TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#HENTBOL

İLKHABER-Gazetesi - HENTBOL haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, HENTBOL haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

A Milli Erkek Hentbol Takımı Angola'yı 43-22 mağlup etti Haber

A Milli Erkek Hentbol Takımı Angola'yı 43-22 mağlup etti

A Milli Erkek Hentbol Takımı, Ankara THF Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirdiği hazırlık kampı çerçevesinde Angola A Milli Takımı ile dostluk maçı yaptı. Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan müsabakada, milli takımımız rakibine üstünlük sağladı. İlk yarıyı 21-13 önde tamamlayan A Milli Takımımız, maçı toplamda 43-22'lik skorla kazandı. Başantrenör Daniel Gordo Rios yönetimindeki milli takımımız, gösterdiği performansla takdir topladı. A Milli Erkek Hentbol Takımı, 16 Mart Cumartesi günü saat 18.00'de yine Angola ile bir hazırlık maçı daha yapacak. Sporseverler, bu önemli mücadeleyi ücretsiz olarak izleyebilecekler. Kamp kadrosunda yer alan sporcuların performansı da dikkat çekiciydi. Kaleciler Taner Günay, Enis Yatkın ve Ata Yetkinoğlu'nun yanı sıra, diğer oyuncuların da gösterdiği performans takımın başarısına olumlu katkı sağladı. A MİLLİ ERKEK HENTBOL TAKIMI KAMP KADROSU A Milli Erkek Hentbol Takımı Kamp Kadrosu'nda kaleciler Taner Günay, Enis Yatkın ve Ata Yetkinoğlu gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra, sol kanat oyuncusu Samet Kanberoğlu, sağ oyun kurucu Durmuş Ali Tınkır ve pivot İlkan Keleşoğlu gibi yetenekli oyuncular bulunuyor. Teknik kadro da takımın başarısında büyük rol oynadı. Başantrenör Daniel Gordo Rios'un liderliğindeki ekip, antrenör Yasin Yüzbaşıoğlu, kaleci antrenörü İbrahim Demir, fizyoterapist Fuat Yüksel, masör Muhammet Çağlayan ve idari menajer Bora Serter ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak başarılı sonuçlar elde etti.

Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri, Antalya'da sürüyor Haber

Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri, Antalya'da sürüyor

ANTALYA (AA) - Antalya'da Avrupa Plaj Hentbolu Finalleri'ne katılan Danimarka takımı HEI Beach'in, deprem felaketinde hayatını kaybeden A Milli Erkek Hentbol Takımı ve Plaj Hentbolu Milli Takımı Kaptanı Cemal Kütahya'nın fotoğrafının olduğu formayla sahaya çıkması, seyircileri duygulandırdı. Avrupa Hentbol Federasyonunun (EHF) plaj hentbolunda kulüpler bazında en önemli organizasyonu olan, Türkiye Hentbol Federasyonu ile Konyaaltı Belediyesi iş birliğinde Konyaaltı sahilinde düzenlenen organizasyon, gruplarda ikinci gün mücadeleleriyle devam ediyor.Danimarka temsilcisi HEI Beach erkek takımı, kum sahaya, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde Hatay'da hayatını kaybeden A Milli Erkek Hentbol Takımı ve Plaj Hentbolu Milli Takımı Kaptanı Cemal Kütahya'nın ailesiyle olan fotoğrafıyla çıktı. Danimarka ekibi, aynı zamanda depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.Danimarka temsilcisini duygulandıran davranışından dolayı kutlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Deprem felaketi, ardında birçok acı hikaye bıraktı. Cemal Kütahya bunlardan biri. Bugün Danimarka takımı Cemal Kütahya'yı anmak için anlamlı bir davranış sergiledi. Hepsine teşekkür ediyorum. Spor böyle bir şey. Birçok duyguyu bir arada barındırıyor." dedi.Türkiye'nin Konyaaltı Belediyesince temsil edildiği, 11 ülkeden erkekler ve kadınlarda 14'er takımın katıldığı finaller, 11 Haziran Pazar günü sona erecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.