeli'den 3 Mayıs Türkçülük günü mesajı: 3 Mayıs milli şuurun ayağa kalkışıdır Haber

MHP Lideri Bahçeli'den 3 Mayıs Türkçülük günü mesajı: 3 Mayıs milli şuurun ayağa kalkışıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bahçeli mesajında, Türk milliyetçiliğinin Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu fikriyatı olduğunu ve Türk milletinin kurtuluş ilhamı ile var oluş iradesi olduğunu vurguladı. Bahçeli, 3 Mayıs'ın Türk milliyetçilerinin iç ve dış çalkantılara karşı göstermiş oldukları direncin aydınlığı olduğunu belirterek, "Merhum Hüseyin Nihal Atsız'ın dediği gibi, 3 Mayıs milli şuurun ayağa kalkışı, küresel güç blokları arasında sarkaç gibi gidip gelen köşesiz politikalara karşı Türk milliyetçilerinin hür ve ahlaki direniş kararıdır" ifadelerini kullandı. Bahçeli, 1 Mayıs kutlamalarına da değinerek, emek ve değer bilmeyen, adalet ve hukuk nedir tanımayan, yağma, talan ve yıkımı ideoloji haline getirenlerin 1 Mayıs'ta sahneledikleri vandallıkların medeniyet ve meşruiyet ölçüleriyle bağdaşmaz olduğunu söyledi. Türk milliyetçilerinin ise tam 80 yıl önce kanuni sınırlar içinde, fikir ve demokrasi namusuna riayet ederek yaptıkları gösterilerin hala takdir ve tazimle hatırlandığını kaydetti. Bahçeli, mesajında ayrıca 1944 Türkçülük ve Turancılık Davası'nın 80. yıl dönümünü de anarak, Türk milliyetçiliğinin merhum ve muhterem inanç anıtlarını rahmetle, hürmetle ve minnetle andığını belirtti. 3 Mayıs ruhunun, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşma mücadelesinde sahip olunan milli şuura daha da güç ve feyz vermesini temenni etti.

Hüseyin Sözlü MHP'den ihraç edildi, kararı Adana il Başkanlığı tebliğ etti Haber

Hüseyin Sözlü MHP'den ihraç edildi, kararı Adana il Başkanlığı tebliğ etti

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve MHP Genel Başkan eski Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, partisinden ihraç edildi. Kararı, Adana İl Başkanlığı tebliğ etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu, Adana Büyükşehir Belediyesinin önceki dönem Başkanlarından Hüseyin Sözlü ile ilgili kararını verdi. MHP'de "Başdanışman" görevinden alınarak "tedbirli olarak" Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilen Sözlü, MHP'den ihraç edildi. Sözlü'ye ihraç edildiği konusundaki tebliğ, MHP Adana İl Başkanlığı tarafından yapıldı. Geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı fonu eşliğinde yürüdüğü videosunu da kendi sosyal medya hesabından paylaşan Hüseyin Sözlü'nün, bu karara itiraz edeceği öğrenildi. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın duyurmuştu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya platformu X üzerinden Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün başdanışmanlık görevinden alındığını ve disiplin kuruluna sevk edildiğini açıklamıştı. Yalçın’ın konuyla ilgili paylaşımında, "Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri yer almıştı.

Bahçeli'den yerel seçim değerlendirmesi: Milli irade tam ve eksiksiz olarak sandığa yansımamıştır Haber

