TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Motorin

İLKHABER-Gazetesi - Motorin haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Motorin haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Aracına benzin, motorin alacaklar dikkat! Benzin ve motorinde indirim bekleniyor Haber

Aracına benzin, motorin alacaklar dikkat! Benzin ve motorinde indirim bekleniyor

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve dövizdeki değişimler, akaryakıt fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Son zamlardan sonra vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarında düşüş umuduyla bekliyordu. Son gelen bilgilere göre bu umutlar boşa çıkmayacak gibi görünüyor. Edinilen bilgilere göre, Salı gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzin ve motorinde 1,5 TL civarında bir indirim bekleniyor. Bu indirim, son zamların ardından vatandaşlara bir nebze olsun nefes aldıracak. İNDİRİMİN NEDENİ: Brent petrol fiyatlarında son zamanlarda yaşanan düşüş Dolar/TL kurundaki gerileme GÜNCEL FİYATLAR: Benzin Fiyatları: Adana'da en ucuz kurşunsuz benzin 95, Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Sarıçam, Seyhan, Tufanbeyli ve Yumurtalık'ta 45.49 TL/Litre fiyata satılıyor. En pahalı benzin ise 45.51 TL/Litre ile Yüregir'de satılıyor. Motorin Fiyatları: Adana'da en ucuz motorin (Ultra Force) Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Sarıçam, Seyhan, Tufanbeyli ve Yumurtalık'ta 42.94 TL/Litre fiyata satılıyor. En pahalı motorin ise 42.96 TL/Litre ile Yüregir'de satılıyor. Not: Bu bilgiler 06 Mayıs 2024 tarihi için geçerlidir ve güncelleme sıklığı istasyona göre değişiklik gösterebilir. En güncel fiyatlar için istasyonların internet sitelerini veya mobil uygulamalarını kontrol edebilirsiniz.

Benzin değil bu sefer motorin! 25 Nisan'da yakıt fiyatlarında indirim bekleniyor! İşte güncel fiyatlar... Haber

Benzin değil bu sefer motorin! 25 Nisan'da yakıt fiyatlarında indirim bekleniyor! İşte güncel fiyatlar...

Petrol fiyatlarındaki gerileme, akaryakıt fiyatlarına olumlu yansımaya devam ediyor. Son dönemde yaşanan düşüşün ardından, araç sahipleri 25 Nisan Perşembe gününden itibaren motorin fiyatında indirim bekliyor. Brent petrol fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadığı sürece, 25 Nisan Perşembe günü motorin fiyatlarında indirim öngörülüyor. Motorinin litresindeki indirim, araç sahipleri için önemli bir ferahlık sağlayacak. Akaryakıt fiyatları, araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Petrol fiyatlarındaki düşüş, akaryakıt fiyatlarında da olumlu bir etki yaratıyor ve araç sahiplerinin dört gözle beklediği indirim haberiyle karşılanıyor. GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI İL   KDV      Kurşunsuz Benzin 95 (Ultra Force 95)    Motorin (Ultra Force)     Motorin (Eco Force)       Gazyağı    Fuel Oil       Yüksek Kükürtlü Fuel Oil     Kalorifer Yakıtı    ADANA  (KDV'li) 45.09 TL/L 43.71 TL/L 43.67 TL/L 37.32 TL/L 27.47 TL/L 24.29 TL/L 31.68 TL/L MERSİN  (KDV'li) 45.06 TL/L 43.70 TL/L 43.66 TL/L 37.33 TL/L 27.49 TL/L 24.29 TL/L 31.68 TL/L OSMANİYE  (KDV'li) 44.94 TL/L 43.56 TL/L 43.52 TL/L 37.33 TL/L 27.46 TL/L 24.30 TL/L 31.69 TL/L ANKARA  (KDV'li) 44.47 TL/L 43.09 TL/L 43.05 TL/L 37.27 TL/L 27.38 TL/L 24.25 TL/L 31.64 TL/L İSTANBUL ANADOLU  (KDV'li) 43.53 TL/L 42.13 TL/L 42.09 TL/L 37.25 TL/L 27.47 TL/L 24.29 TL/L 31.61 TL/L İSTANBUL AVRUPA   (KDV'li) 43.62 TL/L 42.20 TL/L 42.16 TL/L 37.25 TL/L 27.43 TL/L 24.29 TL/L 31.61 TL/L

Mazota (Motorine) Yansıyan İndirim, Akaryakıt Fiyatlarını Etkiledi Haber

Mazota (Motorine) Yansıyan İndirim, Akaryakıt Fiyatlarını Etkiledi

Akaryakıt sektöründe yeni bir dönem mi başlıyor? Son günlerde motorin (mazot) fiyatlarında yaşanan indirimler, sürücüler arasında heyecan yaratıyor. Peki, mazota yansıyan indirimlerle birlikte akaryakıt fiyatlarında nasıl bir değişim yaşanacak? Sürücülerin aklındaki soruları cevaplamak için işte tüm detaylar ve fiyatları etkileyen faktörler... Motorin Fiyatlarına Gelen İndirim 1 Mart 2024 tarihinde akaryakıt fiyatlarında önemli bir değişiklik yaşandı. Mazota gelen indirim, otomobil sahipleri arasında sevinçle karşılandı. Bu indirim, litre fiyatlarına yansıyarak pompa fiyatlarında düşüş sağladı. Gelişmelerin yakından takip edildiği şu günlerde, milyonlarca sürücü yeni fiyatları merakla bekliyordu. Geçtiğimiz haftalarda EPDK indirimi ile gündeme gelen akaryakıt fiyatları, bu hafta da değişiklik gösterdi. Ancak, bu seferki değişiklik sadece motorin (mazot) fiyatlarını etkiledi. Akaryakıt sektörü kaynakları, bu indirimi paylaşarak sürücülerin dikkatini çekti ve merak uyandırdı. Dolar kuru ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların da etkisiyle, akaryakıt fiyatları sürekli bir izleme gerektiriyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde farklılık gösteren akaryakıt fiyatları, literatürdeki indirimle yeniden şekillendi. İndirimin detaylarına bakıldığında, motorin fiyatlarında önemli bir düşüş yaşandığı görülüyor. Ancak, benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik gözlemlenmedi. İndirimin yansımasıyla birlikte, İstanbul'da Avrupa ve Anadolu Yakası'nda litre fiyatları değişti. Benzin ve motorin fiyatlarının yanı sıra LPG fiyatlarında da güncelleme yapıldı. Benzer şekilde, Ankara ve İzmir'de de akaryakıt fiyatlarında değişiklikler yaşandı. Otomobil sahipleri için önemli olan bu güncel gelişmeler, akaryakıt fiyatlarının yakından takip edilmesini gerektiriyor. Sürücüler, bu değişimleri dikkate alarak seyahat planlarını ve bütçelerini şekillendirebilirler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.