TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#hilmitürkmen

İLKHABER-Gazetesi - hilmitürkmen haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, hilmitürkmen haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Çarşaflı kadınların kovulması ile ilgili açıklama yapan Hilmi Türkmen: ''GEÇTİ O GÜNLER, BİR DAHA ASLA GELMEYECEK! '' Haber

Çarşaflı kadınların kovulması ile ilgili açıklama yapan Hilmi Türkmen: ''GEÇTİ O GÜNLER, BİR DAHA ASLA GELMEYECEK! ''

Aydın Gökçeoğlu İLKHABER- İstanbul’un Üsküdar ilçesi kuzguncuk’ta bir işletmenin çay nahçesinde oturan çarçaflı kadınlar, işletmeci tarafından kovulmuştu.  Murat A.'nın mekanda oturan kadınlara ''Kalkın buradan, gidin hadi.'' dediği anları başka bir müşteri cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntüler kısa sürede sosyal medyadan büyük bir tepki çekti. Murat A., olayın ardından polis ekipleri tarafından ''Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama'' suçundan gözaltına alındı. Bu arada olayın sosyal medyada tepki çekmesi üzerine Murat A., bir video çekerek kendini savundu. Videoda, "Erzurumluyum. Annem çarşaflıydı, 3 ablam ve benden küçük 2 kız kardeşim kapalı.'' diyen Murat A. "Genelde buraya dilenci sokmuyorum. Burada 2 tane roman var, dilenci. Çarşaf giyip, gelip burada dileniyorlar.'' ifadelerini kullandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Murat A. adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen olaya sessiz kalmadı. Sosyal medyadan olaya müdahale ederek işletmenin tüm izinlerini iptal edildiğini söyleyerek ‘’ Asla kabul edilemez! Görüntüdeki hanımefendi kardeşlerime çağrım, acil biçimde emniyete gidin, maruz kaldığınız durumu anlatın. Emniyet güçlerimizin yapacağı tahkikatla, gereken neyse belediye olarak HIZLA yapacağız! İçiniz rahat olsun. GEÇTİ O GÜNLER, BİR DAHA ASLA GELMEYECEK! ’’dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.