TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Hediye

İLKHABER-Gazetesi - Hediye haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hediye haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden velilere ve muhtarlara bayram öncesi hediye gönderildi Haber

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden velilere ve muhtarlara bayram öncesi hediye gönderildi

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yerel seçimlerden önce mesai arkadaşlarına hediye sözü veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sözünü tuttu. 5 yıllık görev süresini başarılı bir şekilde geçirmesini sağlayan ve gece gündüz demeden Mersinlilere hizmet eden mesai arkadaşlarını Ramazan Bayramı öncesi unutmayan Seçer, hediyelerini kentin dört bir yanındaki çalışanlarına, Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinden faydalanan 7 bin 200 öğrencinin velilerine ve il genelindeki 806 mahallenin muhtarlarına ulaştırdı. “Başkan Seçer sözünü tuttu, birçok sözü de tutacağına inanıyorum” Çocuğu Büyükşehir Belediyesinin kurs merkezlerinden yararlanan veli Emine Demirci, verilen hediyenin anlamlı olduğunu ama en anlamlı hediyenin mahallelerinde bir kurs merkezi bulunması olduğunu vurguladı. Daha önce yüksek fiyatlar nedeniyle kızının dershaneye gitmediğini belirten Demirci, “Burada öğretmenlerin velilere ve öğrencilere çok büyük ilgi ve alakası var. Her ay bizi öğrenciler hakkında bilgiler sunuyorlar, bizi yönlendiriyorlar. Bütün çocukların eğitim hayatının eşit olması gerekiyor. Bu konuda öğrencilerimize çok değer veriyorlar. Bütün belediyelerin bu konuyu örnek alması gerektiğine inanıyorum. Başkan Seçer sözünü tuttu, verdiği tüm sözleri de tutacağına inanıyorum” diye konuştu. Hediyelerin dağıtımında yer alan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Ece Yılmaz, “Bugün burada personellerimize başkanımızın hediyesi olan bayram kolilerini teslim ediyoruz. Veliler çok memnun bu durumdan, muhtarlarımız da aynı şekilde. Başkanımızın vermiş olduğu bu güzel hediye paketi için geri dönüşlerimiz de çok güzel. Biz de çok teşekkür ediyoruz” diyerek, tüm Mersin halkına iyi bayramlar diledi.

Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a Aldığı Lüks Saat Gündeme Bomba Gibi Düştü Haber

Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a Aldığı Lüks Saat Gündeme Bomba Gibi Düştü

Türkiye'nin tanınmış isimlerinden Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a hediye ettiği saat, magazin dünyasında büyük ilgi gördü. Hem saatin lüks markası hem de fiyatı, merak uyandıran detaylar arasında yer aldı. Peki, bu gösterişli hediye ne kadarlık bir bütçeye mal oldu? Tüm bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Haydi, detaylara birlikte göz atalım. Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a Aldığı Saat Ne Kadar? Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, sevgilisinin hediye aldığı saati takipçileriyle paylaşarak yine adından söz ettirdi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in 67 yaşındaki yaşamı, 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilişkisinin renkli detaylarıyla dolu. Erbil ve Ceylan, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Ancak, Ceylan'ın "Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim" açıklamasının ardından yeniden bir araya gelmişlerdi. Aşkları hız kesmeden devam eden çiftten Mehmet Ali Erbil, evlilik konusunda açıklamalarda bulunarak, "Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar" ifadelerini kullanmıştı. Son olarak, Gülseren Ceylan'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, ikilinin gündemde kalmasını sağladı. Ceylan, sevgilisi Mehmet Ali Erbil'in kendisine hediye ettiği saat fotoğrafını, Instagram sayfasının hikayeler bölümünde "Ya aşkım" mesajıyla paylaştı. Ancak, dikkatleri üzerine çeken nokta, saatin fiyatı oldu. Ünlü bir markaya ait olan saat, tam 31 bin TL değerindeydi. Bu rakam, birçok takipçinin dudaklarını uçuklattı ve ikilinin ilişkisinin ne kadar gösterişli olduğuna dair yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi: Güller Haber

Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi: Güller

Sevgililer Gününe çok kısa bir süre kaldı. Çiçekçi Bahattin Aktaş, sevgililer gününde en çok tercih edilenlerden biri olan güllerle ilgili bilgiler verdi.  Güllerin genellikle adet olarak yani tek olarak satıldığını söyleyen Aktaş, “Ya taneyle ya da düzine şeklinde satılıyor. Düzineler genellikle zaten biliyorsunuz 12 taneden başlıyor. Ama biliyorsunuz bizde bir ile başlar. 31, 41, 51 gibi. Bu da şu demektir; on bir gül varsa onu benim biri sensin gibi bir anlam çıkarmışlar” dedi. “GÜL BİZE ŞU AN ÇOK MALİYETLİ GELİYOR” Şu anda gül fiyatlarının Sevgililer Günü’nde dolayı uçuk bir ücreti olduğundan söz eden Aktaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yani TL bazına vurduğumuzda pahalı oluyor. Geçen senelerde 45-50 TL'ye satarken bu sene tahminim 85-100 TL arasında olacak. Bu fiyattan çok aşağıya olmayacak. Çünkü gül bize şu an çok maliyetli geliyor. Bundan sonra da gülün fiyatının çok düşeceğini sanmıyorum. Çünkü Euro bazında geliyor. Üreticilerin kullandığı ürünler de hep ithal bazlı ürünler.” “AŞK VE GÜL BİRBİRİYLE BAĞDAŞLAŞTIRILIYOR” Aktaş, güllerin boyutuna ve kalitesine göre fiyatlarının fark ettiğini kaydetti ve devamında şu cümleleri aktardı: “Diğer çiçekler rutin olarak hayatına devam ediyor. Ama sevgililer gününde diğer çiçekler de gidiyor. Sadece gül biraz daha fazla tercih ediliyor.” Aşkın anlamının gül olduğunun altını çizen Aktaş, “Aşk ve gül birbiriyle bağdaşlaştırılıyor. Ama benim için çiçeklerin hepsi aşkı yansıtır” şeklinde konuştu. “HERKES BİRBİRİNİ SEVSİN HERKES BİRBİRİNE ÇİÇEK GÖNDERSİN” Güllerin evde daha uzun ömürlü kalabilmesi için de Aktaş, şu bilgileri verdi: “Güllerin daha uzun ömürlü kalabilmesi için günlük ya da 2 güne bir altındaki su değişmeli. 2-3 güne bir altından bir iki cm şeklinde kestiğinizde de gözenekleri açılır ve taze su çeker. Bunlar da daha uzun ömürlü olmasına vesile olur. Herkes birbirini sevsin herkes birbirine çiçek göndersin.”

İBB Başkan adayı Murat Kurum'a kedi hediyesi Haber

İBB Başkan adayı Murat Kurum'a kedi hediyesi

İBB Başkan Adayı Murat Kurum’a Sultangazi’de katıldığı gençlik buluşmasında bir öğrenci tarafından kedi hediye edildi. "Sacide" isimi kediyi seven Kurum, "Sacide’yi seçim kampanyamızın maskotu yapacağız. İstanbul’u Sacide’yle birlikte kazanacağız” dedi. İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultangazi’de “Gençlerle Biz Bize” programına katıldı. Burada gençlerle bir araya gelen Kurum projelerini anlatıp gençleri sorularını yanıtladı. Üniversite öğrencisi olan Burcu Çınar ise kedisini Kurum’a hediye etmek istediğini dile getirdi. "Sacide" isimli kedinin adını ise Kurum’un “Sadece İstanbul” seçim kampanyasından esinlendiğini belirtti. Kedi için Çınar’a teşekkür eden Kurum, Sacide'yi seçim kampanyasının maskotu yapacağını söyledi. “Seçimlerde size şans getireceğini düşünüyorum” Murat Kurum’a kedisini hediye etmek istediğini ifade eden Burcu Çınar “Her programda ve kürsüde kedileri görüyorum. Kedilerle çok iyi bir iletişiminiz olduğunu düşünüyorum. Benim de çok sevdiğim bir kedim var. Bunu size hediye etmek istiyorum. Seçimlerde size şans getireceğini düşünüyorum. Adı Sacide, sadece İstanbul’dan esinlendik” dedi. “İstanbul’u Sacide’yle birlikte kazanacağız” Kedi için teşekkür eden Murat Kurum “Ben nereye gitsem sahneye kedi çıkıyor. Geçen camiye gittiğimde de yine kedi geldi. Diyorlar ki reklam yapmak ve tiyatro oynamak için kediyi bilerek getiriyor. Halbuki hepsi kendi geldi. Çok teşekkür ediyorum. Sacide’yi seçim kampanyamızın maskotu yapacağız. Sadece İstanbul diyeceğiz. İstanbul’u Sacide’yle birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.

