TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#imza günü

İLKHABER-Gazetesi - imza günü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, imza günü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Engin Alan Çukurova Kitap Fuarı’nda kitap imzaladı Haber

Engin Alan Çukurova Kitap Fuarı’nda kitap imzaladı

Askerlik ile başlayan kariyerine siyasetle devam eden; eski asker, Milliyetçi Hareket Partisi eski Milletvekili ve aynı zamanda yazar Engin Alan, Çukurova Kitap Fuarı’na katıldı. Kitaplarını imzalayan Alan, kitap severlerle bir araya gelerek sohbet de etti. 1965 yılında Kara Harp Okulundan mezun olduktan sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı çeşitli birliklerde görev yapan Alan, askeri kariyeri boyunca birçok görevde bulundu. Alan, 2005 yılında emekliye sevk edilmesine rağmen bile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Emekliliğinin ardından 2010 yılında Balyoz davasından tutuklanan Alan, 2011 Türkiye Genel Seçimlerinde MHP İstanbul Milletvekili olarak seçildi. 24 Haziran 2014 tarihinde TBMM'de yemin eden ve meclis çalışmalarına katılan Alan, hem askeri hem de siyasi yönden birçok görevde bulundu. KİTAPLARININ İSİMLERİ Alan’ın, tüm askeri ve siyasi kariyerinin yanında 3 tane de kitabı bulunuyor. Yazarın; - 2015 yılında yayınladığı ve kendi hayatından olayları, değerlendirmeleri konu alan Bölünmeye Çeyrek Kala kitabı, - 2016 yılında yayınladığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin PKK terör örgütü ile mücadelesini konu alan “Terör – PKK 40 Yıllık İhanet” kitabı ve - 2018 yılında yayınladığı Ruh İkizleri & Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ve Büyük İsrail Projesi’ni konu alan Büyük Ortadoğu Projesi, Büyük İsrail Projesi ve Türkiye kitabı bulunuyor.

Dr. Çetin Oranlı'nın imza gününe yoğun ilgi Haber

Dr. Çetin Oranlı'nın imza gününe yoğun ilgi

SERHAT AKARSU- CANSU ERSOY ADANA (İLKHABER) - İletişimci Yazar Dr. Çetin Oranlı Adana Kitapsan'da imza günü gerçekleştirdi. İmza gününe başta Adana basını olmak üzere birçok kişi katıldı. Dr. Oranlı'nın son kitabı olan 'Her Mevsim Baharı Yaşayan Şehir Adana', imza gününde en çok ilgiyi toplayan kitap oldu. Yazar Dr. Oranlı, kitapla ilgili "Adana’nın kıymeti bence bilinmiyor. Dışarıdakiler Adana'yı iyi tanımıyor. İçinde yaşayanlar da bence buranın kıymetini yeteri kadar bilmiyor. Bu kitabın bir farkındalık oluşturmasını diliyorum. İşte bu vesileyle kitabımı kaleme aldım" dedi. "Adana'da Adana'yı bu denli anlatan bir kitap yok" diyen Dr. Oranlı, bunun çok büyük bir eksiklik olduğun fark ettiğini ve bu şehrin bunun gerisinde kalmasını istemediğini dile getirdi. "HER İNSANIN OLDUĞU GİBİ HER ŞEHRİNDE HİKAYESİ VAR" "Bakmak ile görmek arasında fark var. Gazetecilik mesleğinde de çok önemlidir bu. Gittiğim yerlere hep soru sorarak araştırarak gittim ve her şeye bir merak duygusuyla yaklaştım" diyen Dr. Oranlı, konuşmasının devamında şu cümleleri kaydetti: "Her insanın olduğu gibi her şehrin de hikayesi var. Ve şehirlerin hikayesi içinde yaşayan insan sayısından daha fazla. Adana çok fazla hikayeler barındırıyor. Biz buna dikkat çekmek istedik. İçinde yaşadığımız şehrin değerini bilmek açısından umarım yararlı olur. Tolstoy’un meşhur bir sözü var 'Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir." "ADANA KİTAP FUARI'NDA DA YER ALACAĞIZ" İmza gününe çok güzel başladıklarını dile getiren Dr. Oranlı, son olarak şunları söyledi: "Yoğun ilgiyle karşılaştık. Sonraki imza günümüz 2 Aralık'ta Ankara Kitap Fuarı'nda olacak. Geçen ayı çok yoğun geçirdik. O yüzden aralık ayında başka imza günü yapmayı planlamıyoruz. Ankara Kitap Fuarı'yla bu yılı kapatmış olacağız. Sonrasında ocak ayında yapılacak olan Adana Kitap Fuarı'nda da yer alacağız."

Depremzede genç yazar için çadır kentte imza günü düzenlendi Haber

Depremzede genç yazar için çadır kentte imza günü düzenlendi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta doğuştan kalp hastası Sultan Gökburun'un, 18 yaşında yazdığı hayat mücadelesini konu alan kitabı için çadır kentte imza günü düzenlendi. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin vurduğu bölgeye gönüllü gelen Samsun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ekibinden Nefes Teknikleri Eğitmeni Bütünsel Sağlık Uzmanı Müleyke Özer, seansı sırasında, hastalığı nedeniyle yaşadığı zorluklara karşı mücadelesini anlattığı kitabını gösteren kalp yetmezliği hastası 23 yaşındaki Gökburun ile tanıştı.Özer, hikayesini dinlediği genç yazarın gelirini tedavisi için kullandığı kitaba tanıtım günü düzenleyemediğini öğrendi. Harekete geçen Özer, ekip arkadaşlarıyla Atatürk Parkı'ndaki çadır kentte 18 yaşındayken "Ümidinizi Kaybetmeyin" adlı kitabı yazan Gökburun'a imza günü düzenledi.Özer, AA muhabirine, Gökburun'un hastalığında verdiği mücadelesi ve kitabı yazma hikayesinden çok etkilendiğini belirtti.Eski mesleğinin basın danışmanlığı olduğundan bahseden Özer, "Peki kitabının imza günü oldu mu?' diye sordum. Dedi ki, 'Hayır.' Sultan hanımın buradaki basın danışmanı olarak, Elazığ Halk Eğitim Müdürlüğü ekibiyle organizasyon düzenledik. Elindeki son 30 kitabı destek amacıyla satın aldık." dedi.- Gelirin bir kısmını kendisi gibi depremzedelere bağışlayacakSultan Gökburun da kendisine bu süreçte destek olan eğitmenlerine teşekkür etti.İmza gününde satılan kitaplardan elde edilen gelirin bir kısmını kendisi gibi depremzede vatandaşlara bağışlayacağını aktaran Gökburun, "İçimiz, yüreğimiz çok buruk. Yaşanan felaket için çok üzgünüz. Ama biliyoruz ki, birlikten güçlük, kuvvet doğar." diye konuştu.Gökburun, organizasyonun kendisini çok sevindirdiğini dile getirerek, "Mutluluk paylaşıldıkça çoğaldığı için ben de gelirimin bir kısmını ihtiyacı olan vatandaşlarımız ve çocuklarımızla paylaşmak istiyorum. İnsan, umudunu kaybettiği zaman her şeyini kaybetmiş gibi olur. İnsan, maddi manevi her türlü zarara uğraya bilir ama ümidini kaybetmemişse hayata daha güçlü, daha azimle yürür ve tekrar normal yaşamına dönebilir. Bu felaket karşısında umudumuzu kaybetmeyerek devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.