TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

# Kız Çocuğu

İLKHABER-Gazetesi - Kız Çocuğu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kız Çocuğu haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Elazığ'da okul müdürü taciz iddiasıyla tutuklandı Haber

Elazığ'da okul müdürü taciz iddiasıyla tutuklandı

Olay, Elazığ’da bir lisede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kız çocuğu CİMER’e şikâyette bulunarak okul müdürü G.C.’nin kendisini taciz ettiğini ileri sürdü. Soruşturma başlatılırken, olayın duyulmasıyla 7 öğrenci daha şikâyette bulunarak okul müdürünün kendilerini taciz ettiğini iddia etti. 28 Mart’ta gözaltına alınan G.C., bir gün sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken son olarak bir kızın daha şikayetçi olması üzerine G.C., yeniden ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Okul müdürü, çıkarıldığı Elâzığ 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 9 öğrenci şikâyette bulundu Davaya müdahil olan Avukat Eda Vural, 8 öğrenci ile başlayan sürecin 9’uncu öğrencisinin şikâyeti ile birlikte devam ettiğini söyledi. Av. Vural, ''9’uncu öğrencinin şikayetinin ardından savcılık makamı harekete geçti. Şüpheliyi tutuklama talebi ile Elâzığ 1. Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti ve şüpheli tutuklandı. Kararı doğru ve yerinde bir karar olarak değerlendiriyorum. Bu süreç iddia dahi olsa delillerin toplanması gerekir, delillerin toplanmasının da sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için tutuklamanın tedbiren yapılması gerektiğinin kanaatindeydik. Yargı makamlarının da bizle aynı kanaatte olduğu için mutluyuz. İdari soruşturma başlatıldı diye biliyorum. İdariyi soruşturmaya ilişkin herhangi bir karar verilmedi diye bilgimiz var, onunla ilgili de en kısa sürede karar verileceğini düşünüyorum açıkçası’’ dedi.

Cinsel istismar davasında anne kızına inanmadı:'' Kızım sürekli yalan söyleyen birisidir'' Haber

Cinsel istismar davasında anne kızına inanmadı:'' Kızım sürekli yalan söyleyen birisidir''

Gebze'de 3 yıl önce 13 yaşında olan G.H.B. isimli kız çocuğu, anneannesinin evine gelen boya ustası E.D.'nin kendisine cinsel istimarada bulunduğunu iddia etti. Kız çocuğu bu durumu ailesine anlattı. Şikayet üzerine gözaltına alınan E.D., ifadesi sonrasında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. "Boyacı soyundu" "Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçundan yargılanan tutuksuz sanık E.D. hakkında açılan davanın son duruşması Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya tutuksuz sanık E.D., annesi İ.E. ve taraf avukatları katıldı. Şu an 16 yaşında olan G.H.B., duruşmaya pedagog eşliğinde SEGBİS ile katıldı. Gebze'de Çocuk İzlem Merkezi'nde kaldığını söyleyen G.H.B., "Olay yaşanana kadar anneannemle yaşıyordum. Anneannem koruyucu ailemdi. 2021 mayıs ayında anneannem evi badana yaptırmak için usta çağırmıştı. Anneannem ve abim boya almak için evden çıktılar. Ayrıca anneannem bana ustaya yardımcı olmamı söyledi. E.D. beni odada duvarın arasına sıkıştırarak öpmeye çalıştı. Elini kıyafetimin içine koyarak göğsümü elledi. Daha sonra pantolonunu çıkardı, soyundu. Ben, 'Sakın öyle bir şey yapma' dedim. Sanık bana, 'Sakın kimseye söyleme yoksa sevdiklerine zarar veririm' dedi. Anneannem ve abim gelince korkudan bir şey diyemedim. Olay bu şekilde son buldu. Kısa bir süre sonrada durumu aileme anlattım. Şikayetçiyim" dedi. "Kızım evleneceğim adama da sulu davranıyordu" Olaya ilişkin dinlenen G.H.B.'nin annesi İ.M., "Kızımın velayeti ben de ancak yaşanan olaylar sebebiyle şu an sosyal hizmetlerde kalıyor. Kızım birinci sınıftan beri annemin yanında yaşıyor. Olayı annemden öğrendim. Yaşanan olay sebebiyle sanıktan şikayetçi değilim. G.H.B. bana sanıkla yaşanan olayı rızasıyla yaptığını söyledi. Kızım sürekli yalan söyleyen birisidir. Gizli gizli çantadan para alır. Kızımın başka mahkemede babasına yönelik de şikayeti vardı. Babasında olduğu gibi bu olayda da yalan söylediğini düşünüyorum. Kızım evleneceğim adama da sulu davranıyordu. Şikayetim yoktur" şeklinde konuştu. Beraat etti Hakimin, "Kızının birinci sınıftan beri annenle yaşadığını söylüyorsun, yalan söylediğini nereden biliyorsun?" sorusu üzerine anne İ.M., "Antalya'da yaşıyorum ama 3-4 ayda bir kızımı görmeye geliyorum" ifadelerini kullandı. Sanık ise suçlamaları kabul etmeyerek, beraatini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın üzerine atılı suçu işlediğine dair kesin sonuç ve delil elde edilemediğinden beraatine karar verdi.

