TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#giyim

İLKHABER-Gazetesi - giyim haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, giyim haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

NetWork N-Tech ile kışın sıcaklığı hafta sonu stiline yansıyor Haber

NetWork N-Tech ile kışın sıcaklığı hafta sonu stiline yansıyor

Şirketten yapılan açıklamaya göre, aktif yaşamları, özgür ve özgün stilleri ile ön plana çıkan Eda Zamanpur ve Miro Gerede Erkaya ile gerçekleştirilen N-Tech tema çekiminde, fonksiyonel ve dinamik şıklık vurgulandı. Daima hareket halinde ve doğa ile iç içe olan imaj karelerinde ise kışın soğuk havalarında bile tüketicilerin içini ısıtacak, sıcak bir hikaye anlatılıyor. Tasarım ve teknolojinin kesişim noktasında hayat bulan N-Tech kadın koleksiyonu ile gri ve lime renginin ön planda olduğu fonksiyonel yelekler ve montlar, pantolon ve kapşonlu sweatshirtler, triko ve etek, elbiseler ile hafta sonu stilini ön plana çıkarıyor. Sıcaklık ve stilin birleşimi olan bu parçalar, hafta sonu stilinin kış vazgeçilmezleri arasında yerini almayı hedefliyor. Sabah yürüyüşlerinden arkadaş buluşmalarına kadar her hafta sonu aktivitesine uygun şık ve konforlu bir stil tüketiciyi bekliyor. Teknik kumaşlar ve konforlu tasarımlar, aktif bir yaşam süren ve hafta sonu doğada vakit geçirmeyi seven erkekleri, N-Tech koleksiyonuna davet ediyor. Sweatshirtler, trikolar ve rahat kesim jogger pantolonlar, hafta sonu gezileri ve etkinlikleri için ideal kombinler oluşturulmasına yardımcı oluyor. N-Tech, modern kadın ve erkeklerde aktif bir yaşam tarzını benimseyenler ve stilini önemseyenler için çok yönlü kullanım alanları ile fonksiyonel bir şıklık da sunuyor.

Gaziantepli kadınlar indirimli ürünleri almak için birbiriyle yarıştı Haber

Gaziantepli kadınlar indirimli ürünleri almak için birbiriyle yarıştı

ADANA (İLKHABER) - Gaziantep’te bir kadın giyim mağazası açılışında yaşanan izdiham böyle görüntülendi. Kadınlar indirimli ürünleri almak için adeta birbiriyle yarıştı. Adana’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Ufuk Doyuran’a ait Televole Mağazası, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 8. şubesini açtı. Saat 10.00’da açılan mağazadaki indirimli kıyafetleri almak için kadınlar sabahın 6’sında sıraya girdi. Kurdele kesiminin ardından kepenklerin kaldırılmasıyla birlikte kadınlar mağazaya akın etti. Bu sırada birçok kadın indirimli kıyafetleri almak için birbiriyle yarıştı. “Türkiye’de her ilde şube açmak için yola çıktık” Açılışta konuşan Ufuk Doyuran, “20 yıl önce bu firmayı kurduk. Büyük emek, uğraşlarla ve bizi destekleyen milyonlarla ve bugünlere kadar geldik. Adana merkezli bir firmayız, normalde 3 mağazamız vardı. Yaklaşık 4 ay önce bir karar aldık. Bu uygun fiyatlardan Türkiye’de herkesin faydalanabilmesi için elimizden geleni yapacağız dedik ve bu yola çıktık. Bununla beraber Kayseri’de 2, Adana’da 4, Ceyhan’ın ardından 8. mağazamızı da Gaziantep’te açmış bulunmaktayız. Gaziantep’teki ilgi bizleri inanılmaz mutlu ettik. Çünkü bizleri Türkiye’nin her yerinden takip eden, beğenen ve alışverişe gelen insanlar var. Biz Adana’da turizm sektöründe çok emeği olan bir firmayız. Giyim, tekstil satıyoruz, fakat Kıbrıs’tan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden sürekli Adana’ya gelip bizlerden alışveriş yapan vatandaşlarımızın ayaklarına kadar gelebilmek için Türkiye’de her ilde şube açmak için yola çıktık. Bizlere bu ilgiyi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. İndirimli ürün satışlarımız her zaman devam edecek. Herkese yetecek kadar ürün var” dedi.

