TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Film

İLKHABER-Gazetesi - Film haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Film haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Mart Ayında Netflix'te Neler Var? Haber

Mart Ayında Netflix'te Neler Var?

Her ay olduğu gibi, Netflix'e Mart ayında da birçok yeni film, dizi ve belgesel eklendi. İşte bu ayın gözde içeriklerinden bazıları: Yeni Diziler: The Gentlemen: Guy Ritchie'nin yönettiği, Theo James ve Kaya Scodelario'nun başrollerini paylaştığı bir Netflix dizisi. Bir aristokratın kendine miras kalan aile mülkünün dev bir esrar imparatorluğuna dönüştüğünü keşfetmesini konu alıyor. (7 Mart) 3 Body Problem: Game of Thrones'un yazarları David Benioff ve D.B. Weiss'in, Çinli yazar Liu Cixin'in çok satan roman serisinden uyarladığı bir bilimkurgu dizisi. Dünyayı sarsacak keşifler yapmak için ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanının hikayesini anlatıyor. (21 Mart) Diğer yeni diziler arasında, kayıp bir astronotun ailesinin arayışını konu alan The Signal (7 Mart), Blood & Water'ın yeni sezonu (1 Mart) ve Girls5eva'nın dünya turnesi temalı yeni sezonu (14 Mart) bulunuyor. Yeni Filmler: Romantik Hırsız: Esra Bilgiç, Birkan Sokullu ve Ushan Çakır'ın başrollerini paylaştığı bir Netflix orijinal filmi. Bir Interpol ajanının, peşine düştüğü sanat eseri hırsızının eski sevgilisi olduğunu öğrenince onu suç üstü yakalamak için yaptığı planları konu alıyor. (14 Mart) Spaceman: Adam Sandler'ın başrolde olduğu bir bilimkurgu-drama filmi. Tek başına göreve çıkan yalnız bir astronotun gemisinde saklanan gizemli bir yaratığın yardımıyla evliliğindeki sorunlarla yüzleşmesini konu alıyor. (1 Mart) Diğer yeni filmler arasında Damsel (8 Mart), Irish Wish (15 Mart) ve Shirley (22 Mart) gibi Netflix orijinal yapımları da bulunuyor. Yeni Belgeseller: Full Swing: Golf dünyasını sarsan beklenmedik bir birleşmeyi ve Roma'da düzenlenen Ryder Cup turnuvasının heyecanını konu alan ikinci sezonuyla golf dünyası temalı belgesel dizisi. (6 Mart) Ayrıca, Mart ayında Netflix'e eklenen popüler filmler arasında Kuru Otlar Üstüne (1 Mart), Jackie Brown (1 Mart), Ford v Ferrari (15 Mart) ve Little Women (31 Mart) gibi yapımlar bulunuyor. Ayrıca, Dexter'ın tüm sezonları da (31 Mart) bu ay izlenebilir hale geldi. Netflix'te bu ay izlemek için birçok heyecan verici seçenek var, izlemek istediğiniz içerikleri listenize eklemeyi unutmayın!

Merve Dizdar'a Ödül Kazandıran 'Kuru Otlar Üstüne' Filminin Konusu Nedir? Tavsiyeler ve Eleştiriler Haber

Merve Dizdar'a Ödül Kazandıran 'Kuru Otlar Üstüne' Filminin Konusu Nedir? Tavsiyeler ve Eleştiriler

Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" filmi 1 Mart 2024'te Netflix'te yayınlandı. Filmi şu anda Netflix'te izleyebilirsiniz. Ceylan'ın filmleri, görsel estetiği ve yavaş tempolu anlatımıyla bilinir. "Kuru Otlar Üstüne" de benzersiz manzaralar ve güçlü görsel anlatımlar içeriyor olabilir. İşte Film Hakkında Merak Edilenler:  'Kuru Otlar Üstüne' Film Oyuncuları? Filmin başrollerinde: Deniz Celiloğlu (İdris) Merve Dizdar (Ayşe) Musab Ekici (Mehmet) Ece Bağcı (Hatice) Filmin aldığı ödüller: 76. Cannes Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu (Merve Dizdar) Şikago Uluslararası Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Ece Bağcı) 'Kuru Otlar Üstüne' nasıl bir film? İzlenir mi? Nuri Bilge Ceylan'ın filmleri genellikle eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. "Kuru Otlar Üstüne" de sanatsal derinliği ve görsel anlatımıyla öne çıkıyor. İzleyiciler arasında da beğeni toplayacağı Eğer Nuri Bilge Ceylan'ın sinemasını ve karakter odaklı hikayeleri seviyorsanız, "Kuru Otlar Üstüne" filmini izlemeyi düşünebilirsiniz. Film, izleyicilere derin düşündürme ve keyifli bir seyir deneyimi sunabilir. Netflix'te şu anda izlenebilen "Kuru Otlar Üstüne" filmini keşfederek kendi yorumunuzu yapabilirsiniz. Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini üstlendiği "Kuru Otlar Üstüne", içsel huzursuzlukları ve kaçış arayışlarını beyaz perdeye taşıyor. Film, Doğu Anadolu'nun ücra bir köyünde zorunlu görevini yerine getiren resim öğretmeni Samet'in hikayesini anlatırken, insanın içsel çatışmalarını ve yalnızlık duygusunu inceliyor. Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği ve senaryosunu yazdığı "Kuru Otlar Üstüne" (2023), Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Merve Dizdar'ın başarılı performansıyla adından söz ettirdi. Film, insanın varoluşsal sorgulamalarına odaklanırken, sert doğa koşulları altında yaşanan içsel mücadeleleri gözler önüne seriyor. Filmin ana karakteri Samet, Erzurum'un ücra bir köyünde zorunlu görevini yerine getiren bir resim öğretmenidir. Ancak, içsel bir huzursuzluk ve yalnızlıkla boğuşmaktadır. Samet, kendini anlaşılmış hissetmediği bu ortamdan kurtulmak ve İstanbul'a gitmek arzusuyla yanıp tutuşmaktadır. Ancak, fiziksel bir kaçışın iç huzuru getireceği yanılgısını sorgulamaya başlar. Filmde, Samet'in çevresindeki insanlarla ilişkileri ve içsel çatışmaları detaylı bir şekilde işlenir. Kendi egosuyla çevresindeki insanları sorgulayan Samet, öğrencisi Sevim'in ilgisiyle kendi eksikliklerini örtbas etmeye çalışırken, öğretmen arkadaşı Nuray ile politik tartışmalara girer. Bu ilişkiler, Samet'in içsel yolculuğunu ve kendini kabullenme sürecini derinleştirir. "Kuru Otlar Üstüne", Nuri Bilge Ceylan'ın sert doğa koşullarını ve insanın iç dünyasındaki karmaşık duyguları ustalıkla işlediği bir başyapıt olarak öne çıkıyor. Seyirciyi içsel bir yolculuğa çıkaran film, doğal ve minimalist atmosferiyle de dikkat çekiyor.

Zeki Müren’in mirasçıları, yapımcı Mustafa Uslu’ya Dava açtı... Haber

Zeki Müren’in mirasçıları, yapımcı Mustafa Uslu’ya Dava açtı...

Ünlü yapımcı şirketi Türk Sanat Müziğinin önemli isimlerinden birisi olan Zeki Müren’in hayatının konu aldığı filim için çalışmalara başladığı, fakat bunun için mirasçılarından izin alınmadığı ortaya çıktı. Bu nedenle Zeki Müren’in mirasçıları, yapımcıya Uslu’ya dava açtı... Ünlü yapımcı davalık oldu! Yapımcı Mustafa Uslu, Ayla, Müslüm ve Naim: Cep Herkülü gibi filmlerde büyük başarı elde ettikten sonra, 2023 yılının Eylül ayında yepyeni bir proje için hazırlıklara başladığını duyurmuştu. Uslu’nun, Türk Sanat Müziğinin önemli isimlerinden Sanat Güneşi Zeki Müren’in hayatını sinemaya uyarlayacağı bilgisi verilmemişti. Usta sanatçının yasal mirasçıları olan Türk Eğitim Vakfı ve Mehmetçik Vakfı ise kendilerinden izin alınmadığı gerekçesiyle çekimlerin durdurulması için dava açtı. Zeki Müren’in yasal mirasçıları olan, Türk Eğitim ve Mehmetçik Vakfı, Zeki Müren’in hayatını kaybetmeden önce, mal varlığını kurumlarına bıraktığını Zeki Müren’in yasal mirasçısı olduklarını yapımcı Mustafa Uslu’nun Zeki Müren’in filim çekimleri için kendilerinden izin alınmadığını belirtilerek, Sulh Hukuk Mahkemesi’ne dilekçe verdiği bilgisine ulaşıldı.  Dava incelemeye alındı! Zeki Müren’in hayatını filme çekeceğini duyuran yapımcı Mustafa Uslu’ya, Türk Eğitim Vakfı ve Mehmetçik Vakfı tarafından dava açıldı. İki vakıf, Zeki Müren’in yasal mirasçısı oldukları gerekçesiyle, söz konusu film çekimleri ile ilgili kendilerinden izin alınmadığı bu neden dolayı da filim çekimlerin durdurulmasını talep edildi. Yapımcı Mustafa Uslu, film çekimleri için, Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden olan Zeki Müren’in hayatını çekemeye başlamadan önce, sanatçının öz yeğeni Özlem Güner’den izin alındığının bilgisi verdi. Türk Eğitim Vakfı ve Mehmetçik Vakfı ise Güner’in böyle bir yetkisinin bulunmadığı, tek yetkilinin kendileri olduklarını bildirdi.  Yapımcı Mustafa Uslu’nun Zeki Müren’in filim çekimleri için kendilerinden izin alınmadığının bilgilerinin yer aldığı dilekçe mahkeme tarafından incelemeye alındığı bilgisine ulaşıldı.  

