TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Program

İLKHABER-Gazetesi - Program haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Program haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi parti genel başkanlarının bayram programları belli oldu Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi parti genel başkanlarının bayram programları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ramazan Bayramı boyunca programı bulunmazken Erdoğan’ın ailesi ile Ankara dışında olacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, bayramda İstanbul'da olacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramı ailesiyle memleketi Manisa'da geçirecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram boyunca Ankara'da olacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara’da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İstanbul’da olacak. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bayramın ilk gününü memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde geçirecek, ikinci gün partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu'nun kabrini ziyaret edecek ve genel merkezde partililerle bayramlaşacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bayramı Ankara'da karşılayacak. Karamollaoğlu, bayramın üçüncü günü 12 Nisan Cuma genel merkezde partililerle bayramlaşmak için buluşacak. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal bayramı İzmir'de, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal memleketi Afyonkarahisar'da geçirecek. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de bayramda memleketi Yalova'nın Elmacık köyünde olacak. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul'da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ise bayramı ailesiyle Ankara'da karşılaması bekleniyor.

Başkan Aslan: Seçimi yüzde 60 ile kazanacağız Haber

Başkan Aslan: Seçimi yüzde 60 ile kazanacağız

Karaisalı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan tarafından ilçe merkezinde Kuva-yi Milliye etkinliği ve iftar programı düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Başkan Aslan vatandaşlarla birebir ilgilenirken, vatandaşlar böylesine güzel bir organizasyon düzenlediği için Aslan’a teşekkür etti. ASLAN: GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılım sağladığı etkinlikte konuşan Başkan Aslan, şunları dile getirdi: “Sizlere güvendik ve cenabı Allah’ın izniyle başaracağız. Geleceğimize sahip çıkacağız. Her türlü imkanı seferber edeceğiz, bunu tabi ki sizlerle birlikte yapacağız. Nasıl düğün, cenaze ve çeşitli etkinliklerde berabersek ilçemizin geleceği için de yine hep birlikte çalışacağız. Biz bu seçimi sizlerin desteği ile inşallah kazanıp geleceği inşa edeceğiz. Karaisalı Belediyesi personelleri elinden gelen tüm gayretleri göstererek sizlere hizmet etmeye çalıştı, yeri geldi ceplerimizdeki harçlıkları bile sizlere hizmet etmek için harcadık. Şimdi duyuyoruz bağımsız seçimi kazandığımızda yatırım gelmez dedikodusu üretiyorlarmış, bunlar gerçeği yansıtmıyor. Devletimizin bir bütçesi vardır ve tüm belediyelere belirlenen oranda bir kaynak ayrılır. Bu konuda kimsenin kafası karışmasın. İftira ve dedikodu üretenler kaybetmişlik korkusu yaşıyorlar. Göreceksiniz biz bu seçimi Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle en az yüzde 60 ile kazanacağız. Bize iftira atan ve hakaret edenlere karşı sandıkta bunları yüzlerine çarpacaksınız inşallah.” Düzenlenen etkinlik, konuşmacı Senai Demirci’nin sohbeti ve semazen gösterileriyle sona erdi.

Seda Sayan'ın programına damga vuran Anastasia Kimdir? Anastasia ve Caner kavuştu mu? Haber

Seda Sayan'ın programına damga vuran Anastasia Kimdir? Anastasia ve Caner kavuştu mu?

