TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kadir Aydar

İLKHABER-Gazetesi - Kadir Aydar haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kadir Aydar haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'dan çocuklara müjde: 23 Nisan’da başladı, 19 Mayıs'ta bitirecek Haber

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'dan çocuklara müjde: 23 Nisan’da başladı, 19 Mayıs'ta bitirecek

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, henüz göreve başlayalı bir ay bile dolmadan seçim döneminde verdiği vaatlerden 6’ncısının temelini atarak Namık Kemal Mahallesi’ne en büyük parkını yapmak için kolları sıvadı. 23 Nisan’da altyapı ve yol çalışmaları tamamlanan, içerisinde koşu, spor ve büyük bir oyun alanının bulunacağı park, 19 Mayıs’da tamamlanarak çocuklara armağan edilecek. Kısa bir süre önce Ceyhan'ın iki yakasını birleştirmek için İbrahim Mete Bulvar'ından Namık Kemal Mahallesi'ni birbirine bağlayacak köprünün temelini atan Başkan Kadir Aydar, Kent Meydanı projesinin ilk kazmasını da kendisi vurmuştu. Büyük Ceyhan Oteli ve Namık Kemal Mahallesi'ne çift şeritli yol çalışmalarına da başlayan Aydar, Ceyhan'ı büyük bir köyden, büyük bir kent hedefine ilerleme yolunda ilçe halkının en büyük umudu oldu. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ayrıca ihtiyaç sahibi emeklileri de unutmayarak söz verdiği bayram ikramiyesi için çalışmalarını tamamladı. İhtiyaç sahibi emeklilerin belediyeye başvuru yapmalarının ardından 5 bin liralık destek vereceğini açıkladı. Başkan Aydar'ın emekli ikramiye vaadi, 7 den 70'e herkesin başkanı olduğunu kanıtlar nitelikte oldu. Ceyhan’da yarım kalan hikayesini tamamlayıp, kaybolan yıllarını telafi etmek adına belediyenin her bir emekçisiyle 7 gün 24 saat esasına dayalı çalışan Başkan Kadir Aydar, seçim döneminde verdiği vaatler arasında yer alan Namık Kemal Parkı Çocuk Parkı için kolları sıvadı. AYDAR: ‘EN BÜYÜK GÜCÜ CEYHANLIMIN GÖZLERİNDEKİ UMUTTAN ALIYORUM’ Mazbatasını alalı henüz bir ay bile dolmayan Başkan Aydar, vaatlerinden 6’ıncısını gerçekleştirmek için parkın temelini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda attı. Altyapı ve yol çalışmalarını tamamlayan Aydar, parkın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda hizmete açılacağını duyurdu. Başkan Aydar, “Bugün çocuklar bir müjde vermek istiyoruz. Bu alan, Namık Kemal Mahallesi’ndeki en büyük park olacak. Çocuklar için koşu, spor ve büyük bir oyun alanı olacak. Yolumuz bitti. Parkımızı 19 Mayıs’a kadar siz değerli Ceyhanlılar için hizmete açmaya çalışacağız. Çocuklara bugün müjdemiz olsun. Ne yapıyorsak, Ceyhan için. En büyük gücü Ceyhanlımın gözlerindeki umuttan alıyorum” dedi.

Adana'da Ceyhan'ın iki yakasını birleştirecek köprü projesi başladı Haber

Adana'da Ceyhan'ın iki yakasını birleştirecek köprü projesi başladı

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, söz verdiği köprü projesinin çalışmalarının başladığını duyurdu. Yapılacak olan köprü sayesinde İbrahim Mete Bulvarı'ndan Namık Kemal ve Cumhuriyet Mahallesi'ne köprü ile geçilecek. Başkan Aydar'ın köprü projesiyle birlikte söz verdiği 4'üncü vaadi içinde çalışmalar başlamış oldu. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, söz verilen vaatleri gerçekleştirmeye devam ediyor.  Birkaç hafta önce Kent Meydanı için ilk kazmayı vuran ve verdiği otel sözünün inşasına başlayan Başkan Aydar, Namık Kemal Mahallesi'nde yapılacak olan çift şeritli yolunda alt yapı çalışmalarını bitirdi. Projelerini hayata geçirmek ve 'Büyük bir köyden büyük bir kente' hedeflerine emin adımlarla yürüyen başkan Aydar, projelerine bir yenisini daha ekledi. BAŞKAN AYDAR, 4'ÜNCÜ PROJESİNE BAŞLIYOR Ceyhanlıların yarım kalan hikayesini tamamlamak adına ortaya koyduğu iradeyle yoluna emin adımlarla devam eden Başkan Aydar, Ceyhan'ın iki yakasını birleştiriyor. Seçimden önce söz verilen köprü için altyapı çalışmalarının tamamlandığının müjdesini veren Başkan Aydar, İbrahim Mete Bulvarı'ndan Namık Kemal Mahallesi'ni birbirine bağlayacak olan köprü için çalışmaların başladığını aktardı. Yapılacak olan köprü sayesinde İbrahim Mete Bulvarı'ndan Namık Kemal Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesine ulaşımın kolaylaşacağını aktaran Başkan Aydar, "Seçimden önce söz verdiğimiz gibi Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ile birlikte Ceyhan'ın iki yakasını birleştiriyoruz. Köprümüzün ilk adımını attık ve çalışmalar başladı. İbrahim Mete Bulvarı'ndan Namık Kemal Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesine giden yolu birleştiriyoruz. Köprümüz Ceyhan'a hayırlı olsun. Ne söz vermiştik? Köprü yapacağız demiştik. Köprümüzü yapıyoruz" diye konuştu.

