TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Şanlıurfaspor

İLKHABER-Gazetesi - Şanlıurfaspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Şanlıurfaspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Gençlerbirliği, Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı Haber

Gençlerbirliği, Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı

Maçtan dakikalar 9. dakikada Şanlıurfaspor’un kendi yarı sahasından başlattığı atakta Aldair, topu sol kanattan ceza sahası içine kadar sürdü. Aldair’in pasında kale önünde topla buluşan Dening, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 0-1 33. dakikada Siliki’nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta topu arka direkte savunma karşıladı. Penaltı noktasına düşen meşin yuvarlağa dokunan Buğra’nın çektiği şut önce Diego’ya, ardından da direğe çarparak ağlarla buluştu. 1-1 67. dakikada Amilton’un sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topu kontrol eden Oltan Karakullukçu’nun şutunda meşin yuvarlak savunmadan döndü. 89. dakikada Özgür sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta topu arka direğe gönderdi. Kayode’nin vuruşunda kaleci Alperen uzanarak topu köşeden çıkardı. Hakemler: Ömer Tolga Güldibi, Serdar Soydan, Kadir Beyaz Gençlerbirliği: Ertuğrul Çetin, Nzaba, Alperen Babacan, Yiğit Efe Demir, Özgür Çek (Yasin Güreler dk. 90+5), Buğra Çağıran (Elias Durmaz dk. 83), Amilton, Ensar, Siliki (Akabueze dk. 66), Laura (Kayode dk. 66), Melih Bostan (Oltan Karakullukçu dk. 65) Yedekler: Atalay Gökçe, Oğuzhan Berber, Jimmy Durmaz, Arda Temur, Musa Çağıran Teknik Direktör: Sinan Kaloğlu Şanlıurfaspor: Alperen Uysal, Semih Karadeniz, Aleksis Özçakmak, Mboula, Barış Gök, Adem Eren Kabak (Cumali Bişi dk. 74), İshak Çakmak (Muhammed Enes Kiprit dk. 89), Dening (Enver Cenk Şahin dk. 67), Yunus Emre Gültekin (Landel dk. 66), Aldair (Barış Ekincier dk. 74), Paixao Yedekler: Tokotaev, Tolga Ünlü, Mehmet Yiğit, Ümit Kurt, Yusuf Baturay Teknik Direktör: Cihat Arslan Goller: Dening (dk. 9) (Şanlıurfaspor), Buğra Çağıran (dk. 33) (Gençlerbirliği) Sarı kartlar: Ensar Kemaloğlu, Laura, Oltan Karakullukçu, Yiğit Efe Demir (Gençlerbirliği), Diego Özçakmak, Dening, Barış Gök, Adem Eren Kabak, Enver Cenk Şahin, İshak Çakmak (Şanlıurfaspor)

Kocaelispor Taraftar Grubu Hodri Meydan, Ertuğrul Sağlam'ın İstifasını İstiyor: "Artık Gerekeni Yapın!" Haber

Kocaelispor Taraftar Grubu Hodri Meydan, Ertuğrul Sağlam'ın İstifasını İstiyor: "Artık Gerekeni Yapın!"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Kocaelispor'un Şanlıurfaspor'a yenilmesinin ardından, Hodri Meydan adlı taraftar grubu sessizliğini bozdu. Taraftarlar, "Bu şehirde korkak adamlara yer yok" başlığı altında yaptıkları açıklamada, takımın performansından memnun olmadıklarını ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile ekibinin istifasını talep ettiklerini belirttiler. Açıklamada, "Haftalardır oynanan futboldan memnun olmamamıza rağmen her hafta büyük bir sabırla bugüne kadar sustuk. Ama artık hiçbir şekilde susacak sabrımız kalmamıştır. Binbir emek ve bir şehrin kenetlenmesiyle bugünlere geçmişini satmadan gelen camiamızın haftalardır yetersiz futbol oynatan teknik direktör ve ekibine tahammülü kalmamıştır. Bu geceden itibaren takımın sahada varlık göstermemesine sebep olan teknik direktör ve ekibinde bulunan herkesin istifasını ivedilikle bekliyor olacağız" ifadeleri kullanıldı. Hodri Meydan, futbolculara da seslenerek, "Milyonlar harcanarak kurulan mevcut kadronun oynadığı kötü futbolu asla ve asla kabul etmediğimiz gibi, bu günden itibaren sahada kaybedilen puanlara tepkimizi en yüksek sesle vermekten bir adım geri durmayacağız. Armanın hakkını verin. Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda, şampiyonluğa inanmayan ve beklentilerimizi karşılayamayan her kim varsa bu şehirde ona asla yer vermeyeceğiz. Artık gerekeni yapın" şeklinde çağrıda bulundu. Taraftar grubunun bu kararlı duruşu, Kocaelispor camiasında büyük yankı uyandırdı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın geleceğiyle ilgili tartışmaları da beraberinde getirdi. Bu haber, Kocaelispor taraftar grubunun teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a yönelik istifa çağrısını ve geleceğe dair tartışmaları öne çıkarıyor.

