TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#dizi

İLKHABER-Gazetesi - dizi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, dizi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Özge Yağız Kimdir? Evli mi? Burak Berkay Akgül ile sevgili mi? Haber

Özge Yağız Kimdir? Evli mi? Burak Berkay Akgül ile sevgili mi?

Safir dizisiyle popülerliğine popülerlik katan Oyuncu Özge Yağız merak ediliyor. Özge Yağız'ın kariyeri ve hayatı hakkında detaylar: Özge Yağız Kimdir? Özge Yağız, 26 Eylül 1997 tarihinde İstanbul'da doğdu. Başkent Üniversitesi'nden mezun oldu ve oyunculuk dışında diyetisyenlik de yapmaktadır. Özge Yağız hangi dizilerde oynadı? İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan "Adını Sen Koy" dizisi ile yaşadı. Daha sonra Kanal 7'de yayınlanan "Yemin" dizisinde canlandırdığı "Reyhan" karakteriyle büyük çıkış yakaladı. Son olarak, Star TV'de yayınlanan "Sol Yanım" dizisinde yer aldı. 2021 yılında Show TV'de yayınlanan "İçimizden Biri" adlı dizide "Havva" karakterini, 2022 yılında "Baba" adlı dizide "Büşra Saruhanlı" karakterini canlandırdı. Günümüzde ise, atv'de yayınlanan "Safir" adlı dizide "Feraye Yılmaz" karakterini canlandırmaktadır. Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül sevgili mi? Genç oyuncular henüz ilişkileri hakkında resmi bir açıklama yapmadı fakat ortaya atılan iddialara göre sevgililerini aynı gün bırakıp birbirlerini takibe almalarının sevgili olabilecekleri ihtimalini yükseltiyor. Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün aynı gün sevgililerinden ayrılması üzerine ihanet haberleri çıkmıştı. Akgül‘le yolları ayrılan Hira Koyuncuoğlu, ihanet iddiaları üzerine ilk kez konuştu. Olayın ardından çiftin eski sevgililerinin de sosyal medyada birbirlerini takibe alması dikkatlerden kaçmadı. Özge Yağız‘la ayrılan ve aldatıldığını düşünüp bilgi toplayan Gökberk Demirci, eski sevgilisi Özge Yağız‘ın yeni partneri Burak Berkay Akgül‘le yolları ayrılan Hira Koyuncuoğlu‘nu sosyal medyadan takibe aldı.  Koyuncuoğlu‘nun da Demirci‘ye karşı takiple yanıt vermesi ihanete uğradıkları iddiasını gündeme getirdi. Olayla ilgili Koyuncuoğlu, "Yorum yapmak istemiyorum aslında. Çünkü çok kırgın ve üzgünüm. Benim için zor bir süreç geçiyor. Konuşmak istemiyorum. Çok kırgın ve üzgünüm ama..." diyerek aracı ile hızlıca oradan ayrıldı. 

Ayten Gökçe kimdir? Hangi yapımlarda rol aldı? Haber

Ayten Gökçe kimdir? Hangi yapımlarda rol aldı?

Türk sinemasının değerli isimlerinden Ayten Gökçer'in hayatı ve kariyeri gerçekten etkileyici. İşte detaylar: Ayten Gökçer, 26 Ocak 1940'ta İstanbul'da doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı'nın bale bölümüne girdiği 1953 yılından itibaren sanat dünyasına adım attı. 1958'de Devlet Tiyatroları sanatçı kadrosuna katıldı ve uzun yıllar tiyatro sahnelerinde başarılı performanslar sergiledi. Sinemaya adımını 1965 yılında "Taçsız Kral" adlı filmle atan Ayten Gökçer, birçok unutulmaz filmde rol aldı. Ancak daha çok tiyatroya odaklandı ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi önemli müzikal oyunlarda başrolde yer aldı. 1988 yılında devlet sanatçısı unvanını alan Gökçer, kariyeri boyunca birçok ödül kazandı ve Türk sinemasına önemli katkılarda bulundu. Televizyon dünyasına ise 1999 yılında "Yılan Hikayesi" adlı dizide Belgin karateri ile adım atan Ayten Gökçer, sonraki yıllarda birçok dizi projesinde yer aldı ve bu platformda da başarılı performanslar sergiledi. Özel hayatında tiyatrocu Cüneyt Gökçer ile 1964 yılında evlenen sanatçının Aslı Gökçer Oba adında bir kızı var. Eşi Cüneyt Gökçer ise 2009 yılında vefat etti. Ayten Gökçer'in filmografisine baktığımızda, Türk sinemasının önemli yapımlarında yer aldığını görüyoruz. Bunlar arasında "Damdaki Kemancı", "Bağdat Hatun", "Elif Ana" gibi unutulmaz eserler bulunuyor. Son olarak, 26 Ocak 1940 - 14 Mayıs 2024 tarihleri arasında yaşamış olan Ayten Gökçer'in ölümü sevenlerini derin bir üzüntüye boğmuştur. Ancak sanatı ve başarıları ile her zaman hatırlanacak bir isim olarak kalacaktır.

