TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#ölü

İLKHABER-Gazetesi - ölü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, ölü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İsrail Maghazi Mülteci Kampı’nı hedef aldı: 18 ölü Haber

İsrail Maghazi Mülteci Kampı’nı hedef aldı: 18 ölü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki Maghazi Mülteci Kampı’na düzenlediği 2 farklı saldırıda 18 kişinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı belirtildi. İsrail’in abluka altına aldığı Gazze Şeridi’nde onlarca ailenin yaşadığı mülteci kamplarına yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail ordusu bugün Gazze Şeridi’ndeki Deir el-Balah kentinde yer alan Maghazi Mülteci Kampı’ndaki farklı yerleşim noktalarına saldırı düzenledi. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, Afana ailesinin yaşadığı eve düzenlenen hava saldırısında aralarında çocukların da bulunduğu 8 aile üyesinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin ise enkaz altında kaldığı belirtildi. Olay yerine gelen sivil savunma ekipleri ve gönüller enkaz altında kalanları çıkarmak için çalışma başlattı. Düzenlenen ilk saldırıdan yaklaşık 2 saat sonra kamptaki başka bir nokta daha İsrail savaş uçaklarının hedefi oldu. Yerel kaynaklara göre saldırıda Al-Qatrawe ailesinin yaşadığı evin vurulması sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi öldü, onlarca kişi ise yaralandı. Saldırı sonucu yıkılan binanın enkazı altında kalanları arama kurtarma çalışmaları ise sürüyor. Saldırılar nedeniyle kamptaki yerleşim alanlarında büyük hasar meydana gelirken, enkazdan çıkarılan cesetler ile yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla El Aksa Şehitleri Hastanesi’ne götürüldü. İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki Maghazi, Şati, Cibaliye, Nuseyrat ve Bureij gibi mülteci kamplarını birçok kez hedef alması sonucu yüzlerce kişi hayatını kaybetmişti.

Antalya'da kayalıklarda bulunan kız çocuğunun cesedi ailesine teslim edildi Haber

Antalya'da kayalıklarda bulunan kız çocuğunun cesedi ailesine teslim edildi

Şirinyalı Mahallesi'nde 30 Ekim'de kayalık alanda cesedi parçalanmış halde bulunan kadının Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testi sonrası 13 yaşındaki Aylin Kaya olduğu tespit edildi. Kayıp ilanı veren aileye ulaşan polis ekipleri, anne Natalya Kaya'nın da kızını teyit etmesi üzerine otopsi işlemlerinin ardından cenazeyi aileye teslim etti. Cenazenin teslimi sırasında anne Kaya üzüntü yaşadı. Aylin Kaya'nın cenazesi Kurşunlu Mezarlığı'na defnedilecek. - Olay Antalya'da 25 Ekim’de okul servisinden indikten sonra ortadan kaybolan Aylin Kaya’nın ailesi, kayıp başvurusunda bulunmuştu. Muratpaşa ilçesinde 30 Ekim'de falezlerde bulunan kız çocuğunun cesedini, anne Natalya Kaya Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda kıyafetlerinden teşhis ederken, yapılan DNA testiyle kızı olduğu kesinleşmişti. Soruşturma çerçevesinde, bir hafta önce okula gitmek için evden çıkan ve servisten indikten sonra ortadan kaybolan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Aylin Kaya’nın ailesi bulunan cesedin kızlarına ait olabileceği ihtimali üzerine Adli Tıp morguna geldi. Gerekli işlemlerin ardından cesedi gören anne Natalya, elbiselerden yola çıkarak cesedin kızına ait olduğunu söyledi. DNA karşılaştırmasının ardından cenazenin Aylin Kaya'ya ait olduğu belirlendi. Daha sonra cenaze anne Natalya Kaya tarafından teslim alındı. Gözyaşlarına boğulan anneyi eşi ve yakınları sakinleştirdi. Kaya'nın cenazesi İsmail Fetane Şahin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Güzeloluk Mahallesi'ndeki Boynuzlu Kuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.