Bahçeli'den yerel seçim değerlendirmesi: Milli irade tam ve eksiksiz olarak sandığa yansımamıştır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından gerçekleştirilen partisinin ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, seçim sonuçları için "Hiç kuşkusuz egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Millet neyi istiyor, nasıl karar veriyorsa saygımız ve sadakatimiz tamdır, tartışmasızdır. Bizim demokrasiye bağlılığımız sözde değil özdedir. Milli iradenin hükmüde toz kondurmamız düşünülemeyecektir" dedi. ''Milli irade tam ve eksiksiz olarak sandığa yansımamıştır'' 2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin katılım oranına kıyasla 31 Mart'taki düşük orana dikkati çeken Bahçeli, yaklaşık 13 milyon 300 bin vatandaşın sandığa gitmediğini de belirterek, "Milli irade tam ve eksiksiz olarak sandığa yansımamıştır" ifadesini kullandı. "Yerel iktidar olduk diyenler hayal alemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da cumhurbaşkanlığı kabinesidir'' Öte yandan MHP lideri, yüzde 25'lik cam tavanını kırarak 47 yıl sonra birinci parti çıkan CHP'ye yönelik de "Tavanı çatlamış bir partinin ayağı yere basmayacaktır" sözlerini sarf etti. Yerel seçimler ile genel seçimlerin doğasının farklı olduğunu belirterek, "31 Mart yerel seçimlerinden sonra el değiştiren birisinin çıkıp diğerinin indiği bir iktidar yapısı yoktur. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra rota değiştiren, hedeflerinden sapan, iddialarından cayan yerinde sayan bir Türkiye yoktur" diyen MHP lideri, muhalefetin başarısını bir kez daha, "Yerel iktidar olduk diyenler hayal alemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da cumhurbaşkanlığı kabinesidir. Fazladan üç beş belediye başkanlığı kazanmakla yerel iktidar tantanası koparanların siyasetin nesnel gerçeklerine vakıf olmadıkları ayan beyan ortadadır. Bugün şımaranların yarın milletten şamarı yemeleri mukadderdir" sözleriyle hedef aldı. “Kasten uzatılan HDP’nin kapatma davası sonuçlanmalı, arkasından sıra DEM’e gelmeli” TBMM İçtüzüğü, yürürlükteki hukuk mevzuatı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle uyumlu hale getirilerek bu alanda reformist adımlar atılması gerektiği; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin aksayan yönlerinin tamir edilmesi ihtiyacını gündeme getiren Bahçeli, DEM Parti’yi de hedef aldı; “Kasten uzatılan HDP’nin kapatma davası sonuçlanmalı, arkasından sıra DEM’e gelmeli” dedi. MHP lideri, hazırlıkları süren ve meçli gündemine gelmesi beklenen yeni anaysa için de “Milliyetçi Hareket Partisi, 100 maddelik anayasa teklifiyle mezkur hazırlığa katkı vermek için samimi çağrısını yineleyerek herkesi sorumluluk bilinciyle hareket etmeye davet etmektedir. Biz hazırız, darbe anayasasını rafa kaldırmanın sadece zaman, emek, sabır, sağduyu ve ahlaki uzlaşma gerektirdiğine inanıyoruz” açıklamasını yaptı.

Bahçeli, MHP Genel Başkanı olarak yeniden seçildi Haber

Bahçeli, MHP Genel Başkanı olarak yeniden seçildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda 1295 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kurultayda, partinin kayıtlı üst kurul delegeleri, 15 sandıkta genel başkanlık seçimi için oy kullandı. Oy sayımının tamamlanmasının ardından Divan Başkanı Mevlüt Karakaya, 1295 delegenin katıldığı oylamada Bahçeli'nin tüm delegelerin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildiğini duyurdu. Kurultayda tek aday olan Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkan seçilmiş oldu. Şimdi ise kurultay, diğer parti organlarının seçimiyle devam edecek. Delegeler, 75 asil ve 25 yedekten oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile 9 asil ve 5 yedekten oluşan Merkez Disiplin Kurulu'nu (MDK) belirleyecek. BAHÇELİ: "AYRILAMAZSIN, TÜRK MİLLETİNİ YALNIZ BIRAKAMAZSIN" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu benim son seçimim" açıklamasına cevap verdi. Kurultay konuşmasında Erdoğan'a seslenen Bahçeli, "Ayrılamazsın, Türk Milletini yalnız bırakamazsın. Bunun için Cumhur İttifakı olarak yanındayız. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizleri görmek istiyoruz" dedi. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen kurultayda konuşan Bahçeli, muhalefet partilerini de hedef aldı. CHP'yi eleştiren Bahçeli, "CHP, 3. Dünya ülkelerindeki muhalefet partilerinden çok daha aşağıdadır" ifadesini kullandı. Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde: "Her anı mazimizin kayıtlarına geçen hayat yolculuğunda tomurcuk kaygısı taşımayan bir ağacın odun olmaktan başka bir seçeneği yoktur. Milliyetçi hareketin 55 yıl önce yola çıkarken mutlak suretle tomurcuk derdi vardı. Yeşillenen yapraklarımız kimi zaman sararıp düştü. Bu yaprakların akıbetini rüzgarlar tayin etti. Bazıları kapıyı sert çekip gittiğinden dönmeye yüzleri kalmadı. Bazıları ıssızlığa mahkum oldu. Kimi zaman da sapı gövdemizden ayrılan baltaların darbesine maruz kaldık. Ancak geldiğimiz bu aşamada tıpkı bir çınar gibi Türk milletinin vicdanında kök salmasını başardık. Milletimizi mağlup etmek için yanıp tutuşuyorlar. Türk demokrasi ve siyaset hayatını zehirlemek amacındalar. Milli birlik ve dayanışma hisarlarını yıkmak için adeta yarışıyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçiminde hayal kırıklığına uğrayan muhalefet cenahı, 31 Mart yerel seçimlerine kara propaganda ile hazırlanıyor. Türkiye'de bir muhalefet bozumu yaşanmaktadır. Müesses nizam her yerinden derin yaralar almışken, muhalefet partilerinin çağın gerisinde kalması ülkemiz aleyhine endişe verici bir talihsizliktir." BAHÇELİ CHP'Yİ HEDEF ALDI: "ROTASINI KAYBETMİŞ, BÖLÜCÜ KORSANLAR TARAFINDAN REHİN ALINMIŞTIR" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen kurultayda yaptığı konuşmada CHP'yi hedef aldı. Bahçeli, CHP'nin rotasını kaybettiğini ve bölücü korsanlar tarafından rehin alındığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "CHP 3. Dünya ülkelerindeki muhalefet partilerinden çok daha aşağıdadır. CHP, rotasını kaybetmiş, bölücü korsanlar tarafından rehin alınmıştır. Bizi ilgilendiren demlenmiş CHP, ülkemiz hakkında söylenen kuyruklu yalanlardır. CHP'ye oy veren vatandaşlarımıza kederlenmemek elimizde değildir. CHP tanınmaz halde olmakla birlikte, mayına basmış, merkez kaçla siyasi seçenek olmaktan bütünüyle uzaklaşmıştır. Bu partide başlar ayak, ayaklar baş olmuştur. Kimin genel başkan olduğu belirli değildir. Türkiye kamburlarından kurtulmalıdır. CHP içindeki kaos ve karmaşanın ülkenin geneline yayılma ihtimali korkunçtur. Cumhur İttifakı emniyet, liyakat, akıl, ahlak ve proje sahibidir." Bahçeli, konuşmasında ayrıca Cumhur İttifakı'nın yanında olduklarını vurgulayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Türk Milletini yalnız bırakamazsın. Bunun için Cumhur İttifakı olarak yanındayız. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizleri görmek istiyoruz" dedi.

