TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kanal D

İLKHABER-Gazetesi - Kanal D haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kanal D haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

"Yargı" dizisi final bölümü veda gecesiyle seyircilerle buluşacak! Haber

"Yargı" dizisi final bölümü veda gecesiyle seyircilerle buluşacak!

Ay Yapım, final bölümü 26 Mayıs'ta yayınlanacak olan "Yargı" dizisi için bir veda gecesi düzenliyor. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek gecenin geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak. TÜM GELİR EĞİTİME DESTEK OLACAK Kanal D ve Ay Yapım'ın ev sahipliğinde organize edilen gecede, dizinin tüm oyuncuları da 95. veda bölümünü seyircilerle bir arada izleyecek. Gecenin biletleri Biletix'te satışa çıktı. 12 yaş sınırı olan gecenin biletleri iki kategoride satışa sunuluyor: BİLETLER 24 SAAT DOLMADAN TÜKENDİ! Veda gecesine katılmak isteyenler Biletix üzerinden bilet satın alabilirler. 12 yaş sınırı olan gecenin biletleri genel satış ve bağış bileti olmak üzere iki kategoride satışa sunuluyor. Genel satıştaki bilet fiyatları 500 ve 700 TL, bağış biletleri fiyatları ise 500 ve 1000 TL. Büyük ilgi gören biletler, satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gecenin biletlerini satın alamayanlar ise "Eğitime Destek Bileti" alarak Türk Eğitim Vakfı'na katkıda bulunabiliyor. YARGI'YA VEDA 3 sezon boyunca reyting rekorları kıran ve yurt içi ve yurt dışında büyük bir başarı yakalayan Yargı, 26 Mayıs Pazar günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek veda gecesiyle ekrana veda edecek. DİZİNİN EKİBİ SEYİRCİLERLE BİRLİKTE OLACAK Dizinin final bölümünün yayınlanacağı 26 Mayıs Pazar akşamı ekibi de seyircilerle birlikte olacak ve bu anlamlı vedaya ortak olacak. SEMA ERGENEKON VE ALİ BİLGİN'İN BAŞYAPITI Senaryosu Sema Ergenekon'a, yönetmenliği ise Ali Bilgin'e ait olan Yargı, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i buluşturmuştu. Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat gibi usta isimlerin de yer aldığı dizinin kadrosu da büyük beğeni toplamıştı. "Yargı" finaliyle ekranlara veda ederken, izleyicileriyle de son kez buluşma imkanı yakalayacak.

Münevver Karabulut’un babası, Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarını yorumladı Haber

Münevver Karabulut’un babası, Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarını yorumladı

Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, 10 yıl sonra ortaya çıkan otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu. Sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın yaptığı, Kanal D’nin sevilen programı “Neler Oluyor Hayatta”nın bugünkü son bölümünde çok konuşulacak bir telefon bağlantısı gerçekleştirildi. “Fotoğraflara inanmıyorum” Süreyya Karabulut, otopsi raporlarında yer alan fotoğrafların Garipoğlu’na ait olduğu konusunda şüpheleri olduğunu söyledi. Dava sürecinde adli tıp kurumunda yapılan şaibeli işlemlere dikkat çekerek şunları söyledi: “Fotoğraflarla bu iş olur mu? Fotoğraflarla bu iş olmaz. Dublörünü yapar yollarlar. Geçmişte adli tıp kurumunda uğradığım haksızlıktan sonra, ben nasıl odur diyeyim yani. İnanmıyorum. Kumpasın içindeyim. “ “Mezarın açılmasını istiyorum” Fotoğraflarla şüphelerinin giderilmediğini söyleyen Süreyya Karabulut, mezarın açılması gerektiğini şu sözlerle dile getirdi: “İşi ört bas etmek isteyen güçlü bir aile var karşımda. Ben nasıl inanayım, nasıl güveneyim? Bir an önce mezarın açılmasını talep ediyorum. Ben fotoğraflardan tatmin olmadım. Mezarın açılmama kararındaki ısrar, beni daha da şüpheye düşürüyor. İlahi adalet diye bir şey var. Er ya da geç adalet yerini bulacak. Mezarın açılması için mücadele etmeye devam edeceğim. “

Yılmaz Erdoğan İmzalı 'İnci Taneleri'nin Merakla Beklenen 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Haber

