TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Eczacıbaşı

İLKHABER-Gazetesi - Eczacıbaşı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Eczacıbaşı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Ali Koç ve Eda Erdem'den dikkat çeken diyalog: 'Maça geleyim mi?' Haber

Ali Koç ve Eda Erdem'den dikkat çeken diyalog: 'Maça geleyim mi?'

Sultanlar Ligi final serisinde Fenerbahçe Opet'in Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0'lık skorla mağlup etmesinin ardından Fenerbahçe'de dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Sultanlar Ligi'nin heyecan dolu final serisinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0'lık skorla mağlup ederek seride 2-1 öne geçti. Sarı-lacivertli takımın bu önemli galibiyeti, ligdeki üstünlüğünü bir kez daha kanıtladı. Ancak, maçın ardından dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile takım kaptanı Eda Erdem arasında geçen bu diyalog, kulüp içindeki birlikteliği ve motivasyonu gözler önüne serdi.  EDA ERDEM: "PERŞEMBE GELEYİM Mİ?" Sultanlar Ligi final maçını tribünden izleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kaptan Eda Erdem ile eğlenceli bir diyaloga girdi. Koç, bir sonraki maç için Eda'ya "Perşembe geleyim mi?" sorusunu yöneltti ve gülüşmeler yaşandı. Sultanlar Ligi final maçını tribünden izleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maç sonrası kaptan Eda Erdem ile arasında eğlenceli bir diyalog yaşadı. Koç, bir sonraki maç için Eda'ya espri dolu bir teklifte bulundu. Ali Koç'un, "Perşembe geleyim mi?" şeklindeki teklifine Eda Erdem, "Evet, perşembe görüşüyoruz. 7'de yine." cevabını vererek espriye karşılık verdi. Bu karşılıklı konuşma sırasında tribünde gülüşmeler yaşandı. Koç, bu teklifin ardından "Ayağım uğurlu geliyor galiba size." şeklinde şakacı bir yorumda bulundu. Bu samimi diyalog, Fenerbahçe takımının birlik ve beraberliğini yansıtıyor.

Başlangıç Noktası Akademi 2024 başvuruları başladı Haber

Başlangıç Noktası Akademi 2024 başvuruları başladı

İSTANBUL (AA) - Eczacıbaşı Topluluğu, Enocta ve İstanbul Makine Mühendisleri Odası'nın ana sponsorluğunda, Siliconmade Academy ve Scale Lab iş birliğiyle, üniversite öğrencilerine yeni yetkinlikler kazandırmayı amaçlayan Başlangıç Noktası Akademi’nin 2024 başvuruları başladı.Eczacıbaşı Topluluğu açıklamasına göre, üniversite öğrencilerine 21. yüzyılın kritik yetkinliklerini kazandırmayı hedefleyen Başlangıç Noktası Akademi, 2024’te kapılarını yeniden açıyor.Eczacıbaşı Topluluğu, Enocta ve İstanbul Makine Mühendisleri Odası'nın ana sponsorluğunda, Siliconmade Academy ve Scale Lab iş birliğiyle gerçekleştirilen program, zengin ders içeriğiyle gençlerin geleceğine katkı sunuyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı, gittikçe hızlanan, sık sık yeni kırılımlarla şekil değiştiren yaşamlarında gençlerin bu değişimlere hazır olması gerektiğini ifade etti.Eczacıbaşı, "Gençlerimizi değişimlere adapte olmak ve gelen dalgaların üzerine atlayıp bunu fırsata çeviren bir noktada olmak için Başlangıç Noktası Akademi’ye bekliyoruz." açıklamasını yaptı.Başlangıç Noktası Koordinatörü Cem Leon Menase de "Geleceğe hazırlanmak için gereken bilgi seti nedir kimse bilmiyor. Verinin sınır ötesi akışında vize kontrolü olmadığı, teknolojinin bir sektörü baştan aşağı değiştirebildiği, şirketlerin var oluş amaçlarına gezegene dair misyonlar yüklediği bir dünyada, hangi yetkinlikler bizi geleceğe taşır? Bunu araştırmak için gençlerimizi Akademi’ye bekliyoruz." ifadelerini kullandı.Başlangıç Noktası Akademi Proje Lideri Doğuş Acar ise bu yıl dördüncüsünü düzenleyecekleri Akademi programı ile Türkiye’nin dört bir köşesinde üniversite okuyan tüm genç lider adaylarını, içinde bulundukları kırılım çağında ihtiyaç duyacakları temel yetkinlikler ve teknik becerilerle donattıklarını, Başlangıç Noktası ekosistemindeki farklı birçok kişi ve kurum ile lider adaylarının bağlantı kurmalarına olanak sağladıklarını söyledi.Acar, program sayesinde "Etkili Genç Lider" adını verdikleri gençlerin potansiyellerini ortaya çıkararak geleceğin değişim öncüsü ve liderleri olma yolunda emin adımda ilerlemelerine imkân sağladıklarını sözlerine ekledi.Program, sektör öncüleri ve saygın kurumların katkılarıyla hazırlanan ders içerikleriyle zenginleşiyor. Çevrimiçi interaktif eğitimler, mentorluklar, staj fırsatları programın içeriğini oluşturuyor. Programda, kişisel gelişim ve öz farkındalık, girişimcilik ve liderlik, gelişen teknolojiler ve ağlar, sürdürülebilirlik, finansal okuryazarlık ile mentorluk ve kariyer fırsatları ana başlıkları yer alıyor.

