TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#logo

İLKHABER-Gazetesi - logo haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, logo haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Mavi kuşa elveda: Elon Musk Twitter'ın yeni logosunu duyurdu Haber

Mavi kuşa elveda: Elon Musk Twitter'ın yeni logosunu duyurdu

SERHAT AKARSU (İLKHABER) -Elon Musk, Twitter'ın büyük bir X logosuyla yeniden markalaştığını açıkladı. Şirketin CEO'su Linda Yaccarino, San Francisco, Kaliforniya'daki genel merkezinin yan tarafına ışınlanan yeni logonun bir görüntüsünü "tweetledi". "Lights. Camera. X!" diye yazdı. Musk ayrıca şirketin genel merkezinde yeni logonun bir görüntüsünü yayınladı - ve tweetlerin artık ne olarak adlandırılacağı sorulduğunda şunları söyledi: "x'ler". Musk, Twitter'ı satın almadan önce bile "X, her şey uygulaması "nı başlatma arzusundan uzun süre bahsetmişti. ESKİ LOGO NASIL ORTAYA ÇIKTI Mevcut Twitter kuşu orijinal haliyle 2010 yılında ortaya çıkmıştı. Basketbol efsanesine atfen Larry ya da Larry T. Bird olarak adlandırılmıştı. Twitter'ın kurucu ortağı Biz Stone, Bostonlu ve Boston Celtics'in büyük bir hayranı. Fikir, bir kuşun çıkardığı seslerin (o dönemde) tweetlerle karşılaştırılabilir olmasıydı: hızlı ve kısa. Larry, 2012 yılında Martin Grasser'in logoyu daha sade ve temiz bir logo olarak yeniden tasarlaması ve açık mavi rengin beyaz web sayfalarında daha çekici görünen daha koyu bir tonla değiştirilmesiyle bir makyaj geçirdi. Bir sinek kuşundan esinlenen Grasser, görüntüyü oluşturmak için çiziminin üzerine 15 farklı daire yerleştirdi. Twitter'ın web sitesinde hala logosunun şirketin "en tanınmış varlığı" olduğu ve bu nedenle firmanın "logosunu bu kadar koruduğu" belirtiliyor. Bu metnin çok yakında değişmesini bekliyoruz.

n11 artık mor ve sarı renkleriyle kullanıcılarıyla buluşuyor Haber

n11 artık mor ve sarı renkleriyle kullanıcılarıyla buluşuyor

İSTANBUL (AA) - Getir'in, n11'i satın almasının ardından e-ticaret platformunda yapılan yenilikler duyuruldu.n11'den yapılan açıklamaya göre, şirketin Getir ailesine katılmasıyla birlikte logosundaki uğur böceği renkleri kırmızı ve siyahtan, mor ve sarı renge dönüştü. n11, yenilenen logosuyla birlikte "10 üzerinden 11'lik alışveriş" vurgusu yaptığı sloganıyla yeni bir döneme girildiğinin mesajını verdi.n11, yeni döneminde 10 üzerinden 11'lik fırsatlarla alışveriş deneyimi başlatıyor. 31 Temmuz'a kadar tüm kullanıcılara bir siparişlerine özel 111 TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. 10 TL ve üzeri tüm alışverişlerde ücretsiz kargo sağlanırken, kullanıcılar seçili elektronik ürünlerde vade farksız 9 taksitle alışveriş yapma imkanına sahip oluyor.Öte yandan markalara özel indirimler, n11 mağazasında sabitlenen fiyatlar ve alışveriş yaptıkça kazandıran kuponlarla, n11 kullanıcılarına avantajlı alışverişin kapıları açılıyor.- "Yeniliklerimizi duymaya devam edeceksiniz"Açıklamada yeni döneme ilişkin değerlendirmeleri yer alan n11 Üst Yöneticisi (CEO) Nihal Dindar Akın, n11'in Türkiye e-ticaret sektöründe her zaman yenilikçi ve öncü bir oyuncu olduğunu belirterek, bir süredir büyük bir dönüşümün içerisinde olduklarını anlattı.Akın, "Bugün dönüşümün ilk çıktıları olan yeni renklerimizi, logomuzu, mottomuzu ve konsept tasarımlarla daha keyifli hale gelen yeni arayüzümüzü kullanıcılarımızla ve iş ortaklarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kullanıcılarımıza '10 üzerinden 11'lik' bir alışveriş deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeniliklerimizi duymaya devam edeceksiniz." ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.