TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#eş

İLKHABER-Gazetesi - eş haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, eş haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Haber

Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi

Bahçelievler’de sokak ortasında boşanma aşamasındaki eşi Hanife Demirci’yi 21 kez bıçaklayarak öldüren Satı Mehmet Demirci hakkında mütalaa açıklandı. Mütalaada sanık eş Demirci’nin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. Öte yandan cumhuriyet savcısı mütalaasında sanığın öldürme eyleminin, toplumun ortak bilinci, duygusu ve vicdanı tarafından hiçbir zaman onaylanamayacağını belirtti. Bahçelievler’de sokak ortasında boşanma aşamasındaki eşi Hanife Demirci’yi (31) 21 kez bıçaklayarak öldüren Satı Mehmet Demirci’nin (34) yargılanmasına devam edildi. Bakırköy 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Satı Mehmet Demirci hazır bulunmazken, maktulün ailesi ile taraf avukatları duruşmaya katıldı. Duruşmada, cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanığın olaydan 1 hafta önce çocuklarını görmek için eşinin evine gittiği ve aralarında tartışma yaşandığı belirtildi. Cinayetin ardından beyanı alınan maktul ve sanığın çocukları da anne ve babalarının birçok kez tartıştıklarını söyledi. Mütalaada sanık Satı Mehmet Demirci'nin maktul Hanife Demirci'ye birkaç kez vurduğu, mal paylaşımı konusunda husumet ve anlaşmazlıkların giderek arttığı belirtildi. Sanığın olay günü eşinin evinin önüne gittiği de anlatılan mütalaada, görünmemek için aracın arka koltuğunda saklandığı belirtildi. Maktul Hanife Demirci'nin çocuklarını okula bıraktıktan sonra yürüyerek eve döndüğü esnada sanığın yanına aldığı bıçakla eşini takip ederek arkasından yaklaştığı ve önce boğazını sonra ise vücudunun farklı yerlerini kestiği belirtildi. Mütalaada, sanık Satı Mehmet Demirci'nin maktul Hanife Demirci'yi 21 kez bıçakladığı açıklandı. Cumhuriyet savcısı, sanığın öldürme eyleminin, toplumun ortak bilinci, duygusu ve vicdanı tarafından hiçbir zaman onaylanamayacağını da mütalaasında belirtti. Mütalaada, sanık Demirci hakkında "eşini tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Mütalaanın açıklanmasının ardından sanık avukatları savunma yapmak için süre talebinde bulundu. Mahkeme sanık avukatlarına süre vererek duruşmayı erteledi. İddianameden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 11 Kasım 2021 tarihinde Bahçelievler’de meydana gelen olay anlatılmıştı. İddianamede sanık Satı Mehmet Demirci ile maktul Hanife Demirci’nin 11 yıllık evli oldukları ve aralarında devam eden çekişmeli boşanma davası olduğu belirtilmişti. Sanık Satı Mehmet’in olay günü eşinin evden çıkmasını beklediği de iddianamede belirtilerek, maktulün çocuğunu okula bırakıp eve dönerken sanığın takip ettiği ifade edilmişti. Sanığın takip ettiği eşine arkasından yanaşıp, 21 bıçak darbesi vurduğu da iddianamede kaydedilmişti. Satı Mehmet Demirci’nin ‘eşi tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

Pendik’te boşandığı eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü Haber

Pendik’te boşandığı eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü

Pendik'te geçtiğimiz gün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir hastanede çalışan 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Sevilay Karlı, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 43 yaşındaki Ümit Karlı'dan 5 ay önce boşandı. Mahkeme ise çocukların velayetini Ümit Karlı'ya verdi. İddiaya göre, Sevilay Karlı dün boşandığı kocasının evine çocuklarını almak için erkek arkadaşıyla birlikte gitti. Bunun üzerine Ümit Karlı, "Çocuklarım varken bu adamı eve alma" dedi. Yaşanan tartışma sonrası genç kadın çocuklarını da alarak Pendik'teki evine gitti. Ümit Karlı, Güzelyalı Köprüsü'nde önünü kestiği eski eşi Sevilay Karlı'yı 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra Ümit Karlı, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. “Sevgilini eve alma dedim, beni dinlemedi” Ümit Karlı ifadesinde, "Akrabam da olan Sevilay'dan 5 ay önce boşandık. 3 çocuğumuz var. Velayetleri de bende. Dün akşam çocukları almak için sevgilisiyle birlikte geldi. Ben de kendisini çocuklarım varken sevgilini eve alma diye uyardım. Ancak beni dinlemedi. Tartıştıktan sonra çocukları alıp gitti. Sabah evinin önünde bekledim. İşe gitmek için çıkınca tekrar konuşmak istedim. Ancak beni dinlemedi. O an kendimi kaybettim ve bıçağı rastgele saplamaya başladım" dediği öğrenildi. “Savcılığa suç duyurusunda bulunmuş “ 17 yerinden bıçaklanarak öldürülen Sevilay Karlı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Eski eşi Ümit Karlı ise ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevilay Karlı'nın çocukların velayeti karşısında anlaşmalı olarak boşanmayı kabul eden eski eşi Ümit Karlı tarafından ölümle tehdit edildiği için daha önce de savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, Sevilay Karlının cenazesi memleketi Tokat’ın Almus ilçesine götürüldü.

Antalya’nın eşi tarafından 17 bıçak darbesi ile öldürülen 3 çocuk annesi kadının cenazesi gözyaşları içinde alındı Haber

Antalya’nın eşi tarafından 17 bıçak darbesi ile öldürülen 3 çocuk annesi kadının cenazesi gözyaşları içinde alındı

Korkunç olay, gece saat 00.30 sıralarında Kepez ilçesi Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, halı pazarlamacılığı yapan Yılmaz G. (37), dini nikahlı eşi ve 3 çocuğunun annesi Burcu Gezersoy (26) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yılmaz G., Gezersoy’u ekmek bıçağıyla 17 yerinden bıçakladı. Kavga sesleri üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri yerde kanlar içerisinde Burcu Gezersoy ile karşılaştı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 3 çocuk annesi kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kendisine de zarar veren şüpheli ise polis ekipleri tarafından yakalanarak hastaneye kaldırıldı. Cenazeyi almak için geldiler, gözyaşlarını tutamadılar Kızının öldürüldüğünü öğrenen ve Uşak’tan Antalya’ya gelen anne Zale Gezersoy ile diğer iki kızı cenazeyi almak için geldikleri Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu. Gezersoy, “Giderken kızıma da yanımda gelmesini teklif ettim, kabul etmedi. Çocukları olduğu için kabul etmedi, gece saatlerinde öldürüyor. Bize haberi sonradan geldi, komşularım arayarak kızımın öldürüldüğünü söyledi” dedi. Kızını son kez görmek için arabaya doğru gitti Cenaze otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından anne Zale ve baba Ercan Gezersoy olmak üzere çok sayıda yakını tarafından teslim alındı. Kızını cenaze nakil arabasında görmek için arabaya doğru giden acılı anneyi yakınları morga göstereceklerini söyleyerek ikna etti. Cenazenin yarın Uşak’ta toprağa verileceği ifade edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.