Sinemada bu hafta: 5 yeni film vizyona giriyor Haber

Sinemada bu hafta: 5 yeni film vizyona giriyor

Hayatla Barış Taner Ölmez, Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz ve Sinan Tuzcu'nun rol aldığı "Hayatla Barış" izleyici ile buluşacak. Ekin Pandır'ın yönetmenliğini üstlendiği film, küçük yaşta talihsiz bir kaza yaşayan Barış Telli'nin, bu kazadan sonra verdiği yoğun mücadeleyle sadece Ampute Futbol Milli Takımının değil, ülke tarihinin en ilham veren sporcularından biri olmasını anlatıyor.  Erdal ile Ece Şahan Gökbakar'ın Seda Türkmen ile başrolünü paylaştığı yeni filmi "Erdal ile Ece" komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.  Togan Gökbakar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada ortaya çıkan olayları mizahi bir dille ele alıyor. Karısı Ece ise kurumsal bir firmada yönetici olarak çalışan bir kadındır. Uzun yıllardır evli olan Erdal ile Ece'nin yaşadığı acı tatlı çatışmalar, onları birbirinden komik olayların içine sürekler. Filmde her ilişkide karşılaşılan acı tatlı tartışmalar, birbirini seven bir çiftin gözünden anlatılıyor İlgi Alanı ABD, Birleşik Krallık ve Polonya ortak yapımı dönem filmi "İlgi Alanı" , Auschwitz kampı komutanı Rudolf Höss ve eşi Hedwig'in, kampın yanındaki bir ev ve bahçede, aileleri için ideal bir yaşam kurması hikayesini merkezine alıyor. Sandra Hüller, Christian Friedel ve Ralph Herforth'un rol aldığı filmi Jonathan Glazer yönetti. Auschwitz toplama kampı komutanı Rudolf Höss ve karısı Hedwig kampın hemen yanında ki bir evde hayallerindeki hayatı yaşamaya çalışırlar. Financial Times'tan Raphael Abraham şöyle yazıyor: "Glazer canavarlığı önemsizleştirmekten çok daha büyük bir şey başardı - böylesine aşırı bir insanlık dışılığı önemsizleştirerek bizi gerçek dehşete yeniden uyandırdı." Zone of Interest, prömiyerini 2023 Cannes Film Festivali'nde yaptı ve Akademi Ödülleri'nde Birleşik Krallık'ın adayı olarak seçildi. Ritüel Christopher Smith'in yönetmenliğini yaptığı "Ritüel" haftanın gerilim ve korku filmi olarak beyaz perdede yerini alacak. Jena Malone, Danny Huston, Ian Pirie'nin oynadığı filmin konusu özetle şöyle:  "Rahip olan erkek kardeşinin şüpheli ölümünün ardından Grace, gerçekte ne olduğunu öğrenmek için İskoçya'daki Mount Savior Manastırı'na gider. Kardeşinin başına gelenleri öğrenmek ve geçmişi ile yüzleşmek için manastıra geldiğinde, kendisini kutsal bir ayinin içinde bulur."  Oyuncaklar Firarda  Jeremie Degruson'un beyaz perdeye uyarladığı "Oyuncaklar Firarda" animasyon severleri sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor. Oyuncaklar Firarda, gizemli bir şekilde kaybolan oyuncakları ararken kendilerini büyük bir maceranın içerisinde bulan kukla Don ve oyuncak köpek DJ Doggy Dog'un hikayesini konu ediyor. Çılgın bir hayal gücüne sahip bir kukla olan Don'un hayattaki tek isteği bir kez olsun soytarı değil kahraman olmaktır. Çevresinden uzaklaşarak Central Park’ta yeni macera arayışlarına giren Don'un hayatı rap söyleyen oyuncak köpek DJ Doggy Dog ile yolunun kesişmesiyle bambaşka bir hal alır. Çok geçmeden Don ve Doggy Dog, birlikte New York sokaklarında inanılmaz bir maceraya atılır. Birbirlerinden tamamen zıt karakterde olan Don ve Doggy Dog, bilikte hareket edip gizemli bir şekilde ortadan kaybolan oyuncakları bulmayı başarabilecek midir?

The Beatles sevenlere müjde: Oscar'lı yönetmenden tam 4 Beatles filmi geliyor Haber

The Beatles sevenlere müjde: Oscar'lı yönetmenden tam 4 Beatles filmi geliyor

Müzik tarihindeki efsanevi yolculukları ve unutulmaz şarkılarıyla milyonların kalplerinde taht kuran The Beatles, sinema dünyasında yeni bir solukla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oscar'lı bir yönetmenin elinden çıkacak olan dört özel yapımla ilgili heyecan verici detaylar geldi. İşte, bu efsanevi gruba adanacak filmler hakkında merak edilen her şey... The Beatles filmleri yapılacak Dünya çapında tanınan İngiliz grubu The Beatles'ın hayatları, sinema perdesinde can buluyor. Paul McCartney, John Lennon, George Harrison ve Ringo Starr'ın benzersiz hikayeleri dört ayrı filmde izleyicilerle buluşacak. Ünlü yönetmen Sam Mendes'in, Amerikan Güzeli, 1917, Skyfall ve Azap Yolu gibi başyapıtlara imza atmış bir isim olarak, bu projenin yönetmen koltuğunda olacağı duyuruldu. Her bir film, grubun farklı üyelerinin bakış açısından ele alınacak ve "Tarihin en iyi müzik grubunun şaşırtıcı hikayesini" anlatmayı hedefleyecek. Filmlerin yapım sürecinde, The Beatles üyelerinin ailelerinden alınan izinlerin olduğu belirtiliyor. Sony'nin yapımcılığını ve dağıtımını üstleneceği bu projenin, 2027'de vizyona girmesi bekleniyor. Vizyon tarihlerine dair kesin detaylar ilerleyen zamanlarda paylaşılacak olsa da stüdyo, stratejilerinin "yenilikçi ve çığır açıcı" olacağını vurguluyor. The Beatles hayranlarını merak içinde bırakan bu büyüleyici proje, müzik tarihine yeni bir bakış açısı getirecek gibi görünüyor.