Seda Sayan, programında Anastasia ve Caner'in aşk hayatını detaylı bir şekilde masaya yatırıyor. Özellikle Melek Hanım'ın Anastasia'yı aileye uygun bulmaması ve Anastasia'nın kendini ezdirmeme kararlılığı, aşkın etrafında dönen gelişmeler arasında yer alıyor. Seda Sayan Anastasia Kimdir? Türkiye'nin müziğe ve televizyon dünyasına damgasını vuran isimlerinden biri olan Seda Sayan, uzun yıllardır ekranlarda olan bir sanatçıdır. Güçlü sesi, sahnedeki enerjisi ve samimi sunumuyla milyonların kalbinde taht kuran Seda Sayan, 'Sabahın Sultanı' programıyla gününüze enerji katmayı sürdürüyor. Anastasia ve Caner Aşkında Son Durum Ne? Seda Sayan'ın programında konuşulan Anastasia ve Caner aşkı, izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Özellikle Melek Hanım'ın Anastasia'yı aileye uygun bulmaması ve Anastasia'nın kendini ezdirmeme kararlılığı, aşkın etrafında dönen gelişmeler arasında. Anastasia'nın sosyal medya hesapları, aşkla ilgili detayları öğrenmek isteyenler için önemli bir kaynak olabilir. Seda Sayan'ın programında konuşulan Anastasia'nın Instagram hesabı da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sosyal medya üzerinden Anastasia'nın paylaşımları yakından takip edilerek aşkla ilgili gelişmeler öğrenilmeye çalışılıyor. Seda Sayan'ın programındaki Anastasia ve Caner aşkı, televizyon gündemine bomba gibi düşerken, izleyiciler aşkın nasıl bir gelişim göstereceğini merakla bekliyor. Programın ilerleyen bölümlerinde yaşanacak gelişmeler, şüphesiz ki izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

8. İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı başvuruları başladı Haber

8. İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı başvuruları başladı

Kale Grubu’nun kurucusu merhum İbrahim Bodur’un anısına düzenlenen ve sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla bu yıl 8.'si gerçekleştirilecek olan İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Ödülleri için başvurular başladı. Yarışmada; Erken Aşama, İleri Aşama, İş Birliği ve Gençlik kategorileri bulunuyor. Ve bu kapsamındaki başvurular, 17 Mart 2024 tarihine kadar ibrahimbodurodulleri.com internet sitesi üzerinden kabul edilecek olup istenilenleri karşılayan herkes katılabiliyor. İBRAHİM BODUR SOSYAL GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI ÖDÜLLERİ HER YIL HEYECANLA BEKLENİYOR Üretimi ve büyümeyi desteklemenin yanı sıra ürettiği değerleri toplumla paylaşarak gelişmeyi hedefleyen Kale Grubu’nun, sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla 2017 yılından bu yana düzenlediği İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Ödülleri her yıl heyecanla bekleniyor ve yoğun katılımla gerçekleşiyor. 8. defa girişimcilerle buluşacak olan bu yarışmaya etki odaklı girişimler ve girişimci adayları başvurabilecek. KAZANANLAR ÇEŞİTLİ ÖDÜLLERLE DESTEKLENECEK Program için yapılan tüm başvurular, Kale Grubu ve Impact Hub İstanbul ekiplerinden oluşan ön değerlendirme kurulu tarafından değerlendirilecek olup ön değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan adaylar, dünya ve Türkiye’nin sosyal girişimcilik alanındaki önemli isimlerinden ve sivil toplum ve iş dünyası liderlerinden oluşan Seçici Kurul’un karşısına çıkacak. Kazanan adaylar, düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak ve kazananlar çeşitli ödüllerle desteklenecek.

Süper Lig'de Heyecan Dorukta: Beşiktaş - Galatasaray Derbisi ve Diğer Maçlar Programı Belli Oldu Haber

