TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kocaelispor

İLKHABER-Gazetesi - Kocaelispor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kocaelispor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kocaelispor taraftarından sert tepki Haber

Kocaelispor taraftarından sert tepki

Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında Kocaelispor’un sahasında Şanlıurfaspor’a 1-0 mağlup olmasının ardından Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan resmi sosyal medya hesabından "Bu şehirde korkak adamlara yer yok" başlığı ile açıklama yaptı. Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan yaptığı açıklamada, "Bu şehirde korkak adamlara yer yok. Haftalardır oynanan futboldan memnun olmamamıza rağmen her hafta büyük bir sabırla bugüne kadar sustuk. Ama artık hiçbir şekilde susacak sabrımız kalmamıştır. Bu ligin en iyi olanaklarına sahip olan ve en yüksek bütçeli takımların başında gelen camiamız, bu ruhsuzluğu kesinlikle hak etmemektedir. Bin bir emek ve bir şehrin kenetlenmesiyle bugünlere geçmişini satmadan gelen camiamızın haftalardır yetersiz futbol oynatan teknik direktör ve ekibine tahammülü kalmamıştır. Bu geceden itibaren takımın sahada varlık göstermemesine sebep olan teknik direktör ve ekibinde bulunan herkesin istifasını ivedilikle bekliyor olacağız" denildi. "Artık gerekeni yapın" Açıklamanın devamında, "Milyonlar harcanarak kurulan mevcut kadronun oynadığı kötü futbolu asla ve asla kabul etmediğimiz gibi, bugünden itibaren sahada kaybedilen puanlara tepkimizi en yüksek sesle vermekten bir adım geri durmayacağız. Futbolcularımıza, bu camianın başka camialara benzemediğini unutmayın. Bu geceden itibaren sahada oynadığınız kötü futbolun sebebi ne ise bu sebepleri ve bahaneleri bir kenara bırakarak gittiğiniz her yerde peşinizden gelen taraftarların beklentilerine karşılık verin. Bu şehirde Kocaelispor taraftarının huzursuz olduğu yerde kimsenin huzurlu olmaya hakkının olmadığını unutmayın. Armanın hakkını verin. Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda, şampiyonluğa inanmayan ve beklentilerimizi karşılayamayan her kim varsa bu şehirde ona asla yer vermeyeceğiz. Artık gerekeni yapın".

Kocaelispor Taraftar Grubu Hodri Meydan, Ertuğrul Sağlam'ın İstifasını İstiyor: "Artık Gerekeni Yapın!" Haber

Kocaelispor Taraftar Grubu Hodri Meydan, Ertuğrul Sağlam'ın İstifasını İstiyor: "Artık Gerekeni Yapın!"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Kocaelispor'un Şanlıurfaspor'a yenilmesinin ardından, Hodri Meydan adlı taraftar grubu sessizliğini bozdu. Taraftarlar, "Bu şehirde korkak adamlara yer yok" başlığı altında yaptıkları açıklamada, takımın performansından memnun olmadıklarını ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile ekibinin istifasını talep ettiklerini belirttiler. Açıklamada, "Haftalardır oynanan futboldan memnun olmamamıza rağmen her hafta büyük bir sabırla bugüne kadar sustuk. Ama artık hiçbir şekilde susacak sabrımız kalmamıştır. Binbir emek ve bir şehrin kenetlenmesiyle bugünlere geçmişini satmadan gelen camiamızın haftalardır yetersiz futbol oynatan teknik direktör ve ekibine tahammülü kalmamıştır. Bu geceden itibaren takımın sahada varlık göstermemesine sebep olan teknik direktör ve ekibinde bulunan herkesin istifasını ivedilikle bekliyor olacağız" ifadeleri kullanıldı. Hodri Meydan, futbolculara da seslenerek, "Milyonlar harcanarak kurulan mevcut kadronun oynadığı kötü futbolu asla ve asla kabul etmediğimiz gibi, bu günden itibaren sahada kaybedilen puanlara tepkimizi en yüksek sesle vermekten bir adım geri durmayacağız. Armanın hakkını verin. Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda, şampiyonluğa inanmayan ve beklentilerimizi karşılayamayan her kim varsa bu şehirde ona asla yer vermeyeceğiz. Artık gerekeni yapın" şeklinde çağrıda bulundu. Taraftar grubunun bu kararlı duruşu, Kocaelispor camiasında büyük yankı uyandırdı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın geleceğiyle ilgili tartışmaları da beraberinde getirdi. Bu haber, Kocaelispor taraftar grubunun teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a yönelik istifa çağrısını ve geleceğe dair tartışmaları öne çıkarıyor.