Melis Sezen, giydiği elbise ve verdiği pozlarla olay oldu Haber

Melis Sezen, giydiği elbise ve verdiği pozlarla olay oldu

(İLK HABER)- Gösterim öncesi düzenlenen photocall etkinliğine birbirinden ünlü oyuncu katıldı. Onlardan biri de Türkiye'de son yıllarda adından sıkça söz ettiren oyuncu Melis Sezen'di. 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, Venedik Film Festivali'ne gitti. Sırt dekolteli, beyaz bir elbise seçen ünlü ismin tarzı, sosyal medyada gündem oldu. Kanal D'nin yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen, geçtiğimiz sene final yapan dizisi 'Sadakatsiz'de Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen, Venedik Film Festivali'ne katıldı. Derin sırt dekolteli beyaz elbisesiyle kırmızı halıda yürüyen 26 yaşındaki Sezen, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. POZ VERDİĞİ ANLAR ÇOK KONUŞULDU Kameralara poz verdiği anlarla gündem olan güzel oyuncu, kısa sürede Sosyal medya kullanıcıları, ünlü ismin tarzıyla ve pozlarıyla ilgili yorum yağdırdı: - Melis, harikuladesin kızım! - Ben bu kadına bayılıyorum. Elbisesi, saçı, makyajı gayet iyi. - İstediğinizi söyleyin, ben Melis'e aşığım...sosyal medyanın en çok konuşulan konulardan biri oldu. BEĞENMEYENLER DE VAR Ancak Sezen'i beğenenler kadar eleştirenler de vardı. İşte o yorumlar: - Melis Sezen neden böyle, hep dikkat çekmeye çalışıyor. - Kıyafeti önden mi daha kötü, arkadan mı karar veremedim... - Saçını evde toplayıp çıkmış gibi. Venedik Film Festivali? Venedik Film Festivali, İtalya'nın Venedik kentinde düzenlenen ve dünyanın en eski film festivalidir. Festival, 1932 yılında Esposizione Internazionale d'Arte Cinematografica adıyla başladı ve o tarihten bu yana her yıl ağustos sonu ya da eylül başında Venedik'teki Lido adasında gerçekleştirilmektedir. Venedik Film Festivali, dünyanın en önemli film festivalleri arasında sayılır ve Venedik Bienali'nin bir parçasıdır. Festivalin başlıca ödülleri, en iyi filme verilen Altın Aslan, en iyi erkek ve kadın oyuncuya verilen Volpi Kupası'dır.

Başkan Odabaşı: “Hiç kimse Kadıköy’de ne içildiğine, ne giyildiğine karışamaz” Haber

Başkan Odabaşı: “Hiç kimse Kadıköy’de ne içildiğine, ne giyildiğine karışamaz”

