TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kiğılı

İLKHABER-Gazetesi - Kiğılı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kiğılı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kiğılı, Avrupa'da büyüme atağını sürdürüyor Haber

Kiğılı, Avrupa'da büyüme atağını sürdürüyor

Global arenada büyüme hedefini sürdüren erkek giyimin moda perakende markası Kiğılı, Hırvatistan’ın turizm başkenti Split’te ilk mağazasını hizmete açtı. Kiğılı açıklamasına göre, marka, 85 yıllık bilgi, deneyim ve erkek giyim konusundaki uzmanlığını uluslararası düzeyde anlatabilmek ve oradaki tüketicilerin de ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek amacıyla dünyanın dört bir yanında açtığı mağazalarla yurt dışı atağına devam ediyor. Doğu ve Batı arasında bir köprü görevi gören Hırvatistan’ın turizm başkenti Split şehrinde, Adriyatik’in en büyük alışveriş merkezi City Center One Mall’da yerini alan mağazasında bölgenin ruhuna uygun rahatlığı, kolaylığı ve stili bir arada sunuyor. Kiğılı'nın değişen ve gençleşen tasarım çizgisi, multi-fonksiyon kullanım sunan koleksiyonları, 40 bedenden 70 bedene kadar uzanan ürün çeşitliliği, her ana ve herkese uygun kombin çeşitliliği satışa sunulduğu Hırvatistan mağazasında takım elbiselerden, smokine, casual parçalardan ayakkabı, aksesuarlara kadar gündüzden geceye uyarlanabilen, konfor ve stilin bütünleşmesinden doğan tasarımlar ile "Hayatın içinde daha fazla Kiğılı" mottosuyla geniş bir ürün gamı satışa sunuluyor. -"Avrupa’daki büyümemize hız kesmeden devam edeceğiz" Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, yurt dışı büyüme ve mağazalaşma sürecini emin adımlarla devam ettiren global marka olma yolculuğuna yaptığı yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi. Suerdem, "Bizim için önemli lokasyonların başında gelen Hırvatistan'daki ilk mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Hırvatistan dünyanın en çok turist alan 20 ülkesi arasında yer alıyor. Ülkenin konumu ve iklimi sebebiyle çok fazla turist ağırlayan, turizm gelirleri yüksek olan bir ülke. Bizde böylesi yükseliş trendi gösteren bir Avrupa ülkesinin en sevilen şehirlerinden biri olan Split’in en gözde alışveriş merkezinde konumlanmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı. Marka olarak kalite ve moda anlayışlarını dünyanın dört bir yanında tüketicilerle buluşturmak ve dünyanın her yerinde bir Kiğılı tabelasını görmek için çalıştıklarını belirten Suerdem, "Avrupa’daki büyümemize hız kesmeden devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde de hem Hırvatistan’da hem farklı ülkelerde mağaza sayımızı artırarak en sevilen ve tercih edilen erkek giyim markası olmayı hedefliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Kiğılı'ya erkek giyimi kategorisinde "1 Numaralı Marka" ödülü Haber

Kiğılı'ya erkek giyimi kategorisinde "1 Numaralı Marka" ödülü

Kiğılı, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) her yıl düzenlediği ve bu yıl 14. kez gerçekleştirilen "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırmasında "Erkek Giyim" kategorisinde 10. kez "1 Numaralı Marka" ödülüne layık görüldü. Şirket açıklamasına göre, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ile Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem'in de katıldığı törende AYD Başkan Yardımcısı Nuri Şapkacı ödülü Kiğılı Üst Yöneticisi (CEO) Sena Suerdem'e takdim etti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sena Suerdem, aldıkları ödülün, Kiğılı olarak erkek giyim kategorisinde müşterilerinin güvenini kazanmalarının ve tercih edilmelerinin bir yansıması olduğunu belirtti. 10. kez "1 Numaralı Marka" seçilmenin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu aktaran Suerdem, şunları kaydetti: "Müşterilerimizin tercih ettiği ve beğendiği bir marka olarak bu ödülü almak, alışveriş merkezlerindeki mağazalarımızın ve çalışanlarımızın sunduğu benzersiz deneyimle de doğrudan bağlantılıdır. Bu ödül, müşterilerimize en iyi deneyimi sunma misyonumuzun bir göstergesi olarak, perakende sektörü içindeki işbirliklerimizi ve alışveriş merkezlerindeki varlığımızı daha da güçlendirmemiz için bize ilham vermektedir. Müşteri memnuniyetini odak noktamız olarak benimseyerek, kaliteli ürünlerimizle ve yenilikçi tasarımlarımızla müşterilerimize en iyi deneyimi sunmaya devam edeceğiz. Müşterilerimize teşekkür ederiz, onların desteği olmadan bu başarı mümkün olmazdı."