İzmir'de zorla girdiği evde 12 yaşındaki kızı öldüren katil yakalandı Haber

İzmir'de zorla girdiği evde 12 yaşındaki kızı öldüren katil yakalandı

Olay, saat 09.30 sıralarında Karabağlar ilçesi Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak’ta bulunan müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre, henüz belirlenmeyen sebepten dolayı evin demir kapısının camını kırarak kapıyı açıp zorla içeri giren yabancı uyruklu L.M. (30), evin hanımı S. Ediz’i (34) bıçaklayarak yaraladı. Olayı gören kadının 12 yaşındaki küçük kızı Behiye Ediz ise yardım çığlığı attı. Bu esnada kıza yönelen şahıs, elindeki bıçakla Behiye Ediz’i de yaraladı. Çığlık seslerini duyan mahalleli durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etti. Adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde 12 yaşındaki Behiye Ediz’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Durumu ağır olan anne S. Ediz, ambulansa alınarak çevredeki en yakın hastaneye kaldırıldı. Saklandığı evde yakalandı Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından küçük kızın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından kaçan zanlı ise, Buca ilçesinde saklandığı bir evde, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. L.M., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Annenin durumu ağır Çığlık seslerini duyan mahalleli durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etti. Adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde 12 yaşındaki Behiye Ediz’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Durumu ağır olan anne S. Ediz, ambulansa alınarak çevredeki en yakın hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da kayalıklarda bulunan kız çocuğunun cesedi ailesine teslim edildi Haber

Antalya'da kayalıklarda bulunan kız çocuğunun cesedi ailesine teslim edildi

Şirinyalı Mahallesi'nde 30 Ekim'de kayalık alanda cesedi parçalanmış halde bulunan kadının Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testi sonrası 13 yaşındaki Aylin Kaya olduğu tespit edildi. Kayıp ilanı veren aileye ulaşan polis ekipleri, anne Natalya Kaya'nın da kızını teyit etmesi üzerine otopsi işlemlerinin ardından cenazeyi aileye teslim etti. Cenazenin teslimi sırasında anne Kaya üzüntü yaşadı. Aylin Kaya'nın cenazesi Kurşunlu Mezarlığı'na defnedilecek. - Olay Antalya'da 25 Ekim’de okul servisinden indikten sonra ortadan kaybolan Aylin Kaya’nın ailesi, kayıp başvurusunda bulunmuştu. Muratpaşa ilçesinde 30 Ekim'de falezlerde bulunan kız çocuğunun cesedini, anne Natalya Kaya Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda kıyafetlerinden teşhis ederken, yapılan DNA testiyle kızı olduğu kesinleşmişti. Soruşturma çerçevesinde, bir hafta önce okula gitmek için evden çıkan ve servisten indikten sonra ortadan kaybolan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Aylin Kaya’nın ailesi bulunan cesedin kızlarına ait olabileceği ihtimali üzerine Adli Tıp morguna geldi. Gerekli işlemlerin ardından cesedi gören anne Natalya, elbiselerden yola çıkarak cesedin kızına ait olduğunu söyledi. DNA karşılaştırmasının ardından cenazenin Aylin Kaya'ya ait olduğu belirlendi. Daha sonra cenaze anne Natalya Kaya tarafından teslim alındı. Gözyaşlarına boğulan anneyi eşi ve yakınları sakinleştirdi. Kaya'nın cenazesi İsmail Fetane Şahin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Güzeloluk Mahallesi'ndeki Boynuzlu Kuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Adana’da 63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti Haber

Adana’da 63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti

ADANA (İLKHABER) - Adana’da 63 yaşındaki fırıncı, annesi ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşayan ve okul harçlığını çıkarmak için fırında çalışmaya başlayan 16 yaşındaki kız çocuğuna “cinsel organın” göstererek taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Kız çocuğu o anlar cep telefonuyla görüntüledi. Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesinde 28 Ekim günü meydana geldi. İddiaya göre, anne ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşayan 16 yaşındaki lise 3. sınıf öğrencisi E.A. bundan 3 ay önce okul harçlığını çıkarmak için bir fırında kasiyer olarak işe başladı. İlk başlarda her şey normal giderken, son bir haftada iş yeri sahibi 63 yaşındaki 3’ü kız 4 çocuk babası R.A. kız çocuğunu elle ve sözle taciz etmeye başladı. Kız çocuğunun fırın sahibini ittirmesine ve terslemesine rağmen bu devam etmeye başladı. 27 Ekim günü de kimse yokken bu kez fırın sahibi pantolonunu yırtıp kız çocuğuna cinsel organını gösterdi. 28 Ekim günü de fırın sahibi yine cinsel organını kız çocuğuna gösterince bu kez E.A. bu anları cep telefonuyla görüntüleyip polis merkezine giderek fırıncıdan şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis fırına gelip yaşlı adamı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen yaşlı adam “çocuğa cinsel istismar girişiminden” tutuklandı.