Yılmaz Erdoğan İmzalı 'İnci Taneleri'nin Merakla Beklenen 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve aynı zamanda başrol Azem'e hayat vereceği yeni dizi İnci Taneleri'nin ilk bölümü ekranlarda yerini aldı. Bir pavyon kadınına hayat verecek olan Hazar Ergüçlü'nün dans performansının yer aldığı dizi tanıtımı izleyiciler tarafından oldukça ilgi gördü. Merakla beklenen dizinin 9. bölüm fragmanı ise yayınlandı. Senaryosunu ve görsel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı, BKM yapımı dizi her Perşembe Kanal D'de... İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NE OLDU? 14 Mart Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 8. bölümünde Dilber, Zahir'den kurtulmanın planını yaparken Azem, geçmişin yaralarını sarmaya devam eder. Dilber, oğlunun yanına gelmesiyle rahatlar. Dilber'in Zahir’den tamamen kurtulması gerekir ve bunun için plan yapmaya başlar. Ancak Zerre Dilber'in bu planını Azem'e söyler. Azem, Cihan’la doğru bir iletişim kurabilmek için çabalamaya devam eder. Cihan’ın kafası ise babası ile ilgili iyice karışmıştır. Hatice'nin gelmesiyle Azem kendini ele veriyor. Hatice, Azem'in kim olduğunu sorgulayacak mı? Azem, Piraye’nin ailesi ile aynı yerde çalışmak istemediğini ilettiğinde, Piraye ona reddedemeyeceği bir teklif ile döner. Azem, Piraye'nin yanından ayrılırken, Talip'le karşılaşır. Talip, Azem'den şüphelenir ve araştırılması için talimat verir. Azem'in gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? Zahir, kardeşine ulaşır ve Alişan'ı Dilber'e vermenin hesabını sorar. Dilber'i tehdit etmeye çalışan Zahir, haber gönderip tehdit eder. Dilber, öfkeden deliye döner. Dilber konusunda Azem'i uyaran Nesrin, bu olaya karışılmamasını ister. Kasım ise Azem'in Dilber'e âşık olabileceğini ortaya atar. Peki Dilber'i kaderine mi terk edecekler? İNCİ TANELERİ KONUSU Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Lakin Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiş, artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurmuşlardır…. İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi gibi isimler İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. İNCİ TANELERİ 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI İnci Taneleri dizisinin 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri 9. Bölümde ne olacak? İnci Taneleri dizisinin 9. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz. İNCİ TANELERİ 9. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Aşk ve Umut Dizisinin Yeni Bölümü Neden Yayınlanmadı? Bitti mi? Haber

Aşk ve Umut Dizisinin Yeni Bölümü Neden Yayınlanmadı? Bitti mi?

Bugün, Kanal D'nin her hafta izleyicilerle buluşturduğu Aşk ve Umut dizisinin beklenmedik bir durumla karşılaştığı görüldü. Dizi, 13 Mart 2024 Çarşamba günü yayın akışında yer almadı, bu durum dizinin sadık takipçileri arasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Aşk ve Umut dizisinin yeni bölümü neden ekrana gelmediği ise merak konusu oldu. Peki, Aşk ve Umut dizisi bitti mi? İşte detaylar: Hayranlar Merak İçinde: Aşk ve Umut Dizisi Bitti mi? Kanal D ekranlarında haftaiçi her gün saat 16.00'da izleyicilerle buluşan Aşk ve Umut dizisinin bugün 283. yeni bölümü ekrana gelmedi. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, dizinin yeni bölümü 13 Mart 2024 Çarşamba saat 16.00'da yeniden izleyicilerle buluşacak. Oyuncu Kadrosu ve Hikaye Aşk ve Umut dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Özgür Kaymak (Gönül), Zafer Demircan (Feraye), Melis Girşen (Melis) gibi yetenekli isimler, karakterleriyle hikayeye derinlik katıyor. 11 Mart 2024 Pazartesi günü seyircisiyle buluşan Aşk ve Umut dizisinin yeni bölümünde, Ege'nin adalet arayışı ve Seda'ya olan öfkesi doruk noktasına ulaşıyor. Ege, Melodi'nin ölümünden sorumlu tuttuğu Seda ile yüzleşmeye hazırlanırken, etrafındakilerin bu duruma tepkileri gerginliği artırıyor. Ege ve Seda Arasındaki Gergin Yüzleşme: Dizide Neler Olacak? Dizinin yeni bölümünde, Ege'nin Seda'yı Melodi'nin ölümüyle yüzleşirmesi, iki ailenin de kaderini belirleyecek önemli bir dönemeç oluşturuyor. Bülent'in, oğlunun ve Belkıs'ın intikam ateşiyle yanıp tutuştuğunu fark etmesi ve adalet yerine kendi elleriyle ceza verme kararlılığı, konuyu daha da karmaşık bir hale getiriyor. Ancak Bülent, Ege ve Belkıs'ı durdurma çabasında yalnız değildir; Zeynep de Ege'nin yanlış bir kararla geleceğini karartmasından endişe duymaktadır. Cihan'ın tek amacı ise kız kardeşi Seda'nın hayatını kurtarmaktır. Diğer yandan, Kuzey'in Feraye'nin sırrını öğrenmesi ve Sıla ile aralarındaki beklenmedik bağ, hikayeye yeni bir boyut ekliyor. Naciye'nin tuhaf davranışları ve imaları, kimse tarafından anlaşılamazken, Naciye'nin Feraye ve Sıla arasında bir bağ olduğunu hissetmesi durumu daha da ilginç bir hale getiriyor.

