TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#İmza Töreni

İLKHABER-Gazetesi - İmza Töreni haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, İmza Töreni haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi Haber

Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi

ANTALYA (AA) - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi.Turuncu yeşilli kulüple 1,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Fatih Tekke için Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde tören düzenlendi.Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, Alanyaspor'da hoca ayrılığı sonrası transfer komitesi tarafından çalışma başlattıklarını söyledi.Bu çalışmalar neticesinde Fatih Tekke ile anlaştıklarını anlatan Çavuşoğlu, "Fatih hocamı zaten anlatmaya gerek yok. Kendisi bildiğimiz biri. Geçmişte de çok keyifle izlediğimiz bir futbolcuydu. İnşallah bundan sonraki süreçte de teknik direktör olarak Alanyaspor'da başarılı olacaktır. Hem camiamıza hem hocamıza hayırlı olsun." dedi.- Tekke: "Bir plan ve organizasyon içerisinde olmak kesinlikle olmazsa olmazım"Alanyaspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke ise kulüp başkanı Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerine kendisini bu göreve getirdikleri için teşekkür etti.Alanya'da olmanın nedenini takımının geleceği ve bulunduğu durumla ilgili yapabilecekleri çok şey olduğuna bağlayan Tekke, "Öncelikle bulunduğu tehlikeli bölge dediğimiz yerden uzaklaşıp normalleşmeye, belli bir süre sonrasında da oyun gücüyle, oyuncunun gücünü artıran bir oyunla, Alanyaspor camiasına ve taraftarına, yakışır futbol oynayabilmek. Tabi ki kolay gözükmüyor ama şu ana kadar bizim hiç kolay işimiz olmadı." diye konuştu.Tekke, Galatasaray maçından önceki milli takım arasına kadar iki maçlarının olduğunu hatırlatarak, önceliklerinin bu iki maçta puan ve puanlar almak olduğunu belirtti.Ardından oyun kimliği ve oyun inşasına geçeceklerini dile getiren Tekke, "Bir plan ve organizasyon içerisinde olmak kesinlikle olmazsa olmazım. Bakış açım futbola bu. Alanyaspor buna alışık zaten. Hatta buradan çok önemli teknik adamlar da yetişti, diyebiliriz. Bize güvensinler ama kısa sürede çok şeyin değişmesini beklemek çok akıllıca değil bence." ifadelerini kullandı.- "Elimde sihirli bir değnek var, diyemem"Hedefinin oyun kimliğini ve oyun gücünü sahada göstermek olduğunu anlatan Tekke, şöyle konuştu: "Bu benim antrenörlük hedeflerimden biri. Burası da çok uygun. İyi oyuncularımız olduğunu düşünüyorum. Eksiklerimiz var mı? Evet, var. Elimde sihirli bir değnek var da diyemem. Futbolda böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. Oyuncularımın duygularını ve coşkusunu kısa sürede biraz daha yukarı taşımak istiyorum. Bunu yaparken de umarım nasibimizdeki puan ve puanlar da çok olur."Milli takım arasını iyi geçirmek istediklerini dile getiren Tekke, sonrasında istedikleri, belirledikleri ve bekledikleri oyun anlayışıyla taraftarlarının karşısına çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Antalyaspor, Bitexen ile sponsorluk anlaşması imzaladı Haber

