TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#M. Umut Uysal

İLKHABER-Gazetesi - M. Umut Uysal haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, M. Umut Uysal haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Başantrenör Uysal, Kente İyi Bir Heyecan Yaşattık Haber

Başantrenör Uysal, Kente İyi Bir Heyecan Yaşattık

SERHAT AKARSU ADANA (İLKHABER)- Çukurova Sultanlarının Başantrenörü M. Umut Uysal geride kalan sezonda takımı hakkında şu açıklamalara yer verdi; “Geride kalan sezonuna baktığımızda aslında iyi bir sezon geçirdik. İlk kez Sultanlar Ligi’ne çıktık ve bu sezon ligde kalmak çok önemliydi. Sezon başında zaten bunun üzerine hesap yapmıştık ancak aynı zamanda play-off potası içerisinde kalmayı da çok istiyorduk. Hatta hayalimiz ilk yılımızda Avrupa olur mu diye de düşünüyorduk. Sezonun ilk devresini çok iyi bir yerde bitirdik. Sıralamada 7. sırada yani Play-off potasında yer alıyorduk. İkinci devre depreme kadar olan süreçte bir Aydın maçıydı kaybettiğimiz. O da 3-2’lik bir skorlaydı. İlk devre mağlup ettiğimiz ekipti. Depreme kadar gayet iyi gittiğimizi düşünüyorum. Sezon sonuna doğru da depremden önce ve depremden sonra ayırıyorduk çünkü ülke olarak büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldı ve bunu da yaşayanlardan en yakın olan biziz. Deprem sonrası çok ötü konsantrasyon eksiklikleri yaşadık Depremden sonra 3 maç üst üste kazanıp, play-off potasında kalmak çok önemliydi. Çünkü bizim için artık farklı bir misyon oluşmuştu. Hem play-off mücadelesi, hem de deprem yaralarını sarma misyonu üzerimizdeydi.  Her maçımızı bunun bilinciyle oynadık. Depremden sonra çok sert bir fikstürümüz vardı. THY, Eczacıbaşı, Fenerbahçe gibi üst üste çok zorlu maçlar oynadık. Nilüfer Belediyesi maçını da çok kötü kaybettik. Çünkü 2-1 öndeydik ve 23-21’de verdik. Sarıyer maçında iddiamız hâlâ devam ediyordu ama o büyük kayıptan sonra, ister istemez konsantrasyonda eksiklik ve bozukluklar yaşadık. Son oynadığımız Vakıfbank maçına kadar iddiamızı devam ettiriyorduk. Ligde aynı galibiyet ama puan farkıyla 9’ncu sırada kaldık ve play-off’a giremedik. Bizi en çok üzen nokta da bu. İlk yılında mücadele eden bir takımın buraya kadar getirip, ellerimizin arasından kayıp gitmesi bizi çok üzdü. Sezon başında; ‘İlk yılımız ve lige renk katan bir ekip olmak istiyoruz’ diye söylemiştim. Bunu başardığımızı düşünüyorum. İyi bir heyecan yaşattık. Düşme tehlikesi hiç yaşamadık. Bu senenin sonundan ders çıkarıp inşallah önümüzdeki sezon buralara bırakmadan play-off’u garantileyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü ona göre çok iddialı bir takım kurduk. Soner Çetin başkanımıza teşekkür ediyorum çünkü buraya geldiğim ilk günden bugüne kadar bana hep güvendi. Ben de elimden geldiği kadar hem başkanımızı, hem kulübü, hem de Adana’yı ekip arkadaşlarımla beraber mahcup etmemek için çalışıyorum. Adana’yı çok seviyorum Adana’da çok mutlu olduğumu daha önce de söylemiştim. Eğer gidilecekse, burada bir Avrupa kupası kazanıp gidilmesini düşünen, inanan biriyim. Adana’yı çok seviyorum. Bize karşı çok büyük bir ilgi var. Sözleşme yeniledim ve her iki tarafa da hayırlı olsun.”

Uysal, Transfer çalışmalarımızın %90’ı bitti Haber

Uysal, Transfer çalışmalarımızın %90’ı bitti

SERHAT AKARSU ADANA (İLKHABER)- Çukurova Belediyesi SK Başantrenörü M. Umut Uysal transfer çalışmaları hakkında çok önemli bilgiler verdi. Uysal alınan oyunculara da değinerek, “Çok önemli iki yabancı oyuncu aldık. Mevcut oyuncumuz Angela Leyva ile sözleşme uzattık. Ayrıca Bulgaristan Milli takımının kaptanı ve aynı zamanda Alba-Blaj’da oynayan Gergana Dimitrova ile anlaştık. Dimitrova, daha önce PTT’de de oyandı ve Angela Leyva ile oynayan bir oyuncu. Tabi en önemli bir transferimiz de Samanta Fabris oldu. Pasör çaprazı olarak Hırvatistan milli takımında da oynayan önemli bir oyuncu. Bu sene Eczacıbaşı’ndaydı. Samanta Fabris’in Gergana Dimitrova ile Adana’ya gelmesi bizim için çok değerli. Geçtiğimiz sezonki pasörümüz Nursevil Aydınlar ile tekrar anlaştık. İki tane libero aldık. Beril Yıldırım ve Ceren Ünal. Orta oyunculardan mevcut kadromuzdan Selin Uygur ile anlaştık. Pasörümüz Burcu Yönder ile tekrar masaya oturduk. PTT’den Büşra Şahin Güneş, Kuzey Boru’dan Yasemin Yıldırım ile anlaştık. Şimdi transferin yüzde 90’ı bitti ve kaldı 1-2 noktamız. Görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu. 3 oyuncuyla yolumuza devam ediyoruz Mevcut kadrolarından 3 oyuncuyla devam ettiklerini ve kurdukları ekibin yeni sezonda beklentilerinin üzerinde iş çıkaracaklarını da ifade eden Uysal, “Mevcut kadromuzun çoğuyla yollarımız ayırdık. Şimdi 3 oyuncuyla yolumuza devam ediyoruz. Angela Leyva, Burcu Yönder ve Selin Uygur ile devam ediyoruz. Kurduğumuz takım beklentilerimizin üzerinde bir sezon çıkaracaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 1-2 yılda salonumuz da yapılırsa, Avrupa kupalarını orada oynamayı isteriz.” sözlerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.