TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#oyuncu

İLKHABER-Gazetesi - oyuncu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, oyuncu haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Alisa Sezen Sever benzetildiği ünlüleri paylaştı Haber

Alisa Sezen Sever benzetildiği ünlüleri paylaştı

Son zamanların hit dizisi 'Bahar' reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide dikkat çeken isimlerden Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever ise bir hayli merak ediliyor. Peki Alisa Sezen Sever kimdir? Burcu ne? TikTok hesabından benzetildiği ünlüleri paylaşan Alisa oldukça beğenildi. İşte Alisa Sezen Sever'e dair merak edilenler... Alisa Sezen Sever Kimdir? Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisinde dikkat çeken isimlerden biri de Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever oldu. Peki, Bahar dizisinde Umay'ı canlandıran Alisa Sezen Sever kimdir, kaç yaşında? Alisa Sezen Sever, 1 Temmuz 2006 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Dikkatleri üzerine toplayan Alisa Sezen Sever, ilk olarak 2022 yılında Show'da yayımlanan 'Sipahi' isimli dizi ile kendini tanıttı. "Sipahi" dizisinde Ece karakterini canlandıran yetenekli oyuncu daha önce "Muhteşem Yüzyıl", "Güllerin Savaşı", "Evli ve Öfkeli", "Sahipli", "Keşke Hiç Büyümeseydik'' adlı yapımlarda oynadı. Son olarak 'Bahar' dizisinde umay karakteri ile ekranlara çıkan oyuncu gönüllerde taht kurmayı başardı.17 yaşında olan Alisa Sezen güzelliği ile ünlü oyunculara benzetiliyor. Alisa TikTok videosu ile kendisine benzetilen ünlüleri paylaştı. Benzetildiği ünlüler arasında Popüler oyuncu Afra Saraçoğlu ve Dünyaca ünlü model Gigi Hadid yer alıyor.

hummel Türkiye'nin  marka yüzü Sıla Türkoğlu oldu Haber

hummel Türkiye'nin marka yüzü Sıla Türkoğlu oldu

hummel Türkiye, İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonunun lansmanını, marka yüzü Sıla Türkoğlu ile gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle kutladı. Etkinlik, şehrin merkezindeki şık bir mekânda gerçekleştirildi ve katılımcılara renkli bir deneyim sunuldu. Enerjik ve renkli tasarımlar hummel Türkiye, bu özel günü, markanın değerlerini ve estetik anlayışını yansıtan yeni koleksiyonu ile taçlandırdı. İlkbahar - Yaz 2024 koleksiyonu, sürdürülebilirlik ve estetik detayları bir araya getiriyor. Etkinliğin yıldızı ise enerjik ve canlı renkleriyle ön plana çıkan Bubblegum ayakkabı koleksiyonu oldu. Koleksiyonda yer alan çok renkli tasarımlar, güneşli günlerin neşesini yansıtırken, modern ve sürdürülebilir spor giyim anlayışını da spor severlerle buluşturuyor. Marka, modayı ve fonksiyonelliği bir arada sunarak spor giyimde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Etkinlikte, Sıla Türkoğlu da yeni koleksiyonun yüzü olarak, şıklığı ve zarafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Etkinlik, müzik, eğlence ve modanın iç içe geçtiği unutulmaz anlara sahne oldu. “Her alanda Türkiye ile olan bağımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz” Sıla Türkoğlu ile iş birlikleri hakkında konuşan hummel Türkiye Ülke Direktörü Eddy Massier, “Genç ve başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu ile keyifli ve heyecan verici bir anlaşmaya imza attık. 100. yılımızı kutlarken, markamızı tanımlayan öncü başarıların, ikonik spor anlarının ve ilham verici insan becerilerinin yüzyılını da kutluyor; her alanda Türkiye ile olan bağımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi. "hummel Türkiye ile keyifli bir yolculuk" Gecenin yıldızlarından olan Sıla Türkoğlu ise hummel Türkiye ile ilgili şunları belirtti: "hummel Türkiye ile bu yaratıcı yolculuğun bir parçası olmak benim için keyifli bir deneyim. 100. yıl gibi özel bir dönemde markanın yüzü olarak, İlkbahar - Yaz 2024 koleksiyonumuzu tanıtmak ve bu renkli etkinlikte yer almak beni çok heyecanlandırıyor. hummel'ın sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımı, spora olan tutkumla kusursuz bir uyum içinde."

Kızılcık Şerbeti 'Çimen' Kimdir? Selin Türkmen'in yaşı hakkındaki iddialar şaşırttı Haber

Kızılcık Şerbeti 'Çimen' Kimdir? Selin Türkmen'in yaşı hakkındaki iddialar şaşırttı

