TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Hamile

İLKHABER-Gazetesi - Hamile haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hamile haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

49 yaşındaki Ebru Gündeş hamile mi? Haber

49 yaşındaki Ebru Gündeş hamile mi?

Ebru Gündeş'in Dubai'de Murat Özdemir ile sürpriz bir evlilik yapması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.. Ancak, evliliğin gerçek nedeni olarak "hamilelik" iddiaları ortaya atıldı. Peki Ebru Gündeş hamile mi? Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in özel hayatı, son zamanlarda büyük ilgi uyandırıyor. Dubai'de ani bir kararla evlilik yapan Gündeş,magazin düünyasına bomba gibi düşmüştü.İş insanı sevgilisi Murat Özdemir ile hayatını birleştiren şarkıcı, hayranlarını da şaşırttı. Özellikle eski eşi Reza Zarrab ile yaşadığı olaylı sürecin ardından aşka olan inancını kaybetmiş gibi görünen Ebru Gündeş'in yeniden evlenmesi, birçok kişiyi şaşırttı. Ebru Gündeş Hamile mi? Ancak, bu evlilikle birlikte ortaya atılan iddialar da var. Bazı kaynaklar, 49 yaşındaki Ebru Gündeş'in hamile olduğunu iddia ediyor. Ancak, henüz bu iddiaların doğruluğuna dair resmi bir açıklama yapılmadı. Gündeş'in hamile olup olmadığı konusunda net bir bilgiye sahip olmak için doğrudan kendisi veya temsilcilerinden resmi bir açıklama beklemekte fayda var. Onur Akay'ın haberine göre, Ebru Gündeş'in hamile olması sebebiyle düğün tarihleri öne çekilmiş. Akay, "Ebru Gündeş’le de görüştüğünü bildiğim ünlü bir isimden, Ebru’nun hamile olduğu yönündeki bu iddiayı kesin olarak doğrulattım. Sizlere, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin olarak söylüyorum" şeklinde haberini duyurdu. Ancak, henüz Ebru Gündeş veya temsilcilerinden resmi bir açıklama gelmediği için bu haberin doğruluğunu net bir şekilde teyit etmek mümkün değil. Resmi açıklamayı beklemek en doğrusu olacaktır.

Burcu Biricik Hamile! İşte Bebeğin Cinsiyeti Haber

Burcu Biricik Hamile! İşte Bebeğin Cinsiyeti

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, 2014 yılında reklamcı Emre Yetkin ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan Biricik, gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Sektöre küskünlük var mı?" sorusuna "Yok canım... Öyle bir durum söz konusu değil. 'Daha iyisi ile nasıl döneriz?' çabasındayım. Onun için de biraz dinlenmek lazım" cevabını verdi. Biricik, hamilelik sürecinde hayatını yavaşlattığını belirtti. "Dinleniyorum ve senaryo okuyorum. Arkadaşlarımı ziyaret ediyorum, bu şekilde oyunlarına gidiyorum" dedi.   'Bir zamanlar reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' dizisinde 'Nalan' karakterini canlandıran Biricik, yeni projelerle ilgili sorulara ise "Koştur koştur illa ki bir işte oynama derdinde değilim. Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum. Kendime zaman ayırıyorum. Arkadaşlarımla ve sevdiklerimle vakit geçiriyorum. Yabancı dil dersi (İngilizce) almaya başladım" şeklinde cevap verdi. Biricik'in 3.5 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin kız olduğu öğrenildi. Biricik, kız çocuğu olacak olmanın mutluluğunu dile getirdi. "Kız çocuğu çok başka derler ama bakacağız göreceğiz. Emre çok mutlu, kız çocuğu babaya düşkün olur tezinden dolayı. Emre zaten kız çocuğu olacağı konusunda çok emindi, öyle de oldu. Benim için de iyi oldu, hamilelik sayesinde kendimi nadasa çekmiş oldum, gayet de iyi geldi bana" diyerek samimi açıklamalarda bulundu. Biricik'e hamilelik sürecindeki aşermeleri sordular, o da "Benim hayatım aşerme aslında, ondan dolayı farkını çok anlayamıyorum, o konuda çok rahatım" yanıtını verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.