TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Hikmet Karaman

İLKHABER-Gazetesi - Hikmet Karaman haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hikmet Karaman haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: Galatasaray'a bundan sonra başarılar diliyorum Haber

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: Galatasaray'a bundan sonra başarılar diliyorum

TFF Süper Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-0 mağlup oldukları Galatasaray karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Elimizde bir kadro var. O kadroyla oyun planlamasını en iyi şekilde yaptık. Galatasaray'a bundan sonra başarılar diliyorum." dedi. Süper Lig'in 34. hafta heyecanı Adana Demirspor-Galatasaray karşılaşması ile başladı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maçın gollerini konuk takım oyuncularından Ziyech 53. dakikada, Kerem Demirbay 64. dakikada, İcardi ise 90+1'de kaydetti. Galatasaray, bu galibiyet ile puanını 93'e çıkararak Fenerbahçe ile arayı açtı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Emre Akbaba, Yusuf Sarı ve Jose Rodrigues’in sakatlıklarından dolayı forma giyemediği bu maçın ardından yaptığı açıklamada, rakibin ilk golüne kadar oyun, pozisyon ve hücuma çıkışlarla alkışı hak eden bir takım ortaya koyduklarını söyledi. Maçın son bölümlerinde Galatasaray'ın üstünlüğü ele aldığını ifade eden Karaman, "Galatasaray'ın kalecisi Muslera başarılı kurtarışlar yaptı. İkinci yarı yediğimiz 2 golün ardından istediğimiz oyunu ortaya koymadık." dedi. Hikmet Karaman, şunları kaydetti: "Elimizde bir kadro var. O kadroyla oyun planlamasını en iyi şekilde yaptık. İzleyenler müthiş bir maç izledi. Dolayısıyla Futbol bir oyun ve alkışlayacaksın. Adana Demirspor'un oyuncularına da sahip çıkacaksın. Taraftarımıza ayrı bir parantez açmak lazım. Takımını destekleyen ve maç öncesinde de çok iyi bir atmosfer yaratan Adana Demirspor taraftarı gördük. Galatasaray'a bundan sonra başarılar diliyorum."

Adana Demirspor, Süper Kupa arasını iyi değerlendirmek istiyor Haber

Adana Demirspor, Süper Kupa arasını iyi değerlendirmek istiyor

TFF Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-2'lik skorla mağlup olan Yukatel Adana Demirspor, Süper Kupa nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek Kayserispor maçına hazırlanacak. TFF Trendyol Süper Lig'de 32. hafta karşılaşmalarının tarihi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finalini nedeniyle değişti. Fenerbahçe'nin sahaya U19 takımıyla çıkma kararı aldığı Süper Kupa karşılaşmasının saati ise 21.30 olarak belirlendi. Süper Kupa nedeniyle verilen ara ise, ligdeki takımların 32. hafta maçlarına daha iyi hazırlanmaları açısından fırsat verdi. Ligin 31. haftasında Fenerbahçe'ye 4-2 mağlup olan mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor-Sivaspor maçıyla başlayacak olan 32. haftada, 13 Nisan Cumartesi günü Kayserispor'u konuk edeceklerini söyledi. Verilen arayı değerlendirerek sıkı bir antrenman programıyla Kayseri maçına hazırlanacaklarını ifade eden Karaman, "Fenerbahçe yenilgisini, Kayseri maçını farklı galibiyet ile unutturmak istiyoruz. Kayserispor maçında, taraftarlarımızdan büyük destek bekliyoruz" dedi. Adana Demirspor, takip eden haftalarda deplasmanda Samsunspor, sahasına Galatasaray, deplasmanda İstanbulspor, sahasında Gaziantep, deplasmanda Antalyaspor, ligin son haftasında ise yine kendi sahasında Başakşehir ile karşılaşacak.

Adana Demirspor, Fenerbahçe maçı saatini bekliyor Haber

Adana Demirspor, Fenerbahçe maçı saatini bekliyor

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının başlama saatini bekliyor. Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor, milli maç ve yerel seçim nedeniyle verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirerek Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yoğun çalışma programıyla tamamladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde kulüp tesislerinde yaklaşık 10 gündür ağır tempolu idman yapan mavi-lacivertli futbolcular, taktik ve teknik çalışmalar gerçekleştirdi. Süper Lig'in Adana temsilcisi, lider Fenerbahçe karşısında oynayacağı maç için dün İstanbul deplasmanına gitti. Son üç hafta topladığı puanlarla yeniden çıkışa geçen Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçının başlama saatini beklediklerini ifade ederek, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Karaman, "Fenerbahçe maçı ve ligde kalan diğer müsabakalarda puan alarak sezonu ilk 5 takım arasında bitirmek istiyoruz." dedi. Fenerbahçe-Yukatel Adana Demirspor karşılaşması Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yardımcı hakemler olarak görev alacak. Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının ardından Kayserispor, Samsunspor, Galatasaray, İstanbulspor ve son haftada ise Antalya ile karşılaşacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.