"Yargı" dizisi final bölümü veda gecesiyle seyircilerle buluşacak! Haber

"Yargı" dizisi final bölümü veda gecesiyle seyircilerle buluşacak!

Ay Yapım, final bölümü 26 Mayıs'ta yayınlanacak olan "Yargı" dizisi için bir veda gecesi düzenliyor. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek gecenin geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak. TÜM GELİR EĞİTİME DESTEK OLACAK Kanal D ve Ay Yapım'ın ev sahipliğinde organize edilen gecede, dizinin tüm oyuncuları da 95. veda bölümünü seyircilerle bir arada izleyecek. Gecenin biletleri Biletix'te satışa çıktı. 12 yaş sınırı olan gecenin biletleri iki kategoride satışa sunuluyor: BİLETLER 24 SAAT DOLMADAN TÜKENDİ! Veda gecesine katılmak isteyenler Biletix üzerinden bilet satın alabilirler. 12 yaş sınırı olan gecenin biletleri genel satış ve bağış bileti olmak üzere iki kategoride satışa sunuluyor. Genel satıştaki bilet fiyatları 500 ve 700 TL, bağış biletleri fiyatları ise 500 ve 1000 TL. Büyük ilgi gören biletler, satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gecenin biletlerini satın alamayanlar ise "Eğitime Destek Bileti" alarak Türk Eğitim Vakfı'na katkıda bulunabiliyor. YARGI'YA VEDA 3 sezon boyunca reyting rekorları kıran ve yurt içi ve yurt dışında büyük bir başarı yakalayan Yargı, 26 Mayıs Pazar günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek veda gecesiyle ekrana veda edecek. DİZİNİN EKİBİ SEYİRCİLERLE BİRLİKTE OLACAK Dizinin final bölümünün yayınlanacağı 26 Mayıs Pazar akşamı ekibi de seyircilerle birlikte olacak ve bu anlamlı vedaya ortak olacak. SEMA ERGENEKON VE ALİ BİLGİN'İN BAŞYAPITI Senaryosu Sema Ergenekon'a, yönetmenliği ise Ali Bilgin'e ait olan Yargı, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i buluşturmuştu. Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat gibi usta isimlerin de yer aldığı dizinin kadrosu da büyük beğeni toplamıştı. "Yargı" finaliyle ekranlara veda ederken, izleyicileriyle de son kez buluşma imkanı yakalayacak.

Alisa Sezen Sever benzetildiği ünlüleri paylaştı Haber

Alisa Sezen Sever benzetildiği ünlüleri paylaştı

Son zamanların hit dizisi 'Bahar' reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide dikkat çeken isimlerden Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever ise bir hayli merak ediliyor. Peki Alisa Sezen Sever kimdir? Burcu ne? TikTok hesabından benzetildiği ünlüleri paylaşan Alisa oldukça beğenildi. İşte Alisa Sezen Sever'e dair merak edilenler... Alisa Sezen Sever Kimdir? Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisinde dikkat çeken isimlerden biri de Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever oldu. Peki, Bahar dizisinde Umay'ı canlandıran Alisa Sezen Sever kimdir, kaç yaşında? Alisa Sezen Sever, 1 Temmuz 2006 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Dikkatleri üzerine toplayan Alisa Sezen Sever, ilk olarak 2022 yılında Show'da yayımlanan 'Sipahi' isimli dizi ile kendini tanıttı. "Sipahi" dizisinde Ece karakterini canlandıran yetenekli oyuncu daha önce "Muhteşem Yüzyıl", "Güllerin Savaşı", "Evli ve Öfkeli", "Sahipli", "Keşke Hiç Büyümeseydik'' adlı yapımlarda oynadı. Son olarak 'Bahar' dizisinde umay karakteri ile ekranlara çıkan oyuncu gönüllerde taht kurmayı başardı.17 yaşında olan Alisa Sezen güzelliği ile ünlü oyunculara benzetiliyor. Alisa TikTok videosu ile kendisine benzetilen ünlüleri paylaştı. Benzetildiği ünlüler arasında Popüler oyuncu Afra Saraçoğlu ve Dünyaca ünlü model Gigi Hadid yer alıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.