TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kimdir?

İLKHABER-Gazetesi - Kimdir? haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kimdir? haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bahar dizisindeki başarısı ile göz kamaştıran Demet Evgar kimdir? Haber

Bahar dizisindeki başarısı ile göz kamaştıran Demet Evgar kimdir?

Bahar dizisindeki performansıyla dikkat çeken Demet Evgar, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak tanınır. 18 Mayıs 1980'de Manisa'da doğmuştur. Arnavut kökenli olan Evgar, oyunculuk kariyerine 17 yaşında amatör bir tiyatro topluluğunda başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyeri boyunca birçok tiyatro oyununda rol almış ve pek çok ödül kazanmıştır. Demet Evgar'ın oynadığı dizi ve filmler Demet Evgar, sinema dünyasında da önemli bir yer edinmiştir. Beyza'nın Kadınları, Güneşi Gördüm, Vay Arkadaş gibi filmlerde başarılı performanslar sergilemiştir. Televizyon kariyerinde ise birçok dizi ve programda yer almıştır. En bilinen rolleri arasında 1 Kadın 1 Erkek, Avlu ve Alev Alev dizilerindeki karakterleri sayılabilir. Bahar dizisinde ise Demet Evgar, başrolde Bahar karakterini canlandırmaktadır. Bahar, ev hanımı olan genç bir kadındır. Hayatı, ani bir hastalıkla altüst olur ve ailesinin gerçek yüzüyle karşılaşır. Karaciğer nakli gerektiren bir durumla karşı karşıyadır, bu da onun hayatında büyük bir değişime neden olur. Demet Evgar'ın Bahar dizisindeki performansı izleyiciler tarafından merakla takip edilmektedir. Demet Evgar evli mi? İstanbul’da dünyaya gelen ve aslen Erzncan’lı olan Levent Babataş, Demet Evgar’ın evlidir. İstek Semiha Şakir Lisesi’nde okuyan Babataş, lisans eğitimin İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde tamamlamıştır. Demet Evgar ve eşi Levent Babataş Mart 2022 yılında evlenmişlerdir. 2022 yazında Mavi adında bir kızları olmuştur.

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Abdullah Zeydan kimdir? Peki Abdullah Zeydan nereli? Haber

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Abdullah Zeydan kimdir? Peki Abdullah Zeydan nereli?

Mahalli İdareler Seçimleri'nde 245 bin 573 oy alarak Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın yaşam öyküsü ve hukuki geçmişi hakkında detaylar... 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, 245 bin 573 oy alarak Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı seçilen Abdullah Zeydan, dikkatleri üzerine çekti. İşte Zeydan'ın yaşam öyküsü ve hukuki geçmişi: Abdullah Zeydan, 13 Mart 1972'de Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde doğdu ve eğitimini burada tamamladı. Uluslararası Amerikan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olduktan sonra farklı şirketlerde mimarlık yaptı. Politik kariyerine Halkların Demokratik Partisi'nden (HDP) aday olarak başladı ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde Hakkâri milletvekili seçildi. Ancak 4 Kasım 2016'da HDP eş genel başkanları ve milletvekillerine yönelik operasyon kapsamında tutuklandı. Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi, katıldığı bir eylemden ötürü "örgüte yardım" suçundan beş yıl, "örgüt propagandası yapmak" suçundan ise 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Toplamda 8 yıl 1 ay ceza alan Zeydan, 6 Ocak 2022'ye kadar Edirne F Tipi Cezaevi'nde kaldı. Ancak Adalet Bakanlığı, 29 Mart 2024 Cuma günü idari bir karar ve yazıyla, mesai bitimine beş dakika kala Zeydan'ın memnu haklarına itiraz etti. Zeydan, 2022 yılında memnu haklarını almıştı. Zeydan'ın seçilmesi ve hukuki süreci, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve tartışmalara neden oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.