TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Küçükçekmece

İLKHABER-Gazetesi - Küçükçekmece haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Küçükçekmece haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Küçükçekmece'de silahlı saldırıda kadın hayatını kaybetti, saldırgan kaçtı Haber

Küçükçekmece'de silahlı saldırıda kadın hayatını kaybetti, saldırgan kaçtı

Olay, saat 09.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu kapüşonlu bir kişi, yol kenarında bekleyen bir kadına silahlı saldırı düzenledi. Saldırgan kadına 5 el ateş etti. Göğsünden ve boynundan aldığı mermilerle ağır yaralanan kadın yere yığılırken, yabancı uyruklu saldırgan ise olay yerinden koşarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar silah sesleriyle paniği kapılırken ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın özel bir hastaneye kaldırıldı. Kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise, incelemenin ardından saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Şahsın kadını takip ettiğini ileri süren görgü tanığı Turgay Yıldız, “Bir bayan yürüyerek buraya geldi. İlk önce aralarında bir itiş kalkış oldu. Sonra kadın, ‘imdat, yardım edin’ diye bağırdı. Sonra adam çantasında silahını çıkardı, bir el ateş etti. Ben de oraya doğru koşmaya başladım, ne oluyor diye, ne yapıyorsunuz dedim? Sanırım kadın vurulmanın etkisiyle yere düştü. Sonra şahıs, kadını yerde çevirip 4 el ateş etti, toplamda 5 el ateş etti. Göğsünden ve boynundan vurdu, adam öldürmeye gelmiş belli. Ambulansı aradık geldi, müdahale ettiler ama sanırsam kadını kurtaramadılar. Şahıs sıktıktan sonra kaçtı” dedi.

Küçükçekmece ünlü sanatçı ve DJ’lerle buluşturmaya hazır Haber

Küçükçekmece ünlü sanatçı ve DJ’lerle buluşturmaya hazır

Küçükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Gençlik Festivali, binlerce genci birbirinden ünlü sanatçı ve DJ’lerle buluşturmaya hazırlanıyor. Zeynep Bastık, Buray, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Keser, Eypio, Ozbi gibi isimlerin gençlere müzik dolu bir program sunacağı festival, 19-21 Ocak tarihleri arasında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Sömestirde eşsiz bir festival deneyimi yaşamak için İstanbullu gençleri Küçükçekmece’ye ‘Gençlik Festivali’ne davet eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Gençlerin heyecanı ve coşkusuyla geleneksel hale getirdiğimiz 3. Gençlik Festivalimiz başlıyor. Sömestir, zorlu bir eğitim-öğretim döneminin ardından tüm öğrenciler için moral ve motivasyon zamanıdır. Küçükçekmece’de sömestirin keyfe dönüşmesi için gençlerin tercihleri doğrultusunda eğlenebilecekleri, keyif alabilecekleri bir festival hazırladık. Tüm katılımcılara sevdikleriyle eğlencenin ve müziğin tadını çıkarmalarını diliyorum” diye konuştu. Geçtiğimiz yıl İstanbul’un dört bir yanından 50 bine yakın genci ağırlayan festival, bu yıl da adeta yıldızlar geçidine sahne olarak, gençlere sömestir eğlencesini ücretsiz sunacak. Küçükçekmece Belediyesi, konser alanına ilçenin dört bir yanından ring seferleri düzenleyecek. Gençlik Festivali ile ilgili ayrıntılı bilgi Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ndeki konser programı şöyle: "Kapı açılış: 17.30 19 Ocak Cuma: Güney Marlen, Ersin Show, Tepki, Hey Douglass, Zeynep Bastık 20 Ocak Cumartesi: Ne Münasebet, Ersin Show, Melis Fis, Ozbi, Buray 21 0cak Pazar: İlyas Yalçıntaş, Ersin Show, Gökhan Keser, Eypio, Emre Aydın."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.