Netflix Türkiye'nin Yeni Filmi "Romantik Hırsız" 14 Mart'ta İzleyiciyle Buluşuyor! Haber

Netflix Türkiye'nin Yeni Filmi "Romantik Hırsız" 14 Mart'ta İzleyiciyle Buluşuyor!

Recai Karagöz'ün yönettiği ve Pelin Karamehmetoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı "Romantik Hırsız", izleyicileri eğlenceli bir aşk hikayesinin içine çekiyor. Dünya genelinde 14 Mart'ta sadece Netflix platformunda yayınlanacak olan film, aksiyon dolu sahneleri ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çekiyor. 'Romantik Hırsız' Filminin Konusu Ne? "Romantik Hırsız", Interpol'ün Sanat Suçları Birimi'nde çalışan bir polis memuru olan Alin'in (Esra Bilgiç) hikayesini anlatıyor. Değerli tabloları çalan bir hırsızın izini sürerken, geçmişinden gelen bir sürprizle karşı karşıya kalan Alin'in yaşadığı zorlu kararlar ve entrikalarla dolu macerasını konu alıyor. Alin, yoğun bir takip sonunda bu romantik hırsızın bir sonraki hedefini çözer. Onu yakalamak için harekete geçtiğinde ise hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Sanat düşkünü bu hırsız, Alin'in bir zamanlar âşık olduğu ve evlenmek üzereyken aniden ortadan kaybolan, milyoner iş adamı Güney'den başkası değildir. Alin'in artık tek çaresi vardır: Güney'le yeniden yüzleşmek ve onu suçüstü yakalamak. ROMANTİK HIRSIZ NE ZAMAN YAYINLANACAK? Başrollerini Bircan Sokullu ve Ersa Bilgiç'in oynadığı film 14 Mart'ta sadece Netflix Platformunda yayınlanacak. Romantik Hırsız Filmi Oyuncuları: Esra Bilgiç, Bircan Sokullu, Fırat tanış, Ushan Çakır, Osman Alkaş, Nil Keser ve Hakan Ummak oyuncu kadrosunda yer alıyor. . 

Yeşilçam'ın yaşlı tonton dedesi Nubar Terziyan kimdir? Nubar Terziyan hangi filmlerde oynadı? Haber

Yeşilçam'ın yaşlı tonton dedesi Nubar Terziyan kimdir? Nubar Terziyan hangi filmlerde oynadı?