Süper Lig'de Heyecan Dorukta: Beşiktaş - Galatasaray Derbisi ve Diğer Maçlar Programı Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'in 27, 28, 29 ve 30. hafta maçlarının programı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği derbi mücadelesi olan Beşiktaş - Galatasaray karşılaşması 3 Mart Pazar günü saat 19.00'da gerçekleşecek. Ayrıca, ligin diğer önemli maçlarından biri olan Trabzonspor - Fenerbahçe müsabakası ise 17 Mart Pazar günü saat 20.30'da oynanacak. Program Şu Şekilde: 27. hafta 23 Şubat Cuma 20.00 Samsunspor - Çaykur Rizespor 24 Şubat Cumartesi 13.30 Kayserispor - MKE Ankaragücü 16.00 Gaziantep FK - Başakşehir 19.00 Konyaspor - Hatayspor 19.00 Fenerbahçe - Kasımpaşa 25 Şubat Pazar 13.30 Sivasspor - Pendikspor 16.00 Fatih Karagümrük - Alanyaspor 16.00 Trabzonspor - Adana Demirspor 19.00 İstanbulspor - Beşiktaş 26 Şubat Pazartesi 20.00 Galatasaray - Antalyaspor 28. hafta 1 Mart Cuma 20.00 Kasımpaşa - Sivasspor 2 Mart Cumartesi 13.30 MKE Ankaragücü - İstanbulspor 16.00 Çaykur Rizespor - Kayserispor 19.00 Hatayspor - Fenerbahçe 3 Mart Pazar 13.30 Pendikspor - Konyaspor 13.30 Başakşehir - Samsunspor 19.00 Beşiktaş - Galatasaray 4 Mart Pazartesi 17.00 Adana Demirspor - Fatih Karagümrük 20.00 Antalyaspor - Gaziantep FK 20.00 Alanyaspor - Trabzonspor 29. hafta 8 Mart Cuma 20.00 İstanbulspor - Kasımpaşa 9 Mart Cumartesi 13.30 Sivasspor - Alanyaspor 16.00 Konyaspor - Adana Demirspor 19.00 Başakşehir - Antalyaspor 19.00 Trabzonspor - Fatih Karagümrük 10 Mart Pazar 13.30 Kayserispor - Hatayspor 16.00 Samsunspor - MKE Ankaragücü 16.00 Galatasaray - Çaykur Rizespor 19.00 Fenerbahçe - Pendikspor 11 Mart Pazartesi 20.30 Gaziantep FK - Beşiktaş 30. hafta 15 Mart Cuma 20.30 Pendikspor - İstanbulspor 20.30 Fatih Karagümrük - Konyaspor 16 Mart Cumartesi 13.30 Alanyaspor - Kayserispor 16.00 MKE Ankaragücü - Başakşehir 20.30 Adana Demirspor - Sivasspor 20.30 Beşiktaş - Antalyaspor 17 Mart Pazar 13.30 Çaykur Rizespor - Gaziantep FK 16.00 Hatayspor - Samsunspor 16.00 Kasımpaşa - Galatasaray 20.30 Trabzonspor - Fenerbahçe