Gaziantep'te İki kız çocuğu markette öldüresiye dövüldü Haber

Gaziantep'te İki kız çocuğu markette öldüresiye dövüldü

(İLKHABER)- Olay, 12 Ağustos’ta Şahinbey ilçesi Geylani Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, alışveriş için bir zincir markete giren Hatice (16) ve Dilara (14) Aslan isimli iki kardeş, ağabeylerinin 3 yıl önce boşandığı eski eşinin A.Y., F.Y., G.K. ve A.Y. isimli yakınları tarafından takip edilerek market içerisinde sıkıştırıldı. İki kardeş marketten çıkarak kaçmak isterken, kendilerini takip eden 4 şahsın saldırısına uğradı. Kız çocuklarının vazo ile kafalarına vurulma anları ile tekme tokat ve yumruklu saldırıya uğrama anları ise marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Çevredeki vatandaşların araya girmesi ile saldırganların elinden güçlükle alınan 2 kız çocuğu, olay sonrası kaldırıldıkları hastanede 2 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Aile saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösterdi 2 kız çocuğu olay sonrası psikolojik olarak da sorunlar yaşarken, yaşananlara isyan eden kız çocuklarının annesi Yıldız ile ağabeyleri Hasan Aslan saldırı görüntülerine rağmen saldırganların serbest bırakılmasına ve hala kendilerini tehdit etmelerine tepki gösterdi. “Vazoyla kardeşimin kafasına ölümüne vuruyor” Yaşananları anlatan ağabey Hasan Aslan, “Markette bir kişi kız kardeşlerimin kaçmasını engelliyor, diğerleri de vazoyla kardeşimin kafasına ölümüne vuruyor. Diğeri de tekme ile karınlarına vuruyor ve çevredekiler ayırıyor. Markette değil de dışarıda bir yerde yakalasalardı öldürebilirlerdi. Bizim için ise ’Hepinizi öldüreceğim’ diyorlarmış. Kardeşlerim dışarı çıkamıyorlar, ben onları okula götürüp getiriyorum. Bir kardeşim ise korkudan okula gitmiyor. Adalet istiyoruz, bunlar yakalanıp adaletin karşısına çıksın. ’Kimse bizi içeriye atamaz. Bizim dayılarımız hakim, savcı, adalet biziz’ diyorlar” dedi. “Kardeşime vazoyla vurdular, beni ise saçımı tutarak darp ettiler” Gözyaşları ile saldırıya uğradıktan sonra psikolojik olarak sıkıntı yaşadığını anlatan Hatice Aslan, “Ben ve kardeşim alışveriş yapmaya markete gittik. Kardeşim kasadayken ben dışarı çıktım. Dışarıda onları gördüm. Ben de kardeşimin yanına içeri girdim ve ’Ağabey bizi öldürecekler, kurtarın’ dedim. Arka kapıdan kaçacakken biri yanıma gelerek bana saldırdı. Sonra giriş ve çıkış kapısını tutanlar da geldi. Orada çalışanlar olmasa şu an ben hayatta olmayabilirdim. Kardeşime vazoyla vurdular, beni ise saçımı tutarak darp ettiler ve ’Sizi öldüreceğim’ dediler. Olay sonrası 2 gün yoğun bakımda yattım, 2 gün ise serviste yattım. Çok korktum ve yanımda annemi istedim. Onlar şu an serbestler. Ben adalet istiyorum. Benim can güvenliğim yok. Ben dışarı tek başıma çıkamıyorum” ifadelerini kullandı. “Bu çocuklardan ne istediniz, gücünüz küçük çocuklara mı yetti” Kızlarının saldırıya uğramasının kendisini derinden yaraladığını belirten anne Yıldız Aslan ise, “Bana çocuğum haber verdi. Saldıran kişilerin isimlerini sayıklayarak ’Anne yetiş’ dedi. Öyle koşarak gelince diğer kızımı öldürdüklerini sandım. Bu çocuklardan ne istediniz. Gücünüz küçük çocuklara mı yetiyor. Oğlum daha önce evlendi ve olmayınca ayrıldı. ’Kızımız iyi bir aileye düşmedi’ deyip, ’Kızım sizin yüzünüzden rezil oldu’ diyerek saldırdılar. Benim çocuklarımın suçu ne burada. İki kişi kapıları tutarken, diğerleri çocuklarımın üzerine saldırıyor. Diğeri ise arabanın direksiyonunda bekliyor. Bu mu adalet, ben adalet istiyorum ve bunların cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.