Sürpriz hediyeler, anaokulu öğrencilerini mutlu etti Haber

Sürpriz hediyeler, anaokulu öğrencilerini mutlu etti

Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Yüksel Özkeçeci Anaokulu, Lütfiye-Celal Doğan Tural Anaokulu ve Şeker Aslansoy Anaokulunu ziyaret ederek protokol kapsamında gerçekleştirilen çalışmaları ziyaret ettiler. Mendil kapmaca, körebe, seksek, ip atlama gibi birçok oyunu önce öğrenen sonra da keyifle oynayan öğrenciler, akıl ve zekâ oyunları, drama ve beceri koordinasyonu parkuru etkinliklerine de büyük ilgi gösterdiler. “Sosyal becerilerini geliştirecek” Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, anaokullarında yürütülen faaliyetler ile ilgili yaptığı açıklamada, geleneksel oyunların çocukların sosyal becerilerini güçlendirdiğini belirtti. Kaymakam Yamlı, “Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan bu proje, sadece eğlenceli zaman geçirmelerine değil, aynı zamanda gelişimlerine de olumlu etkiler sunuyor. Geleneksel oyunlar, onların sosyal becerilerini güçlendirirken, spor malzemeleri de fiziksel aktivitelere teşvik ediyor. Bu nedenle Şehitkâmil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve etkinliklerde büyük bir özveri ile görev yapan tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyorum” dedi. “Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda büyümelerini hedefliyoruz” Oyun ve etkinlikler esnasında minik öğrencilere eşlik eden Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara en iyi eğitim imkânlarını sunmak istediklerini ifade etti. Başkan Fadıloğlu, "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza en iyi eğitim imkânlarını sunmak, en öncelikli hedefimiz. Bu setler, onların hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayacak nitelikte tasarlandı. Amacımız, çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda büyümelerine destek olmak. Bu noktada çalışmalara katkı sunan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza sağlıklı ve mutlu bir eğitim dönemi diliyorum” şeklinde konuştu. “Çocukların çok yönlü bir gelişim süreci geçirmelerine katkı sağlanacak” Protokol kapsamında yürütülen faaliyetleri yerinde takip eden Şehitkâmil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, eğitimin her aşamasında çocukların sosyal, duygusal ve motor becerilerini geliştirmenin çok önemli olduğunun altını çizdi. İlçe Millî Eğitim Müdürü Yağcı, “Bu projenin ilçe genelindeki anaokullarına entegrasyonu, çocuklarımızın çok yönlü bir gelişim süreci geçirmelerine katkı sağlayacak. Eğitimin her aşamasında çocukların sosyal, duygusal ve motor becerilerinin gelişmesi bizim açımızdan çok önemli, çok değerli. Bu sürece her alanda büyük katkı sunan Şehitkâmil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu nezdinde, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapan yeni yıl pazarına yoğun ilgi Haber

Birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapan yeni yıl pazarına yoğun ilgi

Adana'da papernparty organizasyonluğunda hazırlanan yeni yıl pazarı Cumartesi günü kapılarını açtı. İlk gün yoğun ziyaretçi katılımı sağlanan etkinlik bugünde devam edecek.  Yeniyıl ruhunun yansıtıldığı etkinlikte birçok butik markaların standı bulunuyor. Sevdiklerinize hediyelik eşyalar alabileceğiniz yeniyıl temalı yılbaşı hediyeleri bulunuyor. Standlarda hediyelik ürünlerin yanısıra ikramlarda mevcut.  Pazarda Seyhan Belediyesi Sanat Evi standınıda ziyaret edebilir, üreten kadınların yapmış olduğu el emeği ürünleri satın alabilirsiniz. Pazarda Seyhan Belediyesi Sanat Evi standınıda ziyaret edebilir, üreten kadınların yapmış olduğu el emeği ürünleri satın alabilirsiniz. Birbirinden güzel el yapımı seramik ürünler için 'Atelier Bisscuit' standını ziyaret edebilirsiniz.  Birçok genç kadın girişimcinin olduğu standlarda el işi, seramik,çikolata, hediyelik aksesuarlar mevcut. Alışverişin yanısıra eğlence ve DJ performanslar sizi bekliyor.  Ziyaretçilerden Adana'ya okumaya gelen Üniversite öğrencisi Sena Nur organizasyona arkadaşlarıyla geldiğini ve memnun kaldıklarını belirterek '' Daha öncede bu etkinliğe geldim. Çok keyifliydi hem hediye alabileceğiniz hem yemek yiyebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir ortam üstelik doğada olması ayrıca güzel. Bu sıcak ortama dostlarımıda getirdim birlikte akşam gerçekleşecek Dj Performansını bekliyoruz herkese iyi eğlenceler '' diyerek memnuniyetini dile getirdi. Renkli dekorasyonları, eğlenceli etkinlikleri ve sıcak atmosferiyle bu organizasyon, yeni yılın coşkusunu doyasıya yaşamak isteyenler için bugün son gün fırsatı kaçırmayın.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.