Eczacıbaşı Topluluğu'nun eğitime desteği sürüyor Haber

Eczacıbaşı Topluluğu'nun eğitime desteği sürüyor

İSTANBUL (AA) - Eczacıbaşı Topluluğu, eğitime destek faaliyetleri kapsamında, üretim tesislerinin bulunduğu Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, kurucuları Nejat F. Eczacıbaşı'nın adını taşıyan 24 derslikli bir ilkokul inşa etti.Topluluktan yapılan açıklamaya göre, okulun açılış törenine, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Zarife Seçer, Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Yasin Vural, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol ve Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya katıldı.Açıklamada açılıştaki konuşmasına yer verilen Faruk Eczacıbaşı, 1967 yılında Türk Eğitim Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ve başarılı gençlere sağladıkları eğitim bursuyla Türkiye'nin eğitim hayatına desteklerinin başladığını bildirdi.Eczacıbaşı, o tarihten bu yana grup şirketleriyle birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalarla on binlerce çocuğun ve gencin eğitimlerine destek sağladıklarını anlattı.Faruk Eczacıbaşı, "Bugün burada, Türkiye'nin ilk ve en büyük seramik sağlık gereçleri üreticisi ve ihracatçısı olan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin ve doğal kaynaklar alanında öncü şirketlerimizden Esan'ın en ileri teknolojilerle donatılmış üretim tesisleriyle, neredeyse yarım yüzyıldır var oldukları Bozüyük'te, içinde Eczacıbaşılıların kendi çocuklarının da okuduğu bu okulun açılışını yapmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.- Binlerce öğrenci eğitim görecekMilli Eğitim Bakanlığı ile Şubat 2020'de imzalanan protokolün ardından inşaatına Nisan 2021'de başlanan Dr. Nejat F. Eczacıbaşı İlkokulu yaklaşık 75 milyon liraya mal oldu. Yaklaşık 6 bin 500 metrekarelik alana yayılan okulda 24 derslik, 3 ana sınıfı, oyun salonu, kütüphane, mutfak, konferans salonu, soyunma odası, revir ve rehberlik sınıfı bulunuyor. 720 kişi kapasiteli okulda 2023-2024 yılında ikili öğretimle 1.400 öğrenci eğitim görecek.

Voleybol: FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası Haber

Voleybol: FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası

Salon: AntalyaHakemler: David Fuentes Fernandez (İspanya), Sinisa Ovuka (Bosna Hersek)Gerdau Minas: De Oliveira, Pena, Zalewski, Daher, Nascimento, Oliveira Heldes (Alexandre, Vicente, Moreno, Souza, Brandao)Eczacıbaşı Dynavit: Boskovic, Laura, Hande Baladın, Ognjenovic, Voronkova, Jack-Kısal (Simge Şebnem Aköz, Saliha Şahin, Yaprak Erkek)Setler: 22-25, 25-23, 10-25, 21-25Süre: 107 dakika (27, 31, 23, 26)ANTALYA (AA) - Antalya'da gerçekleştirilen 2022 Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda Eczacıbaşı Dynavit, Gerdau Minas'ı 3-1 yenerek şampiyonayı üçüncü tamamladı.Antalya Spor Salonu'nda oynanan maçta Eczacıbaşı Dynavit, Brezilya temsilcisi Gerdau Minas ile üçüncülük mücadelesi verdi.Voleybolseverlerin 10 bin kişilik spor salonunda yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk setini Eczacıbaşı Dynavit, 25-22 kazandı.Başa baş geçen ikinci seti 25-23 kazanan Brezilya temsilcisi durumu 1-1'e getirdi.Üçüncü sette iyi bir oyun ortaya koyan Eczacıbaşı Dynavit, 25-10'luk skorla seti kazanarak skoru 2-1 yaptı. Eczacıbaşı, dördüncü setten de 25-21'lik skorla galip gelerek karşılaşmayı 3-1 kazandı.FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nı 2015 ve 2016'da kazanan Eczacıbaşı, bu skorla şampiyonayı üçüncü tamamladı.Karşılaşmanın ardından sevinç yaşayan Eczacıbaşı Dynavit sporcuları, düzenlenen tören ile bronz madalyalarını aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.