Adanaspor, Kocaelispor maçı saatini bekliyor Haber

Adanaspor, Kocaelispor maçı saatini bekliyor

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, ligin 21. haftası programına göre deplasmanda karşılaşacağı Kocaelispor maçının saatini bekliyor. Ligin 19. haftasında deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfaspor karşısında varlık gösteremeyerek sahadan 4-0 yenik ayrılan, konuk ettiği rakibi Ankara Keçiörengücü'ne de 2-1 mağlup olan turuncu-bayazlılar, 6. kez göreve gelen Mustafa Kemal Kılıç nezaretinde Kocaeli maçının hazırlıklarını tamamladı. Ligde bu sezon oynadığı 20 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 14. sırada yer alan Trendyol 1. Lig'in Adana temsilcisi Toros Kaplanları, bugün oynanacak olan Kocaeli maçının saatini beklemeye başladı. Bu sezon oynadığı maçlarda rakiplerine 17 gol atan, kalesinde ise 30 gol gören Adanaspor, bu önemli maçta 3 puan alarak, sezon sonuna kadar ligde üst sıralara çıkmak istiyor. Kocaelispor-Adanaspor maçı, Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek. Kadir Beyaz ve Selim Şenöz ise yardımcı hakemler olarak görev alacak. ADANASPOR'UN MAÇ SONUÇLARI BOLUSPOR 0-2 ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 1-2 ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ 1-0    ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 0-2 KOCAELİSPOR TUZLASPOR A.Ş. 2-1 ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 1-0 ERZURUMSPOR FK GÖZTEPE A.Ş. 1-0 ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 4-2 BITEXEN GİRESUNSPOR SAKARYASPOR A.Ş. 2-0 ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 1-0 ÜMRANİYESPOR EYÜPSPOR 4-1 ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 0-2 GENÇLERBİRLİĞİ BODRUM FK 0-1 ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 0-3 AHLATCI ÇORUM FK MANİSA FUTBOL KULÜBÜ 1-1 ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 0-1 ALTAY TEKSÜT BANDIRMA SPOR 2-3 ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 1-1 BOLUSPOR ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR 4-0 ADANASPOR A.Ş. ADANASPOR A.Ş. 1-2 ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ

