TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#kupa

İLKHABER-Gazetesi - kupa haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, kupa haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Golfte Edinburgh Dükü Kupası'nın Türkiye ayağı Antalya'da düzenlenecek Haber

Golfte Edinburgh Dükü Kupası'nın Türkiye ayağı Antalya'da düzenlenecek

ANTALYA (AA) - Prestijli golf turnuvaları arasında gösterilen Edinburgh Dükü Kupası'nın (The Duke of Edinburgh Cup) Türkiye ayağının, 20-22 Ekim'de Antalya'da gerçekleştirileceği bildirildi.Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfının (TİKAV) açıklamasına göre, Uluslararası Ödül Programı'nın Türkiye'de uygulanmasının 20'nci yılı dolayısıyla geçen ay farklı programlarda Edinburgh Dükü Birleşik Krallık Prensi Edward'ı İstanbul'da ağırlayan vakıf, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yılında önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak.Golfte Edinburgh Dükü Kupası'nın takvimine bu yıl ilk kez Türkiye eklendi. 20-22 Ekim'de Antalya Belek'teki Gloria Golf Resort'te yapılacak turnuvaya spor, iş hayatının önde gelen isimleri ve yurt dışından sporcular katılacak.Türkiye ayağının finalistleri, İngiltere'de düzenlenecek Edinburgh Dükü Kupası Dünya Finalleri'ne katılmaya hak kazanacak.Turnuvadan elde edilecek gelir, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen gençlerin programa kazandırılması çalışmalarına kaynak olacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen TİKAV Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp, Cumhuriyetin 100'ncü kuruluş yılında ve Uluslararası Ödül Programı'nın ülkede 20'nci yılını kutladığı 2023'te, dünyaca bilinirliği olan golf turnuvasında Türkiye'nin ilk defa yer alacak olmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.​​​​​​​

MUĞLA - Bodrum'da Galatasaray şampiyonluk gecesi düzenlendi Haber

MUĞLA - Bodrum'da Galatasaray şampiyonluk gecesi düzenlendi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından 23’üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı. Göltürkübükü Mahallesi’ndeki bir otelde düzenlenen geceye Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray ve A Milli Takım eski teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray’ın eski oyuncuları Selçuk İnan, Ümit Karan, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan Özbek, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği'nin daveti üzerine Bodrum'a geldiklerini ve onlarla birlikte olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Geçen yıl kongre sürecinden önce de Bodrum'a geldiklerini ve bazı sözler verdiklerini hatırlatan Özbek, verdiği sözleri yerine getirdikleri için de mutlu olduklarını belirterek, "Cumhuriyetin 100. yılında bu kupayı kazanmak çok çok önemli. Bütün Galatasaraylılar için de önemliydi. Kupayı kazandık. Tüm taraftarlarıma, yönetim kurulu üyelerime ve bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi. Zor bir sezona hazırlandıklarını ve bu sezonda başarılarını devam ettirmek istediklerini vurgulayan Özbek, transfer çalışmalarının devam ettiğini, Galatasaray'ın her zaman çıtayı yüksek tutuğunu ve sürpriz isimlerin olacağını kaydetti. İspanya'nın Real Madrid Kulübü ile 6 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler'in transferini de değerlendiren Özbek, şöyle konuştu: "Arda benim de çok sevdiğim mükemmel bir oyuncu. Bahtı açık olsun. Orada da başarılı olacağına inanıyorum. Çok genç. Sadece bir ağabey, baba tavsiyesi olarak buradaki disiplini aynen orada da devam ettirsin. Çünkü çok zor bir kulübe gitti. Bir dünya kulübü. Başarılı olması hepimizi gururlandırdı. Kendisine başarılar diliyorum." Galatasaray’ın eski futbolcularında Selçuk İnan ise Arda Güler'i çok genç yaştan beri tanıdığını, kendisinin çok önemli bir potansiyel ve önemli bir yetenek olduğunu söyledi. Güler'in Real Madrid’de iyi oynayacağını düşündüğünü dile getiren İnan, "Eğer çok yetenekli ve iyi bir oyuncuysanız bir şekilde oynarsınız. Arda’nın bizi güzel bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Ona da buradan başarılar diliyorum, Allah yolunu açık etsin inşallah." diye konuştu. Gecede sanatçı Zeynep Casalini sahne aldı. Programa katılan birçok davetli Fatih Terim ve Galatasaray’ın eski yıldızlarıyla fotoğraf çektirdi. Gecede ayrıca Galatasaray’ın şampiyonluk kupası sergilendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.