Türk sinemasının efsanevi isimlerinden biri olan Nubar Terziyan, Yeşilçam'ın altın yıllarında seyircinin kalplerinde taht kurmuş bir isimdi. Sadece oyunculuk yeteneğiyle değil, aynı zamanda sıcacık gülümsemesi ve tonton dede imajıyla da hatırlanır. Peki, Nubar Terziyan'ın hayatı ve kariyeri hakkında neler biliyoruz? Hangi filmlerde boy gösterdi? İşte detaylar... NUBAR TERZİYAN KİMDİR? Türk sinemasının efsanevi isimlerinden biri olan Nubar Terziyan, 16 Mart 1909'da İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Osmanlı Ermenisi bir ailenin çocuğu olarak doğan Terziyan, sinema ve tiyatro dünyasına damgasını vuracak bir kariyere sahipti. İlkokulu Dadyan Ermeni Okulu'nda tamamladıktan sonra Bakırköy Bezezyan Lisesi'nde eğitimine devam etti, ancak babasının yanında çalışmak için okulu bırakmak zorunda kaldı. Genç yaşta sahne hayatına adım atan Terziyan, 1926 yılında kurulan Gençler Temaşa Heyeti'nde amatör olarak oyunculuk yapmaya başladı. Sinema kariyerine 1949 yılında Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın "Efsuncu Baba" romanından uyarlanan filmle adım atan Terziyan, daha sonra "sütçü dede", "tonton baba" gibi sevecen karakterlerle tanındı. Oyunculuk eğitimi almamasına rağmen doğaçlama yeteneğiyle 450'den fazla filmde rol aldı. Başrollerini Zeki Müren ve Belgin Doruk'un paylaştığı "Kırık Plak" ve Yavuz Turgul'un yönettiği "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni" gibi yapımlarda da yer aldı. 1974 yapımı "Şark Ekspresinde Cinayet" adlı İngiliz yapımı filmde figüran olarak yer almasının yanı sıra, Türk sinemasının unutulmaz eserlerinden olan "Bodrum Hâkimi", "Melek mi, Şeytan mı?", "Sezercik Yavrum Benim" ve "Adını Anmayacağım" gibi yapımlarda da rol aldı. Nubar Terziyan, 14 Ocak 1994'te Sarıyer'deki evinde 84 yaşında hayatını kaybetti. Ancak Türk sinemasındaki emeği ve unutulmaz karakterleri hala seyircilerin belleğinde canlılığını koruyor. NUBAR TERZİYAN HANGİ FİLMLERDE OYNADI? 1949: Efsuncu Baba 1951: İstanbul Çiçekleri 1951: İstanbul'un Fethi 1952: Ankara Ekspresi 1952: Edi ile Büdü 1952: Edi ile Büdü Tiyatrocu 1952: İki Kafadar Deliler Pansiyonunda 1952: İngiliz Kemal Lawrense Karşı 1952: Kanun Namına 1952: Kızıltuğ 1953: Çalsın Sazlar, Oynasın Kızlar 1953: Katil 1953: Öldüren Şehir 1953: Soygun 1954: Beyaz Cehennem 1954: Bulgar Sadık / Kaçın Türkler Geliyor 1954: Kaçak 1954: Oyuncu Kız 1954: Salgın 1954: Son Baskın 1955: Artık Çok Geç 1955: Beyaz Mendil 1955: Dağları Bekleyen Kız 1955: Gün Doğarken 1955: İlk ve Son 1955: Izdırap Şarkısı 1955: Kanlı Nigar 1955: Meçhul Kadın 1956: Beş Hasta Var 1956: Dişi Yılan 1956: İntikam Alevi 1956: Kalbimin Şarkısı 1956: Miras Uğrunda 1956: Piç / Kahpe Dünya 1956: Zeynebin İntikamı 1957: Berduş 1957: Bir Avuç Toprak 1957: Ebediyyen Seninim 1957: Gelinin Muradı 1958: Beraber Ölelim 1958: Cilalı İbo Yıldızlar Arasında 1958: Kederli Yıllar 1958: Kumpanya 1959: Düşman Yolları Kesti 1959: Gurbet 1959: İzmir Ateşler İçinde 1959: Kalpaklılar 1959: Kırık Plak 1959: Ömrümün Tek Gecesi 1960: Aliii 1960: Aşktan da Üstün 1960: Civanmert 1960: Güzeller Resmi Geçidi 1960: Kaderime Ağlarım 1960: Kahpe 1960: Kırık Kalpler 1960: Satın Alınan Adam 1960: Talihsiz Yavru 1960: Yeşil Köşkün Lambası 1961: Allah Cezanı Versin Osman Bey 1961: Dolandırıcılar Şahı 1961: İki Aşk Arasında 1961: Küçük Hanımefendi 1961: Mahalleye Gelen Gelin 1961: Ölüm Film Çekiyor 1961: Özleyiş 1961: Rüzgâr Zehra 1961: Şafakta Buluşalım 1961: Sokaktan Gelen Kadın 1961: Unutamadığım Kadın 1961: Vahşi Kedi 1961: Vatan Fedaileri 1962: Ayşecik Yavru Melek 1962: Biz de Arkadaş mıyız? 