Boluspor-Şanlıurfaspor maçının ardından Haber

Boluspor-Şanlıurfaspor maçının ardından

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan, “Zor bir deplasman, zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk. Şu ligde bütün maçlar zor. Ama ilk iki haftada bir puan toplaması onlar için bu maçın değerli olacağını biliyorduk. Çalışmalarımızı ve düşüncelerimizi tamamıyla buna odaklı yaptık. Maça başlayamadık aslında. Oyun olarak bir türlü ilk yarı istediğimiz oyunu tutturamadık. İkinci yarı soyunma odasında biraz oyunsal anlamda bir şeyleri düzeltmemiz gerektiğini konuştuk. Oyuncuları burada geri bildirimi iyi yaptılar. Çıkarmamız gereken dersleri çıkaracağız” dedi. “İyi başladık ve oyunu domine ettik” Yerleşim problemi nedeniyle skora denge geldiğini ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Turgay Altay ise, “Amacımız üç puandı. Öz güven kazanmaktı ve bu maça da gayet iyi başladık ve oyunu domine ettik. İstediğimiz pozisyonları da yakaladık. Ancak bunları değerlendiremeyince ilk yarıyı 1-0’lık sonuçla içeri girdik. Bu da gayet iyiydi. İkinci yarının başında gereksiz bir yerleşim problemi yüzünden maç 1-1 oldu. Sonrasında aslında bizim bu seneki başlangıçtaki sorunumuz veya şu anki ihtiyacımız olan şey arkadan gelen oyuncuların fiziksel kalitesi. Çoğunun maç eksiği çok olduğu için transferler çok geç olduğu için oyun domine etmek istediğimizde bu sefer takımın boyunu uzuyor. Yani bu ligde takım boyunu ben uzatmak istemiyorum. Çünkü giren oyuncular kaliteli fakat fiziksel olarak oyunu iç sahada puan kazanmak istiyoruz. Oyun domine etmek istiyoruz ama bir yandan da bu sefer gel-git turuna dönüyor. Bu da rakip takımın işlediği bir şey. Bunu istemiyorduk. Şöyle iyi tarafından bakalım. Bence ilk yarıdaki oyunumuz bu ligi doğru edecek bir oyun tarzında. Lig uzun bir maraton ve önümüzdeki hafta takımın bir parça daha hazır olmasını galibiyetle bitirdikten sonra milli aradan sonra da artık yavaş yavaş taşların yerine oturacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Trendyol 1. Lig: Boluspor: 1 - Şanlıurfaspor: 1 Haber

Trendyol 1. Lig: Boluspor: 1 - Şanlıurfaspor: 1

Maçtan dakikalar 7. dakikada Furkan Demir’in sol kanattan ortasında ceza sahası içinde düzgün bir kafa vuruşu yapan Michel Landel, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0 48. dakikada Oliver Thill’in ceza sahası içine girip yaptığı vuruşta kaleci Çağlar Şahin Akbaba meşin yuvarlağı tutamadı. Akbaba’dan dönen topu Joaquin Matias Ardaiz yaptığı vuruşla ağlarla buluşturdu. 1-1 60. dakikada kullanılan kornerde ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde top, Bolusporlu oyuncunun eline çarptı. Gelen itirazlar üzerine hakem VAR’a gitti. Pozisyonu kontrol eden hakem Davut Dakul Çelik, penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Joaquin Matias Ardaiz’in vuruşunda kaleci Çağlar Şahin Akbaba meşin yuvarlağı kurtardı. 78. dakikada Şanlıurfaspor atağında Ardaiz ceza sahası içerisinde boşta olan Seyit Gazanfer’e pasını aktardı. Seyit Gazanfer’in uzak köşeye vuruşunda Hakan Bilgiç meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı. Hakemler: Davur Dakul Çelik, Baran Eraslan, Hüsnü Emre Çelimli Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac (İdrissa Camara dk. 63), Naby Oulare, Onur Ulaş, Ercan Coşkun, Oğuz Kağan Güçtekin (Kubilay Sönmez dk. 87), Berk Yıldız (Cenk Ahmet Alkılıç dk. 76), Guy-Michel Landel (Joel Kayamba dk. 76), Abdoulaye Diarrassouba, Adel Bettaieb, Furkan Demir (Hakan Bilgiç dk. 63) Yedekler: Bartu Kulbilge, İsmail Çipe, Batuhan İşçiler, Tolunay Artuç, Bevic Moussiti-Oko Teknik Direktör: Turgay Altay A.E. Şanlıurfaspor: Aydın Bağ, Pape Alioune Ndiaye, Seyit Gazanfer, Mehmet Yiğit, Barış Gök, Abdullah Aydın (Adem Eren Kabak dk. 70), Cumali Bişi (Godfred Donsah dk. 83), Olivier Thill (Hüseyin Erkan dk. 90), Mert Çapar (Rogers Mato dk. 83), Al Hassan Toure (Barış Ekinciler dk. 45), Joaquin Matias Ardaiz Yedekler: Erzhan Tokotaev, Urie-Michel Mboula, Hüsamettin Tut, Semih Karadeniz, Muhammet Arslantaş Teknik Direktör: Zafer Turan Goller: Michel Landel (dk. 7) (Boluspor), Joaquin Matias Ardaiz (dk. 48) (Şanlıurfaspor) Sarı kartlar: Olivier Thill, Pape Ndiaye, Cumali Bişi, Barış Gök (Şanlıurfaspor)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.