TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Pozantı Belediye

İLKHABER-Gazetesi - Pozantı Belediye haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Pozantı Belediye haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Pozantı'da muhtarlar onuruna yemek programı düzenlendi Haber

Pozantı'da muhtarlar onuruna yemek programı düzenlendi

ADANA (İLKHABER) - Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle mahalle muhtarlarına onur yemeği verdi. Pozantı Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında ilçedeki 21 mahalle muhtarını onurlandırmak amacıyla yemek programı düzenledi. Yemek programı, Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın ev sahipliğinde Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ta gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin, ve mahalle muhtarları aileleri ile birlikte katıldı. Başkan Mustafa Çay, yemek sonrası yaptığı konuşmada, davete icabet eden mahalle muhtarlarına ve ailelerine teşekkür etti. Belediye tarafından sınırlı imkanlarla yürütülen hizmet ve projeleri anlattı ve birlik ve beraberliğin devam etmesi gerektiğini vurguladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılında Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut ile bir haftalık program hazırladıklarını ve tüm muhtarları bu etkinliklere davet etti. Ayrıca, Başkan Mustafa Çay, İsrail'in Gazze'deki soykırımını kınayarak, "İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırımı kınıyorum. Gazze'de yaşanan insanlık dramının bir an önce son bulmasını diliyor, vefat eden Müslüman kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Konuk da, yemek sonrası yaptığı konuşmada Başkan Çay'a yapmış olduğu çalışmalar ve her mahalleye sağladığı desteklerden ötürü muhtarlar ve vatandaşlar adına teşekkür etti. Program sonunda Başkan Çay, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Pozantı'da yol ve kaldırım çalışmaları hızlandırılacak Haber

Pozantı'da yol ve kaldırım çalışmaları hızlandırılacak

İBRAHİM BAYSAL ADANA (İLKHABER) -  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın daveti üzerine ilçeye gelerek yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Çalışmaların uzadığını belirten Karalar, yağmurlar gelmeden çalışmaların tamamlanması talimatını verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan ve Pozantı'da yapılan doğalgaz çalışmalarının ardından Atatürk, İnönü ve Gençlik Caddesi'nde başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları, vatandaşların ve esnafların tepkisine neden olmuştu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın daveti üzerine ilçeye gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları inceleyen Karalar, ihaleyi alan Dimax firması yetkililerinden de bilgi aldı. Çalışmaların hakikaten uzadığını belirten Karalar, kaldırım ve yol çalışmalarının yağmurlar gelmeden bir an evvel bitirilmesi talimatını verdi. Daha sonra Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin ve CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile bir araya gelen Karalar, ihaleyi alan firmanın yetkilisi ile görüştüğünü, yol ve kaldırım çalışmalarının hızlandırılacağının bilgisini verdi. Karalar, "Pozantı'da yaşanan trafik sorununu çözmek için yol ve kaldırım çalışmalarının bir an evvel tamamlanması gerekiyor. İhaleyi alan firmanın yetkilileri ile görüştüm ve çalışmaları hızlandıracaklarını söylediler. Yağmurlar gelmeden çalışmaların tamamlanması için gerekli tüm önlemleri alacağız." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.