1962: Boşver Doktor 1962: Cilalı İbo Rüyalar Aleminde 1962: Ekmek Parası 1962: Erkeklik Öldü Mü Atıf Bey? 1962: Hayat Bazen Tatlıdır 1962: Kıyma Bana Güzelim 1962: Küçük Hanım Avrupa'da 1962: Küçük Hanımın Şoförü 1962: Külhan Aşkı 1962: Sokak Kızı 1962: Ver Elini İstanbul 1962: Yumurcak Faka Basmaz 1962: Zorla Evlendik 1963: Adanalı Tayfur 1963: Akdeniz Şarkısı 1963: Arka Sokaklar 1963: Badem Şekeri 1963: Barut Fıçısı 1963: Bütün Suçumuz Sevmek 1963: Cinayet Gecesi 1963: Hop Dedik 1963: İki Gemi Yanyana 1963: İlk Göz Ağrısı 1963: Kelepçeli Aşık 1963: Kelepçeli Aşk 1963: Kendini Arayan Adam 1963: Rüzgar Zehra 1963: Süleymaniyeli Ali 1963: Yaralı Aslan 1964: Abidik Gubidik 1964: Affetmeyen Kadın 1964: Cehennem Arkadaşları 1964: Cilalı İbo Kadın Avcısı 1964: Hızır Dede 1964: Kara Dağlı Efe 1964: Katilin Kızı 1964: Kimse Fatma Gibi Öpemez 1964: Koçum Benim 1964: Kral Arkadaşım 1964: Macera Kadını 1964: Ölüm Allahın Emri 1964: Sahte Sevgili 1964: Tophaneli Osman 1964: Yılların Ardından 1965: Bekri Mustafa 1965: Çapkınlar Kralı 1965: Ekmekçi Kadın 1965: Elveda Sevgilim 1965: Fakir Gencin Romanı 1965: Komşunun Tavuğu 1965: Prangalı Şehzade 1965: Şaka ile Karışık 1965: Sana Lâyık Değilim 1965: Satılık Kalp 1965: Şeker Hafiye 1965: Seven Kadın Unutmaz 1965: Severek Ölenler / Kartalların Öcü 1965: Sevinç Gözyaşları 1965: Şeytanın Kurbanı 1965: Şeytanın Kurbanları 1965: Tamirci Parçası 1965: Tatlı Yumruk 1965: Uzakta Kal Sevgilim 1966: Acı Tesadüf 1966: Affet Sevgilim 1966: Akşam Güneşi 1966: Avare Kız 1966: Ayrılık Şarkısı 1966: Babam Katil Değildi 1966: Beyoğlu Esrarı 1966: Çalıkuşu 1966: Düğün Gecesi 1966: Efkârlıyım Abiler 1966: Fakir Çocuklar 1966: Geceler Yarim Oldu 1966: İdam Mahkumu 1966: Kara Tren 1966: Kenarın Dilberi 1966: Meleklerin İntikamı 1966: O Kadın 1966: Sana Lâyık Değilim 1966: Seher Vakti 1966: Siyah Gül 1966: Suçsuz Firari 1966: Vur Emri 1967: Ağa Düşen Kadın 1967: Akşamcı 1967: Ayrılık Saati 1967: Bekâr Odası 1967: Cici Gelin 1967: Çifte Tabancalı Damat 1967: Deli Fişek 1967: Hayat Acıları 1967: Hırçın Kadın 1967: İlk Aşkım 1967: Kara Duvaklı Gelin 1967: Kardeş Kavgası 1967: Kelepçeli Melek 1967: Merhamet 1967: Ölümsüz Kadın 1967: Sefiller 1967: Serseriler Kralı 1967: Silahlı Paşazade 1967: Sinekli Bakkal 1967: Yarın Çok Geç Olacak 1967: Zehirli Çiçek 1968: Ana Hakkı Ödenmez 1968: Aşka Tövbe 1968: Aşkım Günahımdır 1968: Benim de Kalbim Var 1968: Beşikteki Miras 1968: Cilalı İbo İstanbul Kaldırımlarında 1968: Dertli Pınar 1968: Funda 1968: Gül ve Şeker 1968: İngiliz Kemal 1968: İngiliz Kemal'in Oğlu 1968: Kâtip 1968: Katip / Üsküdar'a Giderken 1968: Paydos 1968: Sabah Yıldızı 1968: Sevemez Kimse Seni 1968: Tahran Macerası 1968: Urfa İstanbul 1968: Yaşlı Gözler 1968: Yayla Kartalı 1969: Ağlama Değmez Hayat 1969: Bataklı Damın Kızı Aysel 1969: Boş Çerçeve 1969: Çingene Aşkı Paprika 1969: Dağlar Kızı Reyhan 1969: Galatalı Fatma 1969: Hancı 1969: Hayat Kavgası 1969: Hüzünlü Aşk 1969: İki yetime 1969: Kapıcının Kızı 1969: Ömercik Babasının Oğlu 1969: Osmanlı Kartalı 1969: Son Mektup 1970: Ağlayan Melek 1970: Ah Müjgan Ah 1970: Birleşen Yollar 1970: Bütün Aşklar Tatlı Başlar 1970: Cilalı İbo Almanya'da 1970: Cilalı İbo Avrupa'da 1970: Erkeklik Öldü mü Abiler 1970: İşler Karışık 1970: Kaçak 1970: Kezban Roma'da 1970: Kin 1970: Köyün Beş Güzeli 1970: Küçük Hanımefendi 1970: Öleceksek Ölelim 1970: Paralı Askerler 1970: Seven Ne Yapmaz 1970: Son Günah 1970: Son Kızgın Adam 1970: Tatlı Hayal 1970: Tatlı Meleğim 1970: Yavrum 1970: Yılan Kadın 1970: Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970: Yuvasız Kuşlar 1970: Zeyno 1971: Adını Anmayacağım 1971: Ateş Parçası 1971: Ayıpettin Şemsettin 1971: Bebek Gibi Maşallah 1971: Bin Bir Gece Masallari 1971: Bir Avuç Kan 1971: Bir Genç Kızın Romanı 1971: Bir Kadın Kayboldu 1971: Cehenneme Bir Yolcu 1971: Cilalı İbo Teksas Fatihi 1971: Cilalı İbo Yetimler Meleği 1971: Dişi Hedef 1971: Fadime Cambazhane Gülü 1971: Fatoş Sokakların Meleği 1971: İbiş Gangsterlere Karşı 1971: Küçük Sevgilim 1971: Melek mi, Şeytan mı? 1971: Mıstık 1971: Ölmeyen Adam 1971: Oyun Bitti 1971: Saraylar Meleği 1971: Satın Alınan Koca 1971: Sevdiğim Uşak 1971: Sevimli Haydut 1971: Sezercik Yavrum Benim 1971: Solan Bir Yaprak Gibi 1971: Unutulan Kadın 1971: Üvey Ana 1971: Yumurcağın Tatlı Rüyaları 1972: Acı Kader 1972: Afacan Harika Çocuk 1972: Aşk Ve Cinayet Meleği 1972: Aslanların Ölümü 1972: Bir Baltaya Sap Olamadım 1972: Bir Garip Yolcu 1972: Bir Pınar Ki 1972: Çile 1972: Denizden Gelen Kız 1972: Dudaktan Dudağa Ölüm 1972: Ekmekçi Kadın 1972: Evlat 1972: Falcı 1972: Fatma Bacı 1972: İlk Aşk 1972: Kaderin