İstanbul, İzmit, Ankara, Balıkesir ve Bursa sanat dolu bir ay geçirecek Haber

İstanbul, İzmit, Ankara, Balıkesir ve Bursa sanat dolu bir ay geçirecek

(İLKHABER)- Tiyatrodan konsere, spor karşılaşmalarından stand-up gösterilerine kadar 7’den 70’e her zevke hitap eden etkinliklerin biletlerini kullanıcılarına ulaştıran Biletinial, ekim ayı boyunca dopdolu bir program sunuyor. 6 Ekim’de milyonların "Rock’ın sesi" olarak tanıdığı Rock and Roll Hall of Fame üyesi, Deep Purple’ın eski basçısı ve solisti Glenn Hughes, "Glenn Hughes performs Deep Purple Classics Live" projesiyle Ankara’ya geliyor. Deep Purple efsanesini günümüze taşıyacak olan konser, ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi’de gerçekleşecek. Leman Sam İzmir, Balıkesir ve Bursa’da sevenleriyle buluşacak Şarkılarıyla yıllara meydan okuyan Leman Sam, 6 Ekim İzmir’de Bostanlı Suat Taşer Salonu’nda, 14 Ekim’de Balıkesir Hayal Kahvesi’nde ve 21 Ekim’de Bursa Hayal Kahvesi’nde dinleyenleriyle buluşacak. Türkçe’nin yanında Rumca, İspanyolca ve Fransızca gibi pek çok dildeki şarkılara repertuarında yer veren sanatçı, kendine özgü yorumu ve keyifli sahnesiyle dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Altın Gün 7 Ekim’de İzmir’de Hollanda çıkışlı Türk saykedelik rock grubu Altın Gün, Anadolu ve Türk halk müziğini günümüz sounduyla yeniden seslendirdikleri etkileyici bir repertuarla 7 Ekim’de İzmir Hangout PSM’de sahne alacak. "Ya Meskina" ve "Kelmti Horra" şarkılarıyla müzikseverlerin radarına giren Tunuslu şarkıcı ve söz yazarı Emel Mathlouthi, 10 Ekim’de Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleriyle bir araya gelecek. Mor ve Ötesi Ankara ile Antalya’da konser verecek Rock müzik dünyasının Türkiye’deki en popüler gruplarından Mor ve Ötesi, ikonikleşmiş şarkılarından oluşan özel bir şarkılarıyla 20 Ekim’de Ankara Armada AVM’de, 21 Ekimde ise Antalya Agora AVM Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak. İsveç’in dünyaca ünlü melankolik sesi Jay-Jay Johanson, iki konser için yeniden Türkiye’de olacak. Neslinin en etkili sanatçılarından ve en iyi seslerinden biri olarak kabul edilen İsveçli Jay-Jay Johanson, 20 Ekim’de Ankara Milyon Performance Hall’da, 21 Ekim’de İstanbul’da Dorock XL Fitaş Sahnesi’nde sahne alacak. "Veda" Tiyatrokare, 32. sezonunda Nedim Saban’ın Ayşe Kulin’in aynı adlı romanından uyarladığı ve sahneye koyduğu "Veda" ile tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. Nevra Serezli’nin alışılmamış bir deli saraylı kompozisyonuyla öne çıktığı oyunda genç oyuncu Leyla Feray da yasak bir aşkın kahramanı rolüyle dikkat çekiyor. "Veda", 15 Ekimde iki ayrı temsille İzmir Bostanlı Suat Taşer Salonu’nda sahnelenecek. "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" "Her Aşk Biraz Komiktir", "Arabesk Müzikali", "Kadın Kafası" ve "Emlakçıyı Beklerken" oyunlarının yazarı İrfan Kangı’nın boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli dille anlatan tek perdelik bir komedi oyunu "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" 8 Ekim’de İzmir Narlıdere AKM Gürdal Tosun Sahnesi’nde, 12 Ekim’de İstanbul Besa Sahne Cevahir’de, 13 Ekim’de Torium Sahne’de, 16 Ekimde Ankara Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Sahnesi’nde, 19 Ekim’de ise Bursa BAOB Sahne’de perdelerini açacak. "12 Numaralı Adam" Erkan Kolçak Köstendil’in kalede kalmak, aile olmak, yalnız kalmak ve çizgilerin dışına çıkmak hakkındaki tek kişilik gösterisi "12 Numaralı Adam", 18 Ekimde İstanbul Şişli Tiyatrosu, 25 Ekim’de ise Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. "Gelin Tanış Olalım" Semih Çelenk’in yazdığı ve yönettiği, Fırat Tanış’ın sahnede oynadığı Abdal hikayesi "Gelin Tanış Olalım", ekim ayı boyunca sahnede olmaya devam ediyor. Hikayeye türkülerin, deyişlerin eşlik ettiği oyun, 17 Ekim’de İstanbul Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, 22 Ekim’de İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi ve 19 Ekim’de Ankara MEB Şura Salonu’nda olacak. "Ölün Bizi Ayırana Dek" 4 yıldır kapalı gişe oynayan "Ölün Bizi Ayırana Dek", kısa bir aradan sonra yeniden sahnelere dönüyor. Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nu aynı sahnede buluşturan, boşanmak üzere olan çiftin evde bir ceset bulmasıyla gelişen olayların anlatıldığı oyun, 14 Ekim’de İstanbul Watergarden Performans Merkezi, 25 Ekim’de İstanbul Trump Sahne’de ve 26 Ekim’de Bursa BAOB Sahne’de izlenebilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.