Kızılcık Şerbeti Çimen kimdir, sorusu dizinin izleyenler tarafından merak konusu oldu. Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde rol alan oyuncu Selin Türkmen kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte rol aldığı diziler! Oyuncu Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Çimen karakteriyle sosyal medyaya damgasını vurdu. Bir dönem yaşının yanlış bilinmesiyle gündem olan Türkmen konuyla ilgili açıklama yapmış ve kafa karışıklığını gidermişti.  SELİN TÜRKMEN KİMDİR? Selin Türkmen, 2000 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Hukuk fakültesi mezunu olan genç oyuncu, ilk olarak Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle tanındı. "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki Çimen karakteri ile yıldızı parlayan Türkmen, performansıyla izleyicilerden tam not alıyor. SELİN TÜRKMEN KAÇ YAŞINDA Genç oyuncu Selin Türkmen’in 44 yaşında olduğu iddia ediliyordu. Sosyal medyada da gündem olan konunun, en çok ziyaret edilen Vikipedi’de yer alması sonucunda ortaya çıktığını düşünülüyor. Selin Türkmen aslında 2000 doğumlu ve 24 yaşında. Kamera Önü Oyunculuk ve Diksiyon eğitimleri alan genç oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisi ile büyük çıkış yakaladı. İşte Selin Türkmen'in rol aldığı bazı diziler ve filmler: Sen Çal Kapımı Kızılcık Şerbeti (Çimen karakteriyle)

Bahar dizisindeki başarısı ile göz kamaştıran Demet Evgar kimdir? Haber

Bahar dizisindeki başarısı ile göz kamaştıran Demet Evgar kimdir?

Bahar dizisindeki performansıyla dikkat çeken Demet Evgar, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak tanınır. 18 Mayıs 1980'de Manisa'da doğmuştur. Arnavut kökenli olan Evgar, oyunculuk kariyerine 17 yaşında amatör bir tiyatro topluluğunda başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyeri boyunca birçok tiyatro oyununda rol almış ve pek çok ödül kazanmıştır. Demet Evgar'ın oynadığı dizi ve filmler Demet Evgar, sinema dünyasında da önemli bir yer edinmiştir. Beyza'nın Kadınları, Güneşi Gördüm, Vay Arkadaş gibi filmlerde başarılı performanslar sergilemiştir. Televizyon kariyerinde ise birçok dizi ve programda yer almıştır. En bilinen rolleri arasında 1 Kadın 1 Erkek, Avlu ve Alev Alev dizilerindeki karakterleri sayılabilir. Bahar dizisinde ise Demet Evgar, başrolde Bahar karakterini canlandırmaktadır. Bahar, ev hanımı olan genç bir kadındır. Hayatı, ani bir hastalıkla altüst olur ve ailesinin gerçek yüzüyle karşılaşır. Karaciğer nakli gerektiren bir durumla karşı karşıyadır, bu da onun hayatında büyük bir değişime neden olur. Demet Evgar'ın Bahar dizisindeki performansı izleyiciler tarafından merakla takip edilmektedir. Demet Evgar evli mi? İstanbul’da dünyaya gelen ve aslen Erzncan’lı olan Levent Babataş, Demet Evgar’ın evlidir. İstek Semiha Şakir Lisesi’nde okuyan Babataş, lisans eğitimin İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde tamamlamıştır. Demet Evgar ve eşi Levent Babataş Mart 2022 yılında evlenmişlerdir. 2022 yazında Mavi adında bir kızları olmuştur.

SHOW TV'nin reyting kıran dizisi 'Bahar' dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu Haber

SHOW TV'nin reyting kıran dizisi 'Bahar' dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu

Bahar dizisinin oyuncuları arasında; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer alıyor. BAHAR DİZİNİNİN KONUSU NEDİR? Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakteri, ölümle yüzleştiğinde, dışarıdan mükemmel görünen ailesinin gerçek yüzüyle karşılaşır. Özellikle eşi Timur'un sırları ortaya çıktıkça, Bahar'ın hayatı tamamen değişir. Bu süreçte, Evren (Buğra Gülsoy), Timur'a meydan okur. Bahar, trajikomik olaylarla dolu bu süreçte hayatını yeniden inşa ederken, izleyicilere umut veren bir yolculuğa çıkar. Demet Evgar - Bahar Yavuzoğlu: Bahar, eşine ve çocuklarına adanmış bir kadındır. Tıp eğitimini yarıda bırakıp ev hanımı olan Bahar, hayatında büyük bir değişim yaşayacak ve kendi hikayesinin başrolü olacaktır. Buğra Gülsoy - Evren Yalkın: Genel cerrahi alanında uzmanlaşmış başarılı bir profesördür. Evren'in ve Bahar'ın hayatı, bir araya gelmeleriyle yeni bir döneme girecektir. Mehmet Yılmaz Ak - Timur Yavuzoğlu: Timur imajına çok önem veren kibirli bir profesördür. Bahar'la olan evliliğinden iki çocuğu vardır. Ancak ailesiyle ve Bahar'la olan ilişkisi oldukça mesafelidir. Hatice Aslan - Nevra Yavuzoğlu: Nevra, otoriter ve güçlü bir kadındır. Oğlu Timur'dan başka kimseye değer vermez. Bahar'ın hayatındaki değişim, Nevra'nın düzenini sarsacaktır. Ecem Özkaya - Rengin Çevik: Kadın doğum profesörü olan Rengin, başarılı bir doktordur. Ancak Bahar'ın değişimi, Rengin'in hayatını da etkileyecek ve onu zorlu bir mücadeleye sürükleyecektir. Bahar dizisi, izleyicilere sürükleyici bir hikaye ve unutulmaz karakterler sunmaya hazırlanıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.