TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#durak

İLKHABER-Gazetesi - durak haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, durak haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Antalya'da durakta bekleyen yolculara otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Haber

Antalya'da durakta bekleyen yolculara otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Hüsnü Karakaş Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi'nde sürücüsü henüz öğrenilemeyen 07 BCL 913 plakalı otomobil, "durak" tabelası asılı direğe ve burada bekleyenlere çarptı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Fatma (65) ve Hüseyin Keser (66) çiftinin kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan 1 kişi de ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Keser çiftinin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Otomobil sürücüsü ile yanındaki bir kişinin kaza sonrası yaya olarak kaçtığı ileri sürüldü. Polis ekipleri sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Kazayı gören Yılmaz Hatunana, gazetecilere, kazanın hemen sonrası yaşananlara şahit olduğunu söyledi. Hayatını kaybeden çiftin bir esnaf arkadaşının akrabası olduğunu belirten Hatunana, "Kaza sonrası kasaplık yapan arkadaşımızın yanına gitmiştik. Durakta bir kaza olduğunu ve yaşlı bir çiftin vefat ettiğini söyledik. Arkadaşımız da kaza yerine geldiğinde ölen kişilerin kayınvalidesi ve kayınpederi olduğunu öğrendi." diye konuştu. - Kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi Kaza anı, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kayıtlarda, "durak" tabelası asılı direğin yanında 3 kişinin beklediği ve hızla gelen bir aracın direğe ve yolculara çarptığı görülüyor.

Yusuf Kanlı, Zeydan Karalar’ı göreve çağırdı! Haber

Yusuf Kanlı, Zeydan Karalar’ı göreve çağırdı!

ADANA (İLKHABER)- MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, durak yapılmadığı için yaz mevsiminin kavurucu sıcakları altında otobüs bekleyen, büyük çile çeken vatandaşların isyanına tercüman olurken, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı göreve çağırdı. Hastalar güneş altında bekliyor Adana Şehir Hastanesi’nden çıkan hasta ve hasta yakınlarının güneş altında otobüs beklediklerine şahit olan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bu durumun kabul edilemeyeceğini söyledi. Başkan Kanlı, kamuoyuna da yansıyan önemli soruna dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Her gün ciddi şikâyetler kamuoyuna yansıyor” “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar yönetimindeki Belediyeden kaynaklı hemen her gün ciddi şikâyetler kamuoyuna yansıyor. Otobüs sayısını azaltarak yolcuların duraklarda, ekmek sayısını azaltarak vatandaşların büfe önlerinde saatlerce beklemesi yetmiyormuş gibi şimdi de hasta ve hasta yakınlarına yakıcı güneş altında çile çektiriliyor. Adana Şehir Hastanesi’nden çıkan hasta ve hasta yakınları tam da bu eziyeti yaşıyor.”  “Adana size her şeyi verdi, daha ne istiyorsunuz?” “Sayın Karalar Adana size oy verdi, makam verdi, yetki verdi, sorumluluk verdi, kaynak verdi; her şeyi verdi, daha ne istiyorsunuz? Peki siz Adana’ya ne verdiniz? İnsanları siyasi görüşüne göre değerlendirip CHP’li, İP’li, HDP’li olmayan binlerce çalışanı işten atıp açlığa mahkûm eden, boşaltılan kadroları liyakatsiz ama partizan militanlarla dolduran siz. Adana’yı yazın lağım kokusuna, kışın su baskınlarına maruz bırakan siz. Haşeratla mücadeleyi bırakıp vatandaşı sineğin, bitin, pirenin kucağına atan siz.” “Bir durak yapacak parayı bulamıyor musunuz?” “Adana’nın milyarlarca lira kaynağını seçim çalışmalarına, ilana, reklama harcarken, vatandaşlarımızın hakkı olan bir durağı yapacak parayı bulamıyor musunuz? Otobüs durağı yapmak için de Meclis’ten borçlanma yetkisi mi isteyeceksiniz? Ayıptır, yazıktır, günahtır! Vatandaşlarımız sizden bir özür, bir de  o durakların tez zamanda yapılmasını istiyor.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.