Adanaspor-Kocaelispor maçının ardından Haber

Adanaspor-Kocaelispor maçının ardından

(İLK HABER)-  Trendyol 1. Lig'in dördüncü haftasında kendi sahasında karşılaştığı Kocaelispor'a 2-0 mağlup olan Adanaspor'un teknik direktörü Özhan Pulat, "Şanssız bir gol yedik. Sonrasında 10 kişiyle uzatmalarla birlikte 70 dakika bu çocuklar bir onur mücadelesi verdi." dedi. Özhan Pulat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularının iyi mücadele ettiğini söyledi. Oynanan kötü futbolun sorumluluğunun kendisinde olduğunu belirten Pulat, "Şanssız bir gol yedik. Sonrasında 10 kişiyle uzatmalarla birlikte 70 dakika bu çocuklar bir onur mücadelesi verdi. Keçiören maçında oynadığımız kötü futbolun sorumlusu benim ama bu maç futbolu çirkinleştirmeden, futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Kaleciden başlayarak sürekli pas oyunu oynayan, açıları kapatan, sonrasında 10 kişi kalmamıza rağmen Kocaelispor gibi bir takıma karşı topa fazla sahip olmak daha can acıtıcı. Rakibin çok önemli silahları var." diye konuştu. Şanssız bir kırmızı kart gördüklerini anlatan Pulat, şöyle devam etti: "Ben hiçbir zaman bahanelere sığınmam. 18 yıldır Süper Lig ve 1. Lig'de çalışıyorum. VAR'ın olduğu günden bu yana kulübedeyim. İki tartışmalı pozisyonda 4'er dakika oyunun durup, pozisyona izlediği yerden karar verememek... Penaltı değilse bu hemen geri bildirim verilen bir şey. Daha maçın başında bize sarı kart veriyorsun. Biz, başkanıyla yöneticisiyle oyuncu grubuyla çok emek veriyoruz. Her santimini bu çocuklar hesaplıyor ama bu emeğin karşılığı bu kadar basitçe verilen kararlarla cezalandırılmamalıydı diye düşünüyorum." - Kocaelispor cephesi Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezonun kilit maçlarından birini oynadıklarını ifade etti. Milli arada takımın motivasyonunu artıracak bir galibiyet aldıklarını anlatan Sağlam, şunları kaydetti: "Bugün önceliğimiz kazanmaktı ve bu yüzden 3 puan aldığımız için mutluyum. Karşımızda çok genç, çok koşan, mücadele eden ve maçlarını analiz ettiğimiz zaman şanssız mağlubiyetler alan bir takım vardı. Bugün 6-7 puanlı bir takım karşımızda olmalıydı. Bugün oyuna iyi başladık ve oyunun kontrolünü elimize aldık. Rakibe ne oynamak istediğimizi kabul ettirirken golü bulduk. Rakip eksildikten sonra bizde de bir şeyler eksildi ve ondan sonraki süreç istediğimiz gibi gitmedi. Daha çok pozisyona girmemiz gerekiyordu ama maalesef bunu yapamadık."