Bahçeli’ye ilk destek Adana’dan geldi Haber

Bahçeli’ye ilk destek Adana’dan geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “14. Büyük Kurultayımızda da Adana tek ses, tek yürek olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yanındadır, yanında olmaya devam edecektir.” mesajı verdi. İLK DESTEK MESAJI ADANA’DAN Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi aynı zamanda 14. Büyük Kurultay’a hazırlanırken, Lider Devlet Bahçeli’ye ilk destek mesajı MHP’nin doğup büyüdüğü ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin memleketi Adana’dan geldi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Devlet Bahçeli’nin sonuna kadar yanında olduklarını bildirdi. KURULTAY 17 MART’TA Başkan Yusuf Kanlı, açıklamasında “Bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi 17. Mart 2024 tarihinde pazar günü Ankara Spor Salonu’nda 14. Büyük Kurultayını gerçekleştirecektir. ‘Ülke İçin Var Olduk, Bir Ülküye Yar Olduk. Ülkeye Sevda, Ülküye Yemin’ sloganlarının kullanılacağı kurultayımız toy havasında icra edilecektir. Bizler de Adana’dan tüm teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, MYK Üyelerimiz ve delegelerimizle toyumuza katılacağız.” ifadesini kullandı. “BAHÇELİ; MAĞDURLARIN, MAZLUMLARIN NEFESİDİR” MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ülkücü iradeyle kurultayda tekrar görev üstleneceğini ifade eden Kanlı, “Türk Dünyasının Bilge Lideri Devlet Bahçeli Türk Milleti’nin kutup yıldızıdır. Devlet Bahçeli bükülmez bilek, yenilmez yürektir. İhanet ve husumet kuşatmasının korkulu rüyası Devlet Bahçeli sessizlerin sesi, mağdurların ve mazlum coğrafyamızın nefesidir.” dedi. “GÖZÜNÜN İÇİNE BAKMAYA DEVAM EDECEĞİZ” MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, devamla şunları söyledi: “Adana’da Hareketimizi kuran Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’ten aldığı bayrağı yere düşürmemiş,  varlığını ülkemize ve milletimize adamış, binlerce şehidi ve gazisi olan kutlu bir davanın, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin daima emrinde olduk; bundan sonra da emrinde olmaya, gözünün içine bakmaya devam edeceğiz.” “ADANA TEK SES, TEK YÜREK” “Ömrünü Türkiye ve Türk Milleti’ne vakfetmiş kıymetli büyüğümüzün, saygıdeğer hemşehrimizin ülkemizin istikrarı, huzuru, milletimizin birliği ve kardeşliği için verdiği mücadelede asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. 14. Büyük Kurultayımızda da Adana tek ses, tek yürek olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yanındadır, yanında olmaya devam edecektir. Kurultayımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, bu vesileyle, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad olsun.”  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.