Esiriyiz 1972: Kahpe Tuzağı 1972: Kalleşler 1972: Kırık Hayat 1972: Kopuk 1972: Mahkum 1972: Paprika Gaddarın Aşkı 1972: Sezercik Aslan Parçası 1972: Son Duanı Et 1972: Tam İsabet 1972: Tövbekar 1972: Vurma Zalim Vurma 1972: Yirmi Yıl Sonra 1973: Anadolu Ekspresi 1973: Anneler Günü 1973: Aşk Mahkumu 1973: Aşkımla Oynama 1973: Aşkın Zaferi / Aşk ve Vatan 1973: Balıkçı Osman 1973: Bataklık Bülbülü 1973: Bir Demet Menekşe 1973: Çaresizler 1973: Çılgın Kız ve Üç Süper Adam 1973: Çoban 1973: Dikiz Aynası 1973: Güllü Geliyor Güllü 1973: İki Süngü Arasında 1973: İkibin Yılın Sevgilisi 1973: Kabadayının Sonu 1973: Kader Çıkmazı 1973: Kara Sevda 1973: Karateci Kız 1973: Öksüzler 1973: Pembe Dünya 1973: Sevda Yolu 1973: Soyguncular 1973: Şüphe 1973: Talihsizler 1973: Tatlım 1973: Vurgun 1973: Yalancı Yarim 1973: Yedi Evlat İki Damat 1974: Almanyalı Yarim 1974: Arap Abdo 1974: Ayrı Dünyalar 1974: Bir Ana Bir Kız 1974: Bir Tanem 1974: Dayı 1974: Doğu Ekspresinde Cinayet 1974: Düşmanlarım Çatlasın 1974: Erkeksen Kaçma 1974: Eski Kurtlar 1974: Hostes 1974: Kardeşim 1974: Kısmet 1974: Mekansız Öldüler / Sevginin En Güzeli 1974: Memleketim 1974: Mirasyediler 1974: Sahipsizler 1974: Şark Ekspresinde Cinayet 1974: Saymadım Kaç Yıl Oldu 1974: Sensiz Yaşanmaz 1974: Sevmek 1974: Silemezler Gönlümden 1974: Sığıntı 1974: Talihsiz Yavrum 1974: Taşralı Kız 1974: Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz 1974: Yatık Emine 1974: Yaz Bekarı 1975: Ah Bu Gençlik 1975: Ah Bu Kadınlar 1975: Ah Nerede 1975: Babanın Oğlu 1975: Bahtı Kara Yarim 1975: Bunalım 1975: Delisin 1975: Duyun Beni 1975: Fıstıklar 1975: Gece Kuşu Zehra 1975: Gençlik Köprüsü 1975: Kader Yolcuları 1975: Nereden Çıktı Bu Velet 1975: Nöri Gantar Ailesi 1975: O'nun Hikayesi 1975: Oy Emine 1975: Sınıfta Şenlik Var 1975: Tatlı Sert 1975: Üç Ahbap Çavuşlar 1975: Vur Davula Tokmağı 1976: Adana Urfa Bankası 1976: Alev 1976: Ben Sana Mecburum 1976: Bodrum Hakimi 1976: Gülşah Küçük Anne 1976: Kader Bağlayınca 1976: Perişan 1976: Sevdalılar 1976: Sıralardaki Heyecan 1977: Aslan Bacanak 1977: Avrupa Macerası 1977: Baskın 1977: Bizim Kız 1977: Dila Hanım 1977: Dokunmayın Dünyama 1977: Onu Kötü Vurdular 1977: Sen Aşk Nedir Bilir Misin 1977: Şeref Sözü 1977: Tövbekar 1977: Yuvanın Bekçileri 1978: Aldırma Gönül 1978: Çilekeş 1978: Dertli Pınar 1978: İyi Aile Çocuğu 1978: Kadınlar Koğuşu 1978: Kara Murat Devler Savaşıyor 1978: Ölüm Görevi 1978: Vahşi Gelin 1979: Canikom 1979: Dua 1979: Fadile 1979: Fakir 1979: İnsan Sevince 1979: Mukaddes Vazife 1979: Nazey 1979: Ne Olacak Şimdi 1979: Paranın Kiri 1979: Yorgun Savaşçı 1980: Beddua 1980: Durdurun Dünyayı 1980: Havar 1980: Kul Sevdası 1980: Mahmut Mangal 1980: Senin Olmaya Geldim 1980: Zübük 1981: Acımasız Dünya 1981: Bir Damla Ateş 1981: Şaka Yapma 1981: Toprağın Teri 1981: Ümmiye / Sevdiğim Sensin 1982: Aşkların En Güzeli 1982: Çayda Çıra 1982: Islak Mendil 1982: Kördüğüm 1982: Sekiz Sütuna Manşet 1982: Sen de mi Leyla 1982: Yakılacak Kadın 1983: Beyaz Ölüm 1983: Gecenin Sonu 1983: Kalbimdeki Acı 1983: Küçük Ağa 1983: Yıldızlar da Kayar 1983: Zifaf 1984: Ayrılık 1984: Bir Kaç Güzel Gün İçin 1984: Birkaç Güzel Gün İçin 1984: Dağınık Yatak 1984: Fırtına Gönüller 1984: Hüzün 1984: İftira 1984: Lodos Zühtü 1984: Nefret 1984: Postacı 1984: Sev Yeter 1985: Acımak 1985: Cilalı İbo Beni Anneme Götür 1985: Garip Kullar 1985: Gizli Yara 1985: Gözlerden Kalbe 1985: Güldür Yüzümü 1985: İkizler 1985: Kanun Adamı 1985: Keriz 1985: Yavru Kuş 1986: Ayrılık Ateşi 1986: Badem Şekeri 1986: Duvardaki Kan 1986: Hapishane Gülü 1986: Hatıram Olsun 1986: Kader Rüzgarı 1986: Kimsesiz 1986: Mavi Melek 1986: Melek Yüzlü Cani / Nefret 1986: Sevda Rüzgarı 1987: Başım Gözüm Üstüne 1987: Benimsin 1987: Çaycılar Kralı 1987: Dökülen Yapraklar 1987: Gönülden Gönüle 1987: Hafız Yusuf Efendi 1987: Kavanozdaki Adam 1987: Kuruluş "Osmancık" 1988: Biz Ayrılamayız 1989: Çingene 1989: Minyeli Abdullah 1990: Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni Ödüller 1993: 5. Ankara Uluslararası Film Festivali - Sinema Emek Ödülü Eserleri 1995: "Ne İdim Ne Oldum", Nubar Terziyan