Antalyaspor, Bitexen ile sponsorluk anlaşması imzaladı

ANTALYA (AA) - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Bitexen ile isim sponsorluğu anlaşması yaptı.Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda düzenlenen imza törenine katılan Antalyaspor Kulübü Başkanı Sabri Gülel, 2023-2024 sezonunda Antalyaspor'un "Bitexen Antalyaspor" ismiyle mücadele edeceğini söyledi.Antalyaspor'a desteklerinden dolayı Bitexen'e teşekkür eden Gülel, Antalyaspor'un bu sponsorluktan bir yıl için 1 milyon 250 bin avro gelir elde edeceğini kaydetti.Toplantıda basın mensuplarının, "8-10 milyon avrolara Türk kulüpleri futbolcular transfer ediyor. Bir başkan olarak ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Gülel, şöyle konuştu:"Türkiye Futbol Federasyonu üzerinden bize akan gelirler, büyük farklar içermiyor. Taraftar ve sponsorluk gelirleri ile Anadolu takımlarına gelir anlamında büyük farklar atıyorlar. Sürdürülebilir olmayan hiçbir işin fayda sağladığını düşünmüyorum. Ben bu yıl cebimden 50 milyon avro koydum Antalyaspor'u şampiyon yaptım. Peki seneye ne olacak? Bursaspor nerede? Bütçe denkliği dışında yapılan harcamaların doğru olmadığını düşünüyorum. Bahsettiğiniz kulüplerin 20 milyon taraftarı var. Bizim toplam bütçemiz kadar bir sezonluk kombine gelirleri var. Tabii biraz da hırslar var. Birbirine çalım atma, birbirinden daha iyi olma hırsı var. Bu da futbolun güzelliği."Bütçelerine uygun transferler yapmak istediklerine dikkati çeken Gülel, "Büyüklerin kurdukları takıma bakarsanız sonuca gitmek istiyorlar. Mesela Fenerbahçe, 'Bu sene şampiyon olacağım.' diyor. 37 yaşında transfer yapınca aklım çıktı. Ben 30'lu yaşlarda futbolcu gelince 'olmaz' diyorum. Bizim sonuca gitmek gibi bir amacımız yok. Bu sene ilk 10'larda, seneye daha iyi hamlelerle daha iyi yerlerde, altyapıdan oyuncu yetiştirerek, satacağımız oyuncu gelirleri ile işleyen bir mekanizma oluşturmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abide Gülel de Bitexen ile sadece isim sponsorluğu yapmadıklarını, "token"lar konusunda da önemli çalışmalar yürüttüklerini vurguladı.Bitexen Kurumsal İletişim ve Spor İçeriklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ozan Erdoğ, Antalyaspor ile 3 yıldır sponsorluk çalışmaları yürüttüklerini ifade etti.Antalyaspor'a destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Erdoğ, "İnşallah Antalyaspor için yeni sezon verimli geçer. Üç yıldır Türk sporuna yoğun desteklerimiz sürüyor. Türkiye'de 26 futbol ve basketbol kulübüyle çalışmalarımız sürüyor." diye konuştu.

Bayındır Sağlık Grubu, bir iş birliğine daha imza attı Haber

Bayındır Sağlık Grubu, bir iş birliğine daha imza attı

(Haber Merkezi) - Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türk Tarih Kurumu ile Türk Dil Kurumu’nu bünyesinde barındıran Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ile Türkiye İş Bankası’nın grup şirketlerinden Bayındır Sağlık Grubu iş birliğine imza attı. İmza töreni Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özgen, Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü M. Tankut Tabak’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan iş birliği kapsamında, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nun çalışanları Bayındır Sağlık Grubu’nun kaliteli sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Tedavi hizmetleri anlaşması kapsamında kurum çalışanları, Bayındır Sağlık Grubu bünyesinde hizmet veren tüm merkezlerden özel imkânlarla hizmet alabilecek. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özgen imza töreninde yaptığı konuşmada: “Bayındır Sağlık Grubu’nun Türk dili, tarihi ve kültürü ile Atatürk ve eseri üzerinde özgün bilimsel araştırmalar yapılmasını sağlayan Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nun değerli çalışanlarına hizmet vereceği için mutluyuz. Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. “Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nun çalışanlarına da üstün kalite anlayışımızla hizmet vereceğiz” İş birliğine ilişkin konuşan Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü M. Tankut Tabak ise “Atatürk ve Türk kültürünün değerlerini kavrayan, bilimsel bir bakış açısıyla araştırmaları gerçekleştirerek yayılmasını sağlayan öncü bir kurum olan Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Tıbbi etik ve kaliteden ödün vermeden sürdürdüğümüz hizmet anlayışı ile bu iş birliğine imza atmaktan mutluyuz. Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.