Ümraniye Kadosan Oto Sanayi Sitesi’nde yangın paniği
İstanbul Ümraniye’de bulunan Kadosan Oto Sanayi Sitesi’ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede binayı sardı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Yangına müdahale eden ekipler, alevlerin çevredeki diğer iş yerlerine sıçramasını önlemek için yoğun çaba harcadı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de olası yaralanmalara karşı hazır bekletildi.
Yangının çıkış nedeni ve olayda can kaybı ya da yaralanma olup olmadığına ilişkin çalışmalar sürüyor. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyük oranda kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.