Profiterol tarifi | Gelinim Mutfakta Profiterol nasıl yapılır? Haber

Profiterol tarifi | Gelinim Mutfakta Profiterol nasıl yapılır?

Profiterol tarifi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta ‘da gelinler bugün profiterol tatlısını yapmak için tüm hünerlerini sergileyecek. Kayınvalideler de kendi gelinlerini bulmak için tadım yapacak. İzleyiciler de profiterol yapılışı ile ilgili aramalarına başladı. Peki, Profiterol nasıl yapılır? Profiterol için gerekli malzemeler neler? PROFİTEROL TARİFİ İÇİN MALZEMELER 1 su bardağı su 1 su bardağı un 125 gr tereyağı veya margarin 3 adet yumurta (yumurtalar küçük ise 4 adet) Profiterol Kreması için; 2,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 1,5 çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 paket vanilya Üzeri İçin; 1 paket hazır çikolata sosu ya da benmari usulü eritilmiş 80 gr bitter çikolata PROFİTEROL YAPILIŞI; Küçük bir tencereye 1 su bardağı suyu ve margarini koyarak kaynatın. Daha sonra 1 su bardağı unu ekleyerek iyice karıştırın. 2-3 dakika karışımı sürekli karıştırarak pişirin. Ocağı kapatarak 10-15 dakika hamurun soğumasını bekleyin. Hamur biraz dinlendikten sonra 3 adet yumurtayı hamura yedirmemiz gerekiyor ancak bu noktada önemli bir ayrıntı var. Yumurtaları teker teker hamura kırın ve birini iyice yedirmeden diğer yumurtayı kırmayın. Yumurtaları hamura iyice yedirdikten sonra yapışkan bir hamur elde etmiş olduk. Bu kısım biraz yorucu oluyor ama hamurun kabarması için iyice karıştırmış olmanız gerekiyor. Yumurtaları yedirdikten sonra hamuru 10 dakika dinlendirin. Hamurlarımızı pişirelim. Yağlanmış tepsiye, kaşık yardımı ile hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak aralarında 2-3 cm boşluk bulunmasına dikkat ederek resimdeki gibi dökün. Elinizle şekillendirmeye çalışmayın Daha önceden 180 derecede ısıttığımız fırına hamuru sürün. üzeri kızarana kadar yaklaşık 40 dakika pişiriyorsunuz. Profiterol Kremasını hazırlayalım. Hamurlar piştikten sonra kremasını hazırlayın. Vanilya hariç diğer malzemeleri bir tencereye koyarak kremayı pişirin. Kremayı ocaktan aldıktan sonra vanilyasını ekleyerek karıştırın. Kremayı profiterol hamurlarına dolduralım. Profiterolün pişen hamurlarını ikiye bölerek ya da varsa krema sıkma torbası ile içlerini krema ile doldurun ve tepsiye dizin. Tatlımızın üzerine çikolata sosu gezdirelim. Tüm profiterolleri doldurduktan sonra üzerine çikolata sosunu ya da benmari usulü erittiğiniz çikolatayı gezdirin.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.