TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#muharremince

İLKHABER-Gazetesi - muharremince haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, muharremince haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Muharrem İnce: “Ben olmazsam 1. turda Erdoğan seçimi kazanıyor” Haber

Muharrem İnce: “Ben olmazsam 1. turda Erdoğan seçimi kazanıyor”

13. Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi (MP) Genel Başkanı Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’na “21 yıldır Erdoğan’ı yenemiyorsunuz, trollerinizle bana çatıyorsunuz. Utanmanız lazım, bence utanmalısınız. Ben seçimi 2 tura bıraktırıyorum. Hata yapıyorsunuz troller, Ben olmazsam 1 turda Erdoğan seçimi kazanıyor” diyerek gönderme yaptı. MP Genel Başkanı Muharrem İnce, seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Denizli’de gündemi değerlendirdi. Gece kendisini karşılayan gençlere teşekkür eden MP lideri Muharrem İnce, “Denizli'den aldığım gaz, beni Pazar gününe kadar götürür” diyerek konuşmasına başladı. Türkiye’nin Pazar günü önemi bir seçime gideceğine işaret eden Muharrem İnce, “Bu seçimde belirleyici olan bazı unsurlar var. Bunlardan birisi HDP, öbürü CHP listelerindeki 77 kişi. Bunların içinde de eski AKP’li dolu. Yurttaşlarımız ve seçmenlerimize sesleniyorum. ‘Stratejik oy kullanıyoruz’ dediniz. 2011’de MHP baraja takılmasın diye MHP’ye oy verdiniz. 2015’te HDP baraja takılmasın diye HDP’ye oy verdiniz. Bu seçimde Memleket Partisi mutlaka Mecliste olmalıdır. CHP listelerinden seçilen eski AK Parti’lilerin yeniden AK Parti’ye gitmeyeceğinin, Anayasa değişikliği için 360 milletvekili bulmayacağının garantisini kimse veremez. Sizde de var burada bir tane, CHP’nin 3’üncü sıra adayı. Çankaya’da Sadullah Ergin var, sizde de var burada. CHP’li kardeşlerime sesleniyorum; hata yaparsınız. Bunun 5 yıllık dönüşü yok. Bas oyunu Memleket Partisine; Atatürkçüler, cumhuriyetçilerin bu memleketin sigortası olsun. Memleket Partisi, Türkiye’nin sigortasıdır. CHP listeleri yanlış şekillenmiştir. Başta Sadullah Ergin olmak üzere bu 77 kişi yanlıştır. ‘Davutoğlu’nu Babacan’ı Cumhurbaşkanı Yardımcısı yaparsan hesap soramazsın’ dedim. Pazartesi günü ayrılacaklar partiden. Ben o partiye 40 yıl hizmet ettim, korumak için iyi niyetle söyledim” diye konuştu.

İnce: “Altılı masa hiç güven vermiyor, her an patlayacak dinamit gibi” Haber

İnce: “Altılı masa hiç güven vermiyor, her an patlayacak dinamit gibi”

 Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, altılı masanın hiç güven vermediğini söyleyerek, “Altılı masa ise hiç güven vermiyor bana. Her an patlayacak bir dinamit gibi. Altılı, yedili, karışık kaçlı olduğu da karışık. Oradan da iş çıkmaz. Oradan beceri çıkmaz, ortaklık çıkmaz.” dedi.        Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi depremin en çok etkilediği Hatay'da partililer karşıladı. İnce ve beraberindeki partililer, Dörtyol ilçesi Çaylı Caddesi'nde çarşıda esnafını selamladı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Ardından ilçedeki çadır kentte iftar hazırlığı yapan ekipleri ziyaret etti. Daha sonra İskenderun ilçesine hareket eden İnce ve partililer burada çadır kenti ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Depremzede Özcan ve Hülya Vurucu, çiftinin çadırına konuk olan İnce, burada aile ile iftar yaptı.      “Altılı masa hiç güven vermiyor bana”    Programlar sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Bu Hatay'a 5’inci ya da 6’ıncı gelişimiz. Depremden bu yana buralardan ayrılmıyoruz. Bugün İskenderun'dayız. Vurucu ailesinin Özcan ve Hülya çiftinin çadırında iftarımızı yaptık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Güzel Hatay yemeklerinden yedik. Tabii bir depremden öncesi var. Bir deprem anı var. Deprem sonrası var. Bir de uzun vadesi var. Türkiye tabii ki büyük devlettir. Yani depremden sonra çadırlarını, konteynerlarını, insanların yiyeceğini, belediyeler, devlet çözecektir. Konudan bir sıkıntı yok. Hizmet eden herkese de teşekkür ederiz. Altılı masa ise hiç güven vermiyor bana. Her an patlayacak bir dinamit gibi. Altılı, yedili, karışık kaçlı olduğu da karışık. Oradan da iş çıkmaz. Oradan beceri çıkmaz, ortaklık çıkmaz. Ne yapacaklar? Yani Libya tezkeresi geldiğinde CHP hayır verecek İYİ Parti evet. Ne olacak? Hiçbir şey olmaz. Onun için biz bu memlekete bir üçüncü seçeneğiz Memleket Partisi olarak. Ve Muharrem İnce Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayıdır. Onlar 17 tanesi bir yerde 17'si bir yerde. Biz sadece bir partiyle kadrolarımızla seçime giriyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.       

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.