Kadıköy Belediyesi tarafından Kalamış Atatürk Parkı ve Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri Erol Evgin ve Evrencan Gündüz konserleriyle coşkuyla kutlandı. Emperyalizmin tarihindeki ilk mağlubiyeti Kalamış Atatürk Parkı’nda düzenlenen Erol Evgin konserinden önce söz alan Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı, günün önemine vurgu yaparak emperyalizme tarihindeki ilk mağlubiyetinin yaşatıldığı 30 Ağustos’un sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için değil, bütün dünya halkları için tarihi bir öneme sahip olduğunu belirtti. Yasaklara ve kısıtlamalara rağmen özgürlüğün başkenti Kadıköy Son dönemde oldukça gündemde olan yasaklar ve kısıtlamalar hakkında da bir açıklama yapan Başkan Odabaşı, “Burası Kadıköy. Burada kimsenin yediğine, giydiğine, içtiğine, yaşam şekline karışmayız. Burası başta gençlerin olmak üzere, bütün İstanbulluların kaçtığı bir özgürlük mekânı. Tekrar hatırlatalım, burası Kadıköy. Burası özgürlüğün, eşitliğin, kardeşliğin, dostluğun başkenti. Burada kimse kimseyi ötekileştirmez, burada kimse kimseyi ayrıştırmaz. Burada herkes eşittir.” Kadıköy’ü kimsenin boyunduruk altına alamayacağını belirterek sözlerine devam eden Başkan Odabaşı şunları söyledi: “Hiç kimse Kadıköy’e gelenlerin yaşam tarzına karışamaz. Kimse Kadıköy’e gelenlerin ne yediğine, ne içtiğine, nasıl davrandığına karışamaz. Her türlü yasaklara, baskılara, kısıtlamalara rağmen Cumhuriyet’in, özgürlüğün, eşitliğin, kardeşliğin ve elbette sanatın tarafında olmaya devam edeceğiz. Yaşasın sanat, yaşasın özgürlük, yaşasın Kadıköy, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” dedi. Kadıköy’de 30 Ağustos Erol Evgin ve Evrencan Gündüz’le kutlandı Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen konserlerin ilk durağı Kalamış Atatürk Parkı’nda gerçekleşti. Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin konserinde dört neslin birlikte söylediği şarkılarını seslendirdi. Konserine başlamadan önce 30 Ağustos’un halk tarihinin en önemli zaferi olduğunu vurgulayan sanatçı, “30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi dünya halk tarihinin en önemli meydan savaşlarının başında gelir. Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşları Anadolu’yu vatan yapmıştır. Büyük zaferin 101. Yıldönümünde Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitler ve gaziler hepsini şükranla minnetle rahmetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu. Kadıköy’deki Zafer Bayramı coşkusunu arttıracak konserlerin ikinci durağı ise Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda Kadıköylü sanatçı Evrencan Gündüz’ün gerçekleştirdiği konser oldu. 30 Ağustos’ta Kadıköy’de olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Evrencan Gündüz “Kadıköy’de sizlerle beraber olmak ve bu özel günde sizlere müziğimizle eşlik etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

D'S damat, Partizan basketbol takımının giyim sponsoru oldu Haber

D'S damat, Partizan basketbol takımının giyim sponsoru oldu

İSTANBUL (AA) - D'S damat, Sırbistan'ın ünlü basketbol takımı Partizan'ın 2022-2023 sezonu için giyim sponsoru oldu.D'S damat açıklamasına göre, söz konusu sponsorluk anlaşmasının imza töreni Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Partizan Direktörü Dejan Kijanoviç ve Partizan Başantrönürü Zeljko Obradovic'in katılımıyla düzenlendi.Belgrad'da düzenlenen törende atılan imzalar kapsamında, D'S Damat'ın ünlü kulüp için özel olarak tasarladığı koleksiyon, sürdürülebilirlik odaklı ve nanoteknolojik özelliklere sahip, şıklık ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu özel ürünlerden oluşacak.Anlaşmanın imzaları Orakçıoğlu ve Kijanoviç tarafından atılırken, törende heyetin sezon boyunca giyecekleri tasarımlardan örnekler de sunuldu.- "Dünya sporuna olan desteğimiz Partizan ile sürüyor"Açıklamada imza töreninde yaptığı konuşmaya yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Türkiye olarak deprem felaketi nedeniyle büyük bir üzüntü içinde olduklarını, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yaraları sarmak için herkesin var gücüyle çalıştığını bildirdi.Dünyanın önde gelen erkek giyim markalarından D'S damat ile dünya sporuna uzun yıllardır destek verdiklerinin altını çizen Orakçıoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:"Bu desteği şimdi de Partizan ile sürdürüyoruz. D'S damat, dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Sırbistan'da da çok sevilen ve beğenilen bir marka. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim. D'S damat'ın Partizan'ın hedeflediği başarılara ulaşmasında güçlü bir moral ve motivasyon desteği sunacağına gönülden inanıyorum. Bu vesileyle Ozan Balaban'a ve Başantrönür Zeljko Obradovic'e iş birliğine olan katkılarından dolayı teşekkür ederim."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.