TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Hatayspor

İLKHABER-Gazetesi - Hatayspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hatayspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

 Markus Gisdol: Hatayspor maçında zorlu bir ilk yarı geçirdik Haber

 Markus Gisdol: Hatayspor maçında zorlu bir ilk yarı geçirdik

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Samsunspor, Mersin Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Hatayspor'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, bugün istedikleri performansı gösteremediklerini söyledi. Özellikle ilk yarıda performanslarının çok kötü olduğunu belirten Gisdol, "Enerjimiz yoktu, gücümüz neredeyse yoktu. İkinci yarıda biraz daha iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Tabii ilk yarıda yediğimiz çok basit bir gol vardı. O golden sonra geri gelmeye çalıştık. İkinci yarıda da almış olduğumuz bazı tedbirler vardı. Oyuncu değişiklikleriyle birlikte, o tedbirlerden bir tanesi de Alim'i ikinci forvet gibi kullanmam oldu. Yediğimiz o ilk golden sonra biz de geri gelmek adına bazı pozisyonlara girdik ama çok fazla da pozisyona girdik de diyemem. Geri gelmek istedik, goller bulmaya çalıştık ama ne yazık ki bugün gerçekleşmedi ve sonucunda da oyu kaybettik" diye konuştu. "Milli arayı iyi değerlendireceğiz" Ocak ayından beri uzun süredir oyuncularının gerçek anlamda bir tatile girmediklerini ve dinlenemediklerini kaydeden Gisdol, şöyle devam etti: "Dinlenemedikleri için biraz yorgun oldukları dönemler de oldu. Uzun bir aradan sonra ilk defa böyle bir tatile gireceğiz. Oyuncularıma kesinlikle bu milli aranın iyi geleceğini düşünüyorum. İyi dinleneceklerdir ki, zaten bunu söyledim kendilerine. Kafalarını dinleyip güzel bir şekilde dinlenip bu şekilde geldiklerinde kesinlikle ligin geriye kalan 8 maçında en iyi performansı göstereceklerinden şüphem yok. Bugüne kadar da oyuncularım mükemmel performans gösterdiler. Ligin geri kalan maçlarında da aynı performansı göstereceklerinden şüphem yok." Satka'nın sakatlığıyla ilgili de konuşan Gisdol, "Umarım sakatlığı ciddi değildir. Ciddi olmadığı gibi milli takıma gidip oynayabilir. Çünkü o onun hayaliydi ve milli takımdan da dönüp bize de en iyi katkıyı vermek için umarım ligin geri kalan 8 maçında da oynayabilir" ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 3 - Samsunspor: 0 Haber

Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 3 - Samsunspor: 0

Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 57. dakikada Zeki Yavru'nun kaleye uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta barajı geçen top kaleci Erce'de kaldı. 71. dakikada Ghoulam'ın ceza sahası içerisine doğru uzun kullandığı taç atışında defansın ceza alanı dışına uzaklaştırdığı topla buluşan Görkem Sağlam'ın sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı. 89. dakikada Fofana'nın sağ kanattan ortasında Alim Öztürk'ün kafa vuruşunda kaleci Erce topu iki hamlede kontrol etti. 89. dakikada Rivas'ın pasında ceza sahasına hareketlenen Dele Bashiru'nun sol çaprazdan ayak içi vuruşunda top filelerle buluştu. 2-0 90+2. dakikada Strandberg'in pasıyla sol kanattan ceza alanına hareketlenen Dele Bashiru'nun pasında Rivas müsait pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-0 Hakemler: Burak Şeker, Murat Ergin Gözütok, Abdullah Uğur Sarı Hatayspor: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı (Burak Yılmaz dk. 46), Kilama, Maksimovic, Ghoulam (Cemali Sertel dk. 88), Matondo, Ömer Faruk Beyaz (Görkem Sağlam dk. 65), Doğukan Sinik (Boudjemaa dk. 56), Rivas, Rui Pedro (Dele Bashiru dk. 56), Strandberg Yedekler: Bekaj, Abdülkadir Parmak, Joelson Fernandes, Dadashov, Halil Dervişoğlu Teknik Direktör: Volkan Demirel Samsunspor: Okan Kocuk, Soner Gönül, Alim Öztürk, Satka (Van Drongelen dk. 27), Zeki Yavru, Taylan Antalyalı (Dimata dk. 46), Osman Çelik (Ait Benasser dk. 46), Ntcham, Emre Kılınç (Muja dk. 65), Holse, Raman (Fofana dk. 74) Yedekler: Szumski, Yunus Emre Çift, Haluk Mustafa Tan, Tait, Ercan Kara Teknik Direktör: Markus Gisdol Goller: Strandberg (dk.3), Dele Bashiru (dk. 89), Rivas (dk. 90+2) (Hatayspor) Sarı kartlar: Kerim Alıcı, Ghoulam, Erce Kardeşler, Maksimovic (Hatayspor), Emre Kılınç (Samsunspor)

Hatayspor, Samsunspor maçında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı Haber

Hatayspor, Samsunspor maçında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı

Maçtan dakikalar (İlk yarı) 3. dakikada Doğukan Sinik'in uzun pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Strandberg topu ağlarla buluşturdu. 1-0 10. dakikada Kilama'nın uzun mesafeli pasında topla buluşan Kerim Alıcı'nın ceza alanı dışı sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı. 14. dakikada Zeki Yavru'nun sol taraftan paslaşarak kullandığı köşe vuruşunda Holse'nin gelişine yaptığı vuruşta top üstten auta çıktı. 32. dakikada Zeki Yavru'nun sağdan kullandığı köşe vuruşunda defanstan seken topta Soner Gönül'ün ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta top auta gitti. Hakemler: Burak Şeker, Murat Ergin Gözütok, Abdullah Uğur Sarı Hatayspor: Erce, Kerim Alıcı, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Matondo, Ömer Faruk Beyaz, Doğukan Sinik, Rivas, Rui Pedro, Strandberg Yedekler: Bekaj, Cemali Sertel, Burak Yılmaz, Boudjemaa, Görkem Sağlam, Abdülkadir Parmak, Dele Bashiru, Joelson Fernandes, Dadashov, Halil Dervişoğlu Teknik Direktör: Volkan Demirel Samsunspor: Okan, Soner Gönül, Alim Öztürk, Satka (Van Drongelen dk. 27), Zeki Yavru, Taylan Antalyalı, Osman Çelik, Ntcham, Emre Kılınç, Holse, Raman Yedekler: Szumski, Yunus Emre Çift, Ait Benasser, Haluk Mustafa Tan, Muja, Fofana, Tait, Dimata, Ercan Kara Teknik Direktör: Markus Gisdol Gol: Strandberg (dk. 3) Hatayspor Sarı kartlar: Kerim Alıcı (Hatayspor), Emre Kılınç (Samsunspor)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.