Kaplan’da kayıp devam ediyor : 0-2  Haber

Kaplan’da kayıp devam ediyor : 0-2 

Serhat Şanlı (İLK HABER)- Adanaspor, Trendyol 1. Lig 4. Haftası açılış maçında sahasında Kocaelispor’u konuk etti. Maçın 30. Dakikasında Diakite’nin ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Adanaspor, mücadeleden 2-0 mağlup ayrılırken, konuk ekibin golleri 11’nci dakikada Cihat ve 90+8’de Barış Alıcı’dan geldi.  Maçın ilk yarısında her iki ekip kontrollü oynarken, oyun daha çok orta alanda geçti. Maçın 6’ıncı dakikasında ilk sarı kartını gören Diakite, maçın 30’ncu dakikasında gördüğü ikinci sarıdan sonra kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Kırmızı kart ile birlikte Toros Kaplanı’nın bir kişi eksilmesiyle birlikte Kocaelispor daha rahat oynamaya başladı. Adanaspor’un uzun paslarla beraberlik golünü ararken, konuk ekip ise kanatlardan atak geliştirdi. İkinci yarı ise Adanaspor daha istekli olurken, Kocaelispor skoru koruma çabasında oldu. Pozisyon açısından daha fazla yoğun geçen ikinci yarının son çeyreğinde her türlü riski göze alarak gol arayan Toros Kaplanı’nın son dakikada atağını, kontratağa çeviren Kocaeli ekibinden 90+8’de Candeias, soldan sürüklediği topu ceza alnına girip içeri gönderdi, kale önünde bulunan Barış Alıcı topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi: 0-2 Adanaspor, bu sonuçla ligde oynadığı 4 maçta 3’üncü mağlubiyetini alırken 3 puanda kaldı. Kocaelispor ise ikinci galibiyetini alarak puanını 6’ya çıkardı. STAD: Yeni Adana HAKEMLER: Muhammet Ali Metoğlu xx, Serdar Soydan xx, Emre Doğu xx ADANASPOR: Arda Akbulut xx, Hüseyin, Fatih xx, Evren Korkmaz xx, Ferhat xx, A. Dabo xx, Diakite xx, Harun xx (Dk.60 Serhat xx), Champness xx (Dk.89 Batuhan ?), Eric Ayuk xx (Dk.80 Mutlu Aksu xx), Metehan xx (Dk.60 Tetteh xx) KOCAELİSPOR: Harun xx, Oğuz xx, Yusuf Abdioğlu xx, Burak xx, Onur xx (Dk.85 Emir ?), Mesut xx (Dk.64 Serhat Taşdemir xx), Cihat xxx (Dk.54 Barış xx), Amaral xx (Dk.64 Emre Nefiz xx), Candeias xx, Cem Ekinci xx, Tanque xx (Dk.85 Atabey ?) GOLLER: (Dkk.11) Yusuf Cihat, (Dk.90+8) Barış Alıcı (Kocaelispor) SARI KARTLAR: Diakite (2), Özhan Pulat (Tek. Direktör) (Adanaspor), Burak (Kocaelispor) KIRMIZI KART: (Dk.30) Diakite (Adanaspor) VE MAÇ.. DAK.2: Kocaelispor ceza alanı çaprazına yakın yerden serbest vuruş kazandı. Candelas’ın kullandığı atışta defanstan Evren kafa ile topu uzaklaştırdı.  DAK.7: Adanaspor’un sağdan geliştirdiği atakta Diakite, kenar çizgisinden içeri gönderdi, Metehan’dan önce savunma araya girip meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. DAK.11: Orta alandan Amaral’ın pasında topla buluşan Cihat, yaklaşık 35 metreden kaleye şut çekti, kaleci Arda topa dokundu ancak yeterli olmadı ve meşin yuvarlak sol köşeden ağlarla buluştu. 0-1  DAK.20: Konuk ekipten Amaral sağdan topu içeri ortaladı. Ceza alanı ön çizgisinde bulunan Candeias kafa ile meşin yuvarlağı içeri çevirdi. Araya giren Ferhat topu uzaklaştırdı. DAK.30: Adanaspor’dan Diakite, rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. DAK.35: Kocaelispor soldan atak geliştirdi. Cihat soldan sürüklediği topu kenardan içeriye ortaladı, kale önünde bulunan Dankie kafa vurdu, top üstten auta çıktı. DAK.40: Adanaspor’dan Harun’un ceza alanına ortasında kafalardan seken topu ceza alanında Metehan kaleye şut çekti. Savunmadan dönen top sonrası turuncu-beyazlılar penaltı bekledi ancak VAR’da yapılan inceleme sonrası hakem devam kararı verdi. İKİNCİ YARI DAK.46: Maçın başlama düdüğüyle birlikte atak geliştiren Adanaspor’dan Champness, orta alandan aldığı topu bir oyuncuyu da geçerek ceza yayına kadar taşıdı. Burada ayara giren savunma uzaklaştırmak isterken, top Harun’un önüne düştü. Harun kontrol edip ceza yayı solundan ayak içiyle sağ köşeye gönderdi, top direğin yanından az farkla auta çıktı. DAK.48:Konuk ekipten Oğuz’un pasında Cem kontrol edip ceza alanı sağ çaprazından kaleye gönderdi, Ferhat’tan seken top kornere çıktı. DAK.50: Kocaeli ekibini atağında Candeias’ın sağdan ortasında Adanaspor’dan A. Dabo ve Ferhat anlaşamayınca ceza alnında top Cem’in önüne düştü, bu oyuncu bekletmeden şut çekti, A.Dabo’dan seken top kornere çıktı. DAK.59: Konuk ekipten Oğuz Ceylan sağdan içeri ortaladı, yükselen Cem’in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. DAK.62: A. Dabo orta alandan aldığı topu ceza yayına kadar sürükleyip, yay üzerinden yerden kaleye gönderdi, kaleci Harun uzanarak son anda kornere gönderdi. DAK.79: Kocaelispor sağdan organize geldi. Oğuz Ceylan ceza alanı önün kenardan yerden içeri gönderdi. Ceza alanı sağ içinde bulunan Barış gelişine vurdu, top yandan auta çıktı. DAK.88: Kocaelispor soldan köşe vuruşu kazandı. Oğuz’un kullandığı atışta, ön direkte bulunan Atabey sektirdi, top direğin yanından az farkla auta çıktı. DAK.90+8: Kocaelispor’un soldan geliştirdiği atakta Candelas, ceza alanına girip içeri gönderdi. Kale önünde bulunan Barış Alıcı meşun yuvarlağı tamamlayarak ağlara gönderdi. 0-2 FOTOĞRAF: TEVFİK DİNÇKALMIŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.