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç başrolde: Romantik Hırsız filmi oyuncuları ve konusu nedir? Haber

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç başrolde: Romantik Hırsız filmi oyuncuları ve konusu nedir?

"Romantik Hırsız" filmi, adından da anlaşılacağı üzere romantizm ve macera dolu bir hikayeyi seyirciyle buluşturmayı vaat ediyor. Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in muhteşem performanslarıyla ön plana çıkan bu yapım, meraklı gözler tarafından yakından takip ediliyor. Şimdi, bu filmde neler yaşandığına ve oyuncu kadrosunun kimlerden oluştuğuna birlikte göz atalım. ROMANTİK HIRSIZ FİLMİ KONUSU NEDİR? Başrollerini Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in üstlendiği "Romantik Hırsız", heyecan dolu bir hırsızlık hikayesini seyirciyle buluşturuyor. Film, Interpol’ün Sanat Suçları Birimi'nde görevli polis memuru Alin'in yaşadığı karmaşık bir durumu merkezine alıyor. Alin, yeni görevi gereği, gözü pek bir hırsızı yakalamakla görevlendirilir. Bu hırsız, müzenin değerli tablolarını çalmış ve peşindeki polisler için oldukça zor bir hedef haline gelmiştir. Ancak Alin'in araştırmaları, beklenmedik bir gerçekle yüzleşmesine neden olur. Peşinde olduğu hırsız, aslında geçmişte evlenmeyi planladığı milyoner Güney Arat'tır. Bu beklenmedik gerçekle karşı karşıya kalan Alin, profesyonel görevi ile duygusal dünyası arasında bir çatışma yaşamaktadır. Bir yandan hırsızı yakalamak için tüm gücüyle çalışırken, diğer yandan geçmişte duygusal bir bağ kurduğu Güney Arat'ın gerçek kimliğini kabullenmek zorundadır. Alin'in içinde bulunduğu bu karmaşık durum, hem görevini yerine getirme hem de kişisel duygularıyla başa çıkma konusunda onu zorlayacaktır. "Romantik Hırsız", izleyicilere polisiye bir macera ve duygusal bir hikaye sunarken, aynı zamanda karakterlerin içsel çatışmalarını da mercek altına alıyor. ROMANTİK HIRSIZ OYUNCULARI KİMLER? OYUNCULAR Esra Bilgiç (Alin) Birkan Sokullu (Güney) Fırat Tanış (Hakan Ummak) Ushan Çakır (Ömer) Osman Alkaş Nil Keser YÖNETMEN Recai Karagöz SENARYO Senarist: Pelin Karamehmetoğlu YAPIM Yapımcı: Saner Ayar Yapımcı: Hakan Karamahmutoglu TEKNİK EKİP Genel Yayın Yönetmeni: Zeki Öztürk Görüntü Yönetmeni: Olcay Oğuz FİRMALAR Dağıtım: Netflix Türkiye Yapım: Saner Ayar Yapımcı Yapım: Hakan Karamahmutoglu Yapımcı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.