TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#final

İLKHABER-Gazetesi - final haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, final haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four heyecanı başladı Haber

FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four heyecanı başladı

Mersin’in ev sahipliği yaptığı FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four’un yarı final heyecanı başladı. İlk maçta Çukurova Basketbol Kulübü Mersin ve Fenerbahçe Alagöz Holding ile mücadele etti.  FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four (Dörtlü Final) organizasyonu Mersin’de tüm heyecanıyla başladı. Mersin’in ev sahipliği yaptığı FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four’un yarı final maçında Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin ve Fenerbahçe Alagöz Holding ile mücadele etti.  Servet Tazegül Spor Salonu’ndaki karşılamayı Fenerbahçe Alagöz Holding 89-80 skor üstünlükle kazandı. Başkan Seçer, mücadeleyi tribünden takip etti Final Four heyecanına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de sporseverler ile birlikte tribünden ortak oldu. Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Başkan Seçer’in yanı sıra; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, FIBA Genel Sekreteri Kamil Novak, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Beşok, TBF Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serhan Antalyalı ile ÇBK Başkanı Serdar Çevirgen, kent protokolü, Meclis üyeleri ve çok sayıda sporsever izledi. Final Four’da adını finale yazdıran isim FB Alagöz Holding oldu Kıyasıya süren mücadelede ilk yarıyı Fenerbahçe Alagöz Holding 48, ÇBK Mersin de 42 skorla tamamladı. Kıran kırana geçen mücadelenin ikinci yarısında ise Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin’i 89-80 skor üstünlükle yendi ve finale adını yazdıran takım oldu. FIBA Kadınlar Euroleague Final Four (Dörtlü Final), 12 Nisan’da saat 16.00’da oynanan yarı final maçında, Fransa’nın Villeneuve d’Ascq LM takımı, Çekya temsilcisi ZVVZ USK Prag’ı 84-78 mağlup ederek finale yükselmişti.  Üçüncülük ve kupanın sahibini bulacağı final maçı ise 14 Nisan Pazar günü yapılacak.

Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri, Antalya'da sürüyor Haber

Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri, Antalya'da sürüyor

ANTALYA (AA) - Antalya'da Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri'ne katılan Danimarka takımı HEI Beach'in, deprem felaketinde hayatını kaybeden A Milli Erkek Hentbol Takımı ve Plaj Hentbolu Milli Takımı Kaptanı Cemal Kütahya'nın fotoğrafının olduğu formayla sahaya çıkması, seyircileri duygulandırdı. Avrupa Hentbol Federasyonunun (EHF) plaj hentbolunda kulüpler bazında en önemli organizasyonu olan, Türkiye Hentbol Federasyonu ile Konyaaltı Belediyesi iş birliğinde Konyaaltı sahilinde düzenlenen organizasyon, gruplarda ikinci gün mücadeleleriyle devam ediyor.Danimarka temsilcisi HEI Beach erkek takımı, kum sahaya, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde Hatay'da hayatını kaybeden A Milli Erkek Hentbol Takımı ve Plaj Hentbolu Milli Takımı Kaptanı Cemal Kütahya'nın ailesiyle olan fotoğrafıyla çıktı. Danimarka ekibi, aynı zamanda depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.Danimarka temsilcisini duygulandıran davranışından dolayı kutlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Deprem felaketi, ardında birçok acı hikaye bıraktı. Cemal Kütahya bunlardan biri. Bugün Danimarka takımı Cemal Kütahya'yı anmak için anlamlı bir davranış sergiledi. Hepsine teşekkür ediyorum. Spor böyle bir şey. Birçok duyguyu bir arada barındırıyor." dedi.Türkiye'nin Konyaaltı Belediyesince temsil edildiği, 11 ülkeden erkekler ve kadınlarda 14'er takımın katıldığı finaller, 11 Haziran Pazar günü sona erecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.