Ceyhan Belediye Meclisi, Ramazan Bayramı'nın 1. gününde Başkan Kadir Aydar başkanlığında toplandı Haber

Ceyhan Belediye Meclisi, Ramazan Bayramı'nın 1. gününde Başkan Kadir Aydar başkanlığında toplandı

Ceyhan Belediye Meclisi’nin ilk toplantısının birinci oturumunda yasa gereği en genç meclis üyelerinin katiplik koltuğuna oturdu. Kadir Aydar’ın başkanlık yaptığı toplantı, aziz şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Başkanlık divanı ile meclis birinci ve ikinci başkanvekili seçimi için gizli oylama yapıldı. 1’inci Meclis Başkanvekili CHP’li Sevilay Yıldız, 2’nci Meclis Başkanvekili ise Cemal Gürsel İlçe seçildi. Başkanlık divanı asil ve yedek katiplerin belirlenmesi seçimiyle devam eden oturumda CHP grubunun adayları Nurgül Cerit ve Binnaz Alkan, asil, İrfan İnce ve Ercan Tosun yedek katip seçildi. ‘DAHA ÇAĞDAŞ BİR CEYHAN’ Encümen oylamasında ise Alaattin Yıldırım, Sedat Akkuş ve İzzettin Aydemir, encümen üyesi seçildi. Seçimlerle ilgili gündem maddelerinin ardından konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçeyi Adana’nın en gelişmiş ilçelerinden biri haline getirip fark oluşturacaklarını belirterek, Yapacağımız güzel işlerde kararlarımızın oy birliğiyle geçeceğine eminim. 5 yıl boyunca ilçeye hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Bugünden itibaren Ceyhan’ın tamamına hizmet edeceğim. Bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden ve Ceyhan’a en güzel hizmetleri yapacağımdan emin olabilirsiniz. Ceyhan Belediyesi’nin halkın vergileriyle oluşan bütçesini kuruşuna kadar daha çağdaş, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Ceyhan bırakmak için kullanacağız. Ceyhan’da her vatandaşımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece gündüz çalışacağız" ifadelerini kullandı. Meclis toplantısının 2’nci oturumunun için 13 Nisan Cumartesi günü saat 11:00'de devam etmesi, oy çokluğuyla kabul edildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan Ramazan Bayramı mesajı Haber

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’dan Ramazan Bayramı mesajı

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhanlıların yanı sıra Adanalıların ve Türk milletinin de Ramazan Bayramı’nı kutladı. Hemşehrilerinin, her zamankinden daha güçlü bağlarla birbirine bağlanacağını, bayramı coşkuyla, ümitle ve kardeşçe kutlayacaklarını belirten Başkan Kadir Aydar, hiçbir olumsuzluğa meydan verilmemesi için belediye ekiplerinin yoğun bir çalışmayla ilçeyi bayrama hazırladığını söyledi. Başkan Aydar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Ceyhanlılar; Ceyhan halkının büyük desteğiyle yarım kalan hikayemizi tamamlamak üzere göreve yeniden seçilmemizin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken; kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi; bayramlar bizim toplumumuzda sevginin ve hoşgörünün toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz en özel günlerimizdendir. Bu bayramda da eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız. Ceyhan Belediyesi olarak, tüm Ceyhanlıların huzurlu bir bayram geçirmesi için kent genelinde temizlik seferberliği başlattık. Belediye olarak gerekli tedbirleri aldık ve bu bayramda da görevimizin başında olacağız. Ramazan Bayramı’nın Ceyhan'a, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor; bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Saygı ve sevgilerimle.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.