Kiğılı, yurt dışı atağını sürdürüyor Haber

Kiğılı, yurt dışı atağını sürdürüyor

İSTANBUL (AA) - Kiğılı, Romanya'nın başkenti Bükreş'te açtığı mağazayla yurt dışı atağını sürdürüyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kiğılı, yurt dışı mağaza sayısını 51 ülkede 62 mağaza ve 106 franchise satış noktası ile 168'e, toplam mağaza sayısını ise 368'e çıkardı. Romanya'daki 6. mağazasını ülkenin önde gelen alışveriş merkezlerinden biri olan Afi Mall'da açan Kiğılı'nın 340 metrekare büyüklüğündeki mağazası son konsept tasarımla hibrit olarak tasarlandı. Afi Mall mağazasında Kiğılı, Abdullah Kiğılı Exclusive Cut ve Project markaları ile koleksiyonları yer alacak. Mağaza içinde ayrıca "Kiğılı Home" markası için oluşturulan 30 metrekarelik mikro mağazada, ev tekstili ürünleri ilk kez Avrupa'da müşterilerin beğenisine sunulacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Kiğılı Üst Yöneticisi (CEO) Sena Suerdem, bu yıl içinde yurt dışındaki faaliyetleri daha da yaygınlaştırmayı amaçladıklarını belirterek, "Kiğılı olarak 85 yıllık deneyimimizi ve erkek giyim moda perakendesi konusundaki uzmanlığımızı uluslararası düzeyde de anlatabilmeyi hedefliyoruz. Şu anda 51 ülkede 62 mağazamız ve 106 franchise satış noktamızla hizmet veriyoruz." ifadelerini kullandı. Hedef pazarlarından biri olan Romanya'da yılın ilk çeyreğinde Sibiu yatırım mağazasını açtıklarını aktaran Suerdem, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamızla hedefimize bir adım daha yaklaştık. Almanya, İtalya ve Sırbistan'daki mağaza sayılarımızı da artırmayı planlıyoruz. Haziran ayına kadar Irak Bağdat Mall, Irak Erbil Grand Majidi Mall ve Azerbaycan Bakü'deki 8. mağazamız faaliyete geçmiş olacak." değerlendirmesinde bulundu. Türkiye'de doğmuş bir marka olarak, dünyanın dört bir yanında açtıkları mağazalar ve franchise satış noktalarıyla tüketicilere Kiğılı farkını yaşatmayı ve ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamayı amaçladıklarını kaydeden Suerdem, "Yurt dışına ilişkin hedeflerimiz arasında Azerbaycan, Bulgaristan, Özbekistan ve Irak'ta yakın dönemde yatırım yapmak da bulunuyor. 2025 sonuna kadar yurt dışında 100 mağazaya ulaşma hedefiyle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kiğılı'ya "hazır giyimde en iyi teknoloji kullanımı" ödülü Haber

Kiğılı'ya "hazır giyimde en iyi teknoloji kullanımı" ödülü

İSTANBUL (AA) - Kiğılı, MarTech Awards'ta "Hazır giyim sektöründe en iyi teknoloji kullanımı" kategorisinde ödüle değer bulundu.Kiğılı'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Pazarlamasyon tarafından düzenlenen ve pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarının değerlendirildiği MarTech Awards organizasyonunda, "Hazır giyim sektöründe en iyi teknoloji kullanımı" kategorisinde ödül kazandı. Kiğılı'ya ödülü, "Yarın için bugünden" mottosuyla sunulan Tomorrow Koleksiyonunu tanıtmak için, Mayıs 2022'de düzenlediği "dünyanın ilk holografik NFT defilesi"nin getirdiği bildirildi.Şirket ayrıca, Türkiye'nin en teknolojik markalarını ödüllendiren Tech Brands Turkey kapsamında da "Erkek giyim" kategorisinde en teknolojik marka seçildi. Kiğılı'nın her iki ödülü de Wyndham Grand İstanbul Levent'te yapılan törende Kiğılı Pazarlama Direktörü İlkay Keleş'e takdim edildi.- Kiğılı'dan Web 3.0 yatırımlarına aralıksız devamHazır giyim sektöründe Web 3.0'a girerek öncü ve yenilikçi bir adım atan Kiğılı, ekolojik ve teknolojik ürünlerinin yer aldığı Tomorrow Koleksiyonu ile global platformlarda satışa sunulan giyilebilir NFT parçalarını holografik bir defilede tanıttı.Yıllar önce Beyoğlu'nda bir dükkan ve bir gömlekle başlayan Kiğılı'nın hikayesini metaverse dünyasına taşıyan koleksiyon, şirketin sürdürülebilirlik yaklaşımını da yansıtıyor. NFT koleksiyonunda yer alan parçalar, global bir platform olan OpenSea'de satışa sunuldu.Teknoloji ve Web 3.0 yatırımlarına aralıksız devam eden Kiğılı, bu yılın başında da ilk metaverse mağazasını açarak, erkek giyim moda perakendesindeki öncü rolünü dijital moda dünyasına taşıdı. Kiğılı müşterileri, bu mağazada artırılmış alışveriş deneyimi yaşıyor; istedikleri ürünlere evlerinin konforunda ulaşabiliyor. Çok yakın bir zamanda da müşteriler, tıpkı bir fiziksel mağazadaymış gibi ürünleri üzerlerinde deneyebilecek ve satın alma kararı verebilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.